View Full Version : Dėl papildomo laido nuo generatoriaus iki akumo
Beginer
2007-05-15, 10:11 PM
Ar galima papildomai nuvesti laidą nuo generatoriaus iki akumuliatoriaus (+) ir nuo korpuso iki akumuliatoriaus (-) ?
Dėl to nereikės varžytis aukštesnėje klasėje?
Seniau lyg ir buvo kažkas tokio, naujose taisyklėse neradau, bet noriu pasitikslint :)
Situos klausimus reiktų uzduoti skiltyje - INSTALIACIJA..
Uždaviau
Tai koks atsakymas? :)
Lenikas
2007-05-15, 10:38 PM
paaiskink man nesusiprateliui,nafig tokios isdaigos? :)
nuo generatoriaus iki akumo eina orginalus laidas, per daug laiko ir visokius kontaktus atsiranda nuostoliai, nuvedus tiesiai storesni laida galima išvengti to O:)
cia klausimas daugiau organizatoriam varzybu :smt023
Beginer
2007-05-16, 08:05 AM
Lenikas, nu vat man užėjo noras papildomą laidą prasivesti. Papildomų darbų užsikrauti noriu :D
Organizatoriams tai organizatoriams, bet buvau paprašytas klausimą užduoti šioje skiltyje, tai taip ir padariau :)
organizatoriai bizi dabar :) paimk ir pasuk kuriam ar į privatą parasyk :)
Beginer
2007-05-16, 10:46 PM
Nėr man noro rašinėt į privatus. :D Nuvažiavau šiandien į parduotuvę, nusipirkau laido, kontaktų ir prasivedžiau.
Dabar belieka tikėtis, kad dėl to nepermetinės į kitą klasę :D O jei ką, tai atjungsiu tuos laidus ir fsio :)
Vis keliom dešimtosiom volto daugiau įtampos rodo dabar :supz: :D
Gincė
2007-05-17, 10:16 AM
:smt017 Kelios dešimtosios volto šen ... Kelios dešimtosios volto ten ... IR žiūrek jau voltą išloši ... :supz: