PDA

View Full Version : stebina mane shtai tokie skelbimai

Mindaugas
2003-10-11, 07:31 PM
Stebina mane ir piktina shtai tokie skelbimai :evil:
Tai visishkas briedas ir nesuprantu zmoniu kurie renkasi ten vaziuoti :?:
Ishsikovojom draudimo lygius reikia daryt tvarka kad tik sertifikuotose imonese galinciose ta veikla uzsiimti ir butu visa tai atliekama ir nepraleistu tech apziuros jei nera signalizacijos sertifikato ishduoto tam darbui igakliotos firmos.Kaip ir su dujomis.
o apie aparaturos izstaliacijos sauguma kai pamatai kaip sumontuota tokiose firmose tai ish vis tyliu.LAidai tiesiai nuo akumo sketrsai variklio numesti,Be jokiu saugikliu ir kitu apsaugos priemoniu.
Turiu nemaza arshyva foto ir signalizaciju ir aparaturos sumontuotu panashiose firmose.
Automobiliai vazineja kaip su parako statine.
-------------------------------------------------------
Dujos+ Garsas+Apsauga+Kompiuterine varikliu diagnostika,(co,hc,ir t.t)ipurрkimo,karbiuratoriniu sistemu remontas.Dujines irangos montavimas ir remontas.(taipogi tiesioginio duju ipurрkimo).Garso aparatura nauja ir naudota ,bei jos montavimas.Auto signalizaciju montavimas.Duslintuvu "lopymas"ir nauju montavimas.Stabdziu trinkeliu keitimas,amortizatoriai ir t.t.
Atvaziuokit nepasigailesite. LPG
--------------------------------------------------------

Artūras-M
2003-10-11, 09:27 PM
Nekreipk dėmesio. Realiai negali uždrausti montuoti aparatūros, signalizacijų ir tt niekam. Iš tikrųjų viskas pasiekiama natūralia atranka. Klientai patys turi nuspręsti kur jiems kreiptis paslaugos. Gilinantis į smulkmenas, tai signalizacijos montavimas pasidarė komplikuotas tik į naujausių modelių mašinas, o darbo kokybė bet kuriuo atveju priklauso ne nuo to, ar firma turi sertifikatą ar neturi, o greičiau nuo dirbančiųjų moralės. Draudimais nieko nepasieksi...

PooP
2003-10-30, 06:33 PM
tokie konkurentai kurie viska daro belekaip nepaisidami taisykliu nera labai pavojingi :) anksciau ar veliau vistiek klientura atsirinks kas jiems geriau. tik gaila zmoniu kurie per tokius montuotojus turi problemu.

dajniux
2004-01-13, 02:29 PM
Nesutinku su nuomone, jog klientaj patys atsirenka. Atsirenka tik tie, kurie pastoviai domisi kokioje nors sryte, atnaujina savo iranga, bendrauja su kitajs dalindamiesi savo patirtimi.
Na dar ir tie, kurio auto sudegs del netvrkingos instaliacijos...
O tie, kurie isidejo garaza aparatura be saugikliu, su elektro-instaliacijos laidajs vietoj specialiai skirtu poweriui ir spykeriam, kuriems tipriakas voliojasi bagazineje neprisuktas, nekalbu apie sound standingus, imaginationus, subu velavimus ir t.t. - jiems atrodys ir taip visa laika ir vazines. Praktishkai taj gaunasi zmoniu apgaudinejimas ir naturali apranka ne visada suveikia.
Ish kitos puses... Tikiu, kad kiekvienoje geroje firmoje yra talentingu, puikiai ishmananchiu savo darba, bet pasitaiko ir chalturschiku, taip kad niekas nuo nieko neapsaugotas...

Artūras-M
2004-01-14, 10:31 AM
Praktishkai taj gaunasi zmoniu apgaudinejimas ir naturali apranka ne visada suveikia.
Ish kitos puses...

Negali atimti teisės žmogui pačiam, savo nuosavam garaže montuotis už savo pinigus pirktos aparatūros. Tik yra iš šitų tokių, kuriems būna nepatogu pasakyti jog jie patys darė, tai ir suvaro ant garažiuko. Iš esmės pasako teisybę, tačiau pamiršta, kad garaže dirbo pats, o geriausiu atveju dar plius draugas...

UNDER
2004-01-15, 02:55 PM
Sveiki !
Del signalizaciju tai nieko negaliu papriestarauti, jos turi buti sumontuotos kokybiskai. Susidure mano draugai su tokiom nesamonem, vaziuoji ir nei is sio nei is to pradeda kaukti sirena, uzgesta variklis ir pan. Bet tokiu garazeliu buvo ir bus ir nieko cia nepadarysi. Nesustabdys to nei sertifikatai nei kas kitas. Del aparaturos tai ne visi garaziniai meistrai yra tokie kaip jus aprasot. Beje as irgi priklausau siai kategorijai, bet tai nereiskia kad man px... ant kokybes ir saugumo. Dirbdamas si darba vadovaujuosi EMMA taisyklemis. Ir praktika rodo, kad garazinis meistriukas daznai lenkia profus, uztenka pasiziuret paskutiniu varzybu rezultatus amat 300 I vieta - individualus, amat 300-600 I vieta individualus, amat 600+ I vieta individualus. Rezultatai kalba patys uz save, nebent tie individualus patyliukais sukiso aparatura profu firmose, nors as abejoju.

UNDER
2004-01-15, 02:59 PM
Beje man idomu, nuo ko patys pradejot, iskart dirbot kaip profai ? Abejoju ar paziurejus pirmus jusu darbus viskas butu taip kaip turi but ! Taip kad nieko cia nuostabaus ir piktinancio nematau !

dajniux
2004-01-15, 03:39 PM
-= Mano nuomone del signalizoku =-
dar ir nuo pacios signalizacijos daug kas priklauso - galima labai shustra ivaldyti, o veiks kaip lenkijos garazhe gaminta. Kad ir pats - ivaldziau Mangoose su pageriu - vasara viskas buvo geraj; dabar kai pashala - muset dazniai ishsiderina - vos mashina atrakinu, bo nereaguoja i pulteli; pavaziuoji, sushyla salonas - vel geraj veikia.

-= Del pradejimo =-
Manau cia kalbama labiau apie chalturishchikus, kurie nededa saugikliu, srovei naudoja 'myzhalini' laida ir subo deze daro nepagal savo ar gamintojo paskaiciavimus, o ish akies.
Kas dirba pasidomejes ir nuoshirdziai - net ir pirmi kartai gaunasi manau pusetini...

UNDER
2004-01-15, 08:30 PM
As taip pat galvoju, kad tureta omeny buvo chalturscikai, bet norom nenorom persasi tokia mintis, kad prie chalturos cia bandoma priskirt visus tuos kurie neturi sertifikatu ir panasiai, o tai istikruju nesamone.
Cia siaip, tarp kitko. Ka tik susimasciau apsilankes caraudio.lt tinklapyje ir paziurejas paskutiniu varzybu rezultatus. Idomu kaip profas Mindaugas, galejo dalyvaut amat 300 klasej ir tuo labiau laimejo I vieta, biski nesamone gaunas ? Tai vat cia as suklydau amat 300 I vieta laimejo profas.

muzotonas
2004-01-15, 11:10 PM
Sveiki.
Pirmi darbai kaip blinai, gal nori issiskirti, gal jiems truksta informacijos, gal jie nori daugiau adrenalino tai ir pasidaro sau parako statine. Sia zmoniu apsisprendimas. Musu tikslas bent jau informuoti kas blogai ir negerai. Ir senas geras posakis (technika v rukax dikarei stanovitsa prosto mitalalomom)
Mirka.

AudrunasV
2004-01-15, 11:41 PM
Zinoma, as sakiau - tai buvo pirmas oficialus (bet ne pirmasis) muzikos megeju suvaziavimas. Ateityje - zmones dirbantys toje srityje - megejais nebus.... reikia ciut laiko, kad zmones suprastu ka daro...

Mindaugas
2004-01-19, 12:49 PM
Cia siaip, tarp kitko. Ka tik susimasciau apsilankes caraudio.lt tinklapyje ir paziurejas paskutiniu varzybu rezultatus. Idomu kaip profas Mindaugas, galejo dalyvaut amat 300 klasej ir tuo labiau laimejo I vieta, biski nesamone gaunas ? Tai vat cia as suklydau amat 300 I vieta laimejo profas.

:) under ash tikrai esu tik mejgejas.Turiu kita darba. puslapis www.caraudio.lt yra mano asmeninis puslapis. Tai nera jokia firma.
pagal taisykles ash tikrai patenku i megeju kategorija, nors ir praktika mano sioje srityje galima skaiciuot mazdaug nuo 1986m.
Tai ka tu pamatei caraudio.lt tai yra tik mano hobi.
o beto orejau dalyvauti pro klaseje, bet pasakyk su kuo reikejo ten varzytis? Su viena pauliaus mashina? Kokios butu varzybos? :D

AudrunasV
2004-01-19, 12:53 PM
Labas Mindaugai,
Jei idemiai paskaitytum taisykles (nors jos ir rusu klaba) - ten parashyta - jei asmuo turi nors koki ryshi su audio aparatura ( prekiauja, gamina ir t.t.) jis profas!
Su pagarba

Mindaugas
2004-01-19, 01:28 PM
Labas Mindaugai,
Jei idemiai paskaitytum taisykles (nors jos ir rusu klaba) - ten parashyta - jei asmuo turi nors koki ryshi su audio aparatura ( prekiauja, gamina ir t.t.) jis profas!
Su pagarba
:D gerai jau gerai Audrunai ish dalies ta punkta gali ir prikabint.
GErai profas. Bet kad tose varzybose ish esmes buso sakykim 98% visi profai. Nes kas ten dalyvavo daug ka pazystu asmenishkai ir dar daugiau buvo ishmatymo pazystamu veidu kurie tikrai visi susije kaip ir ash su caraudio. Tad ateityje klases reiketu galbut skirstyti kitaip, Taciau megeju klases, Turiu mintyje tikruju, tikrai nebus gausios.
Gal reiketu daryti klases pvz. pagal kaina. PRO, Expert,

Ernestas
2004-01-19, 04:55 PM
ar galiu dalyvauti megejuose jei dirbu firmoje kuri stato muzika bet as to nedarau(statau signalizacijas)

Artūras-M
2004-01-19, 05:08 PM
ar galiu dalyvauti megejuose jei dirbu firmoje kuri stato muzika bet as to nedarau(statau signalizacijas)

Įdomus klausimas. Manau taip. Reiks jį įsitraukti į svarstymus.

UNDER
2004-01-19, 09:42 PM
Sveiki !
Na taip Mindaugai, varzybos gal ir nebutu labiai idomios jei dalyvautu 2 auto, bet ar tau paciam idomu buvo megeju klasej, kai zinojai, kad tau ten lygiu nera, turbut irgi nelabai. Nors tu saves ir nepriskiri prie profu, bet vistiek esi profas, nors as taves asmeniskai ir nepazystu. Bet cia ne vieno mano nuomone, taip kalba ir tie zmones, kaip suprantu kurie tave pazista senai.

muzotonas
2004-01-19, 11:31 PM
Na del dirbanciu firmoje tai yra vienas labai opus klausimas.Bet vistiek apararura jie perka did kaina.Kai ka gal ir kolegos padaro.Tai manau kad jie tikrai nera miegejai bet ir tikri profai.
Mirka.

Artūras-M
2004-01-20, 12:34 AM
Na del dirbanciu firmoje tai yra vienas labai opus klausimas.Bet vistiek apararura jie perka did kaina
Mano manymu pirkimo, kaina nėra argumentas. Jeigu man atėjęs žmogus sakytų, jog jis ruošia auto varžyboms ir aišku tai būtų 100% tiesa ir jis norėtų pirkti pas mane aparatūrą, kuria prekiauju, jam tikrai būtų duotos geros kainos ir visokia mano techninė informacinė parama... Nuo to žmogus nepatampa mėgėju. Aš asmeniškai visokeriopai skatinsiu tą jaunimėlį, kuris nori pats krapštytis prie savo auto 8)

Kai ka gal ir kolegos padaro.
Nuo to žmogus tikrai nepasidarys profas. Profesionalo apibrėžimas yra labai paprastas: jeigu žmogus valgo duoną iš šito darbo, reiškia jis yra profas. Ginčytina tik yra kitas dalykas: žmogus eilę metų dirbo šioje srityje, tačiau mašinos darymo metu jo veikla jau buvo visiškai kita. Kas jis yra dabar ?

UNDER
2004-01-20, 01:54 PM
Sveiki !
Labai smagu Artūrai, kad tavo toks poziuris i jaunima ir pradedanciuosius, ateityje zinosiu kur kreiptis. Gaila anksciau nezinojau, nes savo auto jau viska supirkau ir beveik baigiau montuoti.

Artūras-M
2004-01-20, 03:53 PM
Gaila anksciau nezinojau, nes savo auto jau viska supirkau ir beveik baigiau montuoti.

Ne esmė. Kiekvieno garso mėgėjų Asociacijos nario visuomeninė pareiga yra paremti besiruošiančius varžyboms audio mėgėjus. Ne aš - tai kitas ;)

Mindaugas
2004-01-20, 07:50 PM
[Profesionalo apibrėžimas yra labai paprastas: jeigu žmogus valgo duoną iš šito darbo, reiškia jis yra profas. Ginčytina tik yra kitas dalykas: žmogus eilę metų dirbo šioje srityje, tačiau mašinos darymo metu jo veikla jau buvo visiškai kita. Kas jis yra dabar ?

Na jai cia turi mintyje mano atveji tai ash niekad oficialiai ish to duonos nevalgiau. eile metu buvau muzikantas, po to garso operatorius. Salia to domejausi elektronika ir automobiliaisr tai tapo mano hobi.
Dokumentaliai niekaip negaliu patvirtint , kad ash profesionalas :D
Sorry kad ir kas kad ir kuo mane laikytu.
O i varzybas ash tikarai vaziavau tik dalyvauti, siaip tai auto ruosht baigiau 7ryto o varzyboms registruotis reikejo 9.00.
Buvau nemiegojas 3 paras ir tikrai negalvojau kad ishvaziuosiu i kauna. :) Siaip tai nesitikejau 1 vietos. ir apskritai nieko nesitikejau mintis buvo tik sudalyvauti. Zinoma kai atvaziuoji su nuotaika tik dalyvauti nenustebau, kad savo vardo neishgirdau nei 6 ,nei aukstesnese vietose.
Ir zado netekau kai paskelbe man 1. Tikrai nesitikejau !
Under nebijok konkurencijos ateinanciose varzybose tikrai tau nesudarysiu, pirma manes niekas neriame , antra pats zinai kiek tai kainuoja, trecia I pro klase reikia 3x tiek kiek buvo pas mane maziausiai
(ten tikrai gali tik dalyvauti tik firmos ), ketvirata sedziu luzusia koja ir dar sedesiu maziausiai menesi :? tad tikrai nespesiu i jokias varzybas jeigu jos dar ivyks artimiausiu metu.
Mindaugas (cunami)

UNDER
2004-01-20, 10:09 PM
Sveiki !
Uzjauciu del kojos Mindaugai ! :( Konkurencijos as nebijau, kadangi ateinancios varzybos (kad ir kada jos bus) bus mano pirmos rimtos varzybos, turiu galvoj pirmos su normaliai paruostu auto ir nelabai kokiu rezultatu as ten tikiuosi. Ir siaip visa sita reikala iskeliau tikrai netycia ir nieko asmenisko cia nera. Tai va. Sekmes gydantis !

UNDER
2004-01-20, 10:24 PM
"Ne esmė. Kiekvieno garso mėgėjų Asociacijos nario visuomeninė pareiga yra paremti besiruošiančius varžyboms audio mėgėjus. Ne aš - tai kitas "
Butu gerai, kad visi taip galvotu !

Artūras-M
2004-01-21, 11:32 AM
O i varzybas ash tikarai vaziavau tik dalyvauti, siaip tai auto ruosht baigiau 7 ryto o varzyboms registruotis reikejo 9.00.

Daugumai taip būna. Buvo tokie net ir iš teisėjavusių tarpo...

Under nebijok konkurencijos ateinanciose varzybose tikrai tau nesudarysiu, pirma manes niekas neriame , antra pats zinai kiek tai kainuoja, trecia I pro klase reikia 3x tiek kiek buvo pas mane maziausiai
(ten tikrai gali tik dalyvauti tik firmos ),

Nemanau, kad tai argumentas. Norint galima padaryti labai nebrangią instaliaciją ir su ja pretenduoti į pirmą vietą. Tačiau pigi „hardvariškai“ bus labai imli darbui. Ypač yra įdomi būtent SQ 300 klasė, tiek pro tiek ir mėgėjų. Toliau yra dar įdomesnės klasės - eksperto. Pereitose varžybose jų nebuvo, šiose manau bus. Beje, sekančios artimiausios varžybos bus Alytuje, Gegužės 9 dieną. Vasario pirmoje pusėje smulki informacija bus patalpinta www.emma.lt
:D

UNDER
2004-01-21, 01:38 PM
Sveiki !
Na jeigu varzybos Geguzes 9, tai manau Mindaugai sugys tavo koja ir turetum suspet paruost automobili. Siaip manau kokio menesio uztenka, normaliai paruost automobili, aisku jei yra noro ir pakankamas kiekis pinigu. O jei kalbet apie remejus, tai as irgi ju neturiu, tik turiu dideli nora ir bandau visaip suktis is padeties, kol kas lyg ir neblogai iseina. Tik vat laiko dabar nelabai yra, sesija. Va rytoj baigiu ja ir stacia galva i garaza.

Mindaugas
2004-01-21, 04:18 PM
Sveiki !
Mindaugai turetum suspet paruost automobili. Siaip manau kokio menesio uztenka, normaliai paruost automobili, aisku jei yra noro ir pakankamas kiekis pinigu.
To UNDER
:) TEisingai pastebejai. Bet pirmiausiai reikia tureti automobili (kurio jau nera).
Gali paguost tik tuo, kad artimiausiose varzybose galbut dalyvaus tik mano 2 draugai o ash jei gerai busiu tik komandoje.
Bet ka gali zinot gal planai ir pasikeis?NIekad anegali sakyti niekada :D

Egidijus
2004-01-21, 04:22 PM
Kas yra profas kaip ir zinome. Dabar pasiaiskinkime kas yra megejas?

Artūras-M
2004-01-21, 04:28 PM
Kas yra profas kaip ir zinome. Dabar pasiaiskinkime kas yra megejas?

Visi kiti, kurie nepapuola į profų kategoriją :lol:

Egidijus
2004-01-21, 04:39 PM
Tai gerai, Arturai. Tau zmogeliukas atvaro masina, tu jam parduodi aparatura pilna kaina, o remdamas jaunima nemokamai sumontuoji.
Tai masina taip iseina tikrai bus megejo, nes is sios masinos tu duonos nenusipirkai?

Artūras-M
2004-01-21, 04:44 PM
Tai gerai, Arturai. Tau zmogeliukas atvaro masina, tu jam parduodi aparatura pilna kaina, o remdamas jaunima nemokamai sumontuoji.

Aš nemokamai nemontuoju net ir remdamas mėgėją. O paremti galiu patarimu ir rekomendacijomis renkantis aparatūrą o mėgėjas lai dirba pats ;) Ir apskritai, yra neteisinga firmos politika, kai įsiūlė kokią nors prekę žada ją nemokamai sumontuoti. Darbas yra darbas ir turi būti apmokėtas.

Egidijus
2004-01-21, 04:54 PM
Aš nemokamai nemontuoju net ir remdamas mėgėją. O paremti galiu patarimu ir rekomendacijomis renkantis aparatūrą o mėgėjas lai dirba pats ;) Ir apskritai, yra neteisinga firmos politika, kai įsiūlė kokią nors prekę žada ją nemokamai sumontuoti. Darbas yra darbas ir turi būti apmokėtas.[/quote]

Taip su tuo pilnai sutinku. Bet yra mananciu priesingai. Kaip tada?

Artūras-M
2004-01-21, 04:57 PM
Taip su tuo pilnai sutinku. Bet yra mananciu priesingai. Kaip tada?

Mušt reikia manančius priešingai ;)

muzotonas
2004-01-21, 06:30 PM
Nemokamas montavimas panasus kaip suris spastose.
Nemokamai tik magus montuoja, bent as nemaciau kad nemokamai stipriaka ar ka nors sumontuotu. Cia marketingas nes teisingas montazas kainuoja kartais tukrai daug.

Aiwaras
2004-01-21, 06:58 PM
Dar manau buna tokiu montawimu uz dyka kur istikruju darbas buna ytrauktas y prekes kaina. Zinoma tai galoija nebrangiems darbams, nes neuzdesi puse prekes kainos ar pan.

UNDER
2004-01-21, 09:49 PM
Sveiki !
Nu nezinau vyruciai kur jus esat girdeje, kad kazkas nemokamai aparatura montuotu, cia kazkas is fantastikos zonos. Kartais buna taip, kad sumontuot aparatura kainuoja daugiau uz pacia aparatura. Todel nemanau kad kuriai nors firmai apsimoketu toks verslas.

AudrunasV
2004-01-21, 10:05 PM
Manau, kad niekas nemontuoja uz dyka! ( Jei kas pasakytu kur taip montuoja - buciau dekingas!) Jei imontuoja zmogui magnetola (kuri kainuoja 2000Lt) tai greiciau klientu lojalumo programa. Zinoma, jei jis paprashytu padaryti stalciu - manau tokiu neatsiras, kurie darytu uz dyka. Darbas meistrui visad turi buti apmoketas! Nesvarbu, kad jis ta radiola brangiai pirko....

Ernestas
2004-01-22, 05:43 PM
kas ten nemokamai montuoja :?: man reikia.Patikslinkit ka darot

Nerka
2004-02-10, 08:47 AM
Klausimelis: jei as megejas ir noriu atlekt i Alytu sudalyvaut megeju klaseje (tarkim) ko man reikia? Kazkur girdejau kad laidai turi buti gofruose, bet cia tikiuosi man negalioja? Ir apskritai ka ten vertina? ir dar mano aparaturos galia 300w nesiekia :roll:

Petras Valiusaitis
2004-02-10, 08:57 AM
Klausimelis: jei as megejas ir noriu atlekt i Alytu sudalyvaut megeju klaseje (tarkim) ko man reikia? Kazkur girdejau kad laidai turi buti gofruose, bet cia tikiuosi man negalioja? Ir apskritai ka ten vertina? ir dar mano aparaturos galia 300w nesiekia :roll:
Sveiki,
del visos informacijos prasome pasiskaityti www.emma.lt
ten rasite visas taisykles.

Mindaugas
2004-02-10, 09:00 AM
:D Tau reikia nuplauto shvaraus automobilio su puikiai sumontuota audio sistema+puikiai grojancia. Tvarkingai atlikta jos instaliacija it t.t.
Uz kiekviena smulkmena galima gauti tashkus. Viskas ko tau reikia yra taisyklese. Idemiai perskaityk. Garso aparaturos instaliavimas tai yra menas ir tai atsispindi taisyklese.
Cia man kilo tokia ishvada ish to, kad audio instaliacijai yra keliami didesni reikalavimai, nei sau kelia automobilio gamintojas :D
Kashkaip nelogishka.Konkretus pvz., kad ir BMW. Argi ish galo einantis laidas nuo akumo po kapotu yra sumautas i gofra?

Nerka
2004-02-10, 09:27 AM
Atsiprašome, šiuo metu taisyklės koreguojamos.

Artūras-M
2004-02-10, 09:48 AM
Atsiprašome, šiuo metu taisyklės koreguojamos.

Keturi atstovai išvykę į teisėjų kursus Vokietijoje. Ten jie gaus informaciją apie visus būsimus ir esamus taisyklių pakeitimus. Jie iš kursų grįš atestuoti sertifikuoti tikri teisėjai ir tada artimiausiu metu taisyklės bus patalpintos svetainėje ;)

Bumsiukas
2004-02-27, 12:35 AM
Sveiki,
na jus vyručiai dėl to instaliavimo tai kalbat teisingai nieks uz dyka tikrai nemontuoja, na o kas del klasiu skirstymo tai yra didelis klausimas nes kaip pvz. kaip nevadinti masina profo darbu jei joje viską įdiegė profai bet tik už klijanto pinigus, na mano manymu tai neteisingas skirstymas :shock: Na mėgėju siūlyčiau vadinti tuos kurie viską patys savo rankom padarė, na aparatūrą aišku pirko :D iš jūsų!!! Nes po to ir gaunas mėgėjų klasė o mašinos visą instaliaciją padirbo profai!!! Ne sažininga taip :x

Artūras-M
2004-02-27, 12:40 AM
Nes po to ir gaunas mėgėjų klasė o mašinos visą instaliaciją padirbo profai!!! Ne sažininga taip :x

Mano manymu, mėgėjas su savo instaliacija turi daugiau šansų laimėti, nei mėgėjas su pirktine instaliacija. Iš patirties galiu pasakyti, kad tie kas perka, už viską mokėti nelabai nori, o kai nenori, tai ir rezultatas neišbaigtas ;)

Mindaugas
2004-02-27, 12:48 AM
Mano manymu, mėgėjas su savo instaliacija turi daugiau šansų laimėti, nei mėgėjas su pirktine instaliacija. Iš patirties galiu pasakyti, kad tie kas perka, už viską mokėti nelabai nori, o kai nenori, tai ir rezultatas neišbaigtas ;)

XAAXXAXAXA
jau turbut kam nors padariai mashina i varzybas. O jis moketi nenorejo, tai ishvijai ish garazo neizoliuotais kaidais :lol:

Artūras-M
2004-02-27, 12:51 AM
XAAXXAXAXA
jau turbūt kam nors padariai mašina i Varžybas. O jis moketi nenorejo, tai ishvijai iš garazo neizoliuotais kaidais :lol:

Na ne, bet pasižadėjau sau daryti tokias mašinas tik realiai vertindamas darbą, be jokių ten didelių nuolaidų ;)

Mindaugas
2004-02-27, 12:54 AM
Na ne, bet pasižadėjau sau daryti tokias mašinas tik realiai vertindamas darbą, be jokių ten didelių nuolaidų ;)

Beviltiska. Ash jau sau daug metu tai zadu, bet niekaip ivygdyt nepavyksta. Vistiek padarai kazka daugiau nei moka.

Petras Valiusaitis
2004-02-27, 03:06 PM

Beviltiska. aš jau sau daug metu tai zadu, bet niekaip ivygdyt nepavyksta. Vistiek padarai kažką daugiau nei moka.
Sveiki,
dazniausiai taip ir buna... :( Darai... uz maziau... kartais kur kas maziau..........ir galvoji, kad busi ivertintas :) vat... bet dazniausiai buna vertinimas "ACIU", jei jis isviso buna....

Robertas-G
2004-02-27, 03:40 PM
...nesupranta tauta kas yra muzika, o ypac pastangos ja apgyvendinti automobilyje... tenka tik apgailestauti kad bendras kulturinis tautos lygis yra LABAI zemas, mazi poreikiai nematerialiems dalykams, kas tiesiogiai atsiliepia musu verslui... visai ne tas mentalitetas, kuri noretusi matyti... arba nieko nereikia, arba kad "valintu", nes tada jau skaitosi "krutai", o tiesiog muzikos tikrai mazai kam reikia... liudna :cry:

Aiwaras
2004-02-27, 06:38 PM
O ypac tai jauciasi jaunimo tarpe, puikiai zinau, nes pats esu paauglys. Su draugais apie aparatura neymanoma sneketi, nes jiem jei nera kruwos zematoniu tai wadinasi ne aparatura. Zemi dazniai jiem yra wienintelis kriterijus wertinant aparatura, na meniskesnes sielos dar kreipia demesy y instaliavimo estetika.

muzotonas
2004-02-28, 12:05 AM
Na vertinimas yra labai savotiskas nes kiekvienas vertina savaip. Kad dabar jaunimas nesupranta muzikos atkurimo apart kalbasinimo tai ju bedos o ne tavo. pasiulyk jiems nueiti i koki nors gyvo garso konserta tik be alkoholioi ir zoles jeigu tai jiems nepades tai galesi padeti kryziu.
Mirka.

KovinisEžiukas
2004-03-25, 08:43 PM
Sena gera taisyklė mes nesam tokie turtingi kad pirkti pigius daiktus.. :roll:
Tokie all-in-one kažin ar pasižymi kokybe ką jau kalbėti apie sertifikatus ir t.t.