PDA

View Full Version : del scenos

Raimissss
2008-05-20, 10:28 PM
sw,

Ar imanoma butu be procesoriaus padaryt kad scena butu kazkur ant kapoto, ir iseitu is automobilio ribu?:) gal pakomentuotumet, ir kur galima butu rast geros info?

atvortke
2008-05-20, 10:30 PM
laisvai...

Raimissss
2008-05-20, 10:31 PM
laisvai...

kaip tai padaryt?:)) is klausos?

Arunas B
2008-05-20, 10:39 PM
Mano manymu tai nera labai jau taip lengva be proco padaryti, bet įmanoma. Is klausos įmanoma tik reikia žinoti kas ir kaip turi groti trumpiau sakant turėti patirties. Aišku ir sitemos sudedancios dalys turi buti ne sierpatriebas. Stipra reik rinktis kuris atrisa garsa nuo dinamiku. Info nelabai manau rasi kazkur nes siais laikais tokiais dalykais nelabai kas uzsiima, deda procus ir nesuka galvos, kas istikruju graudu.
Siuliciau konkreciai su instaleriu tai dariusiu konsultuotis.

Black Scorpio
2008-05-20, 10:41 PM
. Stipra reik rinktis kuris atrisa garsa nuo dinamiku.
gal galima truputeli placiau siuo klausimu? :smt017 O:)

Backlazhanas
2008-05-20, 10:46 PM
gal galima truputeli placiau šiuo klausimu? :smt017 O:)

elementariai gera stiprintuva.

Black Scorpio
2008-05-20, 10:47 PM

tame ir yra esme, kad "geras" yra labai jau subjektyvi savoka ;)

Backlazhanas
2008-05-20, 10:49 PM

brungus ir prubungus :)

Black Scorpio
2008-05-20, 10:50 PM

tai dabar man pasiulyk nusipirkti man lempini Genesis stipreka, ir as tau leisiu man ji nupirkti O:) :smt019

Arunas B
2008-05-20, 10:54 PM
[

Gal reik placiau truputi apie sia savoka. Garso atrisimas nuo dinamiku pasireiskia tuo kad klausydamas negali nustatyti dinamiku pozicijos. Garsas sklinda is toliau negu jie istikruju yra. Nezinau gal siam reiskiniui apibrezti yra kokia nos kita savoka. Ponai Arturai galetu gal konkreciau paaiskinti.

Arunas B
2008-05-20, 10:55 PM

Butent del garso atrisimo kartais ir brangus stiprai nuvilia.

Backlazhanas
2008-05-20, 10:57 PM

Butent del garso atrisimo kartais ir brangus stiprai nuvilia.

garso gerinimo kaina turi geometrine progresija :D

Raimissss
2008-05-20, 11:00 PM
[

Gal reik placiau truputį apie sia savoka. Garso atrisimas nuo dinamiku pasireiskia tuo kad klausydamas negali nustatyti dinamiku pozicijos. Garsas sklinda is toliau negu jie iš tikrųjų yra. nežinau gal siam reiskiniui apibrezti yra kokia nos kita savoka. Ponai Artūrai galetu gal konkreciau paaiskinti.

koki stipra pasiulytumet?

muzotonas
2008-05-21, 09:30 AM
Pirma nusiperki McLaren F-1, tada sudedi aparatura už mazdauk 50000 Lt gali nors ir pas mane ir turėsi gera scena ir ant kapoto ir tolygia ir vsio takoje. Sekmės.

rebik
2008-05-21, 09:45 AM
pabadysiu isiterpti. Turiu tik pora klausymuku to: Raimissss:
O kam tau reikia tokios scenos ir kokia dabar scena turi? Ar dar nieko neturi ir iskarto turėti nori tai, ko žmonės siekia daug metu?

GS
2008-05-21, 12:51 PM
O kam tau reikia tokios scenos ir kokia dabar scena turi? Ar dar nieko neturi ir iskarto turėti nori tai, ko žmonės siekia daug metu?

raimis gal but nori pasijusti kaip koncerte sedintis paciame gale sales :D

GS
2008-05-21, 12:55 PM
o siaip tai garsiakalbiu vieta turbut cia svarbiausias dalykas, lengviausiai butu tokia scena isgauti kokiam sharane ar panasioje masinoje kur panele ilga ir aukstadaznius montuoti kuo arciau lango.

rebik
2008-05-21, 05:06 PM
ne faktas :smt018

Raimissss
2008-05-21, 08:14 PM

dar neturiu bet noriu pasidaryt,priesbosis RS audio pro,auksti morel mt22,stipra planuoju tru technology s44,siaip dar neapsisprendziau:)
o kam reikia tokios scenos?- tj man taip patinka :) :)

rebik
2008-05-22, 12:54 AM
Tikrai neblogas potencialas tavo pasirinktu komponentu. Klausiau Alytui mida RS audio, labai patiko

Evaldas
2008-05-22, 02:23 AM
Tikrai neblogas potencialas tavo pasirinktu komponentu. Klausiau Alytui mida RS audio, labai patiko

Gal mėlynos vectros, latvio ar tai esto?

igoriokas
2008-05-22, 02:33 AM

dar neturiu bet noriu pasidaryt,priešbosis RS audio pro,auksti morel mt22,stipra planuoju tru technology s44,šiaip dar neapsisprendziau:)
o kam reikia tokios scenos?- tj man taip patinka :) :)

pas mane morel mt23 midas rs audio spl ir krosai morel mx22, nuo stipraus senuko ppi a240 bi apmpingu, prasom jei kas nori veiksmas vilniui ;)

rebik
2008-05-22, 08:29 AM

Gal mėlynos vectros, latvio ar tai esto?

melinas MB

assembled
2008-05-22, 04:59 PM
[

Gal reik placiau truputį apie sia savoka. Garso atrisimas nuo dinamiku pasireiskia tuo kad klausydamas negali nustatyti dinamiku pozicijos. Garsas sklinda is toliau negu jie iš tikrųjų yra. nežinau gal siam reiskiniui apibrezti yra kokia nos kita savoka. Ponai Artūrai galetu gal konkreciau paaiskinti.

Atitraukus nuo sienos kolonėles per gerą metrą (iki manęs, klausytojo, dar ~2,5m) vokalas liko kur buvęs - tarp kolonėlių stovinčio televizoriaus ekrano centre, apie pusmetrį už kolonėlių. Instrumentai išsilakstė po visą sieną. Stiprintuvas ale gainclone ant OPA549. Čia maždaug tai ką turi omenyje? :)

Arunas B
2008-05-22, 09:37 PM
Atitraukus nuo sienos kolonėles per gerą metrą (iki manęs, klausytojo, dar ~2,5m) vokalas liko kur buvęs - tarp kolonėlių stovinčio televizoriaus ekrano centre, apie pusmetrį už kolonėlių. Instrumentai išsilakstė po visą sieną. Stiprintuvas ale gainclone ant OPA549. Čia maždaug tai ką turi omenyje? :)

Taip kazkas panasaus i tai.

Stereo
2008-05-22, 09:45 PM
man irgi labai aktualu butu suzinot daugiau siuo klausimu, niekaip negaliu pagaut scenos. aukstadazniai sumontuoti "stoikese" , ir "ziuri" vienas i kita. manau teks montuoti kazkur prie stiklo apacioje. kur yra ta "aukso vieta" ? na aisku kiekvienas aukstadaznis kitaip skleidzia garsa ir kiekviename automobilyje bus kitaip , taciau kur dazniausiai sumontuoti aukstadazniai duoda geriausia rezultata. aciu

Arunas B
2008-05-22, 09:50 PM
man irgi labai aktualu būtų suzinot daugiau šiuo klausimu, niekaip negaliu pagaut scenos. aukstadazniai sumontuoti "stoikese" , ir "ziuri" vienas i kita. manau teks montuoti kažkur prie stiklo apacioje. kur yra ta "aukso vieta" ? na aišku kiekvienas aukstadaznis kitaip skleidzia garsa ir kiekviename automobilyje bus kitaip , tačiau kur dažniausiai sumontuoti aukstadazniai duoda geriausia rezultata. aciu

Kol kas palikciau as juos taip kaip pas tave yra, jauciu kad reiktų slieku ieskoti kitur. Kas per sistema? Ir koks auto?

GS
2008-05-23, 11:32 AM
man irgi labai aktualu būtų suzinot daugiau šiuo klausimu, niekaip negaliu pagaut scenos. aukstadazniai sumontuoti "stoikese" , ir "ziuri" vienas i kita. manau teks montuoti kažkur prie stiklo apacioje. kur yra ta "aukso vieta" ? na aišku kiekvienas aukstadaznis kitaip skleidzia garsa ir kiekviename automobilyje bus kitaip , tačiau kur dažniausiai sumontuoti aukstadazniai duoda geriausia rezultata. aciu

pabandyk kada prie galinio vaizdo veidrodelio is krastu aukstadaznius prideti ir atsukti i langa, pvz G klases merse ten geriausia vieta ;)

Stereo
2008-05-23, 02:36 PM

Kol kas palikciau as juos taip kaip pas tave yra, jauciu kad reiktų slieku ieskoti kitur. Kas per sistema? Ir koks auto?

Sistema paprasta. alpine spx-177r , groja nuo genesis four chanel, galva denon dct-r10. masina rover 200 96metu. gaila kad sis magas neturi uzvelinimo funkcijos, kuomet turejau alpine 9853r tai scena budavo galima pasigaut ties paciu priekinio stiklo viduriu , taciau reiktu kad ji butu giliau link kapoto.

Arunas B
2008-05-23, 08:42 PM
Sistema paprasta. alpine spx-177r , groja nuo genesis four chanel, galva denon dct-r10. masina rover 200 96metu. gaila kad šis magas neturi uzvelinimo funkcijos, kuomet turėjau alpine 9853r tai scena budavo galima pasigaut ties paciu priekinio stiklo viduriu , tačiau reiktų kad ji būtų giliau link kapoto.

Cia tie spx pilki ar melyni? Kokiu budu pajunges akustika ant to four chanel? Kokie linijiniai laidai?

Stereo
2008-05-23, 10:17 PM
komponentai pilki ,pajunga 2 kanalais , nes kiti 2 maitina suba bridzu. laidai tai :twisted: zino , pirkau po 45 lt. galvoju gal reikes su krosais pazaist, tuos juper'ius pajunginet. vairuotojo puse sujungiau ismataves atstumus ir kampa kaip ir rekomenduoja instrukcijoje.

Arunas B
2008-05-25, 04:45 PM
komponentai pilki ,pajunga 2 kanalais , nes kiti 2 maitina suba bridzu. laidai tai :twisted: zino , pirkau po 45 lt. galvoju gal reikės su krosais pazaist, tuos juper'ius pajunginet. vairuotojo puse sujungiau ismataves atstumus ir kampa kaip ir rekomenduoja instrukcijoje.

Pabandymui atjunk suba ir panaudok visus keturis kanlus priekinei akustikai. Pirmus du stipro kanalus naudok desiniems dinamikams likusius du kairiems. Turetu pagereti stereo skirimas ir gal pageres tavoji panorama ir garso atrisimas nuo dinamiku, taip pat pabandyk pazaist su krosais ten jie reguliavimu galybes turi ir taip pat su kiekvieno dinamiko garso lygiais, arciausiai sumontuoti garsiakalbiai turetu groti truputi tiliau nei tolimesni. laidai linijiniai jei sakai kad ne stebuklas tai reiktu pekspermetuoti juos pakeitaliojus kokybiskesniais.

Stereo
2008-05-25, 06:09 PM
reikes butinai pameginti, taciau kaip matau kolkas niekas nerekomendavo pakeisti aukstadazniu buvimo vietos. na gal ir dabartine ju vieta nebloga. pasibandes pakomentuosiu ar gavoso kas nors , aciu Arunai B :smt023

GS
2008-05-25, 06:12 PM
kaip tai niekas nerekomendavo, o kas cia :

pabandyk kada prie galinio vaizdo veidrodėlio is krastu aukstadaznius prideti ir atsukti i langa, pvz G klases merse ten geriausia vieta ;)

Artūras S
2008-05-25, 06:42 PM
Per didelis kanalų atskyrimas nėra gerai.Jei sėdėtume per vidurį tai taip, bet kai sėdime nesimetriškai tai didelis kanalų atskyrimas kaip tik pririšinėja garsą prie garsiakalbių.

GS
2008-05-25, 09:13 PM
geriausia isviso kad aukstadaznis ir priesbosis butu vienas arciau kito, bet masinoje tai negalioja, del to ir ieskoma geriausios vietos.

Raimissss
2008-05-25, 10:18 PM
dar prie to pacio, ar galima prie pioneer x1rb pajungt proca?

zavas
2008-05-25, 10:57 PM
Na as kaip nepatyrusio zmogelio nuomone mestelsiu - aukstadzniu montavimas stoikese, taip kad jie ziuri vienas i kita, o ne i klausytoja ar bent i stikla yra labai blogai. Nes aukstadazniai (apskraitai aukstesnio daznio garsas) paprastai turi savyve didesniu kampu nuo garsiaklbio centro asies tureti ganetinai nelygia daznumine charakteristika (dazniausiai ganetinai gilios duobes). Na ir del scenos nemanau kad toks sumontavimas link jos atsiradimo.

http://www.visaton.de/en/chassis_zubehoer/ht_kalotten/dsm25ffl_8.html

Paskutiniai trys grafikai "iliustruoja" mano minti

Artūras S
2008-05-25, 11:22 PM
Grafikai yra teorija, o praktikoje ne visada ta teorija sutinka.Klausyti reikia kaip geriau.

marko
2008-05-25, 11:38 PM
Dar kiek žinau dažnuminės priklausomybė nuo ašies priklauso nuo pačio garsiakalbio vieni vienaip mėgsta kiti -kitaip :)

Stereo
2008-05-26, 12:27 AM
nusprendziau montuoti i sias vietas del 2 priezasciu , pirma tai kad toki instaliavima maciau automobilyje kuriame sudeta laaaabai brangi audio aparatura, o skambejo ji tiesiog dieviskai , antra kad dar nebuvau to dares tai norejosi rankas pamankstinti, ryt turesiu laiko tai pasibandysiu kas , kur ir kaip. dar klausimelis , kiek itakos turi priesbosio montavimo ,vieta ir kampas, scenai ?

Backlazhanas
2008-05-26, 09:34 AM
beveik tiek pat kaip ir aukstadaznio. gal kiek maziau itakoja beet labai nedaug atsilieka...

Arunas B
2008-05-26, 02:10 PM
nusprendziau montuoti i sias vietas del 2 priezasciu , pirma tai kad toki instaliavima mačiau automobilyje kuriame sudeta laaaabai brangi audio aparatura, o skambejo ji tiesiog dieviskai , antra kad dar nebuvau to dares tai norejosi rankas pamankstinti, ryt turesiu laiko tai pasibandysiu kas , kur ir kaip. dar Klausimėlis , kiek itakos turi priesbosio montavimo ,vieta ir kampas, scenai ?

Kaip jau kolegos minejo teorija su praktika ne visada sutampa, o ypac automobilyje kai ten begale atspindziu. Kazkokia pradine dinamiku sumontavimo vieta reikia tureti kaip atskaitos taska ir tavo varijante ji yra gera nes as pats tokia naudoju su siais spx dinamikais. Tau dabar reikia bandymu budu ieskoti galutines dinamiku montavimo vietos tik reikia nepamirsti kad ne vien gera panorama yra geras garsas. Labai daznai yra paaukojami kiti skambejimo nuansai gerai scenai gauti. Reik ieskoti aukso viduriuko. Priesbosio montavimo vieta daro siek tiek maziau itakos bet irgi gansvarbu. Pirminiam varijantui siulyciau duru apatini kampa su pasukimu ~10 laipsniu link klausytojo.

Vaidusis
2008-05-26, 02:31 PM
dar Klausimėlis , kiek itakos turi priesbosio montavimo ,vieta ir kampas, scenai ?

Labai daznai yra paaukojami kiti skambejimo nuansai gerai scenai gauti. Reik ieskoti aukso viduriuko. Priesbosio montavimo vieta daro siek tiek mažiau itakos bet irgi gansvarbu. Pirminiam varijantui siulyciau duru apatini kampa su pasukimu ~10 laipsniu link klausytojo.

o man teko girdėti kad pasukimai link klausytojo labai nukelia sceną atgal....

šiaip su aukštadažniais išbandžiau ir pasukus link savęs, ir link stiklo ir padoriausiai gal nuo veidrodėlių kai žiūri link stikle esančio galinio vaizdo veidrodėlio, dar kada pabandysiu padėlioti ant stoikių....

Priešbosiam darysiu podiumus su truputėliu pavirtimo į viršų tik tai, į klausytoją nesuksiu, pavirtimą į viršų privalau daryti nes kitaip netelpa garsiakalbiai, o šiaip manau kad geriausia yra kai garsiakalbiai žiūri viens į kitą....

Dar vienas dalykas Alytuj mačiau rover 400 padarytas, tai spėju jau gal ir neblogai gaunasi kai visi dinamikai atsukti link klausytojo, ir atstumai tarp jų nedideli, bet dėl scenos pastatymo tai dar klausymas

peris
2008-05-26, 04:04 PM
scena buvo toli pas ji, bent man taip pasirode, tik kaikuriose dainose labai girdejosi is kur ateina muzika, na cia turbut tas subas man labai nepatiko tai todel taip atrodo :)

zavas
2008-05-26, 05:47 PM
Tai kad scena buvo arti, tik kad neblogai jautesi is kurios puses garsas, bet gylio truko. O man kaip tik subas patiko. Jo nelabai jautesi muzikoje, neissoko ir negadino garso (bent mano nuomone) bet paciam garsui truko kazkokio svelnumo ir skambumo.

Arunas B
2008-05-26, 06:29 PM
o man teko girdėti kad pasukimai link klausytojo labai nukelia sceną atgal....

Mazesniame automobilyje manau priesbosio gal ir nereiktu sukti link klausytojo, didesniam siek tiek gal reiktu, bet ir tai galutinis rezultatas pilnai nenuspejamas nes kad ir tuose paciuose automobiliuose, bet skirtingi garsiakalbiai kitaip groja ir siek tiek kitaip montuojasi.

Artūras-M
2008-05-26, 06:44 PM
o šiaip manau kad geriausia yra kai garsiakalbiai žiūri viens į kitą....

ne ;)

peris
2008-05-26, 06:59 PM
Tai kad scena buvo arti, tik kad neblogai jautesi is kurios pusės garsas, bet gylio truko. O man kaip tik subas patiko. Jo nelabai jautesi muzikoje, neissoko ir negadino garso (bent mano nuomone) bet pačiam garsui truko kazkokio svelnumo ir skambumo.

nei masinoj kur klausiau subas negasdino muzikos, o vat tam roveriuky man nu nezinau nepatiko. kai reikia greito ir tikslaus tai girdziu kad groja is bardacioko, kai reikia gilaus tai aplamai kaip nerasta jo, jau priesbosiai mano zemiau turbut grojo nei tas subas, na o akustika tai man patiko, ir bent man pasirode toliausiai scena kur klausiau ir giliausiai is klausytu masinu, nu gal taip tik pasirode atbegus is saviskes tarataikos :D

Vaidusis
2008-05-26, 10:41 PM
o šiaip manau kad geriausia yra kai garsiakalbiai žiūri viens į kitą....

ne ;)

Nu gerai tai mano nuomonė, o gal galėtum pasakyt kas geriau?

Stereo
2008-05-28, 01:37 PM
tai va , laiko pasirodo neturejau , taciau kiek spejau tai pasijungiau komponentus bridzu kaip rekomendavo. efektas labai prastas , neaisku kodel, viskas groja uzglusintai.pasilenkus kiek link begiu svirties net uzgula ausis taciau ne del zemo o del velnias zino ko. garsas nuo garsiakalbiu neatsiskyre. pasijungus atgal visi isvardinti dalykai atsistate kaip ir buve. bandysiu su filtrais zaist.

Litovcas
2008-05-28, 01:59 PM
o kam juos jungt bridge'u? silpnas stipras?? o rekomendavo tau gal jungt priesbosius nuo vienu kanalu o aukstus nuo kitu kad stipras gautusi kaip aktyvus filtras..... nes del bridginimo tai nematau postu kazkaip....ar as aklas

Arunas B
2008-05-28, 07:05 PM
tai va , laiko pasirodo neturėjau , tačiau kiek spejau tai pasijungiau komponentus bridzu kaip rekomendavo. efektas labai prastas , neaisku kodel, viskas groja uzglusintai.pasilenkus kiek link begiu svirties net uzgula ausis tačiau ne del žemo o del velnias zino ko. garsas nuo garsiakalbiu neatsiskyre. pasijungus atgal visi isvardinti dalykai atsistate kaip ir buve. bandysiu su filtrais zaist.

Siaip tai bridzu tikrai niekas nesiule.
As biampingu siuliau su spx krosais taip galima pajungti. Kazka tu ten ne taip pajungiai.

Stereo
2008-05-28, 09:59 PM
tai va , laiko pasirodo neturėjau , tačiau kiek spejau tai pasijungiau komponentus bridzu kaip rekomendavo. efektas labai prastas , neaisku kodel, viskas groja uzglusintai.pasilenkus kiek link begiu svirties net uzgula ausis tačiau ne del žemo o del velnias zino ko. garsas nuo garsiakalbiu neatsiskyre. pasijungus atgal visi isvardinti dalykai atsistate kaip ir buve. bandysiu su filtrais zaist.

šiaip tai bridzu tikrai niekas nesiule.
As biampingu siuliau su spx krosais taip galima pajungti. kažką tu ten ne taip pajungiai.

ai bi-ampu, netaip supratau , sorry. dar pastebejau kad garsas is priesbosio eina kazkur apacioje , speju pakreipus siek tiek butu geriau.

Stereo
2008-05-29, 08:00 PM
siandien prasedejau masinoj geras 2 valandas ir nieko gero nepesiau. visu pirma, del aukstadazniu padeties: pas mane jie groja labai tyliai ir kaip juos bedeliojau, besukiojau,kaitaliojau aukstu dazniu padetis nuo -3db iki +2db gaunasi tas pats. tuomet issiemiau priesbosi ir laikydamas rankoje bandziau pakreipt kad ta scena pasigaut. rezultate garsiakalbio sukaliojimas duoda labai dideli skirtuma.kuomet jis savo vietoje tai groja tartum is visos erdves po pedalais , ir nieko daugiau nesigirdi tik tas priesbosis, kuomet ji patraukiu siektiek arciau saves ir dar pakreipiu tuomet garsas sklinda jau is kitur. aisku reiktu sukaliot abu priesbosius taciau vienam niekaip neiseina. susinervinau ,susukau viska atgal. viskas ka man pavyko pasiekti tai pasukus balance +4 i kita puse scena mazdaug atsiranda kur ir reikia.taciau kaip manau scena turi buti girdima tame paciame taske is abieju sedimu poziciju, o su balance pasukimu tai aisku neimanoma. dar liko pabandyt bi-ampinga , taciau tai manau nepades. reikes lipdyt naujos podiumus arba dar pries tai issitrauksiu kita seta komponentu , nes jau uzkniso :smt021 , na laukiu dar mago su time correction , gal tas pades.

atvortke
2008-05-29, 08:18 PM
, na laukiu dar mago su time correction , gal tas padės.
scenai padės, muzikai pagadins

Stereo
2008-05-29, 08:20 PM
, na laukiu dar mago su time correction , gal tas padės.
scenai padės, muzikai pagadins

nesigincysiu

peris
2008-05-30, 09:06 AM
pas mane irgi i kaire pasislinkus scena :)

DEIVISC
2008-05-30, 12:45 PM
be procu padaryt scena is abieju pusiu tikimybe nedidele, bandziau aukstadazniu fazes pakaitaliot scenos vidurys pasigauna bet grojimas suprasteja

peris
2008-05-30, 04:54 PM
va sendei pasjungiau 9815 tai paslinkau i viduri

Artūras S
2008-05-30, 06:03 PM
Dabar pasileisk gerą originalų įrašą su procu ir be.Kaip geriau groja?

fruktas
2008-05-30, 09:57 PM
pradzioj idomu pasiziast su scenos stumdymu mago pagalba, bet as jau atsiklausiau ir nebenoriu aukot muzikos vardan scenos, aisku pas kiekviena savi prioritetai. seniau ir as norejau tiesios daznines, scenos . bet svarbiausia pasirodo muzika.

marko
2008-05-30, 11:52 PM
pradzioj idomu pasiziast su scenos stumdymu mago pagalba, bet as jau atsiklausiau ir nebenoriu aukot muzikos vardan scenos, aišku pas kiekviena savi prioritetai. seniau ir as norejau tiesios daznines, scenos . bet svarbiausia pasirodo muzika.

Gerai prioritetus delioji :smt023 Siandien isitikinau,kad pirmos eiles filtrai ir muzika suderinami su idealia daznumine.Kai reikes scenos ar rezultato varzybose isidesiu proca,o be proco gaudyt scena paliksiu sarlatanams.

DEIVISC
2008-05-31, 07:33 AM
taip iseina kad varzyboms gero garso nereikia svarbu scena ...

marko
2008-05-31, 08:09 AM
visko reikia po truputi.Scena,instalas tokie pat svarbus komponentai ziurint i taisykles.Kita vertus zinau masina ,kuri pirma vieta paeme emmoj su kreiva scena (ne siais metais).Man garsas kas be ko svarbiau visko ir varzybas tik tarp kitko paminejau.

Truemayhem
2008-05-31, 02:23 PM
Man asmeniškai svarbiau garso kokybe, skambesio naturalumas - nei scena, galva i sona pastumi ir pagauni scena :smt082

Stereo
2008-05-31, 06:45 PM
Man asmeniškai svarbiau garso kokybe, skambesio naturalumas - nei scena, galva i sona pastumi ir pagauni scena :smt082

sutinku , taciau tai yra vertinama balais.

DEIVISC
2008-05-31, 07:16 PM
maloniausiai skamba kai scena gan toli o kad ten truputi pasislinkus ar nusislinkus man nusi...

Stereo
2008-05-31, 08:05 PM
tai del pasislinkimo aisku su metru nematuos at atitinka O:) taciau ta toluma isgaut be proco nera paprasta

Truemayhem
2008-05-31, 08:25 PM
tai del pasislinkimo aišku su metru nematuos at atitinka O:) tačiau ta toluma isgaut be proco nera paprasta

Atitraukt sedyne reik toliau arba ant galines sedines klausyt :-D