PDA

View Full Version : komponentu jungimas

srs
2004-11-04, 08:51 PM
sveiki
nusipirkau nauja Alpine CDA9812
na ir desiu i nauja automobili (99 primera hecbekas)
turiu is praeitos masinos komponentus JBL gto606ce (70W RMS jautrumo nepamenu)
taip pat turiu stiprintuva Sony XM754SX (4x75RMS)
Stiprintuvas seniau maitino komponentus ir suba (Axton CAB300 120RMS; 93Db orginalioje uzdaroje dezeje)

Na ir noriu paklausti ar man dabar reiktu jungti komponentus ar nuo mago? To klausiu itardamas kad isdesit mano stiprintuva i suns dienas.
O magas kaip ir geras pagal mane bei mano pasiskaitymus forume
beje dureles bus paruostos normaliai (bitumas + garso izoliacija)

Beje noreciau kad issakytumet nuomone apie komponentus(kurie siaip ar taip pas mane pusmeti koki dar nebus keiciami) bei suba

Robertas-G
2004-11-05, 10:31 AM
magas OK, komponentai sitie kiek "sausoki", nelabai israiskingas garsas, is kitos puses normaliai sumontavus neblogai "kilbasina". nuo mago ju jugti nepatariu. jei klausai sakykim repa, techno ar siaip bumcika, bus visai is bedos neblogai. siulyciau viska normaliai susimontuoti, pasidaryti garso izoliacija, tvirtinimo podiumus (kuo sunkesnius ir didesnius kiek tik imanoma), pasijungti nuo stipro ir vazineti. po kiek laiko kai ausis apsipras su esamu garsu, pabandyti pakeisti viena is elementu pasitarus su profais, sugebanciais daryti masinose muzika, o ne tik graziai sumontuoti... manau pradziai tiek. jei ka klausk - patarsiu...

srs
2004-11-05, 11:35 AM
klausimelis del podiumu, pas mane orginaliai 16tukai eina, tai galvoju nieko nedaryti tiesiog ideti i orginalias vietas. na isskyrus garso izoliacija, isklijuojant skardas ir dar idedant porolono tarp apmusimo ir sutvirtinancios skardos kad garsas ten nesklistu.
kazkaip nelabai noreciau veltis i podiumu daryma ypac kai i orginalias vietas tinka. ar ne? ar daug prarasciau? auksti i orginalias vietas stoikese eis