PDA

View Full Version : jusu atsiliepimai apie signat roc 1

harnas
2004-02-21, 04:01 PM
jusu atsiliepimai apie signat roc 1

AudrunasV
2004-02-22, 09:11 PM
is Signato seimos - pats pigiausias.

harnas
2004-02-23, 09:00 AM
pigiausias ir prastas ar visgi vertas demesio :?:

MidaX
2005-03-02, 09:35 PM
O kaip sis >Signat ROC 3 MkII< :?:

Nerijus R.
2005-03-03, 04:24 PM

turiu toki pardavimui, siaip silpnokas, ziurint ka stiprinsi su juo, bet groja graziai ir kaina labai maza palyginus
ten kazkokia spreciali ENS sistema yra kur trukdzius pasalina kai uzvedi masina, tas tikrai veikia, bandem pas viena bica ;)

MidaX
2005-03-03, 10:26 PM

turiu toki pardavimui, šiaip silpnokas, ziurint ka stiprinsi su juo, bet groja graziai ir kaina labai maža palyginus
ten kazkokia spreciali ENS sistema yra kur trukdzius pasalina kai uzvedi masina, tas tikrai veikia, bandem pas viena bica ;)

O tai kaip galvoji pas ka as ji ziurejau skelbime :wink:

Nerijus R.
2005-03-04, 12:38 PM

turiu toki pardavimui, šiaip silpnokas, ziurint ka stiprinsi su juo, bet groja graziai ir kaina labai maža palyginus

he he he, tai gal ir meila tu man rasei??? :D
jei yra noras uzlekt pabandyt, milosti prosim, kaip sakant kaip kolegai tai gal koki aukso viduriuka rasim ;)

MidaX
2005-03-04, 03:07 PM

jei yra noras uzlekt pabandyt, milosti prosim, kaip sakant kaip kolegai tai gal koki aukso viduriuka rasim ;)
Melo tikrai nerasiau apie si stipra. Jeigu gereiau niekoo nerasiu tada bandysim ziet kas cia per daiktas :) . Man reiketu pagrinde subui nu aisku veliau bus ir komponentai.
Beje dar maciau kad pastave yra padoriom kainom blaupunkt stipru kaip jie?

Nerijus R.
2005-03-04, 04:25 PM

Melo tikrai nerašiau apie si stipra. Jeigu gereiau niekoo nerasiu tada bandysim ziet kas cia per daiktas :) . Man reikėtų pagrinde subui nu aišku veliau bus ir komponentai.
Beje dar mačiau kad pastave yra padoriom kainom blaupunkt stipru kaip jie?

ne vienas ne du ir net ne trys naudoti ivairus yra, bus noro atvaziuok, issibandysi kelis variantus, gal kas patiks ;)
8600 63066 ;)

DEIVISC
2005-03-05, 08:52 PM
Jūsų atsiliepimai apie signat roc 1. Gana prastas aparatas, grubus ir nedetalus skambesys. va signat RAM tai patiko, bet jis brangesnis.

Mantas
2005-06-14, 11:22 PM
kiek signat ram serijos stipriai kainuoja?

AudrunasV
2005-06-21, 10:46 PM
ziurint kuris... RAM III MK 2 kainavo apie 1400lt.. jei pometis neapgauna.....RAM II MK2.. sheip - jie jau nuimti nuo gamybos.. nors buvo kazkuris is ju pelnes "Metu stiprintuvas" apdovanojima.......