View Full Version : ATNAUJINIMAS
Biohazard
2008-04-11, 08:46 AM
Laba diena. As manau jog reiketu siek tiek dzniau atnaujinti puslapi. Cia viskas kas stovi yra pasene. Kad ir clarion taure kada isankstinis registravimas internetu prasides?
Kaip liks 4 dienos?
Na as tiesiog noreciau kad toks puslapis kaip emma galetu buti garso myletoju puslapis NR.1 ir kad galima butu rasti cia pastoviai atnaujinama informacija. Apie magus ir visa kita kas liecia garsa......
Gincė
2008-04-11, 09:04 AM
tai skyrk pinigų iš savo kišenės kas savaitiniam puslapio atnaujinimui ir galėsi džiaugtis rezultatais ... :supz:
Artūras S
2008-04-11, 10:30 AM
Man atrodo, kad temos autorius maišo i-klubo forumą ir asociaciją EMMA.LT Tai yra du skirtingi dalykai kuriuos sieja automobilinio garso populiarinimas.
Informacija apie naujai vyksiančias varžybas atsiranda maždaug prieš mėnesį.Neužilgo bus paskelbta informacija ir šitame forume apie Alytuje vyksiančias garso varžybas.
Artūras-M
2008-04-11, 12:39 PM
Kaip yra su EMMA.LT aš nežinau, čia kitas Artūras gali kalbėti.
Kaip yra su i-Klubas.lt žinau ir tikrai norisi matyti titulinį atnaujinamą. Maža to, kad norisi, manau išauš ta diena, kai jis tikrai bus atnaujinamas. Kol kas, iki to dar yra nemažas kelio gabalas ir judam juo, nors ir vėžlio žingsniu ;)
Mintis, pasiūlymus su malonumu perskaitysim, kuo daugiau, tuo geriau :D
eclipse
2008-04-15, 09:31 PM
dar vienas klausimukas O:). o kur dingo GALERIJA??? ar jinai istrinta??? ar as tik jos nerandu??? :smt022
Artūras-M
2008-04-15, 09:36 PM
Kol kas ši galerija nuėjo į pogrindį, ji nesuderinama su forumo versija. Jos likimas neaiškus.
eclipse
2008-04-15, 09:54 PM
o gaila, as tenai daznai apsilankydavau. buvo visai neblogu foto. jau ruosiaus ir savo keleta ykelt O:). na bet ka padarysi. O:)
Artūras-M
2008-04-15, 09:57 PM
Nuotraukos niekur nedings, jos užšaldytos. Ta foto galerija silpna funkciškai. pasitaupysim pinigų ir teks pasamdyti programerį, kad pritaikytų geresnę galeriją forumui, be intervencijos į patį forumo variklį. Iš paties forumo kombaino daryti neverta ;)
daruku
2008-04-16, 08:14 AM
Kiek reikia pritaupyt? Manu atsirastų forume dalyvių kurie nors kažkiek galetų padėt.
Gincė
2008-04-16, 09:11 AM
atsirastų :smt023
Linartas
2008-04-16, 09:42 AM
manau galima butu pervesti koki lita-kita i I-KLUBO saskaitele, vietoje lisno nupirkto buteliuko! (as cia turiu omeny TA buteli, nuo kurio isgerus kita diena dievagojamasi, kad daugiau negersiu... :oops:)
Ir sveikata liks geresne, ir dusioje bus maloniau! O:)
pontifikas
2008-04-16, 09:44 AM
o gal net programeris cia kazkur atsirastu? :supz:
Linartas
2008-04-16, 09:56 AM
O gal yra kokia galimybe i-klubo rekvizitus ( na aisku jei taip aplamai galima butu) ikelti i koki atskira langa , kad nereiktu kazkur ieskoti ar kazko prasyti???
Gincė
2008-04-16, 09:59 AM
paprasčiausiai būtų sms 3 ar 5lt. ir :smt023
:partyman:
Linartas
2008-04-16, 10:14 AM
kuria prasme SMS ???
Gincė
2008-04-16, 10:21 AM
paramą skirti siunčiant sms ... būtų gera sistema ... nereikia jokių rekvizitų ir tt ...
Linartas
2008-04-16, 10:24 AM
Supratau!!!!!! butu visai tada paprasta!!!! :supz: :partyman:
pontifikas
2008-04-16, 11:18 AM
kiek teko girdet, kad sms siunciant gavejas gauna tik 40% visos siunciamos sumos. visa kita sekmingai lieka operatoriams.
Backlazhanas
2008-04-16, 11:43 AM
nu visiems reikia uzdirbti, bet sms man lengviau issiusti, negu kad pervedineti pinigus ar kazka tokio.
pontifikas
2008-04-16, 11:53 AM
sutinku kad lengviau, bet jei reikia surinkt tarkim 100 lt, tai sms'u reikia issiust uz 250lt.
Artūras-M
2008-04-16, 12:10 PM
Lietuvoje yra problema su smulkiais mokėjimais. Nuo SMS lieka 40%, bankinis pavedimas po kelis litus yra nelogiškas, nes bankai už tranzakcijas taip pat skaičiuoja. Atsiskaitant kortele taip pat yra mokestis už tranzakciją. Mano turimai 2Checkout sąskaitai berods yra 0.45 EUR už tranzakciją. Įvertinant mokesčius valstybei, lieka dar mažiau. PayPal biznio sąskaita taip pat yra 3.4% nuo sumoms + 0.35 EUR už tranzakciją, papildomos išlaidos už pinigų pervedimą į banką.
Forume ruošiamos įvesti mokamos sritys, tai reklama ir VIP sritis. Jeigu reklama dar viskas piešta šakėm ant vandens, tai VIP sritis yra praktiškai testavimo stadijoj. Nuo surinktų lėšų, dalis eis grynai i-Klubo internetinio ūkio tobulinimui, kita dalis profesionalų suinteresavimui teikti realiai naudingas konsultacijas ir dalintis patirtim.
Numatytas VIP dalies nario mokęstis metams:
Bankininis pavedimas 199 LT
Kreditine, PayPal - 59 EUR
Nariams kurie forume gyvena metus ir daugiau su teigiama reputacija:
Bankininis pavedimas 99 LT
Kreditine, PayPal - 29 EUR
Galimybė priimti dotaciją taip pat mintyje, paprasčiausiai būtų SMS, tačiau nėra jokio noro atiduoti 60% tarpininkams, dar nuo likusių 40% sumokėti pajamų mokęsčius :)
nu visiems reikia uzdirbti, bet sms man lengviau issiusti, negu kad pervedineti pinigus ar kažką tokio.
Būtent dėl to, kad žmogui labai paprasta išsiųsti SMS ir gyvuoja šita paslauga. Man irgi taip patogu :)
Linartas
2008-04-16, 07:24 PM
na tai pvz; pervesti intiku koki
30-50 lt i i-klubo saskaita, (pasitaupius koki ketvirti ant neisgerto alaus :oops:) man atrodo bankas uz operacija nuskaiciuotu tikrai ne daugiau kaip koki 0,20- 0,40 centu. cia turiu omeny lietuvoje, sutinku , kad pervedineti po 2 ar kad ir 10 lt gal ne visai kazkaip.....
o kam sunku daryt specialiai prisedus koki pavedima, juk dabar visi beveik painigus perveda i bankines kortas, tai pasitelkus internetine bankininkyste gallima pasidaryt toki kaip periodini mokejima, ir ten tada savaime ivyktu tam tikros sumos pavedimas... :smt017
Backlazhanas
2008-04-16, 09:11 PM
nu gal tu ir teisus... :)
pontifikas
2008-04-17, 10:48 AM
jeigu bankas hansa tai internetu pervedant ar tūkstantį ar litą vistiek sumoki aštuom centų.
Linartas
2008-04-17, 10:50 AM
gal but, kadangi esu VB vartotojas, tai sumos mano minetos egzistuoja..... :smt017
Linartas
2008-04-17, 10:55 AM
vardan bendro interso, gal butu galima surinkti kazkokia bendra info koks bankas , kiek tu centuku atskaito uz kazkokia pervadama apytiksle pinigu suma, tada butu kazkokia orentacija. kas yra is VB banko pervedimu, galiu paziureti orentaciskai is savu pervedimu ir bendra vidurki paskelbti.... :smt017
pontifikas
2008-04-17, 11:08 AM
apie hansa aš jau minėjau.
kaip su didelėm pinigų sumom tai nežinau, bet kiek daugiausiai esu pervedinėjęs (9000lt atrodo) tai buvo kaina ta pati.
Linartas
2008-04-17, 11:18 AM
ok, su hansa kaipo kazka jau turim, begu ziuret kas daros su VB-manau neuzilgo pranesiu! O:)
Linartas
2008-04-17, 11:43 AM
Su VB , jei vedam is VB i kazkoki kita gaveja , nei VB , tada jei suma grubiai nevirsija 1000 lt tai kazkur atskaitymas grubiai 1.20- 1.80 lt uz pervedima, jei viskas vyksta is VB i VB , tada kazkie maziau!
nitro16
2008-04-17, 12:35 PM
DnB nord tiek i uzsieni tiek i lietuva vedant bent iki 1000 suma neskaiciuoja ne cento
Edmas
2008-04-17, 03:51 PM
nesamonė visi tarptautiniai pavedimai min 80 lt kainuoja.
Linartas
2008-04-17, 04:17 PM
na as asmeniskai su tarptautiniais pervedimais reikalu dar neturejau, bet kiek girdejau is buhalterijos, kad tas malonumas nepigus......
Linartas
2008-04-17, 04:19 PM
o tai vis delto, jei butu norinciu pervesti i i klubo sakaita kokia viena kita desimti lt, ar butu galima suzinot saskaitos numeri?
Artūras-M
2008-04-17, 05:59 PM
DnB nord tiek i uzsieni tiek i lietuva vedant bent iki 1000 suma neskaiciuoja ne cento
Netikiu. tarptautinis pavedimas net ir eurais kainuoja, jeigu nurodai, kad už pavedimą moka siuntėjas. Jeigu nurodai, kad moka gavėjas, tuomet gavėjas nemoka O:)
Tik bankai apie tai tyli.
Kas link vietinių pavedimų, tai jie taip pat nors ir nedaug, tačiau apmokęstinami. Firmos sąskaitoj pastoviai matau vis įkirstus po 2 Lt už kažką, tingiu gilintis ;)
o tai vis delto, jei būtų norinčių pervesti i i klubo sakaita kokia viena kita desimti lt, ar būtų galima suzinot saskaitos numeri?
Čia nereikia skubėti. Šiai diena i-Klubą kaip ir tempia komercinė struktūra, kurios statusas UAB. Kaip žinom, šito tipo organizacijos dotacijų kaip ir negali gauti dotacijų :)
Linartas
2008-04-17, 09:02 PM
na tada kantriai laukiam, kol i-klubas taps nepriklausomas!!! :partyman: ir bus galima pervesti lita-kita vardan car-audio uzsikretusios ligos pletojimo :smt020 ! (cia geraja prasme!)
Ernestas
2008-04-17, 09:35 PM
na tada kantriai laukiam, kol i-klubas taps nepriklausomas!!! :partyman: ir bus galima pervesti lita-kita vardan car-audio uzsikretusios ligos pletojimo :smt020 ! (cia geraja prasme!)
galvoji kad tavo litas-kitas bus geriau negu dabartinė komercinė struktūra? :-D
nitro16
2008-04-17, 10:53 PM
Pirkau is uzsienio pardotuves, apmokejau internetine bankininkyste ir nenueme mokescio jokio.... gal klystu bet kad vietinio mokescio is moketojo neima tai 100% zn
Artūras-M
2008-04-17, 10:55 PM
Jei kortele mokėjai, taip, nenuims. Jeigu pavedimu - abejoju.
BigBug
2008-04-17, 11:42 PM
Pavedimas į užsienį 80LT.
pontifikas
2008-04-18, 02:07 PM
iš lenkų pirkau bilietus į koncertą, tai nuėmė kaip priklauso 80ct ir plius už konvertavimą į zlotus kelias kapeikas.
Linartas
2008-04-18, 06:45 PM
galvoji kad tavo litas-kitas bus geriau negu dabartinė komercinė struktūra? :-D
Ka turi omeny "dabartine komercine struktura" ??? :smt017
"
EXONN
2008-04-22, 09:06 PM
mane tai kažkaip suintrigavo ta mintis apie VIP ir profisionalias konsultacijas :) Dar smagiau kad visą tai jau testavimo stadijoje ;)
Smagu kad viskas nestovi vietoj, o eina pirmyn... :ploju:
Black Scorpio
2008-04-23, 12:01 AM
tik va moketi kazkaip daugoka O:)
kita vertus labai smalsu kiek toje grupeje bus tu eiliniu arbatinukisku klausimu ir kiek patareju kantrybe temps kol prasides vel "pasieskok forume" O:)
Backlazhanas
2008-04-23, 03:49 PM
asmeniskai as tai isvis tokioje stadijoje, kad nezadu pora metu i prieki isvis kanors montuoti, daryti ir muzikuoti, tai lyg ir beprasmiska butu litus pervedineti, kitavertus uzsuku cia kiekviena diena nes man idomu. taipogi neturiu tiek pinigu kad simtais galeciau isleisti sitam savo malonumui cia lankytis....
Artūras-M
2008-04-24, 08:42 AM
Gerbiamieji, jūs painiojatės. Forumo uždaryti niekas neplanuoja, jis gyvavo ir gyvuos. Realiai ir dabar forume yra uždaros sritys ir tai nieko nekeičia.
Kalbant apie VIP sritį ir tai kas iš jos turėtų išaugti, kalbėti dabar anksti. Bus ir kiti apmokami elementai, tačiau jie nebus privalomi.
asmeniškai as tai isvis tokioje stadijoje, kad nezadu pora metu i prieki isvis kanors montuoti, daryti ir muzikuoti, tai lyg ir beprasmiska būtų litus pervedineti, kitavertus užsuku cia kiekviena diena nes man idomu.
Iš tikrųjų, tai atspindi tipinę lietuvišką mastyseną ir man labai gaila, kad taip yra. Pagrindinis interneto principas yra paremtas tuo, kad kiekvienas internautas turi kažką duoti ir tik po to tikėtis gauti. Baklazhanai, jeigu taip mastytų visi kaip kad tu mastai, tokių forumų iš viso nebūtų. O greičiausiai ir internetas būtų visai ne toks, koks jis yra.
Pavyzdys, sakykim šios forumo variklis yra nemokamas, tačiau man kažkodėl ne „zapadlo“ sumokėti po 50$ už metinę narystę čia (http://www.simplemachines.org/charter/). Man nieko nereikia, niekuo nesinaudoju, tačiau aš moku už žinias, kurių man gal prireiks.
Kalbant apie paties forumo veikimą, tai šiai dienai jis fiziškai sukasi ant virtualiai dedikuoto serverio OVZ-4 serv.lt (http://www.serv.lt/vds.shtml) plano. 2006 metų pradžioj, iškėlus serverį iš palėpės buvo padarytas eksperimentas ir forumas patalpintas pas vieną geriausių pigių Vokietijos hosterių (http://www.servage.net/), rezultatas buvo toks (http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=3807.0)....
Bet kuriuo atveju, biudžetas skiriamas forumui nėra mažas. O kur dar vystymas? Aš noriu šį forumą matyti kitokiu ;)
Backlazhanas
2008-04-24, 10:46 PM
mane siektiek netaip supratote :) na bet tiektos, nesvarbu :)