PDA

View Full Version : Kelios koloneles,ziniu 30% Reikia patarimu?

WMP
2008-03-17, 12:26 AM
Laba diena.Kaip suprantu turiu is turgaus pirkes 2axton priesbosius jie gal 17cm skersmens. Bet kiek jau esu ispruses tai zinau kad prie ju man dar reikes 2aukstadazniu garsiakalbiu ir filtru kad atskirtu zemus daznius nuo aukstu. As greitai masina turesiu tai juos zadu montuoti i sena forda.Tai klausimas butu toks: kokius cypliukus tuos vadinamus pirkti ir kokius filtrus,na cia dar man butu aisku, bet kokius pigius, nes ten as garso nesitikiu tokioj masinoj idealaus,bet va kaip pajungti tuos filtrus i sistema as visiskai nenusimanau ir dar labiau nezinau kaip su jais skambes,nes dabar kai siuos axton pajungiu labai baisiai groja o kai nuo stiprintuvo pajungiu vien tik zemus tada zemi graziai groja. KL Nr2. ar reikes man prie sitos sistemeles stiprintuvo? Kl Nr3 kokia magnetola rinktis gali neskaityti mp3 tik wma ,jokio skirtumo svarbu kokybiska uz gal 300lt. Zinau kad jus patarsite skaitineti foruma, bet as laiko neturiu kad tiek viska suprasciau. As asmeniskai kitiems taip pat naujokam stengiuosi patarti forumuose ka ismanau.

rebik
2008-03-20, 09:42 AM
tai reikejo ten pat turgui ir viska likusi nusipirkti.Ten "specai" tau patars

austrius
2008-04-09, 11:32 AM
reikejo viska iskarto pirkti, o dabar nusipirk aukstadaznius 4Ohm belekokius ir prikabink ant pliuso kondensatoriu kokiu 3,3 mkF ir pamirsk ta problema
o kai sutaupysi babkiu nusipirksi normalu komplekteli, ir apie normalu instaliavima, garso izoliacija paskaitysi kol taupysi pinigus, nes tu cia turi ne viena problema, o kruva problemu, o kaip imontuoti garsiakalbius tai teks paskaityti forumuose, perziuret daug foto galeriju ir panasiai - kol igausi supratimo, tada galesi klaust kaip geriau padryti, nes visu atvejai panasu, bet salygos skirtingos :oops:
viskas bus ok, tik nepatingek pasidometi :smt023

rebik
2008-04-09, 11:48 AM
Zinau kad jus patarsite skaitineti foruma, bet as laiko neturiu kad tiek viska suprasciau. As asmeniškai kitiems taip pat naujokam stengiuosi patarti forumuose ka ismanau.

Noreciau pamatyti tavo patarimus :supz: :partyman: :smt022

WMP
2008-04-13, 12:28 AM
rebik paklausk ka nori apie sunkiaja atletika pasistengsiu patarti. o del tu aukstadazniu tai nusipirkau ir filtrus atrodo jie filtrai yra :D raso crossower network 12db nu pajungiau prie input is amges o kitiem antgaliam aukstadazni ir savo ta priesbosi bet DEJA priesbosio skambejime skirtumo nebuvo mano ausiai jokio.Gal del to kad jungiau nuo buitinio stiprintuvo 6-12ohm na nzn arba filtras netoks cia.as sakau nenusimanau siam reikale.

Artūras S
2008-04-16, 09:22 PM
Sujunk sekančiai: iš stiprintuvo ar grotuvo du laidus junk į input + ir -. Į prišbosį- Woofer out + ir -. Į aukštadažnį Tweeter out + ir -.

WMP
2008-04-17, 05:36 PM
Artūras S aciu uz pagalba :) bet ta as pats supratau. tik sakau kad skambejimas nepasikeite,na bet gal pasikeite kazkiek kai auksti ir tas priesbosis susijunge tai graziai groja tada.