PDA

View Full Version : Patarkit ka daryti del stiprintuvo zemadaznem kolonelem

ponasniekas
2008-01-23, 04:32 PM
Sveiki, esu naujokas autogarse, todel labai nebarkit uz galbut kvailus klausimus. :oops:
Tai va, situacija tokia:
Turiu dvi zemadaznes koloneles (kenwood kfc-w3009), vienoje fazikineje dezeje su pertvara. Kaip jau issiaiskinau jos turi po 400wrms. Man jas atidave pusbrolis, su mchumer stiprintuvu, kuris kaip pasiskaiciau jusu forume visiskas slamstas :smt021 , aisq pacioje pradzioje jo uzteko ir gerai bumsejo tie bosiukai, taciau atsibodo toks s garsas, norisi konors svaresnio, nekeiciant paciu koloneliu, nes abejoju kad jas pardaves kanors padoresnio nusipirksiu (nors gal?). deze dariausi pats, tiksliau tris, kol gavosi galutinis varijantas. Suprantu, kad su bandpass deze islosciau daugiau, taciau kaip jau irgi pasiskaitinejau, kad sudetinga ja gerai padaryti :oops: .Taigi, koki stiprintuva Jus patartumet, kad uzmaitintu sias koloneles?
As galvoju taip: reikia dvikanalio stiprintuvo po kad ir kokius 2*300wrms prie 4omu, manau pilnai uztektu. Dar viena mintis, jei bosus jungiant nuosekliai arba lygiagreciai prie monobloko, tada juos lengviau butu nureguliuoti, taciau kaip su galia, ji dalinsis per pus, ar kaip? Kokio tada monobloko reikia? :oops: jungiant lygiagreciai gautusi 2omai, tai ir isejimo galia kiek pastebejau buna didesne. Ar as cia isvis i pievas sneku?
Beje, automobilis bmw 3, e36 kebulas, sedanas. Skiriama suma apie 800 lt (nors ir naivu, bet gal kaip nors)
Sukonkretinsiu klausimus:
1. Ar neapsisausiu jas pasilikes?
2. Koks reikalingas stiprintuvas?
3. Kokios galimybes su monobloku (lengviau butu jas vienodai sureguliuoti) ir galios "dalinimusi"?
4. Butu bent jau gerai zinoti, ant kokio daikto taupyti pinigus, o galbut issiversiu su ~800lt?
Aciu uz atsakymus ;)

rimwist
2008-01-29, 06:35 PM
galiu pasiulyti eton pa 1054 2*450w rms, pas mane pajungta jai nori galim paklausyti,uz 850lt yra dezute dokumentai ir tt..