PDA

View Full Version : Del swe stiprintuvo...

KeniZ
2008-01-10, 03:12 PM
Sveiki, norejau paklaust koki stiprintuva rinktis ant Alpine SWE-1243 subo ? Muzika klausoma ivairi. As galvoju apie JBL CS60.4 arba JBL GTO 75.2. Ka manot ? Ka dar galit pasiulyt uz panasia kaina ?

P.S Auto Audi B4

BigBug
2008-01-10, 03:35 PM
Kiek ričių subas? ir kiek omų?

KeniZ
2008-01-10, 03:39 PM
vienos rites ir 4 omu

BigBug
2008-01-10, 03:51 PM
Tai jei į JBL žiūri, tai tada geriau jau GTO601.1 ar GTO301.1.

KeniZ
2008-01-10, 03:53 PM
nu nebutinai ir i JBL, o kuo sie modeliai geresni ?

KeniZ
2008-01-10, 04:00 PM
ir ju kainas nepanasias i anu dvieju :)

kaiser
2008-04-30, 02:10 PM
Gal autorius nesupyks jei ir su panasiu klausimu prisidesiu. Mat labai jau panasus daikciukai sudomino.
Nuziurejau Alpine SWE-1043e. Tai butu papildymas gamyklinei Volvo V40 instaliacijai, nes dabar zemu tikrai truksta. Stiprintuva nauja JBL CS60.2 jau turiu, liko nuo taip ir neivykusio mikro-projekto buvusiame auto. Sutiltinus 160W RMS jis turi. Muzika klausoma pagrinde Drum'n'Bass, Trance, House ir visokia kitokia "elektronine velniava" + ZIP FM repertuaras. Galva JVC KD-LH401B.
Avtozvuk'as apie si siubuka neblogai atsiliepia, kaina mane tenkintu, stiprintuvas jam tinkantis (mano manymu) yra. Tad dabar laukiami daugiau uz mane zinanciu komentarai.
Is anksto dekingas ;)

tolka
2008-04-30, 02:50 PM
Gal autorius nesupyks jei ir su panasiu klausimu prisidesiu. Mat labai jau panašus daikciukai sudomino.
Nuziurejau Alpine SWE-1043e. Tai būtų papildymas gamyklinei Volvo V40 instaliacijai, nes dabar zemu tikrai trūksta. Stiprintuva nauja JBL CS60.2 jau turiu, liko nuo taip ir neivykusio mikro-projekto buvusiame auto. Sutiltinus 160W RMS jis turi. Muzika klausoma pagrinde Drum'n'Bass, Trance, House ir visokia kitokia "elektronine velniava" + ZIP FM repertuaras. Galva JVC KD-LH401B.
Avtozvuk'as apie si siubuka neblogai atsiliepia, kaina mane tenkintu, stiprintuvas jam tinkantis (mano manymu) yra. Tad dabar laukiami daugiau uz mane zinanciu komentarai.
Is anksto dėkingas ;)

swe subai tikrai savo pinigus atgroja...nieko blogo apie juos negaleciau pasakyti,o jbl stipriai ir dar gto tai nieko gero...

Kleckas1978
2008-05-01, 02:47 PM
as su tokiais vatais geriau ziureciau i JL 12w1
nes jam eina nedidele uzdara deze ~35 ltr. ir jis tikrai jautrus, bus garso daugiau ir slegio, nei nuo 10", nes masina nemaza ir to 10" negalingo gali tikrai trukti.
beje 10" visada mazesnis jautrumas o kai ~160 w rms ir tai tik geriausiu atveju prie 14.4 V kas praktiskai retas atvejis , tai manau protingiau butu 12".
aisku 10" greitesnis visada uz 12" bet reikia dar ziureti ar swe 10" ar jl 12" greitesnis, nes tai juk skirtingi subai O:)

tolka
2008-05-01, 05:41 PM
ir kainos skirtingos:)

Kleckas1978
2008-05-01, 08:55 PM
100 lt skirtumas - nemanau kad tai katastrofa uz kokybiskesni garsa.
ir isvis mano manymu tie pigus subai iki 500 lt. ne stebuklai, apie 500 ir daugiau si bei ta jau galima nusipirkti i tema grojanti tik reikia nepamirst kad nupirkti gera subui stiprintuva teks dar ~1000 lt minimum palikti.
ir turbut geriau geresni komponentai nei letas baubentis subas uz 250 lt ir letas stepras su blogu dampingu ir t.t..., nes ir ta pati alpine swe reikia jungti nuo geresnio stiprintuvo nei pas tave, nes kitaip bus siurblys ir nebus jokio tikslumo ir jokios kokybes.
Taip kad jei nori kazko gero reikia skirti daugiau lt arba pamirsti apie suba nes turesi tik baubenti siurbli.
Susidek gerus komponentus ir :smt020

yeee
2008-05-02, 01:25 AM
100 lt skirtumas - nemanau kad tai katastrofa uz kokybiskesni garsa.
ir isvis mano manymu tie pigus subai iki 500 lt. ne stebuklai, apie 500 ir daugiau si bei ta jau galima nusipirkti i tema grojanti tik reikia nepamirst kad nupirkti gera subui stiprintuva teks dar ~1000 lt minimum palikti.
ir turbūt geriau geresni komponentai nei letas baubentis subas uz 250 lt ir letas stepras su blogu dampingu ir t.t..., nes ir ta pati alpine swe reikia jungti nuo geresnio stiprintuvo nei pas tave, nes kitaip bus siurblys ir nebus jokio tikslumo ir jokios kokybės.
Taip kad jei nori kazko gero reikia skirti daugiau lt arba pamirsti apie suba nes turesi tik baubenti siurbli.
JUOKINI

daruku
2008-05-02, 09:05 AM
Kuri vieta tau juokinga? :smt021

kaiser
2008-05-02, 05:38 PM
ir turbūt geriau geresni komponentai nei letas baubentis subas uz 250 lt ir letas stepras su blogu dampingu ir t.t..., nes ir ta pati alpine swe reikia jungti nuo geresnio stiprintuvo nei pas tave, nes kitaip bus siurblys ir nebus jokio tikslumo ir jokios kokybės.

Komponentai ten 13cm dedasi. O su tokiais vargu ar subo trukuma iseis kompensuoti. Deti 16-tukus ir lipdyti jiems podiumus neturiu nei noro, nei laiko, nei pinigu. O tada dar prasideda: "...reikia daryti vibro ir garso izoliacija...". Be to, kaip minejau ankstesniam poste, tai viso labo bus papildymas gamyklinei sistemai, kuri nera visiskas s****, bet ir tikrai ne high-end ;) Todel ziuriu i gana paprasta (bet tikiuosi ne prasta) suba. Del stiprintuvo sutinku, kad neypatingas, bet ji paprasciau ir maziau nuostolinga pakeisti nei suba. Aisku, jei tam bus reikalas... ;)

Black Scorpio
2008-05-02, 05:43 PM
dek Radical Audio 10" tikrai dideli ispudi paliko :smt023 tik va, kad su deze kazkur ~800lt kainuoja bet :smt020

kaiser
2008-05-02, 05:56 PM
as su tokiais vatais geriau ziureciau i JL 12w1
nes jam eina nedidele uždara deže ~35 ltr. ir jis tikrai jautrus, bus garso daugiau ir slėgio, nei nuo 10", nes masina nemaza ir to 10" negalingo gali tikrai trukti.

dėkui uz pasiulyma, reiks apsvarstyti. Nors taip norejosi i mazesne suma sutilpti... ;) Beje, kokios jo kainos maždaug?

P.S. Kaip sio subo tinkamumas mano klausomai muzikai:

Muzika klausoma pagrinde Drum'n'Bass, Trance, House ir visokia kitokia "elektronine velniava" + ZIP FM repertuaras.