PDA

View Full Version : HELP! ar verta deti fazika i palange???

Tomekass
2007-07-10, 08:07 PM
Sweiki klubo nariai,

Tik siandien uzmaciau tikrai saunu melomanu ir prijaucianciu jiems puslapeli :smt020
Man iskilo toks klausymelis :) Bandysiu viska paaiskinti nuodugniai, jei ka pamirsau klauskit pridesiu :)
Zodziu pas mane yra coupe tipo automobiliukas su fabrikine infinity aparatura. Turiu nuo seniau uzsilikusias ir ant spintos dulkejusias pioneeriaus (350wattu, 90rms) koloneles, kurias nusprendziau isimontuot i masinyte. Taigi ishsipjoviau palange prisiderinau viskas ciki piki. Tik vat nezinau deti i palange fazika ar ne? 1 ar 2? Pas mane siuo metu dar bolide stovi uzdaro tipo dezej kicker solobaric L7 (750rms), pioneeriaus skaitmeninis monoblokas (500rms) ir dls'o kondikas (1f). Tai vat tas klausimelis mane ir neramina ar verta ta fazika det i palange ar ne, nes jau kaip ir noreciau traukti ta palange medziagele. Taip, kad laukiu Jusu argumentuotu pasiulymu! isanksto dekui ;)

igoriokas
2007-07-10, 08:09 PM
o kam tau tos kolonkes palangei?! :smt017

Tomekass
2007-07-10, 08:15 PM
o kam tau tos kolonkes palangei?! :smt017

Nu kadangi as jau jas turiu, tai manau masinoj jos nepagadintu, duotu aukstu galui daugiau. Ir sakau nera jau jos tokios baisiai prastos, visgi 90rms turi ;)

Vilmantas
2007-07-10, 10:15 PM
Pagadintu.
Nematei gal kaip sugenda kada i gala deda ir elipses ir bosa.Riksmo triuksmo buna daugiau nei muzikos...Pakankamai normaliai turetu infinity gamykline sugroti, papildymas bosu manau koses nepagadins.Va jei dar pradesi anas elipses ten kergt, gausis kas mineta auksciau...

Tomekass
2007-07-11, 12:07 PM
Laukiu daugiau pasiulymu. Esme ta, kad as jau tikrai jas ruosiuosi deti ir belekada galesiu isimti, ir klausiu ar deti fazika ar ne i palange :smt017

stalius339
2007-07-11, 12:11 PM
paklausyk normalios instaliacijos-kur gale tik subas,ir suprasi kodel cia nerekomenduoja i gala jokiu pionieriu :smt021,investuok geriau i gera prieki,ir pamirsi galine palange :supz:

Stereo
2007-07-11, 12:19 PM
reikes nuvaziuot i kokia paroda/varzybas ir paziuret ar tikrai pas visus galai tusti.

igoriokas
2007-07-11, 12:22 PM
ne pas visus,bet pas dauguma :)