PDA

View Full Version : infinity 10" sub

sticas
2007-09-08, 06:17 PM
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=260157041280&ssPa geName=STRK:MEBI:IT&ih=016
radau stai toki maziuka garsiuka. gal kas esat toki mate ar dar geriau girdeje ir galit papasakot ka nors apie ji. man i masiniuka kaip toks nedidukas ir tiktu. kaiptik nuo stiprintuvo turiu 120w atliekamu tai jei cia tikrai 100w ant jo tai gerai visai butu.bet niekur neradau tik aprasymo platesnio apie ji

Artūras S
2007-09-08, 06:34 PM
Jei esi muzikėlės o ne SPL mėgėjas tai jo užteks.Nesuprantu kodėl perki iš ebuy.Nebent esi ne Lietuvoje.

sticas
2007-09-08, 06:38 PM
esu Uk siuo metu tai ebay patogiausias man budas apsipirkineti O:) o ka reiskai SPL ? as juk "fuksas" O:) ir biski daugiau apie ta suba galima butu suzinot? ar as ji bent girdesiu priekyje sededamas? kad 100w man nedaug ka sako zinau kad pas kaimyna stovi 400w tai garsiai groja irgi infinity bet man nereikia taip garsiai. uztektu kad bent siek tiek to zemo duotu tokio. nu nemoku gerai paaiskinti :smt017

sticas
2007-09-08, 06:43 PM
zodziu nenoriu kad visi pestieji atsisukdami ziuretu kas pravaziavo ir langai kad drebetu. uztektu kad pats girdeciau ir viskas O:)

Artūras S
2007-09-08, 09:07 PM
Labai teisingi tavo norai.Jei audiosistema sudėta teisingai tai lauke beveik nieko negirdėti.Nebent esi slėgio mėgėjas kaip tavo kaimynas.žemo kiekis labai priklauso ir nuo automobilio.Pvz jei darysi dėžę ir ją talpinsi bagažinėje ir tavo automobilis bus BMW penktas ar septintas tai boso trūks, nes pas šituos automobilius labai gerai izoliuotas salonas nuo bagažinės.Pageidautina, kad bagažinė su salonu susisiektu tiesiogiai per tokią skylę kuri atitiktų garsiakalbio difuzoriaus plotą.

sticas
2007-09-08, 09:15 PM
pas mane roveriukas 214 maziukas hecbekas. pertvaros nuo bagazines uz sedyniu nera skiria tik palange. bet ji nepjaustyta ir nelabai noriu as ten skyliu (nebent jei butina jau butu kaip nors aptraukti medziaga kokia plona kad nesimatytu). tai i mano klausima ir neatsaket tiksliai ar bus is sito garsiakalbio garso kazkiek?ar verta ji imti? manau jis pats nera didelis tai jam ir dezes nereiks labai dideles nes bagazines turis man irgi svarbus faktorius O:)