PDA

View Full Version : ALPINE 9853r gal yra nusimanančių apie šį maga?

Darijonas
2007-11-22, 04:17 PM
Gal yra, nusimanančiu apie šį modeliųką, niekaip nesusigaudau su valdymu. Randu tik gamyklinius nustatymus. O kaip nusistatyti pačiam? :smt100 Gal bereikalo pirkau toki navarotna :smt017 buvau mates Alpine CDA-9812RB tai ir valdymas patiko ir šeip modeliukas pasirodė neblogas kokybė gera. Na nusipirkau naujesni ALPINE 9853r na tai sudėtingas aparatas.
Gal kas padėsit su nustatymais. Nes dabar su tais gamykliniais nustatymais tai nėra kokybės.

Stereo
2007-11-23, 12:33 PM
taip galim padet , ka noretum susireguliuot? visi dazniu reguliavimai yra palaikius meniu mygtuka ir pasirinkus users (atrodo) . tuomet ten bus band1,band2,band3 ir tt . tos band yra tam tikra daznio juosta kuria gali kelt auksty ar zemyn. magas istikruju labai paprastas , tik reik priprast. jei kas dar neaisku reiktu pasiskaityt manuala.

spydas
2007-11-23, 08:38 PM
Yep. Intuityviai, be instrukcijos, biškį įdomiai ten viską susirast :smt020 Kai susiieškai arba kai perskaitai instrukciją - viskas reguliuojasi okidoki. Aišku, jei žinai ką nori padaryt, o ne sukinėt aklai beleką kol netyčia ims gražiai grot :smt020

Darijonas
2007-11-23, 08:58 PM
Dėkui.
Na prasėdėjau visa popietę prie to mago be jokiu pagalbinių instrukcijų, maždaug išsiaiškinau kur kas ir kaip, tie band liaudiškai tariant viekia maždaug, kaip vinampe tie nustatymai, gal popietės mažai laiko viskam išsiaiškinti O:), nes na niekaip neisgaunu kokybės groja kaip per kompines plasmasines kolonėles. Na gal man taip nesiseka?
Va turėjau rankose galimybės palaikyti CDA-9812RB tai visai kas kita.
Galvoju gal parduot reikia ta 99853 geriau isigyti 9812?
Kaip manot?

spydas
2007-11-23, 09:04 PM
o pas tave kartais ne kompinės plastmasinės kolonkės? :wink:
būna kartais visai ne grotuve problemos, o sistemoj, tik žmonės įsivaizduoja, kad daba įsidėsiu grotuvą už belekiek litų, tai dabar man tiesiog privalo užgroti :smt020

Darijonas
2007-11-23, 09:30 PM
O:) Na pas mane BMW originalios.
Bet ziurėjom pas draugeli, kur ideti Fokalai komponentinės su stiprintuvu ir pas jį pajugtas magas CDA-9812RB klausantis instrumentinės muzikos aisku ne mp3 tai gera kokybė. O idėjus mano maga ALPINE 9853r kad ir kiek benustatinėtum visvien nieko gero, na gal reikėtu susiieškoti nustatymus, gal tuomet nusistatysiu gerai.
Nes dabar mintis virpa parduoti šį aparatuką, nors ir gražiai atrodo ir funkcijų nemažai, šiek tiek gaila būtu dėl estetinės būsenos nes kaip padėvėtas daiktas tai super atrodo tik va kokybė muzikoje netenkina. Na gal tik nemoku tinkamai nustatyti. O:)

Stereo
2007-11-24, 02:48 AM
na as turejau si aparata , ir dziaugiausi , turi nustatymu jis normaliai , patiko laiko korekcijos funkcija. 12rb neklausiau taip kad negaliu lygint .

spydas
2007-11-24, 03:08 AM
Kaip supratau, tiek 53, tiek 12 buvo lyginami vienoj sistemoj (pas draugelį su fokalais) kur ir buvo padarytos tos išvados. Jei tarp jų buvo toks žiaurus skirtumas, kažko man rodos , kad gali būt ir taip, kad kažkas būtent su tuom 53 ne taip :roll:
Dėl viso pikto galbūt reiktų pabandyt resetinti magą ir pažėt gal ant mago šono jungiklis ant 3way gal nustatytas - tai perstatyt ant 2 way, žėt kas gaunas, lineikas į kitus išėjimus perkišt... nu negali, mano galva, normalus 53 taip žiauriai nuo 12 skirtis :smt017