View Full Version : 1998 espace gamyklinis magas
marijus
2007-10-07, 12:03 PM
gal kam teko prie espace gamyklinio mago, na to kur po 2 savaiciu ieskojimo, randi paslepta po keleivio sedyne ir imontuota po kilimu, dar puse dienos sugaisti bandydamas ji ismontuot :smt022 : SCU-2156zrn jungti stiprintuva? nerandu jokiu linijiniu :smt022 nors sake kad šiaip jie būna, bet pas mane tik skyles tam paruostos, ka pasiulytumet? ar meistras gali pajungti taip lineikas kad nieko nesiskirtu nuo originalo, ir nebutu jokiu iskraipymu, tik nesiulikit konverteriu :!: :!: :!: :!: :!: gal kaune žinot koki meistra kuriuo būtų galima pasitiket? :smt017
marijus
2007-10-15, 10:44 PM
radau :supz: :supz: :supz: radau toki maga, tik su lineikom, bet :smt022 nieko nesuprantu, pajungiu nuo ju stipreka, o jis vos stumdo garsiakalbius :smt017 toks vaizdas kad tos lineikos reguliuojamos ir visiskai uzsuktos, bet nerandu jokio valdymo :smt100 gal kas zinot koki auksiniu ranku meistra kuris isvestu man is to mago normalius linijinius????
igoriokas
2007-10-16, 09:38 AM
radau :supz: :supz: :supz: radau toki maga, tik su lineikom, bet :smt022 nieko nesuprantu, pajungiu nuo ju stipreka, o jis vos stumdo garsiakalbius :smt017 toks vaizdas kad tos lineikos reguliuojamos ir visiskai uzsuktos, bet nerandu jokio valdymo :smt100 gal kas žinot koki auksiniu ranku meistra kuris isvestu man is to mago normalius linijinius????
gal ant stipreko gainas prisuktas?!
marijus
2007-10-16, 10:07 PM
ant stipreko viskas normaliai, visas parakas atsuktas, o vos groja. zinoma kai nuo kito mago pajungiu tai garsiakalbius pleso :supz: