View Full Version : Laidai į subą
LiPaLaZ
2004-10-02, 11:10 PM
Sveiki,
va buvau čempionate garso Kaune, ir pastebėjau man įdomų ir tuo pačiu minčių sukėlusį dalyką - į subą ateinantys laidai iš stiprintuvo yra stori, bet ar ten specialūs kokie nors subams, ar akustiniai paprasti tik, kad stori laidai.
Klausimas nr. du yra ar yra skirtumas kokį laidą dėti, ar pvz. šešių kvadratų maitinimo laidus ar reikia šešių kvadratų specialiai akustinių laidų? nes ir ten ir ten yra daug smulkių vijų.
muzotonas
2004-10-03, 01:30 PM
Sveiki,
va buvau čempionate garso Kaune, ir pastebėjau man įdomų ir tuo pačiu minčių sukėlusį dalyką - į subą ateinantys laidai iš stiprintuvo yra stori, bet ar ten specialūs kokie nors subams, ar akustiniai paprasti tik, kad stori laidai.
Klausimas nr. du yra ar yra skirtumas kokį laidą dėti, ar pvz. šešių kvadratų maitinimo laidus ar reikia šešių kvadratų specialiai akustinių laidų? nes ir ten ir ten yra daug smulkių vijų.
Dabar pats pagalvok kodėl akustiniai laidai buna skirtingai supinti, iš įvairių medžiagų, o maitinimo visada tas pats?
Mirka.
Audrius
2004-10-15, 08:52 PM
monolitai yra atskira kalba. Bent jau as nemaciau firminese audio parduotuvese pardavinejamo monolito , cia yra liaudies meistru atradimas.
Tesla
2004-10-29, 11:02 PM
su monolitu nepatogu dirbti, jis yra kietas ir sunkokai lankstosi. beto juk i duris nepravesi - po savaites-kitos nulus. Todel ir daro minkstus, pintus laidus..
Artūras-M
2004-10-30, 12:36 AM
monolitai yra atskira kalba. Bent jau as nemačiau firminese audio parduotuvese pardavinejamo monolito , cia yra liaudies meistru atradimas.
Yra, Audioquest pvz...
Robertas-G
2004-10-30, 07:53 PM
na jei neklystu, tai Hi-End'iniai monolitiniai yra dar ir tarpusavyje supinti , manau tam kad nenuluztu bevedziojant po kambari, be to eina su pirsto storio izoliacija... :D
muzotonas
2004-10-31, 01:27 PM
Ir kad toki nusipirkti reikia piršto storio pinigu.
Mirka. :D
Robertas-G
2004-10-31, 05:20 PM
jo... arba galima pacia susivynioti 'lietkabeli' ir apipilti pirsto storumu termo klijais - gausim kazka panasaus... :-D
muzotonas
2004-10-31, 06:22 PM
Tik tai butu unikalu ir tikrai pigiau.
Mirka.
DEIVISC
2004-10-31, 06:56 PM
pas mane sudėti monolitai ir jau 2 metai ačių dievui nenulūžta, tik teko paprakaituot juos montuojant