View Full Version : koki suba pirkti patarkit
dziugas
2007-06-25, 05:44 PM
sveiki vyrai, reikia jusu patarimo. zinau kad tokiu temu pakurta labai daug cia, bet kuo daugiau skaitau tai tuo daugiau glumina mane...
esme tokia, reikia subo uz mazdau 600lt, turiu stiprintuva kuris gali paduoti 120w rms, tai pagal ji noreciau ir atiderinti. noreciau pirkti kad butu iskart su deze. ir kad tilptu i bagazine nes ten neperdaugiausia vietos.
zavas
2007-06-25, 07:49 PM
http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&begin=0&acc=show&fid=171&pc ode=GAPEZR10&pmode=&frame=3
uz likusius tikrai iseis deze. Gali vezti pas meistrus, gali duoti privaciai (apsiimciau daryti O:) )
dziugas
2007-06-25, 07:56 PM
vat sita buvau nusiziurejes, kiek is forumo kalbu isgirdau....
bet vat kame reikalas, kaip su deze, apie situos dalykus mazai ismanau. tarkim jei man kas daris, tai is kur zinosiu kad ji sukonstruota gerai, ir viskas groja taip kaip turi groti...
o paciam laibai sunku pasidaryti pasiskaicius, turiu omeny deze su tuo vamzdeliu :) kaip jis ten vadinasi...
zavas
2007-06-25, 08:22 PM
Pagal tave supratau kad tau reikia kuo mazesnes dezes. Tada geriau daryti be fazoinventoriaus (skyles, vamzdzio ar faziko) o uzdara deze. Kiek litru galetum isskirti savo bagazines turio? Kokio garso nori? Nes su tiek W tai nebent graziai grojanti, bet ne kepenis spardanti suba gali padaryti. O deze turi buti tvirta, nevibruoti grojant, nesigirdeti jokiu garsu is fazoinventoriaus (jei toks yra) o jau garsa - pagal save reikia atsirinkti, arba gerai arba ne.
dziugas
2007-06-25, 08:32 PM
Pagal tave supratau kad tau reikia kuo mažesnės dėžes. Tada geriau daryti be fazoinventoriaus (skyles, vamzdzio ar faziko) o uždara deže. Kiek litru galetum isskirti savo bagažinės turio? Kokio garso nori? Nes su tiek W tai nebent graziai grojanti, bet ne kepenis spardanti suba gali padaryti. O deže turi buti tvirta, nevibruoti grojant, nesigirdeti jokiu garsu is fazoinventoriaus (jei toks yra) o jau garsa - pagal save reikia atsirinkti, arba gerai arba ne.
na man aukstis iki 40 cm apribotas, o ilgi ir ploti galima siektiek issiplesti. taip suprantu jei su fazoinvertorium tai didesnes dezes reikia...
Arunas B
2007-06-25, 08:50 PM
Jei apie deziu dydzius kalbeti tai maziausia bus uzdaro tipo deze antroje vietoje pagal dydy bus fazoinvertorius (deze su portu "vamzdeliu") trecioje vietoje band pass tipo akustinis apipavidalinimas.
dziugas
2007-06-25, 09:47 PM
dar vienas klausimas kvailas, o jei as paimciau galingesne kolonele, na tarkim sita peerles resoliution ne 25cm, o 30 cm ir leisciau per savo stiprintuva, na zinoma su protu, ne visa katuske uzsukes, neskambes blogiau jog bus ne visas kolones potencialas isnaudojamas o tik dalis. ir siaip kokiais jos param skiriasi be diametro ir galingumo ?
Artūras S
2007-06-25, 09:51 PM
Viskas bus gerai.