PDA

View Full Version : akustika kupo gale (palangeje)

darializ
2007-07-21, 11:18 PM
sveiki,
visi kazkaip kalbate tik apie komponentus priekije ir apie suba bagazineje.... kazkaip pasigedau kalbu apie gala.. pasidalinkite mintimais ka ir kodel montuojate i savo gala. mane asmeniskai labiau domintu kupo galine palange. ar galui skiriate tiek pat demesio kiek ir priekiui ???
mano manymu galas yra taip pat svarbus kaip ir prekis.. tad kas jusu ausiai maloniausia palangej??

Mariozas
2007-07-21, 11:28 PM
Na pas mane gale tik subas gyveno :) Mano nuomone, geriau priekiui atsidėk tuos pinigus, kuriuos butum sukišęs į galinę akustiką ;) Nebent daug laiko praleidi ant galinės sėdynės :oops: O:)

Mindaugas
2007-07-22, 02:15 AM
sveiki,
...pasidalinkite mintimais ka ir kodel montuojate i savo gala. mane asmeniškai labiau domintu ar galui skiriate tiek pat dėmesio kiek ir priekiui ??? mano manymu galas yra taip pat svarbus kaip ir prekis...

Super :smt023
Tiesiog lietuvių kalbos testas :) , įrašyti trūkstamus žodžius ir ištaisyti gramatines klaidas.
Užsirašyk į kursus www.gramatika.lt

igoriokas
2007-07-22, 02:52 AM
pasidalinkite mintimais ka ir kodel montuojate i savo gala.
i savo gala as nieko nemontuoju :lol: :smt019

darializ
2007-07-22, 08:35 AM

visi gerai supratot klausima.. issidirbineti manau galima ir kitur..

stalius339
2007-07-22, 11:18 AM

visi gerai supratot klausima.. issidirbineti manau galima ir kitur..
:smt116 :smt082 pas mane galas tuscias :smt023

HooDoo
2007-07-22, 01:43 PM
As tai pradejau nuo galo nes kai duodi volume net priekija isedeti sunku! :smt020

stalius339
2007-07-23, 09:35 AM
tai tada pas tave super aparatura :mrgreen:

manacas
2007-07-23, 01:07 PM
nu as kad ir pradedantysis, bet pinigeliu tikrai nekisiu i savo gala, ji sskirtas kitiems reikalams:D na o kalbant apie masina, tai lb gerai, kad netycia radau si foruma, ir nors ir pigesne aparatura, bet desiu komponentus i prieki ir paklausysiu tikrai patyrusiu zmoniu patarimu:) siulau ir tau ;)

stalius339
2007-07-23, 03:07 PM
nu as kad ir pradedantysis, bet pinigeliu tikrai nekisiu i savo gala, ji sskirtas kitiems reikalams:D na o kalbant apie masina, tai lb gerai, kad netyčia radau si foruma, ir nors ir pigesne aparatura, bet desiu komponentus i prieki ir paklausysiu tikrai patyrusiu žmonių patarimu:) siūlau ir tau ;)
:smt023 :ploju: :ploju: :ploju:

Arunas B
2007-07-23, 07:47 PM
Siulyciau, visiems ,norintiems savo sitemas pradeti nuo galines akustikos, pries darant galutines isvadas pasiklausyti kelias teisingas sistemas kad veliau nereiktu asaros braukt.

darializ
2007-07-23, 09:02 PM
Siulyciau, visiems ,norintiems savo sitemas pradėti nuo galines akustikos, prieš darant galutines isvadas pasiklausyti kelias teisingas sistemas kad veliau nereiktu asaros braukt.

klausimas nebuvo suformuluotas " pradeti nuo galines akustikos".. klausimas buvo ar jum visiskai vienodai rodo kas gale ar galui ieskot kazko specialaus... asmeniskai as vazineju su kupu.. tad galine palange yra labai arti ausu..

Arunas B
2007-07-23, 09:13 PM
Gerai, apie kokia sistema kalbam? Stereo ar 7.1 ? Nu gerai automobilyje ten gali buti 4.1 ar 5.1 neesme......

darializ
2007-07-23, 09:59 PM
Gerai, apie kokia sistema kalbam? Stereo ar 7.1 ? Nu gerai automobilyje ten gali buti 4.1 ar 5.1 neesme......

stereo.. nors kaip paziureesi.. kitiem idedi basavyka i bagazine ir jau x.1 sistema..

HooDoo
2007-07-23, 11:02 PM
Pradejau nuo galo nes manau seip bveik visi nuo ten pradeda jai deda kazka rimtesnio tai yra savo pirma stiepra ir suba
o pas kui antra stiepra viduriam ir aukstiem na bent as taip dariau O:)

Arunas B
2007-07-23, 11:10 PM
Gerai kalbam apie 2.1 sistema arba liaudiskai stereo + subas. šiuo atveju netgi jei ir galine palangė yra arti tavo ausu vstiek sistema bus neteisinga jei joje bus sumontuoti dinamikai. Netgi ir suba montuotis sau prie ausies nepatartina tiek skambejimo tiek sveikatos atžvilgiu. O apskritai, tai siame forume diskutuota sia tema ne viena karta.

darializ
2007-07-24, 08:22 AM
Gerai kalbam apie 2.1 sistema arba liaudiskai stereo + subas. šiuo atveju netgi jei ir galine palangė yra arti tavo ausu vstiek sistema bus neteisinga jei joje bus sumontuoti dinamikai. Netgi ir suba montuotis sau prie ausies nepatartina tiek skambejimo tiek sveikatos atžvilgiu. O apskritai, tai siame forume diskutuota sia tema ne viena karta.

asmeniskai man isimetus ibagazine suba ir isidejus i piekikompionentus gale labai truksta vidutiniu. nemegstu kai is galo girdi tik zema o prioekyje auksta ir vidutinius.

atvortke
2007-07-24, 08:38 AM
tai blogas subas pas tave.

HooDoo
2007-07-24, 09:02 AM
as manau bereikalingas kisimas i prieki biski sutinku turi kazkas tarsketi kai i gala sumeti rimtesnio kanors nebreikia nieko O:)

stalius339
2007-07-24, 09:25 AM
as manau bereikalingas kisimas i prieki truputį sutinku turi kažkas tarsketi kai i gala sumeti rimtesnio kanors nebreikia nieko O:)
"RIMTO",KAS TAS RIMTAS?PIONEER KIAUSINIAI? sakai nebereikia nieko,tau dar dauk ko reikia,daug ir truksta

Stereo
2007-07-24, 09:40 AM
jau nekarta isitikinau kad gale koloneles reikalingos , nebutinai komponentai uz 500 lt , taciau kai galas tuscias klausytis boso netaip jau ir malonu.

BigBug
2007-07-24, 10:20 AM
Netgi sėdint draugų mašinose gale kažkaip nesmagu kai iš to galo kažkas groja :-)

Kas buvote EMMA SQ varžybose, perklausėte keletą "teisingų" sistemų ir toliau teigiate, jog į galą reikia akustikos ?

ttadaz
2007-07-24, 11:37 AM
asmeniškai man isimetus ibagazine suba ir isidejus i piekikompionentus gale labai trūksta vidutiniu. nemegstu kai is galo girdi tik zema o prioekyje auksta ir vidutinius.

Keli paaiškinimai:
-prasti garsiakalbiai prieky;
-prastas jų sumontavimas...;
-subas belekiek atsuktas;
-ir tt...
Teisingai viską susimontuok ir tikrai negirdėsi to "žemo" iš galo, jis tik truputi papildys priekinę akustiką :!:

stalius339
2007-07-24, 12:00 PM
taip ir gaunasi kai susirenka informacija is gatves,is ''ismananciu draugu'',o kad subas velkasi gale tai ir velgi atspindi ziniu ir instaliacijos supratima,taip ir gaunasi uzburtas ratas

darializ
2007-07-24, 01:09 PM
taip ir gaunasi kai susirenka informacija is gatves,is ''ismananciu draugu'',o kad subas velkasi gale tai ir vėlgi atspindi ziniu ir instaliacijos supratima,taip ir gaunasi uzburtas ratas

snekat kad tik sneketi. nezinot geriau nutylekit. savo instaliacija nesiskundziu ir niekas niekur nesivelka. tiesiog visa laika galima ka nors patobulinti tad dabar atejo laikas galui. matau sitam forume liaudis dar nedaejo iki tos stadijos kai reikia pagalvoti ir apie gala.

darializ
2007-07-24, 01:12 PM
asmeniškai man isimetus ibagazine suba ir isidejus i piekikompionentus gale labai trūksta vidutiniu. nemegstu kai is galo girdi tik zema o prioekyje auksta ir vidutinius.

Keli paaiškinimai:
-prasti garsiakalbiai prieky;
-prastas jų sumontavimas...;
-subas belekiek atsuktas;
-ir tt...
Teisingai viską susimontuok ir tikrai negirdėsi to "žemo" iš galo, jis tik truputį papildys priekinę akustiką :!:

garsekalbiai ir prieki ir gale tikrai nera prasti. sumontavimas - manau nieko geresnio nebeispausi is montavimo. subai prisukti. bet atjungus galines koloneles tikrai yra labai didelis skirtumas.

Vilmantas
2007-07-24, 01:20 PM
Isijungiu i diskusija be pabaigos.... O:) Na as uz prieskambi is galo.Man taip graziau.Bet visvien visa esme privalo is priekio girdetis.

Ernestas
2007-07-25, 09:25 PM
jei nori kad skambėtų kaip klube iš visų pusių tai dedi į galą tokius pat garsiakalbius kaip ir priekyje bet tada reiks subą arba atjungt, arba tokį patį į priekį įsidėt nes sušiks visą garsą......dar variantas subą per vidurį salono pastatyt :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
va variantas kupo galinės akustikos :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
http://img406.imageshack.us/img406/2586/indexvp6.jpg

Artūras S
2007-07-25, 09:34 PM
Šitą galinę akustiką ir aš kartais paklausyčiau. O:)

AURIS-T
2007-07-25, 11:02 PM
as irgi neatsisakyciau :smt023

atvortke
2007-07-26, 12:00 AM
kai šioj mašinoj paklausiau "04-jaeger_90-bis_ich_nicht_mehr_kann-amok" atsirado didelė bėda, niekur nerandu nors panašiai tos muikytės vėl paklausyt :oops:
bet pleisteišionas lievai sumontuotas :smt018

darializ
2007-07-28, 10:59 PM
o beje, kupe bosas teisingai idetas: nusuktas i masinos gala, ar atsuktas i prieki ???

HooDoo
2007-07-29, 02:34 PM
Kazi kiek laiko zmogaus organizmas leistu klausyti sito :smt017
Manau kad neilgai pasidziaugtum savo klausa!

atvortke
2007-07-29, 06:53 PM
Kazi kiek laiko zmogaus organizmas leistu klausyti sito :smt017
Manau kad neilgai pasidziaugtum savo klausa!
na klausiau gal 10min, su klausa problemų dar neatsirado :) bet audinė žiauri. Mano mėgiamiausios o dar ir audio rimta.

HooDoo
2007-07-29, 08:40 PM
Nu 10 min tai paziurejimas o ne paklausimas paklausus to zmogaus kurio aparatas ar daznai klausio max manau atsakytu "ka?" :grin:

Gincė
2007-07-30, 02:28 PM
Nu 10 min tai paziurejimas o ne paklausimas paklausus to zmogaus kurio aparatas ar daznai klausio max manau atsakytu "ka?" :grin:

Tuoj atsiras audi savininkas ir bus tau :smt014 :smt064
Kiek teko bendraut su juo tai ne glušas atrodo :supz:

Ernestas
2007-07-30, 10:02 PM
kiek pažystu -visiškai glušas :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

atvortke
2007-07-30, 10:43 PM
tai kada dar paklausyt bus galima :supz:

ttadaz
2007-07-30, 11:36 PM