View Full Version : Magnat RX44 vs JBL GTo 4060
UnderT
2007-05-15, 08:27 PM
Sveiki,
noriu paklausti jusu nuomones del siu dvieju stiprintuvu : Magnat Rx44 ir JBL GTO 4060. Seip pasirinkau siuos du stiprus nes juos abu galiu gauti uz ~500 litu, o man uz tokia suma kaip tik ir reikia gan normalaus 4analio stiprintuvo. Galbut jus esate susidure su bent vienu is siu modeliu stipru ir galit pareiksti savo nuomone. Beje kai pasikonsultavau su pardaveju tai RX <> Rock tai neverta sakyti kad jei Rock prastas tai ir RX toks pat bus nes seip Rock ant galios daugiau o sitas kiek man sake tai biski kokybes daugiau turi :)
Is anksto dekui uz jusu naudingus atsakymus :smt023
Lenikas
2007-05-15, 08:54 PM
matyt neblogai uzdirba nuo tu RX tai ir sake, vien magnat skamba bauginanciai:-)
UnderT
2007-05-15, 09:03 PM
aha, kazka supratau, bet nezinau ka :smt017 Gal padesit man suprasti daugiau O:) :smt100
igoriokas
2007-05-15, 09:13 PM
na rx jau neblogas magnatas, ne toks kaip rock ar kiti
Lenikas
2007-05-15, 10:21 PM
ziurint ko zmogui reikia :) kokybes?
cia sliekai negyvena :-)
BigBug
2007-05-15, 10:25 PM
Rinkčiausi JBL. Pas tuos "Rock" daugiau iškraipymų nei galios :)
Lenikas
2007-05-15, 10:32 PM
UnderT, beje kokia akustika ir grotuvas?
UnderT
2007-05-15, 10:50 PM
To BigBug :
Apie rock tai as jau zinau kad ten tik subams stipras yra, na o cia klausiu apie RX (truputi skiriasi jie, RX siaip ne toks galingas ir grojimas kitoks (kiek pasakojo))
To Lenikas :
Galva : Kenwood KDC-W409 (kol kas tenkina su savo grojimu, tuoj pamatysit kodel :) )
"Akustika" : prieky AUTOSONIK ar koks ten biesas + gale S30 :oops: (na bent jau as tai tuomet net nepagalvociau apie tai kas yra po sedyne, taigi labai veiksminga apsaugos sistema :smt023)
Kol kas nezadu investuoti i akustika kadangi masina mano tikrai ne is tokiu, i kurias verta investuoti (Passat 87 metu :supz: ), taigi visu pirma noriu stipra koki geresni nusipirkti, nes zadu ne uz kalnu nauja auto pirkti tai stipras i ana pereis. Seip jei kam idomu tai planai yra SPRus arba SPXus pirkti nors dar ziuresiu, gal iseis paklausyti kada kurie is ju geriau skamba. Veliau ir apie suba reiks pamastyti, na bet cia jau seniai aisku kad ka nors is JL paimsiu ir i uzdaro tipo deze nes man patinka minkstas bosas :smt020
Lenikas
2007-05-15, 11:03 PM
SPX ir magnat tai tas pats kas...net nezinau... nu gaidys...mesk is galvos...
spx muzikalus garsiukai jiems reiktu kokybisko stiprintuvo ir kas be ko grotuvo.
spx geri krosai,svelnus auksti-liux! cia jau nuo finansu priklauso,bet uz 500lt,tai ka zinau koki cia stipra rasi.as jauciu susilaikau,gal kas parekomenduos. del jl,tai uzdara deze gerai,tik zek priesbosio nepasidaryk :)
UnderT
2007-05-15, 11:08 PM
Na as dar tik mastau apie spx arba spr, seip esu girdejes kaip spr groja su arizona eagle stirpu nu tai mano klausai visai nieko buvo = ir auksti ne per ryskus, ir priesbosis gana israiskingas buvo - na vienu zodziu patiko O:) O seip tas arizona-eagle stipras tai na lyg ir anti visu 300 litu pigesnis, tai na, hmmmmmm gal as klystu arba mano klausa dar ne tokio lygio :smile:
Lenikas
2007-05-15, 11:16 PM
vat vat vat... visada rinkis pagal save.. jei susisuki kuo pigiau ir tau gerai,tai visiems kurie peikia tavo sistema atkisi vidurini pirsta ir nesuki galvos ;)
UnderT
2007-05-15, 11:46 PM
vat vat vat... visada rinkis pagal save.. jei susisuki kuo pigiau ir tau gerai,tai visiems kurie peikia tavo sistema atkisi vidurini pirsta ir nesuki galvos ;)
vo cia tai patarimas :smt023 :smt023