PDA

View Full Version : Alpine 9853 problema ar funkcijos ieskoti?

speedWay
2007-08-01, 12:32 AM
Tai va, nusipirkau Alpine 9853 ir klausant radija viskas ok, garsas yra ir viskas gerai reguliuojasi, bet idejus cd nera garso. ekrane rodo kaip isijungia daina, rodo jos pavadinima, kiek praejo dainos sekundziu ir t.t., bet jokio garso. Perjungus ant radijos, vel yra garsas. Kame vinys gali buti? po visa meniu isnarsiau, bet radau tik power funkcija, kuri atjungia mago vidini stiprintuva ir palieka tik lineikas, tai tada isvis nebuna garsi, net ant radijos. Ar cia jau kazkas viduje mago negerai? kai pirkau zmogus idejas cd buvo ir viskas lyg ir veike... mistika cia man. Labai laukiu jusu pagalbos. Aciu.

spydas
2007-08-01, 09:49 AM
Kažkokia mistika, ant smūgio nesugalvoju ką galėtum būt pridirbęs :lol: Bandyk resetinti :smt020

speedWay
2007-08-02, 01:09 AM
nuresetinau - nieko nepadejo. Na pas mane auto bmw e36 328 coupe ir sistema yra gamykline priekyje trijuoste ir kazkas gale dar skamba :D ir kiek suprantu ten dar yra kazkoks stiprintuvas prie tu garsiakalbiu. Tai is euro fiskes iseinantis laidas (melyna/balta) jungiasi su laidu to stiprintuvo (melyna ar melyna/balta), bet tada groja tik radija, o kai vietoj euro fiskes melyna/balta laido ijungiu i ta stiprintuvo laida is alpine originalios fiskes tiesiai iseinanti rozini ("amp. remote" jei naklystu), tai garsas yra ir is cd ir is radios. BET kai savo masinoje pajungiu draugo Alpine CDA-9847R tai to amp. remote nereikia, o uztenka kad butu ijungtas melyna/balta laidas is euro fiskes. Ir su draugo alpine daug svaresnis garsas is cd nei su maniskiu. O is radios tas pats. Mano magelis Alpine CDA-9853 pas drauga bmw e36 318is coupe veikia be jokiu amp. remote laidu, bet pas ji priekyje ne 3juoste sistema ir gale pakeisti garsiakalbiai. Tai nepagaunu esmes, kodel pas mane kai pasijungiau, kad vistik grotu cd, tai tuner kokybe kurkas geresne uz cd.. gal kazkokius laidus atitinkamai reikia jungti?

Gincė
2007-08-02, 09:52 AM
Esmė tame ,kad greičiausiai mėlynas su baltu laidas išduoda valdymą automatiniai radijos antenai valdyti . Pasimatuok su testeriu ar kontrolke . O mėlynam laide turi atsirasti pliusas įjungus alpine ir nesvarbu kas gros radija ar cd.

speedWay
2007-08-02, 02:08 PM
p.s. kaip isimti maga, jei ji idejau su Alpine originaliu pusstalciu? nes noriu lineikas pasijung, o magelio isimti lengvai neina, nenoriu sulauzyt.

atvortke
2007-08-02, 10:35 PM
su rakteliais alpinos

speedWay
2007-08-02, 11:31 PM
tai kaip ir tiesiu taikymu i audio projektus vaziuot? :smt021 ar is kazkur tuos raktelius gaut galima? :smt017 O:)

atvortke
2007-08-03, 07:46 PM
kiek pamenu perkant naują duoda raktelius.

speedWay
2007-08-06, 05:54 PM
gal ir duoda perkant nauja, bet nenauja ir dar is jav, tai tikrai neduoda :D p.s. aciu audioprojektams, uz pagalba ir skanios jums kavos :partyman:

Blacksun
2007-08-10, 01:57 PM
to atvortke: deja ne visi raktai tinka :smt018

atvortke
2007-08-10, 11:28 PM
to atvortke: deja ne visi raktai tinka :smt018
nepasakok tik. Kai perki naują ir duoda netinkančius raktelius ? :-D

Blacksun
2007-08-11, 02:11 PM
o kai turi sena alpine pvz. 7854 tai nuo nauju magu raktai tikrai netinka o reikejo i nauja mashina perdet gavau panele ardyt :twisted:

speedWay
2007-08-13, 04:46 PM
Pagaliau viskas veikia :P :supz: :smt020

pinchas
2007-08-21, 07:43 PM
Tai kas per problema buvo?

Pas mane 9855 irgi panasi problemele. Kai ijungiu CD, negroja galas.

tucia325
2007-08-22, 12:01 AM
Esmė tame ,kad greičiausiai mėlynas su baltu laidas išduoda valdymą automatiniai radijos antenai valdyti . Pasimatuok su testeriu ar kontrolke . O mėlynam laide turi atsirasti pliusas įjungus alpine ir nesvarbu kas gros radija ar cd.

Taip ir yra vienas antenai kitas stiprintuvui kai radija isjungta ir eina CD antena buna suvaziavusi,o isijungus radija antena isvaziuoja lauk.
Pas mane Alpina 9835 tai irgi tas pats. :smt023

speedWay
2007-08-22, 12:55 AM
Buvau audioprojektuose, pasake, kad modeliuose is JAV "pagrindinis" (tas kur is euro fiskes iseina) stiprintuvo "suzadintojas" isijungia tik grojant radijai, o tas "salutinis" (tiesiai is alpine fyskes) veikia visada. Kadangi pas mane yra tas standartiniu garsiakalbiu stiprintuvas ir zemadaznio stiprintuvas, tai "pagrindinis" atjungtas visai, o viskas pajungta ant "salutinio" ir jokiu problemu.
Tikiuosi kasnors supras ka parasiau :)

speedWay
2007-08-22, 12:56 AM
"pagrindinids" - tikriausiai ir bus antenos valdymo laidas.