PDA

View Full Version : sinus live

tolka
2008-04-02, 03:11 AM
sveiki,
ka manote apie si stipra
http://www.autogarsas.lt/www/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.f lypage&product_id=319&category_id=95&manufacturer_ id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

ir siaip kaip jusu nuomone groja sinus live?

aciu

rebik
2008-04-02, 11:25 AM
Kiek maciau komponentu(laidu, garsiakalbiu ir stipru), nieko blatno

tolka
2008-04-02, 12:06 PM
sis stiprintuvas su aktyviu krosu,tokiu nedaro lievos firmeles...bent jau as taip maniau...
gal daugiau nuomoniu?

spydas
2008-04-02, 12:51 PM
šiais laikais kokie nors kad ir belekokie krosai yra absoliučioj daugumoj stiprintuvų. Na, kažkokius tai sinuslaivo laidus čia forume vienas žmogus, kuris daugiau dirba nei rašliavoja - gyrė ir lygino su gerokai brangesniais. Stiprintuvas fotkėj atrodo "už brangiau" nei pardavinėjamas, t.y. stiprintuvuose už 300 tokių klemų paprastai nebūna, kaip ir fazės reguliavimo bei kintamo statumo filtrų.
Iš kitos pusės, tech duomenyse kažkaip keistai užrašyta dažnių juosta ir šiaip aprašymas toks įdomus, kad ima man rodytis, kad šis stiprintuvas padarytas specialiai komponentų biampingui ir filtrai jame neatjungiami, o tik pareguliuojami. Jei aš teisus, tai du kanalai tinkami tik aukštadažniams, o kiti du - tik viduriniams/žemiems.

tolka
2008-04-02, 01:09 PM
jo,ten aktyvus filtrai,ten is karto jungi aukstadazni ir midbasa...ir sureguliuoji norima dazni,faze...320lt

spydas
2008-04-02, 01:21 PM
jo,ten aktyvus filtrai,ten is karto jungi aukstadazni ir midbasa...ir sureguliuoji norima dazni,faze...320lt

paprastai stiprintuvų visi kanalai būna plačiajuosčiai - nori junk du kanalus priekiui, du galui, nori - du komponentam, du - tiltu subui, o pas tvarkingus stiprintuvus paprastai būna ir aktyvūs filtrai, su kuriais galima "supjaustyt" dažnius dvijuostei sistemai. Ir nejoks čia šiais laikais ne stebuklas, o greičiau standartas. O šitam variante, kaip man rodos, variantų nėra - du kanalai aukštiems, du žemiems, filtrai neatsijungia, plačiajuosčių (priekis-galas arba komponentai prieky nuo poros kanalų) nepajungsi. Bent jau taip man leidžia suprast vokiečių kalbos žinios. Galiu ir klyst. O:)

rebik
2008-04-02, 05:01 PM
Zmones! Vien tik filtru buvimas tikrai nieko nereiskia. Visi kitaicai su filtrais, ir ko didesnis levakas, to ten visko daugiau sukista slamsto! kokios tu filtru charakteristikos, kas zino? Isardzius galima paziureti. Pvz, antros eiles geram filtrui dviems kanalams reikia min. keturgubo potenciometro ir kruveles detaliu. Dar ir filtrai buna ivairaus tipo-Beselio, Batervorto, Likvitz-Railio ir dar keli. O jai padaryti bele padaryti sukimo rankenele ir uzrasa, tai visai jokie :!: :!: :!:

tolka
2008-04-02, 05:25 PM
tai sinus live slamstas?

spydas
2008-04-02, 06:25 PM
tai sinus live slamstas?

Niekas to nesakė. Ką norėjau pabrėžti aš - kad tai gali būti labai specializuotas stiprintuvas, kad pasiaiškintum prieš pirkdamas kad kokio siurprizo neatsitiktų paskui kai (jei) nusipirksi ir bandysi jungti. Ką norėjo pasakyti rebikas ir ką minėjau aš - kad filtrų buvimas stiprintuve - nieko nesako apie stiprintuvo gerumą. Kas apie konkrečiai sinuslaivą - tai velnias žino, nesmarkiai matyt kas juos čiupinėjęs, o profai tyli. Paliubomu haiendas nebus :smt020

peris
2008-04-02, 11:07 PM
nu ko jus ziurit i sita aparata, jo senei nebera..aciu dievuj nebebuvo jau kai norejau pirkt o tai daba neturetau kur det :) tik pamirsta atsinaujint saita toks vaizdas jie

tolka
2008-04-03, 03:30 PM
aciu uz info...hi end uz tokias sumas tikrai nebus,bet hi fi tikrai manau neprastas...

rebik
2008-04-03, 03:47 PM
Viska ir HI-end ir HI-Fi reikia klausyti. Vien tik kategorija ir pavadinimas nieko nereiskia sias laikais. Pasaulyje karaliauja MARKETINGAS su BRENDINGU :supz: :supz: :supz:

zavas
2008-04-06, 04:26 PM
Pasiskaityk geriau si foruma. Kalbeta apie si stiprintuva. Atvorke gana teigiamai atsiliepe. Jo paskirtis - galingi komponentai. Kiek zinau kazkada labai seniai jo kaina buvo nemaza, tik matyt, kai niekas neperka tai nukleido.

Visi stiprintuvai (bent diziohi dauguma) turi filtrus, bet kiek is ju gali supjauti daznius ties 5khz o ne 200hz?

atvortke
2008-04-06, 05:16 PM
Aš stiprą bandymams naudoju... netgi hifonics senas už 1000lt tikrai gražiau grojo ir filtrus turejo iki 3khz (vienintelis is hifų man rodos)
Šiaip už tokią juokingą kainą jis neblogas, ateityje gal patobulinsiu...naudoju jį namie su labai nepigiom kolonom ir viskas tikrai neblogai, gal detalumo šiektiek trūksta, bet kokia kaina, toks ir daigtas, nors palygint tikrai neblogas.
Dėl galios pasakysiu po poros savaičių su naujomis kolonomis. Šiaip kolkas galios netrūksta :D

Erikas
2011-10-01, 02:31 PM
Tęsiant temą, šitas stiprintuvas butu tinkamas naudoti su šiuolaikiniais komponentais? nes 4x33w nelabai nuteikia optimistiškai. Nusipirkau gan pigiai ir galvoju ką su juo daryti.

Komponentus jungsiu MX130 Plus ir MX165 Plus
Ką daryti su 5tuoju kanalu? Jungti maza subiuka (pvz rocforda 8tuka) ar palikti nenaudojama?