PDA

View Full Version : kaip pajungti visa sistema prasyciau smulkiai isdestiti

ginciukas
2008-03-11, 07:06 PM
Noreciau paklausti zmoniu kurie nusimano ir gabus sioje srityje kaip pajungti nuo mago stiprintuva o is stiprintuvo suba kokiu laidu fiskiu ar ko ten reikia kur ka junkt mano stiprintuvas kenwood KAC-848 4 kanalu buciau lb dekingas

Backlazhanas
2008-03-11, 09:50 PM
manai dabar visi ims ir vel is naujo pasakos kaip ta daryti????

igoriokas
2008-03-11, 09:52 PM
paskaityk foruma, ir stipraus instrukcija ;)

Edmas
2008-03-12, 12:11 AM
grotuve yra RCA lizdai? jei taip tada nusiperki RCA-RCA kokio reikia ilgio (gali senukuos gali rcl ar padaryk apyvartą mums- ty forumo pardavėjams- kam pirkti iš senukų jei gali iš vieno tarp mūsų už tą pačią kainą ir dar gausi patarimų ) taigi atsižvelgdamas į raides L ir R sujungi grotuvą su stiprintuvu. tuo laidu tavo cd įrašo turinys keliaus į stiprintuvą. bet kad stiprintuvas atliktų savo funkcijas ji reikia užmaitinti (jo laidą įkišti į roztę) kadangi jis to laido neturi, o ir automobilyje rozetės nėra tuomet laidą vėl turi įsigyti iš kažkur (jau minėjau iš kur) kuo storesnį pirksi tuo bus geriau patariu nepirkti plonesnio nei 16mm/2. tuo laidu nuo automobilio akumuliatoriaus kur parašyta + sujungi su stiprintuvo jungtimi (ten irg turi būti "+" ) tokiu pačiu laidu sujungi stiprintuvo minus (GND) su automobilio kėbulu (kuo trumpesnis tas laidas tuo geriau). atkreipk dėmesį į akumuliatoriaus laido skerspjūvį kuris jungia jo polių - su TP kėbulu, ten pageidautina toks koks yra (pvz 8 avg) plius tokį kokiu jungiamas stiprintuvas (8+16=24mm/2). viskas. o blemba tu išsigandai nes neveikia. taigi nėra on/off klavišo stiprintuve. nesiparink - stiprintuvą įjungia grotuvas. tas laidas grotuve dažniausiai žymimas užrašu "remote" arba sutrumpintai "rem". taip pat turėtų žymėti kontaktą ir stiprintuvo gamintojas. taigi tuos kontaktus taip pat sujungi laidu nors ir nuo telefono (ne mobilaus) jis grojimo kokybei įtakos nedaro. viskas - įjungus tavo grotuvą turi įsijungti ir stiprintuvas. ir viskas kas į ji patenka laidu RCA sustiprinti xn kartų. bet nepamiršk kad saugiklis reikalingas tam laidui kuris jungia tavo akumuliatoriaus ir sriprintuvo "+" (jis negali būti toliau nei du sprindžiai nuo akumo ~30cm). ir tas laidas turėtų būti pritvirtintas kas tiek pat cm. nesvarbu kokiu būdu (čia dėl tavo paties saugumo). aš parašiau tik kaip ką kur sujungti,bet ne kur - pro kur pravesti, kodėl negalima kartu paguldyti tuos laidus (RCA "+")galvok pats ir skaityk forumą nes prirašyta (linkų neduosiu nes esu girtas ir tingiu ieškot) na bet tau visvien negroja sūbas, nes nesujungtas žemo dažnio garsekalbis su stiprintuvu. galiu parašyti kaip ji sujungti, bet jis paprasčiausiai sudegs, nes aš nežinau kiek jis turi ričių ir kiek jos OHM (Georg Simon Ohm) bei nesu net matęs stiprintuvo aprašymo nes tingiu googlint ir esu ne toje būsenoje (esu ištuštinęs JAMES COOK ECHTER UBERSEE RUM 0,7 ir alitos putojančio 0,7 bei kažkek alaus ir esu giras) jei žinočiau tavo sūbo parametrus pasakyčiau (išskyrus dėžės tūrį)kaip kur ir ką. Mr.p. Šnapsorgas (ponas (GINTARAS))prašau neskriauskite manęs už gramatines klaidas, nes esu ...