Prisijungti

View Full Version : damping factor

unnamed
2008-05-25, 08:48 PM
Kas jis yra? Kuo jis didesnis tuo geriau ar kaip? :smt017 :smt100

Kleckas1978
2008-05-25, 09:30 PM
kuo didesnis dempingas tuo didesne koloneles kontrole -
subui gan svarbus parametras. bet nieko daugiau.

Raimissss
2008-05-25, 10:27 PM
kuo didesnis dempingas tuo didesne koloneles kontrole -
subui gan svarbus parametras. bet nieko daugiau.

labai didelis dampingas nera gerai,kietas bosas pasidaro:)

atvortke
2008-05-25, 10:34 PM
nemanau.

marko
2008-05-25, 10:44 PM
Paaiškinkit man durnam,Dampingas=kontrole t.y. greičiau stabdo garsiakalbi.Kodel visi sako ,kad tai subam gerai,o priekinei akustikai-ne? Midbasas skaitau irgi turi but artikuliuotas.
Kiek skaitinejau dauguma sako ,kad 150 dampingo pilnai uztenka,ar ne nuo audisono sitas gandas parejo? O:) Aisku as tikiu ,kad uztenka,bet jau yra nuomoniu,kad tarkim 500 akustikai jau blogai :twisted:

Artūras S
2008-05-25, 10:55 PM
Žemam ir priešbosiui reikalingas didesnis DF (per didelis irgi negerai), o vidutiniam kuo mažesnis.

atvortke
2008-05-25, 10:59 PM
Paaiškinkit man durnam,Dampingas=kontrole t.y. greičiau stabdo garsiakalbi.Kodel visi sako ,kad tai subam gerai,o priekinei akustikai-ne? Midbasas skaitau irgi turi but artikuliuotas.
Kiek skaitinejau dauguma sako ,kad 150 dampingo pilnai uztenka,ar ne nuo audisono šitas gandas parejo? O:) aišku as tikiu ,kad uztenka,bet jau yra nuomoniu,kad tarkim 500 akustikai jau blogai :twisted:
Skeliu savo nuomonę, jungiau audison vr206 ant akustikos griežia gražiai, nu bet bosas na bilekoks, nei galios nei atakos, išvis ne į temą kažkoks, su audison Lr jau pasirodė geriau, paskui hifonics z6400 atrodė išvis super... tai kame replės?
aš sau bi-amp priekiui taip tik rinkausi greitus stiprus, pasirinkau steg- subui ir midbosams, na kolkas tai patenkintas :supz:

marko
2008-05-25, 11:04 PM
Žemam ir priešbosiui reikalingas didesnis DF (per didelis irgi negerai), o vidutiniam kuo mažesnis.

Dekui,bet ko tais nekilo noras sukeist priekinius stiprus nors ir turiu mazesni tos pacios serijos kaip tik su 150 DF,nors ka gali zinot kai akustika tokio jautrumo,kad ir su 30w grotu ir didelis dampingas ten be abejones nera reikalingas
P.S. moderatoriai ištaisykit klaidas temos pavadinime,akis bado #-o

marko
2008-05-25, 11:06 PM
Kiek skaitinejau dauguma sako ,kad 150 dampingo pilnai uztenka,ar ne nuo audisono šitas gandas parejo? O:) aišku as tikiu ,kad uztenka,bet jau yra nuomoniu,kad tarkim 500 akustikai jau blogai :twisted:
Skeliu savo nuomonę, jungiau audison vr206 ant akustikos griežia gražiai, nu bet bosas na bilekoks, nei galios nei atakos, išvis ne į temą kažkoks, su audison Lr jau pasirodė geriau, paskui hifonics z6400 atrodė išvis super... tai kame replės?
aš sau bi-amp priekiui taip tik rinkausi greitus stiprus, pasirinkau steg- subui ir midbosams, na kolkas tai patenkintas :supz:

Haifai energingi kas be ko :smt020 net nauji su pasvietimu kilbasino kazkada geriau uz kelis kitus neprastus. Bet cia jau manau ne vien dampingas zaidzia,dar yra slew rate (itampos isaugimo greitis berods) na ir bendrai kokia scematika panaudota ,nuo kurios turbut daugiausiai priklauso IMHO