PDA

View Full Version : Ar reikia kondensatoriaus jl audio 500/1?

ablasiejus
2007-07-30, 07:36 AM
Ar reikia siai sistemai kondensatoriaus:
jl audio 10w7 + 500/1?
Jei taip, i kuri ziuret is situ:
http://www.sonicelectronix.com/cat_i6_capacitors.html
Tureti omeny, kad jeginis laidas nebus ilgesnis nei 1m nuo akumuliatoriaus iki stiprintuvo. Taip pat bus jungiamas vienas dvikanalis stiprintuvas, focal komponentams(tn47 ir access serios priesbosis).
Ar verta maga (Clarion DXZ765MP) jungti nuo kondesatoriaus, jo vidinis stiprintuvas nenaudojamas, jei kondensatorius bus?

Darka
2007-07-30, 10:51 AM
Mano nuomone tikrai nereikia.Geriau pinigus investuot i gero akumo pirkima.Apie juos daug informacijos forume(be reklamos-pas mane Optima) O:)O magui manau pilnai uztenks ir originalaus maitinimo,jei nenaudojamas vidinis stiprintuvelis.

atvortke
2007-07-30, 10:51 AM
kam tas kondikas.... o geriausia, pajungti užleist "pikčiausią" kompaktą ir nueit su voltmetru prie stipro ir akumo pasimatuot įtampas.

fruktas
2007-08-01, 12:18 AM
parasyk darka kiek pastau su optima akumu ytampa sokineja , jei watuku biski paduodi ? tik nemeluok. :P

ablasiejus
2007-08-01, 07:20 AM
tai suprantu, kad neverta. Pamatavimo variantas atkrinta-nes kai galesiu pamatuot, uz gera kaina kondiko jau nebenusipirksiu, nes kaip puikiai zinoma, lietuvoj visa automobiline aparatura du kartus brangesne yra, tad malonu butu uz ta pati daikta nepermoket dvigubai(kazi ar ant lt dar tas pats daiktas). Va tokia situacija.

Darka
2007-08-01, 11:11 PM
Pas mane kolkas niekas nesokineja O:),nes instaliacija vel laukia automobilio.O siaip buvusioje auto niekas nesokinejo,nes watuku nedaug O:)