View Full Version : linijiniai
marijus
2007-10-15, 11:23 PM
tai ar kasnors man pasiulys auksiniu ranku meistra kuris man isvestu linijinius kurie nesiskirtu nuo originalo????
shamann
2007-10-16, 09:23 AM
Kaip suprast - "nesiskirtu nuo originalo"???.... Turi uomenyje - linijiniu pravedima po apdaila "kulturingai", be snargliu? Koks automobilis? Nelabai suprantamai paklausei...."Originalus" linijiniai kiek zinau - tik pas Audi ir Lexus....Sukonkretizuok klausima - koks auto, kaip isivaizduoji lineiku pratempima, is kur-i kur - ar 'galva'-galas(subui,komponentams) , ar kabinsi koki "Hi-Low" adapteri? Kur stoves stipras? Ar dar koks variantas???....
marijus
2007-10-16, 10:11 PM
nesvarbu, gali but ir ant laidu pakabintos tulpes, man tik reikia kad jos butu pajungtos mage ten kur reikia, o ne nuo galinio stiprintuvo ir per konverteri, reikia paprastu linijiniu,geriau kad butu visos keturios<nuo kiekvieno kanalo.
supratai?
marijus
2007-10-29, 10:13 PM
Kaip suprast - "nesiskirtu nuo originalo"???.... Turi uomenyje - linijiniu pravedima po apdaila "kulturingai", be snargliu? Koks automobilis? Nelabai suprantamai paklausei...."Originalus" linijiniai kiek zinau - tik pas Audi ir Lexus....Sukonkretizuok klausima - koks auto, kaip isivaizduoji lineiku pratempima, is kur-i kur - ar 'galva'-galas(subui,komponentams) , ar kabinsi koki "Hi-Low" adapteri? Kur stoves stipras? Ar dar koks variantas???....
atsakiau i tavo klausima, pasirodei protingas... tai tesk :ploju:
atvortke
2007-10-29, 10:15 PM
bet kuris normalus meistriukas tvarkantis magus.
marijus
2007-10-29, 10:20 PM
bet kuris normalus meistriukas tvarkantis magus.
zinai, taip ir as galvojau, pradejau vazineti su tuo magu po visus kiek zinaqu meistrus, tai kazkodel niekas nenori tuom uzsiimti :smt017 :smt017 :smt017
na va dar toks reikalas kad te maga galima klausyti tik mano masinoj ir niekur kitur, tai meistrui su visa masina reiketu palikt, bet meistarai sako mes lauke nedirbam :smt019 nu zodziu nerandu protingo meistro kuris mane suprastu :smt022
atvortke
2007-10-29, 10:21 PM
na tai kur ieškojai bent pasakyk....
marijus
2007-10-29, 10:24 PM
na tai kur ieškojai bent pasakyk....
piras radvilenu plente, juze, stedentu miestelyje, kazkokioj taisykloj, ir siaip keliem skambinau.. na siaip niekad neteko nieko remontuot, tei ir nezinau gero meistro, siaip jau uzkniso tas gamyklinis magas, vistiek is jo geros kokybes nebus :smt017
atvortke
2007-10-29, 10:27 PM
na kaune nepagelbėsiu aš....
Į eltoną pasuk, arba autogarsą