PDA

View Full Version : Su 2 faradu kondiku mirksi visos lempos! Kodel?

nerijusgogas
2008-02-07, 08:56 PM
Subas: Pioneer TS-W3001D4 1000RMS at 2 ohms,
Stipras: JBL GTO1201.1 Monoblock 1114 watts RMS x 1 channel at 2 ohms,
Kondikas: Impulse PCA2000 2-farad,
Laidai: 4 gauge (stori),
Magas: 9 pioneer.

Viskas sudeta nauja, nedeveta, bet vistiek kai pagarsini ziauriai mirksi, net spidometras neberodo kai byta duoda. Akomuliatorius nenuseda, bet jauciu kad tai jis kaltas.
Gali buti del akomuliatoriaus taip? Ar kokios kitos priezastys? Kokio akomo reiktu tokiai aparaturai?

Edmas
2008-02-07, 09:12 PM
storus pasikeisk storesneis dėk nors trijų nulių. mano tik grotuvas maitinasi penketuku o tu visai sistemai ketvirtuką pakabinai ir šauki kad stori. skirtumas tik vos 4mm/2

beto netingėk ieškoti. buvo kalbėta

Arunas B
2008-02-07, 09:20 PM
Kondencatorius del sviesu mirkcijimo nepadeda ir nepades ;), pasikeisk storeni laida, pasitikrink koks mases laidas i korpusa prie akumo ir ar jis turi gera kontakta su masinos kebulu, taip pat dar patikrint reiktų kas per laidai prie generatoriaus, pati akumuliatoriu galima keisti galingesniu.

Artūras S
2008-02-07, 10:26 PM
Manau tavo elektrinė nepagamina tiek elektros kiek reikia.Nepadės nei laidai, nei kondai.Jei pakeisi akumą į naują ir galintį atiduoti greitai ir daug elektros, tai kurį laiką įiek tiek geriau gal ir bus.Tačiau problema bus išspręsta pakeitus generatorių į galingesnį.Tada ir akumo keitimas į didesnį ir geresnį būtų efektyvu.Tačiau kai sužinosi kiek tai kainuoja manau pasitenkinsi tuo ką turi. O:)

nerijusgogas
2008-02-07, 11:56 PM
as radau Stinger firmos akomu, gal kas zino ar jie geri ar ne? ir koks tiktu mano atveju? :smt017
http://www.hifisoundconnection.com/Shop/Control/fp/scat/31460/SFV/30046/set_num/2
laidus pirkau storiausius kokius radau, bet turbut reiks paieskoti geriau :partyman:

Arunas B
2008-02-09, 12:21 PM
as radau Stinger firmos akomu, gal kas zino ar jie geri ar ne? ir koks tiktu mano atveju? :smt017
http://www.hifisoundconnection.com/Shop/Control/fp/scat/31460/SFV/30046/set_num/2
laidus pirkau storiausius kokius radau, bet turbūt reiks paieskoti geriau :partyman:

Kas del siu akumu tai jie visi neblogi, o kuti konkreciai tau pasirinkti tai jau cia kaip tavo pinigine tau leis.
P.S. renkantis reiktu gal atkreipti demesi i ju darbo leistinas temperaturas nes kazkada esu mates kad kai kurie netinka lietuvos salciams.

nerijusgogas
2008-02-09, 02:23 PM
aisku, dekui uz ats :smt023

mew
2008-02-21, 08:02 AM
na nekuriau naujos temos tai cia dakuriu :)
o jai jungti koki maziuka stinger arba powercell akuma vien del subo.
tai jis lygiagreciai butu jungiamas prie sancio akumo ar reiket kokia super schemike daryt :p ?:)
ir ka manot apie stepro kishima po sedyne :) po sedyne akumas, salia uzh 20cm kondika det ir is kart stepras :D

igoriokas
2008-02-21, 09:09 AM
1. patikrink visus laidus, geriausiai pravesk naujus arba papildomus nuo genero iki akumo, nuo akumo iki stipraus, ir mases laidus pasikeisk.
2. paziurek koks generas, jeigu silpnokas pakeisk didesniu
3. pagrindinis akumas neturi buti mires
4. kondikas sistemoj tikrai nepamaisys.