View Full Version : Padekit issirinkt elipses ir ruparus
trepsis
2008-02-26, 11:22 AM
Nusipirkau nauja maga Pioneer DEH-P40MP (4x50) , labai megstu garso kokybe, man ne visada svarbu jo kiekybe, tad noreciau paklaust gal galit patart kokio galingumo (output ir rms na tiesiog tiksliai parasykit) elipses gale ir kokius apvalius rupariukus det priekyje, kad galeciau isgaut maksimele ju nauda be stiprintuvo. Manau desiu viska pioneer firmos. Dabar man rupi tik sie, o suba desiu veliau, manau irgi pioneer. :smt023 laukiu jusu patarimu, be ju nesiverciu niekada :ploju:
vires
2008-02-26, 12:27 PM
Nusipirkau nauja maga Pioneer DEH-P40MP (4x50) , labai megstu garso kokybe, man ne visada svarbu jo kiekybe, tad norėčiau paklaust gal galit patart kokio galingumo (output ir rms na tiesiog tiksliai parasykit) elipses gale ir kokius apvalius rupariukus det priekyje, kad galeciau isgaut maksimele ju nauda be stiprintuvo. Manau desiu viska pioneer firmos. Dabar man rupi tik sie, o suba desiu veliau, manau irgi pioneer. :smt023 laukiu Jūsų patarimu, be ju nesiverciu niekada :ploju:
Nežiūrėk į tą RMS, visi "ruporiukai" atlaikys tavo Pionierių. Nuo to, ar 100W ar 50, ar 20 garsiau negros tiesiai nuo mago. Vatus sukuria stiprintuvas, o ne garsiakalbiai! Šiuo atveju reikia žiūrėti į jautrumą garsiukų ir į instaliaciją. Su output išvis nušnekėjai...
zavas
2008-02-26, 12:51 PM
Apskritai, kokia cia nauja mada? Jei grotuvas tai ir garsiakalbiai tokie pat :smt017 o kas daryti, jei pioneer negamina pigiu ir grojanciu garsiaklbiu? Ir tavo pasisventimas kokybei kazkoks netikras atrodo. Kokybe, elipse, pioneer... Cia ne kokybe o tyciojimasis is garso... Geriau sakyk kiek pinigeliu turi, gal pavyks nuo pioneer atkalbeti.
stalius339
2008-02-26, 12:59 PM
abejoju-pioneer valdo :supz: O:) tiesa zavas kalba-paklausyk
atvortke
2008-02-26, 02:04 PM
gal iš pradžių sužinok kas yra ruporas, ir ar jis tilps į tavo auto
Vilmantas
2008-02-27, 01:57 PM
Tai kam saipaisi, atviortke...? O:)
Maga geras, koloneles kitas pirk, pioneer negeros.
trepsis
2008-02-27, 03:59 PM
Na tai siulykit, man lt nelabai svarbu galiu apie 500lt paukot jiem. Nebutinai pioneer bet manu kad gera firma ir tiek. Jai galit pasiulyt ka kita tai laukiu
atvortke
2008-02-27, 10:01 PM
Tai kam saipaisi, atviortke...? O:)
Maga geras, koloneles kitas pirk, pioneer negeros.
niekur nesišaipau... tiesiog žmogas šneka nesamones ir net neteisingai.
tik nejamk pionieriaus subo :( $$ i bala :(
igoriokas
2008-02-28, 11:52 AM
ir ne pirk pioneer laidu, ir pioneer masinos ;)
Black Scorpio
2008-02-28, 02:05 PM
vienintelis dalykas kuris vertas demesio is pioneer tai kai kurie ju grotuvai :ploju:
zavas
2008-02-28, 04:10 PM
"litai man nesvarbu" - galiu ismesti 500lt :partyman: na uz tiek laidai, garso izoliacija pasistengus iseina :twisted: o kas toliau?
O siaip, sakykim, bent man labai gera ispudi paliko pigiausia Helix serija. Siulyciau komponentus 16cm - 300lt, ir jai labai noras yra - elipses, pigiausios serijos apie 170lt kainuoja, aukstesnes serijos 200+ regis.