View Full Version : muzika golf 3 karavan
vytas_bew
2007-10-28, 05:11 PM
sveiki, isigijau masiniuka ir sugalvojau , kad reikia nors minimalios muzikos :)
stai kas yra sistemoje kuria gavau,pirkau ir panasiai
magas: alpina 9845
priekines kaloneles : dls b6a
gale : dar nežinau :)
zemo garso kalonele : mtx thunder 8000 t8124
taip pat du stiprintuvai : abu alpine vienas mrp f242, kitas mrp-t220
taigi istorija tokia : priekines kaloneles ir galines (kurias planuoju pirkti) maitina alpina mrp f242, zemadazne kalonele maitina kita alpina (mrp-t220)
man iskile klausimai, i kuriuos atsakymus bandau rasti cia :)
kas geriau gale iki 300lt ?ir kaip protingai uzmaitinti zemadazne kalonele su ta vargana alpine? man daug zemo nereikia, bet siek tiek truksta
ir ka mano forumo dalyviai apie visa sita komplekta ?
dekoju uz diskusijas visiems
atvortke
2007-10-28, 05:15 PM
daug ką galima kitaip.....
Ar skaitei taisykles? O vertėtų.
Ir užduok tinkamai klausimą, jei nori normalių patarimų
Vilmantas
2007-10-28, 05:22 PM
...pritariu kad galima, o pagrindini klausima del subo penejimo spresk keisdamas sita Alpina 222 tinkamu stipreku. Gi silpnutis jis visai... :!:
Kaip cia taip gavosi kad jis poroj su tokiu MTX ???
O i gala rinkis komponentus gal. Uz tiek jau iseina.
Gincė
2007-10-28, 05:24 PM
Atvortke - tu pats asmeniškai ne visų taisyklių laikaisi ,taip kad kiekvieną kartą rašyt to nebūtina .
Antra tai jei jau taip norėtum normaliai patart tai ir parašytum ...
vytas_bew
2007-10-28, 05:27 PM
nu as truputi perrasiau- pasitaisiau
o taip jau gavosi netyciukas kad poroj isejo, pas mane priekije komponentai, tai ar verta det juos gale? nors priekis savo atgroja tikrai nesiskundziu
Vilmantas
2007-10-28, 05:37 PM
Jei pirksi brangesnes i prieki, tai anas bruk i gala, ko gi ne? :smt023 Kaip galui - gerai , auksti neikyrus, nereks is galo .
Tai va , o eksperimentai cia nepades, paprasciausiai tas pat kas MB S 600 deti 1,3 ltr. Fiestos varikli.
vytas_bew
2007-10-28, 05:40 PM
ne ne , nerieik man brangesniu , juk sakiau, kad gale iki 300 max, seip as galvoju apie koaksalinius garsiakalbius, o tas mtx toks galingas kad man keikviena karta ijungus muzika skauda kaip jo neuzmaitina,gal kas patartu koki stiprintuva , nes dbr biesas zino kuo ji ten maitinti
Vilmantas
2007-10-28, 05:49 PM
Ooo, tai tau tuoj patareju nestigs.... O:)
Nurodyk suma , galgi ir firma kokia jau nuziurejes, va tada pajudesim...
vytas_bew
2007-10-28, 08:13 PM
matot ponas, as kai nelabai apie juos-stiprintuvus nusimanau, tai net nezinau ,tegul buna alpina jisai,tik ne koks hitachi :supz: nors gal kai kas vadins alpina fanu O:), tai gal kokiu 500lituku ir uzteks jam :oops: . o del tu koaksalu tai kazka is alpinos tos pacios,o jei neiseitu,na tiesiog, kas geriau groja uz tuos pinigelius, kas turit ka nors parasykit netingekit
atvortke
2007-10-28, 08:33 PM
Atvortke - tu pats asmeniškai ne visų taisyklių laikaisi ,taip kad kiekvieną kartą rašyt to nebūtina .
Gince, jei yra taisyklės, tai ir žaidžiam pagal jas, o ne "man pofik- darau ką noriu" Ką patart kai klausimas "ar galima kažką pakeist?" visada kažką galima pakeist, bet kai nepasakomi nei finansiniai resursai, nei kas norima iš pakeitimų, tai užsiknisi patarinėt, situacijas panaši su "seeker"-"edmas"(tas pats pilietis tik kitam forume)
vytas_bew
2007-10-28, 10:31 PM
o tai ar kas nors raso taisyklese, kad butina parasyti iki kiek pinigu?pvz man zmoguj mazai nusimananciam apie garsa visiskai vienodai koks yra gamintojas,svarbu, kad graziai skambetu ir tiek.
pasikarsciavot ponas sek tiek.
atvortke
2007-10-29, 07:48 AM
tai perskaityk taisykles ir pamatysi...
atvortke
2007-10-29, 08:22 AM
ir va dar pora linkų neblogų....
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=2113.msg21828#msg21828
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=2169.msg22187#msg22187
Gincė
2007-10-29, 09:51 AM
Gince, jei yra taisyklės, tai ir žaidžiam pagal jas, o ne "man pofik- darau ką noriu" Ką patart kai klausimas "ar galima kažką pakeist?" visada kažką galima pakeist, bet kai nepasakomi nei finansiniai resursai, nei kas norima iš pakeitimų, tai užsiknisi patarinėt, situacijas panaši su "seeker"-"edmas"(tas pats pilietis tik kitam forume)
Kad ateityje tokios situacijos nepasikartotų siulau iš viso nieko nerašyt . Tada su 0 atsakymų keliaus tiesiai į konteinerį