PDA

View Full Version : audio sistema

darializ
2007-10-28, 08:32 PM
atejo laikas isigyti ir i namus ka nors padoresnio. apie namu sistemas esu visikai zalias, todel noreciau kad pagelbetu su namu sitemom susidure zmones. Skiriama suma aparaturai butu iki 3500lt. nedidele taciau tik tiek siuo metu galiu leisti. Klausoma muzika senas geras rokas, taciau pasitaiko visko. noreciau isigyti dvi koloneles bei stiprintuva. garso saltinis bus kompiuteris ir samsung cd,dvd grotuvas. noreciau kad patartumete kurios firmos vertos demesio, o gal net konkreciu modeliu. o gal uz tokia suma geresnis efektas butu koks centras??? zodziu idomios visu nuomones..

dekui is anksto

atvortke
2007-10-28, 09:12 PM
na aš pasigaminau lentynines kolonėles iš scanspeak revelator priešobosio ir vifa aukštadažnio na ir negaliu atsiklausyt, uždaroj dėžutėj gal ir mažoka bosiuko bet padarius su 18tukais ir fazikiniais korpusais butu super manyčiau.
Vat pagalvok ar verta pirkt komercinį modelį ar gamintis/pirkt gamintą. Primečiau mažmena garsiukų 2klt be filtrų, tai labai suabejojau ar išeitų kas nors geriau grojantis, kad ir iki 4klt

darializ
2007-10-29, 08:20 AM
na aš pasigaminau lentynines kolonėles iš scanspeak revelator priešobosio ir vifa aukštadažnio na ir negaliu atsiklausyt, uždaroj dėžutėj gal ir mažoka bosiuko bet padarius su 18tukais ir fazikiniais korpusais būtų super manyčiau.
Vat pagalvok ar verta pirkt komercinį modelį ar gamintis/pirkt gamintą. Primečiau mažmena garsiukų 2klt be filtrų, tai labai suabejojau ar išeitų kas nors geriau grojantis, kad ir iki 4klt

matai neka ismanau apie 8omus :):) kai pats susirinksiu tai bus dar blogiau :) sikart gal apsiribosiu ties gamykliniais.