PDA

View Full Version : Audio i BMW 3er [e36] 95m

Turbo
2007-05-27, 11:16 PM
Sveiki, esu naujas siame forume tai tikiuosi labai nemusite... :) Pribrendo reikalas pasikeist originalia audio sistema i siek tiek rimtesne... Siaip kiek pagalvojes nusprendziau apsistot ties JBL... Jei konkreciau tai esu net sugalvojes ka pirkti... Zodziu komplektacija butu: JBL GTO 606ce komponentai priekyje ir gale, bagazineje 3 JBL GT4-12 zemadazniai bei 2 JBL GTO 6000 stiprai, na kondensatoriai jau ir taip savaime aisku kaip ir priklauso... Zodziu galvoju gal dar papilgomai statyt kokias koloneles i priekines dureles... O gal mano pasirinktas variantas visai negeras, zodziu laukiu papeikimu ar pasiulymu imt ka kita...

Beje magnetola pas mane Alpine DVA-9861Ri

Vilmantas
2007-05-27, 11:57 PM
Oho...viskas gerai, tik vat ka su bagazines uzraktu darysi...?Nelaikyti gali, gal spyna pakabinama dek.... :smt023
Pas tave nesubalansuota system gaunasi, nes per bosa muzikos negirdesi.
Isidek Gera prieki, galui pakanka 16 paprastu koaksialu pilnai, o jau su bosu tai pagal pono nedagirdejimo lygi.... O:)3 vnt. jei desi, gal desimtukai geriau, greicio islosi, kas svarbu.Bei sutaupysi vietos, o garo pakaks, jei tinkamai instaliuosi ,buk ramus...
O kodel JBL? Lyg nebutu nieko geresnio...... :smt017
Magas geras.

Turbo
2007-05-28, 05:42 PM
Man patinka, kad JBl atgroja savo kaina... Prieš tai turetoje masinoje taip pat buvau susidejes JBL komponentus ir 2 zemadaznius tai buvau labai patenkintas... O kitu firmu kiek paklausiau tai nera to :smt020... :smt017 Nors gal kreivarankiai instaliavo audio aparatura tai taip ir gaudavosi...

O šiaip tai ka galėtumėt rimtesnio pasiūlyt? Ir beje ar verta ka det dar papildomai i priekines dureles?

Arunas B
2007-05-28, 05:43 PM
As siulyciau pinigus skirtus galiniems komoponentams ir treciam subui investuoti i priekine akustika.

Turbo
2007-05-28, 05:52 PM
As siulyciau pinigus skirtus galiniems komoponentams ir treciam subui investuoti i priekine akustika.

O tai butu???

Arunas B
2007-05-28, 06:04 PM

O tai būtų???

Tavo pasirinkti komponentai nepasakyciau kad labi kokybiski.
Subai irgi nekazkas geriau jau tada viena gera nei tris siuos.
Stiprai irgi siulyciu rinktis kokybiskesnius

Siulyciau kokybiskus dviejų juostų komponentus 16cm ir montuoti i duris. Konkreciu gamintoju tai nežinau ka tau siulyt reiktų pačiam pasiklausyti ir issirinkti. Galima rinktis alpine spr, spx serija, tu paciu jbl gti serija yra dar mb quart, vifa, perles, scan-speak cia kaip sako pagal skoni ir biudzeta. Pasiskaitinek foruma gal ir uzsimanysi galva su stiprais pasikeisti ;)

.

Turbo
2007-05-28, 09:24 PM
Magnetolos tikrai neketinu keisti, bent jau artimiausiu metu, na nebent kas is masinos ja istrauktu... :smt022 Kas liecia subu skaiciaus mazinimu tai bijau, kad gali buti taip, kad vienas zemadaznis neduos norimo efekto (BMW izoliacija pakankamai gera, tai statant suba bagazineje tikras vargas, bent jau 5er kai staciau teko pavargt)... Na dar pavartysiu katalogus, paskaitinesiu forume tai gal surasiu ka tinkamesnio... :)

Arunas B
2007-05-28, 09:44 PM
I sedana subo montavimas truputį komplikuotas, bet įmanoma pasiekti geru rezultatu ir su vienu subu montuojant suba taip kad jis grotu salone, o ne bagazineje. Vienas is varijantu i galine palangė, o deže gamintis kad ji tvirtintusi is apacios. Dar vienas is varijantu tai būtų band pass deže su ivestu portu i salona per galine palangė. Pavyzdys gali buti kad ir mano auto. Manoji deže kažkada buvo gaminta butent bmw automobiliui. Man pakeitus auto perdryta pagal dabartini automobili. Butent siais principais montuojant suba tikrai pasieksi geresniu rezultatu kad ir su vienu dinamiku nei bet kaip sumontavęs tris.

Vilmantas
2007-05-29, 12:02 AM
Remdamasis auksciau paminetais saltiniais O:) ir nuo saves: dek i prieki Fokalus Polykevlaro serijos,ir 2 vnt dvyliktuku kad i vidu kosetu is palanges ,na kokius is JL Audio. Mazai buti neturetu.
Taciau - kuo maziau daiktu, bet pageidautina geresniu, groja, tuo geriau klausosi, pripirdolinsi puse masinos aparaturos ir nesuprasi ar cia jau gerai dabar ar ne.... :smt017

Lenikas
2007-05-29, 08:04 AM
labai skiriasi atsakinetoju skoniai :) as gal stoju i Aruno B gretas,nes mastau taip paciai. du stiprintuvai, 16cm dvijuoste akustika i prieki, 10-12' subas VIENAS(SWX,W12PRS,JL 12W6,JL 12W7,JBL GTI ir t.t.), ir zinoma keist grotuva,na bet jei ne tai ne..

Turbo
2007-05-29, 08:01 PM
Magnetolos keist negaliu del vienos priezasties. O priezastis ta, kad labai daug tenka keliauti, uz vairo per diena maziausiai 12 val., tai as be TV ir DVD masinoje kaip be ranku... Na nebent ka geresnio pasiulytumete... :)

Artūras S
2007-05-29, 08:15 PM
Su DVD ir TV jei žiūri važiuojant tai užsimuši.

Arunas B
2007-05-29, 08:17 PM
Jei kol kas reikia dvd ir tv tai pasilik su siuo grotuvu. Veliau kai poreikis garso kokybes lygiui kils galesi galvoti apie rimtesni grotuva.

Arunas B
2007-05-29, 08:19 PM
Su DVD ir TV jei žiūri važiuojant tai užsimuši.
a

Teisingai pastebeta :smt023

Turbo
2007-05-29, 08:24 PM
Komponentai Alpine SPR-17S, zemadaznis Alpine SWX-1242d arba SWX-1042d (net nenumanau kuris geresnis) ir stiprintuvai Alpine MRP-F250 bei MRF-F345... Kaip jums tokia komplektacija?

Turbo
2007-05-29, 08:26 PM
TV vaziuodamas neziuriu, bet kamsciuose stovint tai pasaka... :)

Arunas B
2007-05-29, 08:49 PM
Komponentai Alpine SPR-17S, zemadaznis Alpine SWX-1242d arba SWX-1042d (net nenumanau kuris geresnis) ir stiprintuvai Alpine MRP-F250 bei MRF-F345... Kaip jums tokia komplektacija?

Suba rinkis gal 1242d nes atsizvelgiant tavo norus is desimtuko tau gali slegio trukti. Nors siaip normaliam klausimui 1042d pats tas. Kas del stiprintuvu as asmeniskai alpine nesirinkciau nors ir nera jie blogi. Pasiziurinek gal ka nors is naudotu rasi pvz. poweramper, u-dimention, brax.

Turbo
2007-06-01, 09:01 PM
Galvoju apsistot ties Alpine stiprintuvais bent jau kol kas, nenoriu virsyt 5000 lt., o tai zmona is namu ismes... :twisted:

Artūras S
2007-06-01, 09:59 PM
Visos žmonos lieka patenkintos jei joms skiri tokią pačią sumą kaip ir sau. O:)

Turbo
2007-06-01, 10:15 PM
Kaip gerai, kad zmona supratinga ir analogisku sumu jai nereikia.... Bet nenoriu tuom piktnaudziauti, nes ir taip ji man daug leidzia... ;)