PDA

View Full Version : KAS GERIAU RANKU DARBO GARSAS AR PIRKTINIS

marius77
2007-07-06, 07:53 PM
ziuriu forumuose RASOMA, kad visi kazka gamina darosi namuose, meistrauja. Labai idomu butu, kad tie kas kazka pasigamino pasidalintu ispudziais, idetu nuotraukas, ar siaip kas ka turite ar esate klause ko nors idomaus parasytumete ar dar idomiau butu jei idetumete nuotarukas. Kuo skiriasi namu salygomis pagaminta akustika nuo pramoninio. jei kas daret suba idomu butu pamatyt.
Idomu butu pamatyt kazkokia diskusija ir ispudzius. As siuo metu isvykes, grizes butinai pasiusiu savo kazka.

dekui uz dalyvavima ir idomias diskusijas

DEIVISC
2007-07-06, 09:40 PM
pasigaminau ...., nepigiai atsiėjo -dynaudio esotar, scan speak reveletor m12, dynaudio mw180, filtrai su BG

marius77
2007-07-06, 11:12 PM
To Deivisc

idomiai atrodo
kiek kainavo mazdaug
ir pagal ta kaina kiek isejo pasigaminti gal klausei panasias gamyklines parduotuveje, kokie skirtumai. Kiek sveria, koks aukstis, litrazas? Jei klausei visiems zinomas S-90, gal gali palyginti kokie skirtumai.
Deze pats darei?, jei ne kiek uz deze mokejai.

Artūras S
2007-07-06, 11:16 PM
Gražu. :smt023

DEIVISC
2007-07-07, 11:37 AM
dėžė labai paprasta, suprojektavau ir surinkau pats, nulakuota faniera ir tiek, svoris gal 40-50kg sunku buvo užkelt ant seksijos nuo vaikų. :-?. yra toks skirtumas nuo parduotuvinių kolonėlių tai kad savas norisi visada tobulinti . šiaip savikaina jų 6tukst.lt , jau kažką galima nupirkt parduotuvinio tipo bet hobis yra hobis.beto garsiakalbiai bus žymiai prastesni. labai svarbu korpusas ir filtrų suderinamumas.čia su rimtais gamintojais sunkiau lygintis (mano nuomonė).leidžiu per gainkloną kurį lyginau su brangiu mcintosh, tai pas pastarajį tik žemi dažniai kur kas geresni , bet gainklonas groja detaliau švelniau daug niuansų itin skiriasi aukšti d. jokio aštrumo bet tuo pačiu labai skaidru. įdomu ka kiti pasidarę namie parašykit

hellmis
2007-07-07, 12:32 PM
Kaip matau Albinas gamino tą gaincloną, gal gali plačiau papasakoti kas jame stovi? na kokios varžos, kondikai, trafas. Žmogus tikrai išmano savo darbą, tai įdomu ką pasirinko.

stalius339
2007-07-07, 01:12 PM
super :smt023

DEIVISC
2007-07-07, 01:48 PM
albino tik gražus korpusas beliko visi viduriai visas schemos sumontavimo principas kardinaliai pakeistas. sudėtos kokybiškos detalės :dact, black gate, alen bradley,trafas intertechik for audio,linijiniai lizdai audionote, kolonkių lizdai AN meishu. laidai AN

marius77
2007-07-07, 02:17 PM
to Deivisc

Neblogai

KAS ziurit si foruma parodykit ka turit, kokie ispudziai.

amas
2007-07-07, 03:26 PM
http://my.opera.com/amas./blog/show.dml/1068514

pagrinde skiriasi tuo, kad žinai, kad kaip ir kodėl padaryta

marius77
2007-07-07, 04:03 PM
To AMAS

dekui

:smt023

stalius339
2007-07-08, 12:13 PM
vyruciai man tik pavydas :twisted: saunu kad turit tiek kantrybes bei noro kaska padaryti,as tiek kantrybes neturiu :smt023 :smt023 :ploju: :ploju:

Stereo
2007-07-08, 05:33 PM
vyručiai man tik pavydas :twisted: saunu kad turit tiek kantrybes bei noro kaska padaryti,as tiek kantrybes neturiu :smt023 :smt023 :ploju: :ploju:

kaip netures cia juk malonumas :smt020 :smt023

meistriuxx
2007-07-08, 08:34 PM
čia mano kolonos su eton garsiakalbiais. Kaudio gamybos. Skamba nuostabiai,viduje sidabro laidai, BG kondikai.

marius77
2007-07-09, 09:21 AM
GERAI ATRODO

PLACIAU APRASYK

meistriuxx
2007-07-09, 01:14 PM
rinkausi tarp tannoy turberry ir šių , tai pasilikau prie šių,nes kaina ta pati Kaudio maloniau skamba,bent jau man.Tannoy nepatiko specifinis aukštadažnių garsas, greitai pavargsti beklausydamas. Jautrumas apie 88,aukštadžniai šilkiniai eton,priešbosis irgi eton 20cm vokiečių gamybos.Laidai audioqest midnight,lempinis a/b klasės 70w galios,grotuvas philips 304,tarpblokinis audionote.Skambesiu esu patenkintas,be to visada galima tobulinti . Grotuvas dar netobulintas. :smt020

amas
2007-07-09, 03:27 PM
o jos ant marmuro stovi, kiek kainavo ir kur gavai, nelabai įsivaizuoju kur gaut, klausiau kažkada kur palimklus kapinėms galima ten tik granito turėjo ir tai labai brangiai

meistriuxx
2007-07-09, 08:50 PM
taip tai baltasis marmuras , pirkau kartu su kolonėlėm. :smt023

amas
2007-07-10, 12:25 AM
mhm :smt017

sarkys
2007-07-12, 08:42 PM
Butu idomu suzinoti kokia to marmuro paskirtis, kaip itakoja garsa, ar dar kanors?

amas
2007-07-12, 08:59 PM
pagrindinė paskirtis slopinti virpesius kolonkės perduodamus į grindis ar tai nuo grindų į kolonkę, kažkokiu būdu marmuras juos sugeria,
o šeip dar atrodo mandriau, ir saugo parketą, kad kolonkės spygliai jo nebadytu, kurie taip pat skirti, kad sumažint vibracijas

meistriuxx
2007-07-12, 10:13 PM
P :smt023agrindinė paskirtis,dėl grožio,na dar stabilumas ,laminato saugojimas , garsiakalbiai akščiau stavi .

BigBug
2007-07-13, 12:33 AM
Dėl vibracijų. Į kitas kolonėles būna, kad smėlis pilasi vidun.

stalius339
2007-07-15, 10:27 AM
amai,tavo dezei didelio gabalo reiktu,gautusi vos ne kaip antkapis O:) O:)

amas
2007-07-15, 12:09 PM
ne subui man reiktų :smt018 tam didesniu problemų yra, kaip aplink barškantys baldai, o ypač kambario durys, ir jokiu minčių kaip tai sutvarkyt, bleč paleidi negarsiai ramia muziką, kokį B.B.King, tai kai traukia žemų lyg kontrabosas ar kažkas pan., viskas būtu maloniai, jei ne tie barškesiai :smt017 nervuoja
turiu dar mission m34, ten ir smėlio galima pripilt, yra spec. talpa :twisted: va jom marmuro norėčiau pakišt, dabar keraminės plytelės :oops:

Artūras S
2007-07-15, 09:58 PM
Apie durų barškesius perkėliau į instaliaciją.

amas
2007-07-15, 10:37 PM
man rodos šįkart persistengėt, ten tik keli žodžiai buvo ne į temą :oops: , o nukėlėt viską, gal reikėjo nuo tos vietos kur pradėjo vardint kiek bitumo prikišęs į mašiną, o ne nuo tos vietos, kai siūlo kur nusipirkt marmuro

dabar kažkas skaitys, tą temą prie auto aparatūros ir galvos ką tie debilai čia apie marmurą spangsta :twisted: taip atsiras golpukuos marmurinės palangės :roll: :lol:

Stereo
2007-07-15, 10:42 PM
o kodel nepadarius boso dezes is marmuro ? aisku uzdaros . :smt020

BigBug
2007-07-15, 11:05 PM
Manau, kad su rezonansu būtų bėdos.

Artūras S
2007-07-15, 11:10 PM
Manau ir žinau kad iš marmuro būtų super ir rezonansu jokių bėdų nebūtų.

Pastebėta teisingai.Per anksti nukirpau temą ir ten jau redaguoti negaliu.Taigi taip ir liks.

amas
2007-07-15, 11:30 PM
http://images4.pictiger.com/thumbs/e4/5555bbbe431ea0edd3a9c0b12d0087e4.th.jpg (http://server4.pictiger.com/img/1150471/picture-hosting/marble-1.php)
http://www.norh.com/products/sub/index.html

stalius339
2007-07-16, 12:12 PM
arturai,pasidalink savo kuryba,manau,kad namie turi kazka susimeistraves,manau liaudziai ydomu butu :smt023

Artūras S
2007-07-16, 08:35 PM
Nieko rimto neturiu.Turiu namų kiną.Cerwin-Vega akustika(priekinės E-715).Tanoy Saturn 35 subą ir Onkyo DVD grotuvą su resyveriu.Abu penkti.Vidutinio lygio namų kino sistema.

Stereo
2007-07-16, 08:42 PM
nu subas tai geras, vis dar svaigstu apie ji.namu kinui :smt023

Artūras S
2007-07-16, 08:49 PM
Jis nėra toks kokio reikia man.Jis yra žemai grojantis ,sukuriantis daug slėgio,bet lėtas.Kad būtų išpildyti visi paminėti reikalavimai reikia turėti apie 4000lt..

stalius339
2007-07-16, 09:28 PM
Jis nėra toks kokio reikia man.Jis yra žemai grojantis ,sukuriantis daug slėgio,bet lėtas.Kad būtų išpildyti visi paminėti reikalavimai reikia turėti apie 4000lt..

na o kas butu uz minetus4000lt,man siaip tas klausimas ydomus,akustikos namu kinui vis dar ieskau :smt017

Stereo
2007-07-16, 09:33 PM
tannoy turejau biski pasiskolines tai dziaugiausi namu kinu. slegio tai ... . muzikai teisingai jis per letas 15" garsiukas tikrai neskambes kaip 10" , taciau as suba palikdavau tyliai kad nesivilktu is paskos. gal parduodi jei jau nepatenkintas taip? :partyman:

o uz minetus 4000 lt geras subas ,su rimta dezes konstrukcija ir lengvu muzikaliu dinamiku , puikiai atgrojanciu muzika :) ar ne taip?

Artūras S
2007-07-16, 09:38 PM
Taip.Jei šitą sugalvočiau parduoti tai sekantį daryčiaus pats.

stalius339
2007-07-17, 10:04 AM
o jai pirkti tektu,koki rinktumeis???

Lenikas
2007-07-17, 12:25 PM
atsakant i tema ranku darbas visuoent bus geriau kainosir kokybes atzvilgiu

Stereo
2007-07-17, 12:27 PM
atsakant i tema ranku darbas visuoent bus geriau kainosir kokybės atžvilgiu

labai priklauso kokios tos rankos :supz:

Lenikas
2007-07-17, 12:29 PM
atsakant i tema ranku darbas visuoent bus geriau kainosir kokybės atžvilgiu

labai priklauso kokios tos rankos :supz:

rankos kaip rankos, galva(ideja,uzbaigimas) kitas reikalas :) duok man schema ir lituokly ir as sulituociau "kazka" :D

Artūras S
2007-07-17, 01:20 PM

Nežinau, bet žinau kokį daryčiau.Su Scan Speak.

stalius339
2007-07-17, 01:28 PM

gal patarsi koki pirkti :smt100 :smt100,man galingo reikia,bet ir neveluojancio :smt017

marius77
2007-07-17, 02:16 PM
to LENIKAS

Kaip cia pasakius kainu skirtumas. Aisku jei pirksi nauja akustika tai beabejo kad brangiau kokybes atzvilgiu pirktinis daiktas. Nors neseniai pradejau stebeti forumus, bet isivaizduoju, kad gera daikta pasigaminti nera labai jau pigu. Nors meistrauti tikrai moku, taciau susikloscius nepalankiai situacijai, kad neturiu vietos kur galeciau meistrauti ir patirties gaminant audio akustika nusprendziau isigyti naudota daikta. Kadangi lietuvelej kazka rimto uz normalia kaina ipirkti sudetinga, nusprendziau kolonelems skirti 1000 euru, cia tik stereo sistemai, nes namu kinas visiskai atskirai ir kiti pinigai. Kaip buvau rases kitam forume, nusipirkau E-BAY koloneles JBL Ti-5000 uz 816 euru ir uz 200 euru suvazinejau ju pasiimti iki berlyno, tai tiek. Naujos kainavo 11 000 Dm cia seniau, prie euru 5500 euru.
Groja ispudingai,- O:), nesijaucia garso, svarus garsas ir toks jausmas kad kolonelems visiskai nereikia pastangu sugrot 300 w. Kiek lyginau kazkur kazka nupirkt lietuvoje uz 1000 euru, nieko panasaus neradau, o del pasigaminimo as abejoju ar kas gamindamas akustika isitektu i 1000 euru.

Tiesa kai atvaziavau i berlyna labai nustebau del koloneliu dydzio,- dideles O:) as nekalbu apie svori vnt. 55 kg. Jeigu vokietis butu senukas ir nepadejes nusinesti kolonkiu buciau uzsipis... O:).

neturiu galimybes dabar idet namu nuotraukas, gal kiek veliau.

Namu darbas zmoniu, kurie idejo nuoraukas ir aprase savo darba tikrai zavu pamatyti, aisku ir idomu butu ir paklausyit :supz:, bei palyginti,- tiek to. Manau, kad namuose daryta akustika maloniau sirdziai, o kokybes atzvilgiu tie isleisti pinigeliai ir panaudoti pagal paskirti manau geriau gamykline, cia aisku tik jei rasi pigiau nupikti. cia tik mano nuomone.

TIESA GAL KAS GALETU PASAKYT SAVO NUOMONE KIEK SUPRASTEJA PIRKTINES GARSO KOLONELES UZ 10 METU (GARSIAKALBIAI).

Arunas B
2007-07-17, 06:11 PM

Gal turi galvoje scan speak su pasyviu radiatorium?

Lenikas
2007-07-17, 07:40 PM
to LENIKAS

Kaip cia pasakius kainu skirtumas. aišku jei pirksi nauja akustika tai beabejo kad brangiau kokybės atžvilgiu pirktinis daiktas. Nors neseniai pradejau stebeti forumus, bet isivaizduoju, kad gera daikta pasigaminti nera labai jau pigu. Nors meistrauti tikrai moku, tačiau susikloscius nepalankiai situacijai, kad neturiu vietos kur galeciau meistrauti ir patirties gaminant audio akustika nusprendziau įsigyti naudota daikta. Kadangi lietuvelej kažką rimto uz normalia kaina ipirkti sudetinga, nusprendziau kolonelems skirti 1000 euru, cia tik stereo sistemai, nes namu kinas visiskai atskirai ir kiti pinigai. Kaip buvau rases kitam forume, nusipirkau E-BAY koloneles JBL Ti-5000 uz 816 euru ir uz 200 euru suvazinejau ju pasiimti iki berlyno, tai tiek. Naujos kainavo 11 000 Dm cia seniau, prie euru 5500 euru.
Groja ispudingai,- O:), nesijaucia garso, svarus garsas ir toks jausmas kad kolonelems visiskai nereikia pastangu sugrot 300 w. Kiek lyginau kažkur kažką nupirkt lietuvoje uz 1000 euru, nieko panasaus neradau, o del pasigaminimo as abejoju ar kas gamindamas akustika isitektu i 1000 euru.

Tiesa kai atvaziavau i berlyna labai nustebau del Kolonėlių dydžio,- dideles O:) as nekalbu apie svori vnt. 55 kg. Jeigu vokietis būtų senukas ir nepadejes nusinesti kolonkiu būčiau uzsipis... O:).

neturiu galimybes dabar idet namu nuotraukas, gal kiek veliau.

Namu darbas žmonių, kurie idejo nuoraukas ir aprase savo darba tikrai zavu pamatyti, aišku ir idomu būtų ir paklausyit :supz:, bei palyginti,- tiek to. Manau, kad namuose daryta akustika maloniau sirdziai, o kokybės atžvilgiu tie isleisti pinigeliai ir panaudoti pagal paskirti manau geriau gamykline, cia aišku tik jei rasi pigiau nupikti. cia tik mano nuomone.

TIESA GAL KAS GALETU PASAKYT SAVO NUOMONE KIEK SUPRASTEJA PIRKTINES GARSO KOLONELES UZ 10 METU (GARSIAKALBIAI).

pas tave jau visai kitas reikalas, tu pirkai naudota akustika o kaip zinia jau cia kiek nupirksi tiek tavo. gali koks ziopliukas gera daikta ir pusvelciui parduot nezinodamas ka turi, bet va parduotuvej tau gero daikto pusvelciui tikrai neatiduos.
visu pirma marketingas. kazkas sulipde, kazkas ipakavo, kazkas kazkur veze, kazkas prieme, kazkas pardave, kazkas perpardavinejo ir galutiniam rezultate gaunam kaina mazdaug 3didesne nei bazinis materialu panaudojimas. taip kad ta ir turiu omeny-rankom susitvarsi pigiau :)
p.s. grazus tavo akustikos dizainas. nice

marko
2007-07-17, 08:33 PM
Geriau rankų darbo vien dėl to,kad gali pasidaryt kaip pats nori,kita medalio pusė-už 1000eur gali pasigamint kolonėles ,kurios parduotuvėje kainuos 7000eur,manau tai pagrindinis DIY variklis,neskaitant pasitenkinimo gaminant ;)

marius77
2007-07-17, 09:02 PM
Akustikos dizainas ne mano is interneto idejau,- rasiau, kad veliau idesiu savo, esme, kad kolonos tos pacios.

o del kainu ir nupirkimo, tai Ebay tikrai siulo ir yra i ka paziuret, tereikia laiko.
o kad 1000 euru kazka padoraus pagamint as asmeniskai netikiu (300W)- iki 150W tikiu, visgi geri garsiakalbiai brangus.

Aisku nesigincisiu del garso ir akustikos kokybes klausant lempinuka ir pafa, bet mano kolonkes galingos o lempinukai nera labai galingi, kaip tranzai.

amas
2007-07-17, 10:09 PM
na visko neskaičiau, bet matau kalba užėjo, atseit darantis pačiam pigiau, cha cha cha :lol: šposininkai :D
nesąmonė

pateikit pavizdžių kas čia kur sutaupė ir kiek :D

jie imt biudžetines sitemas, būkim biedni bet teisngi, kiniečių nenukonkuruosit ir jie senei nėra fuflo etelonas, apsidarykit pažiūrėkit kur didžioji dalis jūsų elektronikos pagaminta, jie aišku ne vintage ir retos išimtys

žiūrint į "hi-end" turbūt nereik aiškint, kad nekaina ten svarbiausia ir kompromisai negalimi, na ir aišku nereik čia įmaišyt visokių blizgučių skirtu snobam kaip utopia be ir t.t.

tie visi "padarysiu pigiau ir gudriau" atsiduria skelbiu.lt

tokia mano nuomonė dabar, diy ne taupymui, ne, ne, ne :smt018 , nors galit bandyt pakeist O:)

Artūras S
2007-07-17, 10:38 PM
Aš manau, kad sutaupyti galima gaminantis sau, o kartais ir kitam.Tačiau reikia turėti žinių, nes kitaip daikto likimas:" "padarysiu pigiau ir gudriau" atsiduria skelbiu.lt" kaip ir minėjo amas.

Tuos daiktus kuriuos perku kaip žaliavą, aišku perku brangiau negu fabrikėlis su didele apyvarta, bet man atkrenta visi prekybiniai ankainiai ir dalis su jais susijusių mokesčių.Kai kada išmanant ką darai ir uždirbti eina ir palyginus neblogai.
Na o serijiniai gaminiai turi serijas ir jos be abejo šiek tiek skiriasi.Truputį patobulina ir jau kainų kategorija kita.Atatinkamai ir pinigų kiekis.Tačiau tokia gamyba turi ribas.Tai gali būti kaip hobis, jei žiūrėti komerciškai tai viskas stojasi į jau žinomas ribas.

marko
2007-07-17, 10:45 PM
Akustikos dizainas ne mano is interneto idejau,- rašiau, kad veliau idesiu savo, esme, kad kolonos tos pacios.

o del kainu ir nupirkimo, tai Ebay tikrai siulo ir yra i ka pažiūrėt, tereikia laiko.
o kad 1000 euru kažką padoraus pagamint as asmeniškai netikiu (300W)- iki 150W tikiu, visgi geri garsiakalbiai brangus.

aišku nesigincisiu del garso ir akustikos kokybės klausant lempinuka ir pafa, bet mano kolonkes galingos o lempinukai nera labai galingi, kaip tranzai.

ne vatai groja,neseniai girdėjau kaip 30w A-class dirba,paklausius efektų gali infarktą gaut ;)

marko
2007-07-17, 10:47 PM
na visko neskaičiau, bet matau kalba užėjo, atseit darantis pačiam pigiau, cha cha cha :lol: šposininkai :D
nesąmonė

pateikit pavizdžių kas čia kur sutaupė ir kiek :D

jie imt biudžetines sitemas, būkim biedni bet teisngi, kiniečių nenukonkuruosit ir jie senei nėra fuflo etelonas, apsidarykit pažiūrėkit kur didžioji dalis jūsų elektronikos pagaminta, jie aišku ne vintage ir retos išimtys

žiūrint į "hi-end" turbūt nereik aiškint, kad nekaina ten svarbiausia ir kompromisai negalimi, na ir aišku nereik čia įmaišyt visokių blizgučių skirtu snobam kaip utopia be ir t.t.

tie visi "padarysiu pigiau ir gudriau" atsiduria skelbiu.lt

tokia mano nuomonė dabar, diy ne taupymui, ne, ne, ne :smt018 , nors galit bandyt pakeist O:)

Pat turbūt neesi girdėjęs ,kaip masiškai žmonės klonuoja pasisekusius komercinius produktus ir sutaupo ne 2x o 5-20 ir daugiau kartų ;) žinoma kalbu ne apie kinietiškus produktus...

marko
2007-07-17, 10:53 PM
Aš manau, kad sutaupyti galima gaminantis sau, o kartais ir kitam.Tačiau reikia turėti žinių, nes kitaip daikto likimas:" "padarysiu pigiau ir gudriau" atsiduria skelbiu.lt" kaip ir minėjo amas.

Tuos daiktus kuriuos perku kaip žaliavą, aišku perku brangiau negu fabrikėlis su didele apyvarta, bet man atkrenta visi prekybiniai ankainiai ir dalis su jais susijusių mokesčių.Kai kada išmanant ką darai ir uždirbti eina ir palyginus neblogai.
Na o serijiniai gaminiai turi serijas ir jos be abejo šiek tiek skiriasi.Truputį patobulina ir jau kainų kategorija kita.Atatinkamai ir pinigų kiekis.Tačiau tokia gamyba turi ribas.Tai gali būti kaip hobis, jei žiūrėti komerciškai tai viskas stojasi į jau žinomas ribas.

Neturint žinių žinoma sunku ir be profesionalios pagalbos filtrų sumodeliavimui geriau neprasidėt.bet tam yra internetas .Egzistuoja nemažai puikių saitų kur aprašoma kolonėlių/stiprintuvo gamyba nuo A iki Z ,tad net visiškai žaliam įmanoma pasidaryt...

Artūras S
2007-07-17, 10:58 PM
Teorija yra vienas dalykas ,o kitas yra žinojimas kaip turi viskas skambėti.Jei šito nebus vien su teorija toli nenueisi kaip ir vien tik su praktika.

amas
2007-07-18, 01:25 AM
Pat turbūt neesi girdėjęs ,kaip masiškai žmonės klonuoja pasisekusius komercinius produktus ir sutaupo ne 2x o 5-20 ir daugiau kartų ;) žinoma kalbu ne apie kinietiškus produktus...
[/quote]

pro ac, az one, toliau... :smt017
su linkais jei įmanoma, ypač įdomu tos kur sutaupo 20kartų O:)
tikrai įdomu

marius77
2007-07-18, 10:07 AM
jei sutaupo tai valio :ploju:

tai va gal yra kas ka panasaus dares, abejoju, kad pilkojim mase tai darytu.
galbut vienetai, idetu savo gamyba pasidalintu patirtim ir butu viskas aisku kas geriau ir pan...,

Nusipirkau koloneles po savaites, pas mane bute meistrai darbavosi, sugalvojo jie svetimos aparaturos paklausyt. Griztu namo randu issokusi zemu dazniu garsiakalbi. Jie sako mes nelindom, o kaimynai sake, kad linksminosi chebryte O:), tai teko 1000 litu isskaiciuot is darbu, tiek sumokejau "Beolitai" uz parsiuntima is Kanados. Visgi tokiu garsiakalbiu pirkti paciam niekur neradau. Nezianau kinietiski ne kinietiski?
Jei paemus nauju garsiakalbiu kainas, dezes konstravimo gamykloje, galbut ir gautusi 5500 euru pridejus visokius mokescius. bet visgi 20 kartu nezinau, turetu buti labai jau garsios firmos daiktas, kad prekes kaina butu perdeta, nu cia tipo uz varda. Bet, kad ir Bang & olufsen koloneles, kurios kainuoja 25 000 litu vienetas "Beolab 5", kurios yra aktyvios. Garsiakalbiu kainas sudejus, stiprintuvu kainas sudejus, tikrai nemazai gaunas, o kur dar dizainas, nezinau. O:)

dauguma visgi perka kazkokias koloneles, kad ir is "senuku".

atvortke
2007-07-18, 09:16 PM
seną žemadažnį galėtum sukūlt į galvą statybininkams. Nekenčiu tokių....

OT

amas
2007-07-18, 09:39 PM
seną žemadažnį galėtum sukūlt į galvą statybininkams. Nekenčiu tokių....

OT

apie ką čia :smt017

sarkys
2007-07-19, 07:31 PM
atidziau paskaityk mariaus 77 pasisakyma, ir klausimu nekils.

amas
2007-07-19, 10:08 PM
a jo, aš manau jiems būčiau visai nemokėjęs ir mentus iškvietęs :) sakyčiau "va dar iš stalčiaus 10klt dingo" :twisted:
bet ir protas palikt vienus :smt018

marius77
2007-07-20, 10:36 AM
biskuti nukrypom nuo temos, zmones lankosi forume, o savo kas ka turi negali idet O:) Idekit

Dzymytch
2007-07-24, 09:46 AM
jei yra visa reialinga matavimo aparatura, nekreivos rankos, ziniu, truputį leshu ir uzsispirymos- vienreiksmiskai savadarbe aparatura(moki tik uz gamini ir jokio mokescio uzvarsa, tai bent cia, kaip minimum, sutaupoma. Arba galima tiersiog atkartoti kazkieno jau uzbaigta ir save pasiteisinusi projekta, bet opaciam konstruoti, neturint nei butinos irangos, nei ziniu, nei patirties siame reikale - nepatariu.... Tokiu atbeju geriau pirkti kokias koloneles ir jas modernizuoti(be to, sena technika, kaip zinia, gali groti zymiai geriau, nei labai brangi ziuolaikine, orientuota i "buitini audiofila" ).

Pilnavertes, visa diapazona atkuriancios kokybiskos originalios konstrukcijos kolkas nesu pats susijkonstraves, nors tam turiu visa reikama iranga(matavimo mikrafona, precizini LCR matuokli ....), vis, kazkaip rankos ne"da"eina. :)

marius77
2007-07-31, 08:11 AM
zadejau savo kazka idet ir idedu. kol kas dar palaidu laidu stadija- lentynos nepadasrytos aparaturai, bet gyvent galima O:).

kas turit ka idomaus NEPATINGEKIT IDET

stalius339
2007-07-31, 08:49 AM
domintu tavo jbl kolonos,parasyk i pm

marius77
2007-07-31, 10:01 AM
Nesupratau kas tas "i PM", siaip apie jas cia nemazai rasiau, tiek apie kaina, tiek apie modeli.

stalius339
2007-07-31, 12:00 PM
Nesupratau kas tas "i PM", šiaip apie jas cia nemazai rašiau, tiek apie kaina, tiek apie modeli.

jai parduodi-mane domina

marius77
2007-07-31, 01:32 PM
isivedi EBAY JBL 5000 ir sudalivauji aukcione pvz

http://cgi.ebay.de/JBL-5000-TI-die-ehemaligen-Referenzboxen-im-Top-Zustan_W0QQitemZ230156932006QQihZ013QQcategoryZ233 23QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

arba jei nenori laukt perki is karto

http://cgi.ebay.de/JBL-TI-5000_W0QQitemZ170135110625QQihZ007QQcategoryZ22003 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

po to jei vokietis sutiks pakuot susiskambini su vezimo kompanija tokia kaip pvz LEX ir sumokejes apie 120 e uz parvezima sedi namie ir lauki krovinio, o jei nepasitiki vezejais vaziuoji ir parsivezi pats. Ir viskas, o jei nori eini i Beolita Kaune ir perki naujas, naujo modelio ir atiduodi manyciau virs 20000 litu. O:)

stalius339
2007-07-31, 01:42 PM
isivedi EBAY JBL 5000 ir sudalivauji aukcione pvz

http://cgi.ebay.de/JBL-5000-TI-die-ehemaligen-Referenzboxen-im-Top-Zustan_W0QQitemZ230156932006QQihZ013QQcategoryZ233 23QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

arba jei nenori laukt perki is karto

http://cgi.ebay.de/JBL-TI-5000_W0QQitemZ170135110625QQihZ007QQcategoryZ22003 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

po to jei vokietis sutiks pakuot susiskambini su vezimo kompanija tokia kaip pvz LEX ir sumokejes apie 120 e uz parvezima sedi namie ir lauki krovinio, o jei nepasitiki vezejais vaziuoji ir parsivezi pats. Ir viskas, o jei nori eini i Beolita Kaune ir perki naujas, naujo modelio ir atiduodi manyciau virs 20000 litu. O:)

zinau as kainas puikiai,be to-virs 20000 nereikia O:) bet biskuti man brangokos sakyciau-dar vis svarstau,visdelto pirkinys visam gyvenimui :smt017 :smt017

amas
2007-07-31, 10:40 PM
tas mežius prie kolonkių, tavę privers pasidomėt kaip įlenktus kupoliukus ištiesint :!: anksčiau, ar vėliau...

sarkys
2007-08-03, 09:05 PM
tas mežius prie kolonkių, tavę privers pasidomėt kaip įlenktus kupoliukus ištiesint :!: anksčiau, ar vėliau...

siulau siurbli O:)

shokoladas
2007-10-09, 09:50 PM
idomu butu isgirsti tavo aparatus...Tiesa kai as gainclona pasidariau pradzioj su kondikais 1000mf tai irgi zemu maziau jauciau.Bet pamastes kad zemus itakoja praktiskai tik "maistas" tai maitinime talpa didesne uzdejau ir klausau kad net ausys linksta.Idomu but ir palygint su kuo nors..

dėžė labai paprasta, suprojektavau ir surinkau pats, nulakuota faniera ir tiek, svoris gal 40-50kg sunku buvo užkelt ant seksijos nuo vaikų. :-?. yra toks skirtumas nuo parduotuvinių kolonėlių tai kad savas norisi visada tobulinti . šiaip savikaina jų 6tukst.lt , jau kažką galima nupirkt parduotuvinio tipo bet hobis yra hobis.beto garsiakalbiai bus žymiai prastesni. labai svarbu korpusas ir filtrų suderinamumas.čia su rimtais gamintojais sunkiau lygintis (mano nuomonė).leidžiu per gainkloną kurį lyginau su brangiu mcintosh, tai pas pastarajį tik žemi dažniai kur kas geresni , bet gainklonas groja detaliau švelniau daug niuansų itin skiriasi aukšti d. jokio aštrumo bet tuo pačiu labai skaidru. įdomu ka kiti pasidarę namie parašykit

fruktas
2007-10-11, 12:11 AM
man savadarbe irgi visada bus mielesne , būtų laiko ir pinigu atliekamu norėčiau ka is pass labs ar lempos susirinkt, bet dabar jei minute laisva atsiranda prie lm 3875 ka prilituoju , ar philips cd 204 pakrapstau. laidai irgi savos gamybos cat 5 kolonelems , intertechniko linijinis is rcl. koloneles tik gamyklines nors ir ten filtrai jau kiti. gal kada ir dinamikus pasikeisiu - gerai bent korpusai gamykloje gerai padaryti. nors pries tai po stereo perejau prie dts ir dd nesamoniu kuriu greit atsisakiau , paskutinis pirktinis variantas musical fidelity lempinis priestiprintuvis, du galios monoblokai, ir tos pacios firmos keitiklis , transportas neperbrangiausias sony cdp qs serijos. viskas buvo gerai kol nepaklausiau lm ir perdaryto philipso su cdm1 transportu, nuo tada viska darau pats.

marius77
2008-01-02, 11:45 PM
Sveiki, pagaliau baigineju komplektuoti namu akustika. Kadangi neieskau tobulybes rinkausi labiausiai paplitusia audio sistema CD diskuose aisku wav fromate, jokiu budu ne mp3. Pagrindine problema su kuria susiduriau formuodamas namu akustika, as manau ji iskyla ir kitiems, tai kaip suderinti stereo muzikos klausyma ir paziureti namu kina. Praktiskai noredamas atriboti siuos du dalykus, turi tureti atskira audio sistema. Pabandysiu paaiskint kaip as viska dariau ir isprendziau:

Stereo sistema: stiprintuvas Carver M- 1.0t 8om, 2 po 200w, CD grotuvas DENON PCM audio, ir pradinis Bang & olufsen Beomaster 5500, nu ir koloneles JBL Ti5000
2 po 300w, 6om.

Su namu kinu siek tiek sudetingiau

Namu kino sistema: televizorius Bang & olufsen avant 28, centrine kolonele po televizoriumi, pajungta is garso procesoriaus, priekines koloneles JBL Ti5000
2 po 300w, 6om, subas KENWOOD SW-x1, 50x50x50cm, garsiakalbis 30 cm, 250w pasyvus, salia jo stiprintuvas Bang & olufsen nuo koloneles beolab Penta 150w (gaves garso signala is garso procesoriaus jis isijungia automatiskai ir pakuria suba), galas- sienines koloneles Bose 191, garso procesorius CARVER DPL-33, pradinis Bang & olufsen Beomaster 5500, stiprintuvas Carver M- 1.0t 8om, 2 po 200w priekinems kolonelems, DVD grotuvas Bang & olufsen DVD1.

marius77
2008-01-02, 11:47 PM
ir likusios foto

saulis
2008-02-03, 10:20 PM
Sveiki!Žiūrėjau,žiūrėjau ir neiškenčiau.Viskas,kas matosi be televizoriaus,kilimo ir Luxmanų-savo darbo.Kolonėlės M17WG-09 + XT25TG-04 TQWP korpuse su 1-mos eilės nuosekliais filtrais.Šiaip tai labai norėtusi paklausyti Gainkloną,tik kaip?

saulis
2008-02-03, 10:29 PM
Sorry už pasikartojimą bet dar norėjau parodyti kolonėles iš arčiau ir dar vienas,darytas anksčiau su Clarion mašininiais garsiakalbiais(dažninė iki 80000Hz(taip rašo))

amas
2008-02-06, 09:41 AM
o kodėl aukštadažnis tik su trim varžtais :)

saulis
2008-02-06, 09:43 PM
Fotkinta tvarkymo eigoj,daba viskas ok O:)

amas
2008-02-08, 11:46 AM
o ten faneruotė, jei taip, kokia?

saulis
2008-02-08, 10:08 PM
"Sapele pommele" firmoj"Bohmans" :smt020

atexsound
2008-04-06, 04:29 PM
Paziurejau kad liaudis turi daug graziu dalyku.Tai stai mano gamintos kolonkes garsekalbiai atexsound labai swariai ir beto galingai groja.Tikrai nenusivyliau .Sworis apie 15-20 kg watu sunku nusakyti kiek .

atvortke
2008-04-06, 05:09 PM
galėjai ir nerodyt....

atvortke
2008-04-06, 06:17 PM
nepriimta pas mus forume taip rašyt :smt018

peris
2008-04-06, 08:17 PM
whahahaha :D sorry nesusivaldziau :D turiu ir as kazkoki panasu i situs atex :D tik mano 12tukas :) kai pirkau buvau pilnai patenkintas :D

atexsound
2008-04-06, 09:30 PM
apie ka as ir sneku kad cia nera blogas daiktas

assembled
2008-04-06, 10:08 PM
O mano kolonėlės taip atrodo (kai apsitvarkysiu, parodysiu ir kaip atrodo gyvai :oops: ):
http://blog.elektronika.lt/wp-content/blogs/5/uploads/BG20s.JPG
BG20 plačiajuosčiai, vėliau prilipdysiu visatono aukštadažnius, nes >15KHz prasideda jų kritimas. Jei kam įdomu, galėsiu susisteminti informaciją apie juos.
Skaičiuojantiems pinigus: garsiakalbiai, kabeliai, jungtys - 200lt :) Korpusai - 500lt privačiai.
Stiprintuvas:
http://nolimits.lt/assembled/bin/opa549/export/IMGP4118.JPG
http://nolimits.lt/assembled/2008/03/04/stiprintuvelis-opa549/
Surinktas iš to, kas buvo po ranka, tad išėjo apie 50lt. Reikia pabaigti korpusą, sudėti normalius komponentus, nes dabar vien potencikas matosi koks - visiškas šlamštas. Žodžiu dar į valias yra kur tobulėti.

Tai + apysenis SONY CD grotuvas apgroja viską, ką siūlo ale topocentras <3000lt. Ir greičiausiai agros visas vidutinės klasės daugiajuostes sistemas, nes čia nėra filtrų, kuriuos reiktų parinkinėti. Jei be aukštadažnių, tai išvis jokių komponentų tarp stiprintuvo ir garsiakalbio, neskaitant 5mm^2 OFC kabelio.

peris
2008-04-06, 10:23 PM
mane labiausiai domintu deziu matmenys jei galima :)

assembled
2008-04-06, 11:53 PM
Pagrindas:
http://geist4711.no-ip.com/viehplan.png
Maniškių matmenys labai panašūs, bet yra šiokių tokių, grynai konstrukcinių pakeitimų.
http://geist4711.no-ip.com/BG20-seite.html

peris
2008-04-10, 12:20 PM
labai dekui :) labai norejau namuose pasdaryt is bg20 tarskalynes hornuose bet nelabai mokeciau ismastyt kokius :)

assembled
2008-04-10, 11:45 PM
Aš kai dariausi dar nebuvo antro varianto, bet dabar jį daryčiau. Nors ir sudėtingesnė konstrukcija, bet juosta dar platesnė.

Vilmantas
2008-04-11, 12:36 AM
Man tai Mariaus77 "mazyte sistemyte" ispudi paliko...Geras...gerbiu taip padariusi zmogu.

GS
2008-05-07, 12:32 AM
ziurinejau jusu sistemeles ir pats uzsimaniau parodyt savo. Mano beveik visa yra ranku darbo, iskyrus cd grotuva, nors tas irgi iskrostas :D
del isvaizdos nesmerkit nera laiko apdailai :)

GS
2008-05-07, 12:32 AM
da

GS
2008-05-07, 12:33 AM
sa

GS
2008-05-07, 12:33 AM
stipreko maitinimas

assembled
2008-05-07, 10:37 AM
Kas čia per lempinukas?

rebik
2008-05-07, 01:37 PM
tiek darbo ir pastangu ideta, o normaliai isstatyti koloneles pritruko vietos ar laiko su noru?

tolka
2008-05-07, 02:03 PM
ten garsiakalbiai? O:)

rebik
2008-05-07, 04:06 PM
cia taip vadinamas akustinis ekranas

GS
2008-05-07, 05:35 PM
stiprintuvas gerai zinomo albino gamybos, daug metu tobulintas ir manau tikrai pasiektas geras rezultatas

su akustiniu ekranu isvaizda nieko nedarau nes tai tik bandomas variantas, beja dar keliu skirtingu formu ekranai guli kampe, visuose skirtingai sie placiajuosciai skamba tad geriausio varianto dar neisirinkau, ir isvis dabar pasimeciau ir nezinau kas geriau, gera trijuoste ar fullrange-as :D tiek tas tiek tas turi daug trukumu, taip pat ir pliusu, geriausias variantas skirtingiems muzikos zanrams skirtinga akustika :)

stalius339
2008-05-07, 06:18 PM
jo cia zmogelis tai tikrai susirges garso liga :smt023 :smt020,kai pats domejausi tai rimti dedes atkalbinejo nuo trijuostes,nebent klausomasi roko,ar kitu sunkesniu zanru

GS
2008-05-07, 06:48 PM
tai va, vien klasika ir dziazu nepasisotinsi, nors labai skaniai perteikia :D

amas
2008-05-10, 12:04 AM
čia kažkodėl gražiau atrodo, nei gramofone, ten matyt prie fono spalvos nesiderina :smt017

leopard
2008-05-10, 01:34 AM
GS: tavo garso kolonėlės ir man įstrigo :ploju: Norėčiau paklausyt kaip skamba. Tiktų ir klasika O:) Tai tik tiek čia esančių vyrų savadarbių gaminų? Kai kurių garsiakalbiai tai gan rimti jau. :smt023

GS
2008-05-10, 10:09 PM
galima bus paklausyti, tik gal uz poros sav, nes darbais uzsikroves nesveikai :)

elviukai
2008-09-20, 11:17 PM
pasigaminau ...., nepigiai atsiėjo -dynaudio esotar, scan speak reveletor m12, dynaudio mw180, filtrai su BG

atsitiktinai uztikau sia zinute
jei nepigiai tai kaips u dabartiniais AT? :) p.S. PVM taip ir neatnesei teko is savo kisenes dengti. :) tikiuosi kada nors nuspresi is Audiotechnology flex unitu 12 ir 5 colius bei esotar t330 garsiakalbiu pasidaryti koloneles . tai ka turi tinkamai panaudojus skambetu kaip 70 000-100 000lt koloneles. kad ir kazkas kaip rockport antares iseina.

Rolandas

DEIVISC
2008-09-21, 11:36 AM
bebaigineju ta projekteli, kaip tik grotelles nu vaiku sukonstruoju ir pas tave atvilksiu jei pavilksiu :smt100 ir del pvm pakalbesim

Rainalas
2008-12-24, 08:54 AM
skaitau kad savadarbes sistemos yra prastesnes kokybes nei pirktos.pliusas tik tas kad nemazai litu sutaupysi darydamas pats.
:cool:

peris
2008-12-28, 06:27 PM
ziurint kas darys tas koloneles. ar kreivarankis kairiarankis ar tas kuris zino ka daro

aidaz
2009-01-31, 11:19 PM
Sveiki ,

Tai va turejau pasidares gainclona bet sudege, Mistika buvo tokia : pajungiau i rozete trafa ir pradejo kazkas svilti , greit atjungiau , pakeiciau radiatoriu vel pajungiu , groja viskas ok gal kokia ~10W draugas per mp3 padidino signala , tik staiga pokst , kibirkstis ir usidege LM'as :D:D taip ir nedavaziuoju iki rcl. O siaip turiu pasigamines Atex 30cm wooferiui dezute tai gan nemaza gaunas :D tiesa sakant 192L su faziku :) bandziau jungt nuo tda1554 (tik toki turejau stiprintuva) nu galiu sakyt nei nusivyliu nei nudziugau , tiesiog atgroja savo pinigus. deze is MDP 10mm storio (plona kaip tokiam wooferiui bet man gerai svarbu grindys dreba :) )
pirkau 3 kvadratinius metrus is senuku taj paklojau 35LT , dar fazikas 10LT , vata (toli rcl'as lbai tingejau belstis iki jo) 15LT , klijai 10LT , Silikonas 10LT , Prispaudziami kontaktai 10LT , pats garsiakalbis 60LT suma jau gaunas 150LT . Nu ir ka galiu pasakyt geriau skamba nei uz gamyklines aisku nesilyginsiu su perless ir pan. bet geriau tikrai nei uz pirktines is kokio topo centro :D

Laukiu atsiliepimu

P.S. dezes gamybos ir pabaigtos dezes nuotrakas idesiu veliau dbr nerandu kabelio fotiko :D

aidaz
2009-02-01, 10:59 AM
[pašalinta neveikianti nuoroda]

tolka
2009-02-01, 03:13 PM
gerai kad netingi,konstruoji:)
siaip sienos tai per plonos,bet siam subui turis geras,kuo didesnio jam reikia,turetu groti neblogai...bet kur tokia kolonke pastatyt?:D

ciubarikasss
2009-02-01, 04:57 PM
Pašalinta neveikianti nuoroda

na jo dezute tai kaip spinta gaunasi :)
o tai nei vieno breisingo i vidu nedejai? ciuju rezonuoti turi nesveikai kai dar tokios plonos sienos.

zavas
2009-02-02, 12:04 PM
Super ekonominis vaiantas ieskantiems kokybes.

Garsiaklbiai Visaton FRS8 8 omu (4 omu ir FRS8M netinka) vienas kainuoja 39,90lt www.rcl.lt Kai pirma karta juos pamaciau, kazkaip net atsoko visa fantazija daryti... Tokie mazuciai, tokie gleznuciai - ar jie gali isvis kazka groti? Ir dar tiek kainuoja... Bet po keliu menesiu atsirado galimybe beveik naujus pasiimti uz puse kainos, tai maziau ir sirdi skaudejo :D Namuose pasijungus "be apiforminimo" paaiskejo, kad taip, jie gali groti :eek: kol dariau dezes, jie grojo batu dezutese :D dezes buvo darytos pagal si rojekta:

http://img198.exs.cx/img198/9835/cyburgsneedleeng9vy.jpg

As dariau is 16mm sluoksniuotos fanieros. Tad garsiaklbiu, medzio, kliju, lako ir viso kito gerio kaina nevirsijo 150lt. Kaip uz tokius pinigus - groja puikiai. Atviras, aiskus, ryskus garsas. Geras stereo efektas, aiski scena. Is pirmo zvilgsnio atrodo kad visai nebus zemu dazniu - bet taip nera. Zmogus sukures si projekta tvirtina kad jos puikiai atkuria iki 50hz. Kaip yra istikruju negaliu pasakyti, bet priesbosis tikslus ir greitas. O daug kas priklauso ir nuo kambario... Klausant is arti maziau boso, paejus kelis zingsnius link sienos jau kiek daugiau... Kaip bebutu keista, 82dB jautrumas nera toks apgailetinas, kaip ir koloneliu skleidziamas garso kiekis. Jo tikrai pakanka "komfortiskam" muzikos klausymui, kai muzika pripildo kambari. Kaikurie zmones tvirtina "pasidarius sias koloneles pradejau jausti skirtuma tarp laidu" kiti net sugeba siuos garsiaklbius jungti prie lempinio stiprintuvo. As taip pasakyti negaliu. Bet Gain-clono jos vertos :)

http://www.blogas.lt/uploads/d/Dauma/194490.jpg

shnipiz
2009-12-30, 09:57 PM
dziaugiuosi uz tuos kurie netingi patys kazka pasidaryti, bet as geriau moku daugiau, bet gaunu pagaminta produkta :) zinau kad man nepavyktu sukonstruoti taip, kaip surenka profesionalai.
su muzika gyvenu jau nuo 12 metu :D viskas prasidejo nuo poros s30 ir kazkokio kenwood stiprintuvo :) poto buvo s90, jbl e100, o dabar esu apsistojes ties monitor audio. manau dar sitoj stoteleje pasedesiu ilgai, nes geresnei kokybei reiketu zyiai daugiau pinigu, kas butu nelabai protinga siuo krizes laikotarpiu :)

Stereo stiprintuvas Harman Kardon HK3480.
pusetinas toks, geresnio neipirkau, bet kokybe esu visiskai patenkintas. 2 x 120 W; (8 Ohm). vmax efektas niekad nebuvo naudojamas, nes garsa iskraipo ir daugiau nieko.

http://www.cnet.com.au/harman-kardon-hk-3480-240054520.htm

http://static.howstuffworks.com/gif/productImages/2/8/00000108128-HarmanKardonHK3480-large.jpeg

Koloneles Monitor Audio Silver RS6
pats geriausias kokybes ir kainos santykis (mano nuomone)

http://www.stereophile.com/floorloudspeakers/306monitor/
http://www.goodsound.com/equipment/pics/200706_monitor_rs6.jpg

Viskas sujungta Chord crimson ir Chord rumour laidais
http://www.hifipasaulis.lt/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=727&category_id=134&option=com_virtuemart&Itemid=51
http://www.hifipasaulis.lt/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=434&category_id=136&option=com_virtuemart&Itemid=51
http://www.hifitrader.com.au/images/chord_crimson_l.jpg
http://www.e-cms.biz/panel/Upload/C-RumourTrue.JPG

dar truksta gero cd grotuvo, bet puikiai poreikius patenkina isorine garso plokste Creative x-fi.
http://nexus404.com/Blog/2008/05/12/creative-sound-blaster-x-fi-external-usb-51-channel-extreme-fidelity-surround-sound-audio-solution-for-notebooks/

http://www.electricpig.co.uk/wp-content/uploads/2008/05/creative-x-fi.jpg
visiskai nesigailiu tuo ka esu pasiciupes, labai patenkintas skambesiu ir kokybe. noreciau isgirsti kaip groja kitokie garso sistemos variantai, bet vienintele vieta kur tai galiu padaryti - hifi pasaulis :)

Vilmantas
2009-12-30, 10:57 PM
Magelis tai jau keistinas... :)
O ir stipreko galima buvo kiek solidesnio rasti ...

shnipiz
2009-12-30, 11:12 PM
mageli tikriausiai ateityje pakeisiu i http://www.hifipasaulis.lt/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1050&category_id=270&option=com_virtuemart&Itemid=51, tik pirma reiktu ismeginti. atsiliepimai tai labai geri. nekenciu as cd, su jais vieni vargai... nebent dvd koncertai. o stiprintuva paziulykit man geresni uz 900 lt :) reiktu jums isgirsti, poto kazka komentuoti :P

Vilmantas
2009-12-30, 11:24 PM
Mes girdejom girdejom, bukit ramus.... :)

P.s. - moderams: man dingo lietuviskos raides, o rasyti norisi....

evkapoc
2011-09-24, 06:32 PM
skaitau kad savadarbes sistemos yra prastesnes kokybes nei pirktos.pliusas tik tas kad nemazai litu sutaupysi darydamas pats.
:cool:

Litu tai jau tikrai nesutaupysi :)

xpp
2013-01-15, 08:50 AM
Sveiki, atliko pas mane 2x frs8m ( būtent M ) ir 2x ws17e galvoju gal pasigamint stella light http://www.visaton.com/en/bauvorschlaege/2_wege/stella_light/index.html . Garsiakalbiai skiriasi tad klausimas iškilo ar vert juos į tokį inkilą tūpdyti, norint išgauti panašų rezultatą?

versliux
2013-01-16, 11:07 AM
Sveiki, atliko pas mane 2x frs8m ( būtent M ) ir 2x ws17e galvoju gal pasigamint stella light http://www.visaton.com/en/bauvorschlaege/2_wege/stella_light/index.html . Garsiakalbiai skiriasi tad klausimas iškilo ar vert juos į tokį inkilą tūpdyti, norint išgauti panašų rezultatą?

Labas turiu pasidares Stella Light, su šiokiom tokiom modifikacijom. Labai savotiškas projektas. Jei reikia siauro korpuso tada verta bandyti eksperimentuoti tik su filtru teks pažaisti. Be matavimu nelabai tikiu kad stebuklas gausis. FRS8M aštresnis už FRS8. Jei jau turi atliekamus geriau gaminti F.A.S.T kolonėles manau bus kurkas lengviau nei Stella Light. Stelas verta daryt tik turint butent tuos garsiakalbius kurie naudojami originale.
Čia tik mano nuomonė. Jei kas domina išsamiau,klausk.

xpp
2013-01-16, 01:51 PM
Labas turiu pasidares Stella Light, su šiokiom tokiom modifikacijom. Labai savotiškas projektas. Jei reikia siauro korpuso tada verta bandyti eksperimentuoti tik su filtru teks pažaisti. Be matavimu nelabai tikiu kad stebuklas gausis. FRS8M aštresnis už FRS8. Jei jau turi atliekamus geriau gaminti F.A.S.T kolonėles manau bus kurkas lengviau nei Stella Light. Stelas verta daryt tik turint butent tuos garsiakalbius kurie naudojami originale.
Čia tik mano nuomonė. Jei kas domina išsamiau,klausk.
Na FRS8M pasikeist į FRS8 didelių problemų nebūtų. Bet vat galvoju ar išvis vertą su tokių deriniu kažką lipdyt. Gal jau geriau bandyt visų patikrintus BG20. F.A.S.T tai čia lentyninės kaip supratau?

versliux
2013-01-16, 04:18 PM
Na FRS8M pasikeist į FRS8 didelių problemų nebūtų. Bet vat galvoju ar išvis vertą su tokių deriniu kažką lipdyt. Gal jau geriau bandyt visų patikrintus BG20. F.A.S.T tai čia lentyninės kaip supratau?

F.A.S.T tai plačiajuostis + midbasas ir sumontuoti i priekinę panelę abu. Yra projektu internetinėse platybėse sočiai. Ir lentyninių ir pastatomų

xpp
2013-01-16, 04:29 PM
F.A.S.T tai plačiajuostis + midbasas ir sumontuoti i priekinę panelę abu. Yra projektu internetinėse platybėse sočiai. Ir lentyninių ir pastatomų
Dėkui, reiks pasižiūrinėt