View Full Version : Klausimai susiję su agresyvia muzika (rokas, metalas).
SimiZzzz
2007-10-06, 11:19 PM
Sveiki visi. Skaitau įvairius forumus (ir šį), baigia akys išvarvėt :smt022
Mane labiausiai domina akustika, tinkanti rokui, metalui. Na kartais būna house, klasikos, bet pirmenybę teikiu anksčiau minėtiems žanrams. Aparatūra biudžetinė (viskam max. 2000lt). Žinau, kad bus sunki užduotis, bet mėginti verta. Tai pradėsiu su klausymais:
1. Kurie grotuvų gamintojai pasižymi savybėmis, labiausiai tinkančiomis groti šiai muzikai? Turiu omenyje greitį, tikslumą, agresyvumą, gerus vidurius bei priešbosį, neblogus aušktus? Domintų nauji, mp3 taip pat nepakenktu, nes muzikos kolekcija pagrinde tokio formato. Bet dėl kokybės aukočiau "pribumbasus" ir imčiau seną-gerą. Jei iš naujų, tai žėjau į Pioneer DEH-40MP, o dėvėtų, tai gal kokį Clarion DXZ-838RMP ar JVC SH seriją, tik abejoju ar senesni geriau nuskaito mp3 formatą. Orientacinė kaina 500-600lt.
2. Akustika.. Kokių garsiakalbių reiktų? Manau, turi būti geri viduriai ir priešbosis. Aukšti neperdaug šaižus. Eton Pro 160x? Rainbow SLC 265? Ivolga VHC/SB? Phase PCS 165.20? Morel turbūt nelabai tinka? Nors popierius gerai, bet priešbosis silpnas.. Ar klystu? Turiu omeny Pulse ar Tempo 6. Gal dar ką pasiulysit? Kadangi lėšos labai ribotos, tai turbūt nieko geriau už 6.5" komponentus nebus? Orientacinė kaina 500lt.
3. Stiprintuvas. Kaip suprantu reikia greito. Tarkim 20V/mks, 40V/mks? Pakaktų? Galvoju apie 4-kanali. Tarkim Pioneer GM-6200F. Jie gana greiti. Tikiuos tiktų. Orientacinė kaina 600lt.
4. Žemadažnis. Manau, labiausiai tinka 10". Jautrus, maža eiga ir į uždarą dėžę? Popierius? Ką rekomenduotumėt? Galia apie 200W. Gali būti ir mažiau. Nereikia bereikalingo skardų drebėjimo ir panašiai. Esmė, kad nebaubtų ir spėtų sugroti. Orientacinė kaina 300lt.
Šiaip nežinau ar labai būtinas žemadažnis? Gal geriau geresni komponentai, stiprintuvas jiems ir grotuvas? Montuosiu pats. Laidai ir medžiagos jau kita tema, ja turiu savo nuomonę. Durys bus paruoštos. Tūris gana didelis. O salonas priešingai.
Manau, jums bus sunku ką nors komentuot O:) Bet gal kas nors turės minčių :oops:
P.S. kokybės už tokius pinigus nesitikiu, bet siekiu kuo geresnio varianto.
SimiZzzz
2007-10-07, 11:59 AM
Dar patikslinu su muzika. Sunkaus metalo nėra daug. Jis gal 5tadali repertuaro sudaro. Pagrinde - rokas. Na pvz. tokios dainos, kaip Smoke On The Water (by Deep Purple), No Leaf Clover (by Metallica) ir panašiai. Dėmesys nukreiptas vokalui, akustinei gitarai, būgnams :rock:
Artūras S
2007-10-07, 12:31 PM
Tavo reikalavimai kaip sistemai už 20000lt.. O:) Viskas ko tu nori ir yra pagrindiniai geros sitemos reikalavimai.Galima naudoti daugelį modelių, bet pusė rezultato priklausys nuo instaliacijos.Kad pigiom priemonėm išgauti pakenčiamą rezultatą, reikalinga turėti žinių ir patirties.Garsiakalbiai už 500-600lt bus pačių pigiausių serijų ir kelti jiems labai didelius reikalavimus nėra prasmės.Jie gros gerai žemus arba vidutinius.Su tavo minėtu biudžetu apie subą reiktų užmiršti.Reiktų didžiausią dėmesį skirti komponentam, grotuvui, po to stiprintuvui.Parašyta eilės tvarka pagal prioritetą.
SimiZzzz
2007-10-07, 12:50 PM
Tavo reikalavimai kaip sistemai už 20000lt.. O:) Viskas ko tu nori ir yra pagrindiniai geros sitemos reikalavimai.Galima naudoti daugelį modelių, bet pusė rezultato priklausys nuo instaliacijos.Kad pigiom priemonėm išgauti pakenčiamą rezultatą, reikalinga turėti žinių ir patirties.Garsiakalbiai už 500-600lt bus pačiū pigiausių serijų ir kelti jiems labai didelius reikalavimus nėra prasmės.Jie gros gerai žemus arba vidutinius.Su tavo minėtu biudžetu apie subą reiktų užmiršti.Reiktų didžiausią dėmesį skirti komponentam, grotuvui, po to stiprintuvui.Parašyta eilės tvarka pagal prioritetą.
Artūrai, tu apie sistemą šiai muzikai iškart galvoji pagal savo kriterijus kokybei. O aš jų nekeliu aukštai. Lyginant tavo patirtį auto-audio ir mano, santykis būtų 1-100 :D Esu jaunas ir nepatyręs. Noriu pradeti kaip ir visi - nuo žemai, bet tuo pačiu ir kuo geriau. Puikiai suvokiu, kad už šiuos pinigus jums čia tik juokai, bet man pakaks.
Sakai, kad už tokius pinigus komponentai gros arba žemus, arba vidurius. Hmm, viduriuko neįmanoma rast :-D? Speju kaip tik tai gali Rainbow ir Ivolga.
Manau, esi nemažai akustikos girdėjęs, tai gal kokius komponentus pasiūlytum "ant smugio"?
Kazkaip dabar pagalvojau, kad tas sub'as už 300lt nelabai ir gros. Na, kaip jau minejai, viskas atsiremia i patirtį ir žinias. O jų man trūksta. Nors neesu visiškai žalias. Sunku čia :smt017
AudrunasV
2007-10-07, 01:04 PM
Is grotuvu - rinkciausi Clarion, Tavo mineti komponentai manau geriausiai tikru ETON ir su stiprintuviuku... hmmm sunkokas klausimas.. biudzetas.. Net nezinau..
SimiZzzz
2007-10-07, 01:18 PM
Is grotuvu - rinkciausi Clarion, Tavo mineti komponentai manau geriausiai tikru ETON ir su stiprintuviuku... hmmm sunkokas klausimas.. biudzetas.. Net nežinau..
Et, patį juokas paėmė, kad su tokiais klausimais pas jus atėjau :oops: Aišku, o kur daugiau kreiptis? Su tokiais pinigais pas instaliatiorius tikrai nevažiuosiu.
Audrūnai, tai taip pat siūlai nedėti subo ar kaip? Eton Pro, kiek čia paskaičiau, tai nelabai vidurių turi, o jie man svarbiausi. Vokalas, akustine gitara... Nors... Net pats nebežinau ko noriu :smt021 House priešbosis labai reikalningas, rokui taip pat, bet nenoriu girdėt duslių, neskambančių vidurių. Ką daryt :smt040 ? Dabar galvoju apie Focal 165A1 ir Rainbow SLC 265. Lyg ir muzikalūs, manau, visai tiktu mano muzikai. Sakykim magnetola, stiprintuvas ir kažkas iš šitų. Geresnis variantas?
AutoBoomsas
2007-10-07, 01:39 PM
Apie suba tikrai gali pamirsti ir 4-kanali stiprintuva. Geriau akustika, magas ir 2-kanalis stiprintuvas (kaip minejo Arturas S). Taip tu galesi sutaupyti akustikai (kas visuose sistemose yra labai svarbu). :smt020
Artūras S
2007-10-07, 02:22 PM
Su Focal šiek tiek dirbu, tad galiu pakomentuoti.A serijos šešioliktukai manau tau tiktų, nes jie pagaminti taip kad jų bosas nėra labai gilus bet ir vidutinius šiek tiek groja.Jei gerai bus paruoštos durelės tai pats išraiškingiausias bosiukas bus apie 80Hz.Žinoma jie gros ir žemiau iki 50-40, bet jau ten bus arba lygi kreivė, arba tilstanti.Bosas bus lengvesnis negu su subu, bet išraiškingas.Mana asmeniškai A serija (kalbu apie šią kainų kategoriją)Focal patinka.Šiek tiek galima pagerinti garsą pažaidžiant su filtrais, bet čia jau viskas darosi pagal automobilį ir instaliacijos eigoje.
SimiZzzz
2007-10-07, 02:30 PM
Su Focal šiek tiek dirbu, tad galiu pakomentuoti.A serijos šešioliktukai manau tau tiktų, nes jie pagaminti taip kad jų bosas nėra labai gilus bet ir vidutinius šiek tiek groja.Jei gerai bus paruoštos durelės tai pats išraiškingiausias bosiukas bus apie 80Hz.Žinoma jie gros ir žemiau iki 50-40, bet jau ten bus arba lygi kreivė, arba tilstanti.Bosas bus lengvesnis negu su subu, bet išraiškingas.Mana asmeniškai A serija (kalbu apie šią kainų kategoriją)Focal patinka.Šiek tiek galima pagerinti garsą pažaidžiant su filtrais, bet čia jau viskas darosi pagal automobilį ir instaliacijos eigoje.
O, puiku, kad gros ir žemiau 80Hz. Nors Autozvuk raso, kad nuo 74Hz groja (ir rezonansas panašiame dažnyje). O dėl SLC 265, tai juos priskiria aukštesnei klasei - lyginami su Focal V1. Kaip suprantu, Lietuvoje jie gerokai pigesni. Gal kas pakomentuotu ir apie juos? Gal su jais pavyktu pigiau pasiekti panašaus rezultato :smt020
Dar truputis.. Pioneer grotuvai? Daug nusileistų Clarion'ams panašioje kainų kategorijoje šiai muzikai?
Artūras S
2007-10-07, 04:09 PM
Viskas ką čia kas nors parašė yra subjektyvu ir tu negali kategoriškai priimti tai kaip taisyklę.Kas ką klausė ir kas kam pasirodė priimtina tai yra kėkvieno atskiras skonis.Patarimas būtų paklausyti pačiam ir rinktis tai kas patinka.Antras dalykas labai reikia įverinti klausymo sąlygas.Jei naudosi Pioneer tai tada be Focal.Man asmeniškai nepatinka Pioneer grotuvų garsas.Net ir viršutinių.
SimiZzzz
2007-10-07, 04:55 PM
Viskas ką čia kas nors parašė yra subjektyvu ir tu negali kategoriškai priimti tai kaip taisyklę.Kas ką klausė ir kas kam pasirodė priimtina tai yra kėkvieno atskiras skonis.Patarimas būtų paklausyti pačiam ir rinktis tai kas patinka.Antras dalykas labai reikia įverinti klausymo sąlygas.Jei naudosi Pioneer tai tada be Focal.Man asmeniškai nepatinka Pioneer grotuvų garsas.Net ir viršutinių.
Gal gali plačiau apie Pioneer? Kuo Tau nepatinka? Ir ar gros naujas Clarion už ~600lt su Focal (mano pirmai pradžiai)?
Vilmantas
2007-10-07, 05:03 PM
As uz Artura biski kol jis uzsiemes... O:)
Focal aukstadazniai gaminti metalo pagrindu.Savaime linksta i astruma. Gi Pioneer auksti niekada nepasizymejo svelnumu. Tai sukergus abu i kruva daznai gaunasi gan ikyrus aukstas , kuris ilgainiui pradeda varginti.
Artūras S
2007-10-07, 05:05 PM
Sakyčiau Focal su Clarion bus geriau negu su Pioneer.Skambės natūraliau.
atvortke
2007-10-07, 05:09 PM
O aš siūlyčiau sudeginti ant laužo šį clarion'ą, ir rinktis kitą grotuvą...
SimiZzzz
2007-10-07, 05:13 PM
Koks įžvalgumas :ploju: Turi argumentų ar šeip rašai, kad tik rašyt?
SimiZzzz
2007-10-07, 05:17 PM
As uz Artura truputį kol jis uzsiemes... O:)
Focal aukstadazniai gaminti metalo pagrindu.Savaime linksta i astruma. Gi Pioneer auksti niekada nepasizymejo svelnumu. Tai sukergus abu i kruva daznai gaunasi gan ikyrus aukstas , kuris ilgainiui pradeda varginti.
Na aš nežinau, kas pasižymejo švelnumu, o kas ne O:) Gal gali trumpai "mestelt" žinute, kaip kas groja žemus, vidurius, aukštus? Domina JVC, Pioneer ir Clarion. Gal dar į Alpine verta žet? Kurie gyviau groja? Nepykit, kad kartojuosi, bet noriu būti užtikrintas :smt100 O, šiaip dedam + Clarion :smt023
Artūras S
2007-10-07, 05:24 PM
Kažkuo užtikrintas būsi tik tada kai pats paklausysi.Galiu pasakoti, kad tas pyragas buvo labai skanus, saldus atsidavė kažkokiu švelniu aromatu, kvepėjo vyšniom, tiesiog tirpo burnoje.Ar gali pasakyti koks jo skonis?Tas pats ir čia. O:) Na mano žodžiais įsitikinsi šiek tiek vėliau.
atvortke
2007-10-07, 05:41 PM
vienintėlis argumentas, buvo trys mašinos su skirtingomis instaliacijomis ir šitas grotuvas 4 vertinusiems asmenims tikrai nepatiko, ir alpina buvom įkišę seną, ir pioneer p77(nuo tada juo ir susižavėjau....) ir visi pasirodė daug geresni už clariką
SimiZzzz
2007-10-07, 05:43 PM
Kažkuo užtikrintas būsi tik tada kai pats paklausysi.Galiu pasakoti, kad tas pyragas buvo labai skanus, saldus atsidavė kažkokiu švelniu aromatu, kvepėjo vyšniom, tiesiog tirpo burnoje.Ar gali pasakyti koks jo skonis?Tas pats ir čia. O:) Na mano žodžiais įsitikinsi šiek tiek vėliau.
Duok to pyrago :-D Tikiu tavimi. Tai Clarion lieka geriausias sprendimas? Kolkas neapsispręsta ar Rainbow, ar Focal. Rainbow aukštadažnis minštos sudeties ir jo Vas ~20l. Į duris gal labiau tiktų? Bet patį labiau traukia prie Focal. Paskaičius avtozvuk.com apie juos geresni atsiliepimai, mažesni iškraipymai...
atvortke
2007-10-07, 05:45 PM
rinkis focal, tavo vietoje būtent taip ir elgčiausi
SimiZzzz
2007-10-07, 05:46 PM
vienintėlis argumentas, buvo trys mašinos su skirtingomis instaliacijomis ir šitas grotuvas 4 vertinusiems asmenims tikrai nepatiko, ir alpina buvom įkišę seną, ir pioneer p77(nuo tada juo ir susižavėjau....) ir visi pasirodė daug geresni už clariką
Mat kaip čia. O kuris būtent Clarion? Kuo tas garsas neįtiko?
Gal abiejus buvai girdėjęs?
atvortke
2007-10-07, 05:53 PM
neįtiko 838
Girdėjau abu, (ir focal a ir rainbow slc) ir eton pro160
SimiZzzz
2007-10-07, 06:01 PM
neįtiko 838
Girdėjau abu, (ir focal a ir rainbow slc) ir eton pro160
Ne, seno nepirksiu. Pagrinde muzika mp3, tai su senais bus problemų. Ir labiau pasitikiu naujais (mechanika ir t.t).
Ir iš šių trijų Focal labiausiai tiktų mano muzikai? Ką galėtum pasakyt apie kitus 2? Gal ir grotuva pasiūlysi :-D?
AutoBoomsas
2007-10-07, 07:24 PM
Žiūrint ar dėsi stiprą ar ne.
Tai kad be stipro pas ji visai bus darkgigot-le-vrai
SimiZzzz
2007-10-07, 07:31 PM
Stipras yra planuose. O kokių dar variantų yra :-D?
SimiZzzz
2007-10-07, 07:33 PM
Tai kad be stipro pas ji visai bus darkgigot-le-vrai
Ka turi omeny? Ta prasme be stipro visai nesamone bus?
AutoBoomsas
2007-10-07, 07:43 PM
Paaiskinsiu paprasciau, tu nori kad mago 17 W kanalui, tau uzmaitintu komponentus? As manau kad atsakyma tu supratai, daugiau nekisiu sito gaidzio, bet linksmai jis atrodo. :grin: :wink: :smt023
SimiZzzz
2007-10-07, 07:45 PM
Paaiskinsiu paprasciau, tu nori kad mago 17 W kanalui, tau uzmaitintu komponentus? As manau kad atsakyma tu supratai, daugiau nekisiu sito gaidzio, bet linksmai jis atrodo. :grin: :wink: :smt023
Na aš taip pat mastau, tik iš to gaidžio pamasčiau, kad bus ŠOKIAI :-D
AutoBoomsas
2007-10-07, 07:50 PM
Bet sokiai be muzikos, o tau ji reikalinga, todel pradek ir apie stipra galvuoti. :grin: :grin: :grin:
SimiZzzz
2007-10-07, 07:59 PM
Bet sokiai be muzikos, o tau ji reikalinga, todel pradek ir apie stipra galvuoti. :grin: :grin: :grin:
Taigi galvoju :wink:
BigBug
2007-10-08, 12:14 AM
O kaip pioneeriaus p77 aukšti ?
atvortke
2007-10-08, 11:47 AM
man patiko, ilgai klausant gal ir išgirstum, bet porą val klausant manęs neerzino jie visiškai
DEIVISC
2007-10-08, 10:46 PM
pabandyk nebrangu cd grotuva blaupunkt kiel cd32, labai piktas ir greitas priešbosis pats klausau tamsą per jį
AudrunasV
2007-10-08, 11:37 PM
Nepaminejai automobilio - ko gero tai vienas is svarbiausiu aspektu..
Man - Eton - viduriu netruksta..
SimiZzzz
2007-10-09, 06:52 PM
Nepaminejai automobilio - ko gero tai vienas is svarbiausiu aspektu..
Man - Eton - viduriu netruksta..
Automobilis Honda Civic Coupe. Bet, manau, nebūtų didelio skirtumo Coupe ar Sedanas? Sub'o vistiek dabar nebus. Na taip, HB gautūsi didesnis salono tūris... Ar yra dar kokiu subtilybių?
Ką klausei per tuos Eton?
SimiZzzz
2007-10-09, 06:58 PM
pabandyk nebrangu cd grotuva blaupunkt kiel cd32, labai piktas ir greitas priešbosis pats klausau tamsą per jį
"Tamsą"? Ta prasme black metal? Kokios kitos akustikos dalys?
BigBug
2007-10-09, 08:32 PM
Automobilis Honda Civic Coupe. Bet, manau, nebūtų didelio skirtumo Coupe ar Sedanas? Sub'o vistiek dabar nebus. Na taip, HB gautūsi didesnis salono tūris... Ar yra dar kokiu subtilybių?
Reiks podiumų...
SimiZzzz
2007-10-09, 08:59 PM
Reiks podiumų...
Maniau pradžiai su žiedais apsieisiu.. Žinai, nenoriu, kad matytuos, jog yra kažkas sudeta. Na, kiek įmanoma kreipčiau į save. Gal vėliau ir podiumus gaminčiau..
Stai, kažkas panašaus būtų ir pas mane, tik dar ir tvirti žiedai, izoliacija
http://www.car-music.ru/articles-respond-help/0023-23/0023-23_01.jpg
DEIVISC
2007-10-09, 09:39 PM
"Tamsą"? Ta prasme black metal? Kokios kitos akustikos dalys?
buna ir tokia klausau..., dalys gamyklines kol kas, bet man jos patinka už tokius kaip hertz geriau
Arunas B
2007-10-09, 09:41 PM
Nedekinga apdaila, šiaip reikia podiumu kad būtų gerai. Jei be podiumu tai sustiprint gerai, ziedus, uzizoliuoti kiek įmanoma geriau kad dinamikas negrotu tarp apdailos ir duru skardos. Sinteponas uz apdailos taip pat nepamaisytu.
SimiZzzz
2007-10-09, 10:19 PM
Nedekinga apdaila, šiaip reikia podiumu kad būtų gerai. Jei be podiumu tai sustiprint gerai, ziedus, uzizoliuoti kiek įmanoma geriau kad dinamikas negrotu tarp apdailos ir duru skardos. Sinteponas uz apdailos taip pat nepamaisytu.
Suprantu. Apie tai tikrai mąstau ;) O tokia aukštadažnių vieta pakenčiama? Kokios kitos nuomonės apie Clarion grotuvus?
atvortke
2007-10-09, 10:25 PM
dar dėl clarion, jei nori tikrai gero garso ieškok bent 10m senumo clarion, pats tokį turiu..........
o ir dabartiniu nebent 958 gali grot
BigBug
2007-10-09, 10:43 PM
Daryk gal iškart gerai. Pas mane irgi toks pat civikas ir tie žiedai negelbsti, reikia podiumų. Dar tos uždėtos grotelės užslopina viduriukus.
SimiZzzz
2007-10-09, 11:21 PM
dar dėl clarion, jei nori tikrai gero garso ieškok bent 10m senumo clarion, pats tokį turiu..........
Su tokiu biudžetu :smt017 ? Nelabai ;) Ir vėl neatsakei apie minėtųjų komponentų grojimą! Kokį grotuvą (nauja) pats pasiųlytum tokio pobūdžio sistemai (...<700lt)?
To BigBug: o pas paty nėra podiumų?
BigBug
2007-10-10, 12:50 AM
Vis žadu pasidaryt, bet niekaip neprisiruošiu..
atvortke
2007-10-10, 08:05 AM
Su tokiu biudžetu :smt017 ? Nelabai ;) Ir vėl neatsakei apie minėtųjų komponentų grojimą! Kokį grotuvą (nauja) pats pasiųlytum tokio pobūdžio sistemai (...<700lt)?
To BigBug: o pas paty nėra podiumų?
Kad naujas už tokią kainą nelabai kas beišeina.........
na sakau man labiausia patiko focal'ai, detalumas, skaidrumas, pakankamai išraiškingi viduriai ir geras midbasas
SimiZzzz
2007-10-10, 05:23 PM
Na viskas aišku. O dabar dar truputi apie stiprintuvą. Ką rinktis?
Pakaktų tokiais duomenimis? Aisku, duomenys negroja, bet..
Максимальная мощность (14,4 В, к.н.и. = 1%, 4 Ом/2 Ом), Вт 76,6/116
Коэффициент нелинейных искажений (1 кГц, P = 0,1 Pmax, 4 Ом/2 Ом), % 0,009/0,010
Входная чувствительность, В 0,24 - 9,7
Отношение сигнал/шум, дБА 103,5
Переходное затухание, дБ 71,5
Диапазон частот (+0/-1дБ), Гц 4,0 - 37000
Скорость нарастания сигнала на выходе, В/мкс 20
Габаритные размеры, мм 152 х 259 х 53
Artūras S
2007-10-10, 08:14 PM
Na su tokiais duomenimis yra milijonai ir kitų stiprintuvų.Nieko pagal juos nepasakysi.Reikia klausyti ir lyginti, arba atsidarinėti ir žiūrėti kaip pagamintas.
SimiZzzz
2007-10-10, 09:51 PM
Na su tokiais duomenimis yra milijonai ir kitų stiprintuvų.Nieko pagal juos nepasakysi.Reikia klausyti ir lyginti, arba atsidarinėti ir žiūrėti kaip pagamintas.
O ką pasiųlytumėt? Kokį nors gyvą ir nelabai brangų... Ivolga? Alpine? Kas dar?
fruktas
2007-10-10, 11:55 PM
nakamichi stiprintuvai turi ir watu ir raiskos, ir zemi ju gan dinamiski. is naudotu magiu siulyciau alpine kad ir 9812 ar pioneer 77. jvc sh99 metalui man netiktu. pigiausius rainbow esu girdjes acordo duryse be jokio paruosimo- priesbosio nulis, auksti svilpiantys ir ausktesnis vidyrys tik girdisi. eton skambesys visiskai priesingas - jei bendrai tai eton man dusliai grojancios koloneles - metalinai instrumentai visai ne matalinai , zemas ju gan letas toks pupsintis, bet zemesni viduri labai gerai groja.
SimiZzzz
2007-10-11, 08:02 PM
Gal kas nors apibūdintų skirtumus tarp Clarion ir Alpine grotuvų? Grojimo subtilybes. Na rekomenduojat Clarion, o Alpine paliekam nuošaly?
Vat pasiskaičiau kažkiek ir paaiškėjo, kad dauguma pigiųjų grotuvų būna viskas suminkštinta. Clarion nuo 5 klasės jau normaliai, arti tikrovės. O šiaip BP nebloga ataka, tik gal viduriai nėra patys gražiausi. Palengva krypstu į BP. Gal kas atgrasys nuo jų?
Artūras S
2007-10-14, 08:13 PM
Tavo didžiausia klaida ta, kad apie grotuvų grojimą formuojiesi nuomonę iš pasakojimų.Kol nelyginsi klausydamas savo ausimis tol nieko nebus.
SimiZzzz
2007-10-14, 08:45 PM
Tavo didžiausia klaida ta, kad apie grotuvų grojimą formuojiesi nuomonę iš pasakojimų.Kol nelyginsi klausydamas savo ausimis tol nieko nebus.
Žinau, Artūrai. Kai bus galimybė, tai ir paklausysiu. Dar nieko neperku, laiko yra, tai išmėginsiu įvairių variantų. Svarbu, kad yra pradžia ;)
Dar klausimas apie Audison SRX2. Tiktų man? Sako minkši. Bet, manau, vertas dėmesio? Mėgint verta?
Artūras S
2007-10-15, 09:01 PM
Viskas priklauso nuo pinigų.Ši serija iš pigesnių, tačiau Audison iš tiesų garsas švelnus ir minkštas.Tai bendras jų bruožas.
SimiZzzz
2007-10-15, 10:13 PM
Viskas priklauso nuo pinigų.Ši serija iš pigesnių, tačiau Audison iš tiesų garsas švelnus ir minkštas.Tai bendras jų bruožas.
Aišku, reikia klausyt. Bet, turbut, bus perminkštas. Kas iš agresyvesnių? Amerikonai? MTX, JBL? Kaip dėl DLS? Jei sakai, kad švelnumas Audison bruožas, tai turėtum žinoti kas agresyvesni ;)
Artūras S
2007-10-16, 08:36 PM
Amerikiečiai.Dangoraižius tai ne veltui sugriovė. O:)
SimiZzzz
2007-10-16, 10:44 PM
Amerikiečiai.Dangoraižius tai ne veltui sugriovė. O:)
Atsiprašau, amerikiečiai ;) Bet ne patys sugriovė :D