PDA

View Full Version : Alpine SWL-1242 geriau i uzdara ar vented tipo?

bANDiuga
2008-01-08, 11:27 PM
Sweiki visi, turiu toki klausimuka trumpa, nereikalauju kazkokiu tais dideliu atsakymu, tiesiog prasau issmananciu patart i kokia deze det Alpine SWL-1242 zemadazni? nesiulykit naudotis paieskomis nes jau akys skauda nuo to skaitymo apie sy suba ir niekur konkreciai neradau kur jis geriau groja, man jis ne del *spl reikalingas o del *sq O:) Nete pavyko rast tik, kad vented deze geriausia 57,8L o uzdara 36,8L (pagal gamintoja cia)
pas mane:
Auto:golfas II
Galva: Pioneer 77mp
Priekis: standartinese vietose, bet nestandartiniai noname garsiakalbiai, jie mane tenkina ir ju keist i komponentus nezadu, nenoriu pjaustyt dureliu ir vargt, nes masina nemanau kad tokia i kuria reiktu tiek investuot, o suba tai galesiu persimest i kita auto poto..
Gale: velgi kazkokie dvijuosciai, standartinese vietose
Stiprintuvas: vokiskas, dvikanalis, 180rms, bet pavadinimo nebesimato, tik manau ne is machamer serijos.. ankstesni suba isgrojo labai gerai(bent jau man taip atrodo), kol jo ilgapirsciams neprisireike..
Klausoma muzika: progresive house, popsas, dainuojamoji poezija ir viskas pagal nuotaikos pareikalavima isskyrus metala.. noriu kad bosiukas butu minkstas, greitas, jautrus..

Na va viskas, nors suprantu, kad kaikuriems jau tokie klausymai ikyreje, bet nera ko daugiau paklaust.. isanksto dekuj tiems kas nepasivargins ir patars O:)

atvortke
2008-01-09, 06:59 AM
Minkštas, greitas ir jautrus :P Jei bus aukštas dėžės jautrumas ji bus tik SPL tinkama, Jei bus greitas bosas, jis nebus minkštas vat ir viskas.

bANDiuga
2008-01-09, 04:37 PM
tai matyt perdaug uzsimaniau.. na gerai pakaks man ir minksto.. tai kiek suprantu minkstam reikalinga fazikine deze? ar ne? .. :roll:

tonis
2008-01-09, 06:36 PM
nu taip arba bandpas

Artūras S
2008-01-09, 07:08 PM
Daryk uždarą.Tai paprasčiausias akustinis apiforminimas kuriam šis garsiakalbis geriausiai tinka.Band pass nepasidarysi, nes jis sudėtingas.Tūrį daryk kaip rekomenduoja gamintojas.

bANDiuga
2008-01-09, 08:19 PM
Daryk uždarą.Tai paprasčiausias akustinis apiforminimas kuriam šis garsiakalbis geriausiai tinka.Band pass nepasidarysi, nes jis sudėtingas.Tūrį daryk kaip rekomenduoja gamintojas.
dekuj uz konkretu atsakyma.. O:)