sticas
2007-09-14, 11:49 AM
prasau padekit bu visai susipainiojau. skaiciau forume kad jei yra 2pliusai ir 2 minusai tai garsiakalbis yra 2 riciu. bet ant mano garsiakalbio nors ir yra 2 tie 2 tie bet aprasyme internete raso Impedance: 4Ohms single voice coil subwoofer. na paziurekit patys http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/2571.html ir kaip man ji teisingai pajunkti? vekar jungem nuo draugo inphase stipriaus jis sutiltaves du kanalus yra ant 300rms watu tai kai tik pajungiau viena pliusa ir viena minusa tai grojo gerai ir garsiai bet kiti pliusas su minusu liko neliesti. bet knygutei raso kad negalima palikti tu lizdu tusciu tai as kazkaip bandziau ten palei ta paveiksliuka is tuscio pliuso i tuscia minusa laida nuvest tai tada labai tyliai grojo. as fizikoi isvis zalias. prasau padekit. kaip reikia teisingai junkti.ar gerai taip kaip jungem is pradziu is stipriaus vienas pliusas i pliusa o minusas i minusa ir du lizdai laisvi?ir ar ira skirtumas i kuri pliusa ar minusa kisiu?nes ten lizdai stovi 2 minusai salia ir 2 pliusai salia. nu tipo taip --++ tai as nezinau kaip cia tipo kairys pliusas ir kairys minusas vienos rites o kiti du kitos rites? ir kaip jungiant kiek as turesiu omu? nesakykit ieskoti forume nes jau perskaiciau viska ka radau bet vistiek neperpratau kaip tie omai skaiciuojasi. :smt021 ir koki stiprintuva geriau ziureti (jei garsiakalbis tikrai 2 riciu) ar 4 kanalu ir tiltuoti(ir kokie turi buti omai kad atitiktu) nes kaip supratau juos sutiltavus ir daleiskim padarius 2x 250watu ir pajungus abu kanalus as pilnai isnaudociau ta garsiakalbi; ar geriau 2 kanalu (ir irgi keliu omu ziureti) ir kaip geriau daryti ar tiltuoti ar ziureti kad gautusi per du kanalus 500watu ir juntki nuo 2 kanalu?
p.s pries tai buvo tema kur dariausi deze tai pasidariau 75 litru su 30cm ilgio ir 10cm storio faziku tai kai nuo tu 300watu stipriaus pajungem tai gerai sniokste. toks ausis uzgulantis zemas :smt020 :supz: man patiko :ploju: tik masinoj puse bagazines nebera :twisted:
p.s pries tai buvo tema kur dariausi deze tai pasidariau 75 litru su 30cm ilgio ir 10cm storio faziku tai kai nuo tu 300watu stipriaus pajungem tai gerai sniokste. toks ausis uzgulantis zemas :smt020 :supz: man patiko :ploju: tik masinoj puse bagazines nebera :twisted: