View Full Version : del bmw 318 is kupe garso aparaturos!!!!!!!!!!!
Kreck
2007-09-16, 12:35 AM
sveiki ne per seniausiai nusipirkau kregzdute kupine su sausu salionu ta prasme be aparaturos !!!!! Taiva dabar bega dienos ilgsta nagtys ir ash lakstau be muzono ir man i galva lenda neshvankios mintys apie aparatura ka galetumet man patarti ka det i kregzde kupe chia kalba apie koloneles visam salonui jei nesunku parekomenduokit ir koki mageli det kad atkurtu kuo grazhesni ir shvelnesni garseli aishku galbut pasirodysiu per reiklus bet butu malonu kad kalbetumet apie dvd ir usb turinchius magus. kas dar koloneles galvojau komplektuoti vibe firmos bet gal yra ir kitu neblogu varijentu ? jei ka tai ash uzh kasdhi ikales lietuvishkai tai nekreipkit demesio jei nusirashiau ka nors bet paghelbekit pls!!!!!
Artūras S
2007-09-16, 10:25 AM
Dėk dviejų juostų komponentus tik į priekį.Pridėjau pvz. , bet nuotrauka kaip supratau neįsikėlė.
Kreck
2007-09-16, 10:54 PM
na jo gal ir gerai butu bet galas visvien man bus tushchias :smt017
Black Scorpio
2007-09-17, 07:51 PM
na jo gal ir gerai būtų bet galas visvien man bus tushchias :smt017
tai kas? o tu gale sededamas vairuoji? O:)
Artūras S
2007-09-17, 07:52 PM
Stereo yra padaryta iš kairio ir dešnio kanalo.Visos erdvės taip pat išgaunamos dviejų kanalų pagalba.Nebent nori kino.Visuose stereo įrašuose galas neįrašomas.Automobilių gamintojai taip įgarsina automobilį kaip Maximą bazę kad visur tolygiai girdėtūsi bet taip prarandamas stereo efektas.
manacas
2007-09-17, 08:09 PM
as visada galvojau, kad desiu gale koloneles, bet kai radau sita foruma ir seip netaip perskaiciau jo nemaza dali kol supratau, kad i gala koloneliu man tikrai nereikia (isskyrus suba) ir esu ziauriai siuo sprendimu patenkintas :)
stalius339
2007-09-17, 08:20 PM
as visada galvojau, kad desiu gale koloneles, bet kai radau sita foruma ir šiaip netaip perskaiciau jo nemaza dali kol supratau, kad i gala Kolonėlių man tikrai nereikia (isskyrus suba) ir esu ziauriai šiuo sprendimu patenkintas :)
:smt023
Kreck
2007-09-17, 10:43 PM
na ok bet dirbdamas ir galas suteikia garsui shioki toki atskambi ar ash klystu ?
na tikiuosi jus esat teisus nes sheip ash ne ant aparaturos pasineshes geriau man varikli paraklinet:D
bet kaip chia pasakius norisi vidui irgi shio to sheip buvau susimastes apie maga su dvd arba maga ishkart su teliku bet kuo toliau galvoju jog man uzhteks tik geros muzikikes tai vo bandysim daryt kaip jus sakot jamsim shi pasiulyma:!!!!
tiesa gal kas isimetes pleystation i mashina nes pas mane buvo ir tokia mintis nes turiu niekam nenaudojama 2 playstation mazhiuka galbut butu kokios naudos is to????
ir galbut patartumet kaip man elgtis su kanalais pajungiant tieka maga tiek kompa su kolonkem????