PDA

View Full Version : Padekit

kiniyo
2008-03-14, 11:48 PM
Ce pamokose rase kjp apskaiciuoti dinamiko parametrus kad galetum suzinoti turi o jei sakom as tus wisus parametrus turiu tj kjp man deze pagal juos pasidaryt? ACIU

Arunas B
2008-03-15, 12:22 AM
Yra dėžių skaiciavimo programos, suvedus dinamiko parametrus galima skaiciuotis dėžes turius, bet vien programos neuztenka reikia siek tiek ziniu turėti.

Black Scorpio
2008-03-15, 01:34 AM
vat del tu parametru... o kaip rezonansinius daznius gauti kaip ir neparasyta :smt017

atvortke
2008-03-15, 08:16 AM
kieno rezonanso?

Black Scorpio
2008-03-15, 10:07 AM
radau, prazioplinau biski :oops:

Black Scorpio
2008-03-15, 10:12 AM
dabar taip pagalvojau. tie skaiciavimai ir yra budas pagal kuri nusprendziaa ar priesbosi deti i dezute ar ne?

koki pusmeti sukau galva kaip ta nuspresti, nes straipsnyje paziopsojau viena eilute apie rezonansini dazni :smt017

kiniyo
2008-03-16, 01:47 AM
Ce pamokose rase kjp apskaiciuoti dinamiko parametrus kad galetum sužinoti turi o jei sakom as tus wisus parametrus turiu tj kjp man deže pagal juos pasidaryt? ACIU
bet draugas is parduotuves audio yra nusipirkes toki lapa ten kiekwienoj audio parduotuvej pardawineja raso kiek w atstoja turi sakom ten kazkiek watu turiu ir raso pagal tiek watu turi daryt tiek litru turi

Black Scorpio
2008-03-16, 04:12 AM
Ce pamokose rase kjp apskaiciuoti dinamiko parametrus kad galetum sužinoti turi o jei sakom as tus wisus parametrus turiu tj kjp man deže pagal juos pasidaryt? ACIU
bet draugas is parduotuves audio yra nusipirkes toki lapa ten kiekwienoj audio parduotuvej pardawineja raso kiek w atstoja turi sakom ten kazkiek watu turiu ir raso pagal tiek watu turi daryt tiek litru turi
totali nesamone

atvortke
2008-03-16, 07:33 AM
atskanuok ir įdėk...

Backlazhanas
2008-03-16, 09:23 AM

Sudomino sita nesamone :D

stalius339
2008-03-16, 10:22 AM

cia geras :supz:

Black Scorpio
2008-03-16, 04:16 PM
bet cia jau grynai pinigu isviliojimas apgaules budu :smt017

Arunas B
2008-03-16, 04:26 PM

Gryna nesamone. Man idomu kaip zmonem tokias nesamones uz grynus pinigus parduoda.

Vilmantas
2008-03-16, 11:17 PM
Man tai irgi idomu , is kur tokiu ciukciu atsiranda , kad tiki tokiais kerais...? Nors, kita vertus tai panasu :
Topo centre Mc Hammer stiprintuvas 4x1000 W RMS , ir mases tuo aklai vadovaujasi...Opiumas... :smt023

Black Scorpio
2008-03-16, 11:26 PM
nu geari, at 4x1000w gal kazkokiais stebuklingais keliais stipriai uzapvalindamir ir sudegine gaybe egzemplioru vienai nanosekundei galbut ir isgavo. bet deze pagal watus? :shock: cia jau is tikruju uz toki dalyka jau ir i teisma patekti galima :smt021 bent as paduociau (gal) :mrgreen: lygiai tas pats kas gydymas stebuklingomis zolelemis :)

wane
2008-03-17, 08:41 PM
o zoleles bent kartais suveikia O:) O:) O:). o kalti ne kas parduoda o kas perka. pardavejai vadovaujasi rinkos tendencijom O:) O:) O:)