PDA

View Full Version : kaip pasielgti tokioj situacijoj?

6x6
2004-10-11, 11:21 PM
Sumontavom žmogui į BMW 5 simbolinę muziką. Dabrai buvo daromi barteriu. Magą jis turėjo savo, Pioneer kažkokį pirmos klasės. Sudėjom Bosą SIGNAT ONYX 12 (150w), stirpintuvą Arizona Eagle 4x55 ir priekinę akustiką IVOLGA VC 6,20. Viskas buvo gerai. Kurį laiką. tada jis nukepė bosą. Sutaisėm. Tada jis nukepė stipriaką. Išardėm - visas išviręs. Ir keitiklis, ir galiakas, VISAS. Sutaisėm. Po kokio poros mėnesių jis vėl nukepė bosą. Tada kurį laiką važinėjo be boso, ir vakar nukepė vėl stipriaką. Esmė štai kur - kiekvieną atvažiavimą jis ant manęs rėkia, kad mes ten tokie anokie vienu žodžiu šūdus dedam ir dėt nemokam, bet kiekvieną kartą jis per netyčias išsitaria, kad kai jam žemo trūksta, tai jis nueina į bagažinę ir pasireguliuoja stipriaką. Tada viskas ir pasidaro aišku.
beto, pas mane patį toks stipras groja ir tampo jis 20cm bosiuką, bet kažkaip nenutraukia ir pats nenukepa, nors yra po sėdyne ir kaista.

Kaip man pasielgti???

beje, ArtūraiS - tu žinai apie ką aš kalbu :)

Artūras-M
2004-10-11, 11:32 PM
Kaip man pasielgti???

Pasiūlyk nusipirkti galingesnį bosą ir galingesnį stiprintuvą už papildomą mokestį ;) Jeigu to nenori daryti, tuomet duok koordinates meistrų kurie remontuoja stiprintuvus ir vynioja garsiakalbius. O už visus darbus kuriuos darysi papildomai - imk pinigus kaip už normalų remontą. Nuo durnumo vaistų nėra, apart klizmos per kišenę ;)

Ugnius
2004-10-11, 11:40 PM
Sunku su tais "genių" muzikos mylėtojais jiems vieno boso negana pasiulyk tu jam antrą bosą isidet gal tada uzteks :twisted:

Nerka
2004-10-12, 11:40 AM
O gal tikrai negerai įdėjot? :) Jei rimtai tai tegul pats ir remontuojasi jei jau reguliuojasi pats. O jei maža boso tai neprireguliuosi, tegu ima antra arba galingesnį.

Robertas-G
2004-10-12, 11:51 AM
oi maciau as tokiu bumsetoju... buvo vienas toks - padarem suba, nu slegis toks kad klausyt neimanoma... pareguliavom mazdaug kad i tema gotu, atidavem masina, isvaziavo... atvaro po kiek laiko, sako "as cia pasireguliavau biski kad geriau valintu"... isedau i masina, tas ijunge, po mazdaug 5 sekundziu begau lauk is masinos... nuo slegio net akyse tamsu daresi... o tas sedi laimingas, bumsi toliau, ir sypsena iki ausu... klausiu kam tau taip reikia, sako "del prikolo kaip visi is masinos bega"... vat kokie poreikiai pas zmones...:)

Audrius
2004-10-12, 12:49 PM
pasiulyk jam isidet placiajuosti , manau jam to turetu uztekti : garsas + aplinkiniu demesys

6x6
2004-10-12, 10:45 PM
kad asilas ten...

Audrius
2004-10-13, 04:18 PM
jei ten toks asilas - tuomet sis variantas ji pilnai turetu tenkinti . Pasiulyk koki pigu ir kad gerai kaltu , daugumai ''kavensku'' taip tinka , neisimtis turetu buti ir jis . Arba bent jau pasiulyk , juk uz tai galvos tau nenuraus .

6x6
2004-10-13, 07:43 PM
bijau, kad po paskutinio pokalbio nebeatvažiuos pas mane :)))

Audrius
2004-10-14, 11:21 AM
:smt038

6x6
2004-10-15, 12:47 AM
Kauniečiai, tikėkitės visi atvykstant "pakalbėt" juodą BMW 524td sedaną su dieduku už vairo ir pacuku sūneliu kietu verslininku šalia :))))))))

Mariuss
2004-10-15, 03:47 PM
Nu krč reikia tenkint žmonių norus. Tegul susikrauna +600W sūba ir stiprių atitinkamo galingumo. :!: O tai kiek ten garso reikia duot, kad jau susikurentų subas su stiprium?