View Full Version : Morel akustika
Tesla
2004-11-07, 10:42 PM
Ka galit pasakyti apie Morel akustika? ypac domintu midbasai, nes piscialkes jau nusiziurejes esu (MT 22).
Artūras-M
2004-11-07, 10:48 PM
Ka galit pasakyti apie Morel akustika? ypac domintu midbasai, nes piscialkes jau nusiziurejes esu (MT 22).
Kaip ir visa gera akustika, turi gerbėjų ir priešininkų. Aš esu pastarasis, nes ja neprekiauju
:-D
Robertas-G
2004-11-08, 05:41 PM
Na... ivertinus ju galimybes, sunku buti tokiu piscialkiu kaip MT22 ar MT23 priesininku...;)
Artūras-M
2004-11-08, 06:19 PM
Na... ivertinus ju galimybes, sunku buti tokiu piscialkiu kaip MT22 ar MT23 priešininku...;)
Kodėl gi ne ? Nematau esminio skirtumo tarp DLS ir Morel apart kainos ;) Antra, labai nerimtas prekinio ženklo požiūris į partnerius. Ko gero jau trečias atstovas Lietuvoje ;) Toliau turi daug trūkumų montažo atžvilgiu. Mašina ne stendas, tiek vietos nėra. O apskritai, Scan Speak, Focal, MBQ, Eton man daugiau imponuoja nei Morel ;)
Taigi, norintys pabandyti, siūlau kokiose varžybose persimesti, pas mane bus Alpine o pas ką nors Morel ;)
Tadas B
2004-11-08, 06:28 PM
o kokia kaina tu mt22 ir mt 23? ir kokio dar komponento reiktu kad gautume gera dvijuoste sistema? aisku ir kaina to antro komponento :)
Robertas-G
2004-11-08, 07:20 PM
Kodėl gi ne ? Nematau esminio skirtumo tarp DLS ir Morel apart kainos ;) O apskritai, Scan Speak, Focal, MBQ, Eton man daugiau imponuoja nei Morel ;)
Taigi, norintys pabandyti, siūlau kokiose varžybose persimesti, pas mane bus Alpine o pas ką nors Morel ;)
tai sakai viskas gerai, kad tik ne Morel?;)
siaip tai palyginau del saves MT22 su Etonais ir Dynaudio... butent piscialkas... vieni vartai... turint minty kad MT22 - nepilnai 400Lt, Eton - 500Lt, o Dynaudio is viso - virs 600Lt... gal tada kas pasakys kad Morelis piscialku gamint nemoka?... noreciau dar palygint su DLS UR1, bet gal ateity...
Artūras-M
2004-11-08, 07:22 PM
šiaip tai palyginau del saves MT22 su Etonais ir Dynaudio... butent piscialkas... vieni vartai... turint minty kad MT22 - nepilnai 400Lt, Eton - 500Lt, o Dynaudio is viso - virs 600Lt... gal tada kas pasakys kad Morelis aukštų dažnių garsiakalbių gamint nemoka?... norėčiau dar palygint su DLS UR1, bet gal ateity...
Plyzzz pateikti koks signalo šaltinis ir koks stiprintuvas ir kokie argumentai tų vienų vartų ? ;) Toliau palyginęs su DLS pamatysi kad tai tas pats ;)
Robertas-G
2004-11-08, 07:32 PM
pakankami, kad sugebetu groti muzika, o ne triuksma...;)
siaip bandymai buvo atlikti automobilyje, o ne stende, realiomis salygomis, "stoikese" taip sakant, sistema buvo naudojama dvijuoste, plius subas (zmoniskas, o ne kilbasinimui...) sakykim aparatura ne "pati brangiausia ka galima isigyti LT", bet salygos realios, taigi isvados irgi pakankamos... o jei jau rimtai - testo rezultatu jokiu budu nesuabsoliutinu, cia mano nuomone...
Artūras-M
2004-11-08, 07:58 PM
pakankami, kad sugebetu groti muzika, o ne triuksma...;)
Nuskambėjo neįtikinamai ;)
Tesla
2004-11-09, 12:20 AM
o kokia kaina tu mt22 ir mt 23? ir kokio dar komponento reiktų kad gautume gera dvijuoste sistema? aišku ir kaina to antro komponento :)
Na MT22 kaina - 387lt uz pora. pridejus kokius SPX'u mid-basus su krosais, gautusi puiki 2juoste sistema. gerai paieskojus, galima rasti ir pigesniu neblogai grojanciu midbasu.. Nors siaip mid-basas nera taip svarbu, nes piscialkos groja nuo zemai, berods 1600 Hz, bet atsukus garso, gaunasi perkrova ant viduriu..
Artūras-M
2004-11-09, 01:03 AM
Na MT22 kaina - 387lt uz pora. pridejus kokius SPX'u mid-basus su krosais, gautusi puiki 2juoste sistema. gerai paieskojus, galima rasti ir pigesniu neblogai grojanciu midbasu.. Nors šiaip mid-basas nera taip svarbu, nes aukštų dažnių garsiakalbiai groja nuo zemai, berods 1600 Hz, bet atsukus garso, gaunasi perkrova ant viduriu..
O kam keisti gerus SPX aukštus ? Tam kad išbandyti Morel ? Pastarieji vis tiek super aukštų neišgroja, tuo tarpu SPX aukšti ore ;)
Nu tai padekit, tai kas geriausia is aukstu? mane dabar tai labiausia domina dls up1c arba ur 1 ir nezinau kas cia geriausia ar tie moreliai mt 22, noriu nupirkti per kita savaite. Tai kas geriausia kokybes atzvilgiu ?
Robertas-G
2004-11-09, 11:19 AM
tada sakyciau taip - jei is DLS, geriau damesti tuos kelis litus, ir pasiimti UR1, arba MT23... siaip tiek MT22, tiek MT23 uz UP1C tikrai geriau, su UR1 nelyginau, skamba panasiai, del niuansu kol kas negaliu gincytis. labai noriu padaryti palyginima, bet kol kas nebuvo kaip... jei domina Moreliai - galiu pademonstruoti... didziausias MT22 privalumas - kaina/kokybe...
Matai as jei imciau morelius tai paskui vel ziuret reiks ir filtrus jiems is kur, o pvz dls tai yra jau gatavi filtrai ar dvijuostei sistemai ar trijuosciai, ultimate serijos, bet nezinau aisku ar jie tiks, nes pavyzdziuose sukomplektuotuose tai prie tu filtru stovi tik up1c tvyteriai, o ne tie geresni tai nzn... gal ir moreliai tie labai geri visai susipyniau, nu ka ysiulysit ta ir paimsiu
Artūras-M
2004-11-09, 11:48 AM
didziausias MT22 privalumas - kaina/kokybe...
Sakyčiau ne kaina kokybė, o tai, kad Morel gali groti nuo ~1500 Hz. Tuo tarpu kiti aukštadažniai nuo 3 kHz. Tčiau leidžiant Morell, ar DLS UR-1 nuo 1.3 -1.5 kHz jie patampa aštrūs ir dar mažiau sumažėja tikri aukšti ( > 15 kHz) , kuriuose ir slypi visas „oras“.
Komplektuojant sistemą su geru priešbosiu, galinčiu gražiai išgroti viduriuis iki 4 kHz, yra geriau naudoti aukštus nuo SPX-177. Ir pigiau ir greičiausiai geriau ;)
http://www.hela.lt/catalog/product_info.php/cPath/41_48/products_id/129
blemba visai susiveliau, nzn ka cia daryt niekaip nerandu kaip tie moreliai atrodo mt 22 ir 23 ir kuo jie skiriasi? su kokiu stiprium geriausia susigroja
Artūras-M
2004-11-09, 12:43 PM
su kokiu stiprium geriausia susigroja
O prie ko čia stiprius ? Tiksliau būtų paklausti kokiom ausim tinka ;)
Tesla
2004-11-09, 01:13 PM
http://www.morel.co.il/car.htm
cia oficialus Morel puslapis..
Robertas-G
2004-11-09, 01:19 PM
Tačiau leidžiant Morell, ar DLS UR-1 nuo 1.3 -1.5 kHz jie patampa aštrūs ir dar mažiau sumažėja tikri aukšti ( > 15 kHz) , kuriuose ir slypi visas „oras“.
Komplektuojant sistemą su geru priešbosiu, galinčiu gražiai išgroti viduriuis iki 4 kHz, yra geriau naudoti aukštus nuo SPX-177. Ir pigiau ir greičiausiai geriau ;)
nesutinku... kadangi prekiauju ir vienais, ir kitais - mano nuomone siuo atveju manau nesaliska... o tu pardavineji tik Alpina... o siaip tai yra tas oras virs 15kHz, tikrai, kurio taip pasigedau pvz pas Dynaudio... vat ten jo tikrai nebuvo...
o del filtru - taigi viskas yra, kaip ir pas DLS galima pirkti atskirai, arba galiu pagaminti ;)
ai cia suprasi, gal cia yra kas prekiauja dls nupirkciau ur 1 tvyterius sekancia savaite, nes vistiek manau geriausias varijantas, nes dar priedo jie yra ant kojeles, kas palengvina ju montavima... o ausim tai manau klausysiu didelem :-D
Robertas-G
2004-11-09, 01:25 PM
beje, jei jau griztant prie vertinimo kriteriju, tai tokioje savokoje kaip garso "naturalumas" isgirdus Morel abejoniu nelieka... cia jau ir SPX piscialkas lenkia, ir daug ka apskritai... galiu pademonstruot :!: :!: :!:
Mindaugas
2004-11-09, 01:41 PM
ai cia suprasi, gal cia yra kas prekiauja dls Nupirkčiau ur 1 tvyterius sekancia savaite, nes vistiek manau geriausias varijantas, :-D
Taip zinoma :D DLS yra geriausias ir saves kaip ir noretum negali apgauti.
o jei reikia tai kreipkis pas mane ir nusipirksi DLS.
Artūras-M
2004-11-09, 01:41 PM
beje, jei jau griztant prie vertinimo kriteriju, tai tokioje savokoje kaip garso "naturalumas" isgirdus Morel abejoniu nelieka... cia jau ir SPX piscialkas lenkia, ir daug ka apskritai... galiu pademonstruot :!: :!: :!:
Įdomu įdomu ;) Kažkaip nepastebėjau tokio lenkimo, gausi demonstruoti ;)
Artūras-M
2004-11-09, 01:53 PM
Taip žinoma :D DLS yra geriausias ir saves kaip ir noretum negali apgauti.
o jei reikia tai kreipkis pas mane ir nusipirksi DLS.
Che che, tik DLS Iridium serija šiais metais prakišo Alpine SPX serijai tonaliniam balanse net 6 balus. Įvertinant tai, kad Hondoj galva stovėjo tik Alpine CDA-9835R, kad vienas aukštadažnis buvo jau „kontūzytas“, ką teisėjas be abejo pastebėjo, tai manau pergalė pakankamai įtikinama :-D
Kalba eina apie PRO-600 klasės pirmą ir trečią vietas ;)
Šiaip DLS UR-1 yra OK.
Robertas-G
2004-11-09, 01:57 PM
Che che, tik DLS Iridium serija šiais metais prakišo Alpine SPX serijai tonaliniam balanse net 6 balus.
Šiaip DLS UR-1 yra OK.
na matai, ne visi profai zino ka ir kaip daryti net ir su Iridiumais... reikia ne tik graziai instaliuoti ar brangiausius daiktus sudeti - reikia ir muzika siek tiek jausti... cia jau dievo dovana reik turet... :-D
Artūras-M
2004-11-09, 02:03 PM
na matai, ne visi profai zino ka ir kaip daryti net ir su Iridiumais... reikia ne tik graziai instaliuoti ar brangiausius daiktus sudėti - reikia ir muzika siek tiek jausti... cia jau dievo dovana reik turet... :-D
Nevaryk. KaunoLapinas, tiksliau Vitalis žino ką daro. Jeigu koks peckelis būtų sudėjęs juos, tai kita kalba. Laikau, kad šiuo atveju laimėjo geresnis produktas, o ne instaliacija. Apskritai Honda daryta kaip paprasta klientinė mašina, o ne varžybinė, nors be abejo jos potencialas pilnai dar neparodytas ;) .
Ir P9 galva yra geriau už Alpine CDA-9835, taip kad darykit išvadas konkurentai :twisted:
Robertas-G
2004-11-09, 02:30 PM
Nevaryk. KaunoLapinas, tiksliau Vitalis žino ką daro. Jeigu koks peckelis būtų sudėjęs juos, tai kita kalba.
As is Kauno Lapino nesitycioju, tik siaip juokauju. O Vitaliui labai "koja kisa" didelis atstumas tarp viduriu ir aukstu... manau pats supranti ka tai reiskia garsui...;) is kitos puses, del normalios intagracijos salone ir estetisko vaizdo kartais tenka kai ka aukoti...
O gal yra ir kas is kauno lapiu? nes veiksmas kaune vyksta.
Artūras-M
2004-11-09, 02:33 PM
šiaip tai Vitaliui labai "koja kisa" didelis atstumas tarp viduriu ir aukstu... manau pats supranti ka tai reiskia garsui...;) is kitos pusės, del normalios intagracijos salone ir estetisko vaizdo kartais tenka kai ka aukoti...
Nemanau kad tai argumentai. Hondoj apskritai buvo daug kas ignoruota dėl estetikos. Tyčiotis iš mašinos ir iš instaliacijos galiu tik savo nuosavoj transporto priemonėj ;)
Artūras-M
2004-11-09, 02:57 PM
Nėra bet galėsiu jas paatstovauti ;)
tai matai jauciu, kad per tarpininkus negausi nuolaidos, o tiesisi pirkdamas gali tiketis nuolaideles :wink: nu jei kas kaune padarot tai nuperku ryt vakare arba poryt
Artūras-M
2004-11-09, 03:34 PM
tai matai jauciu, kad per tarpininkus negausi nuolaidos, o tiesisi pirkdamas gali tiketis nuolaideles :wink: nu jei kas kaune padarot tai nuperku ryt vakare arba poryt
Na taip, visi tuoj pradės siūlyti -50% ir žemiau ;)
Mindaugas
2004-11-09, 04:04 PM
Siaip tai ash ne ish Lapiu nei kauno nei vln.
O jei domina tai susirashom i privata ar susiskambinam ir atstumas nebeda.
8 685 43499
Mindaugas
2004-11-09, 04:12 PM
Che che, tik DLS Iridium serija šiais metais prakišo Alpine SPX serijai tonaliniam balanse net 6 balus. Įvertinant tai, kad Hondoj galva stovėjo tik Alpine CDA-9835R, kad vienas aukštadažnis buvo jau „kontūzytas“, ką teisėjas be abejo pastebėjo, tai manau pergalė pakankamai įtikinama :-D
Šiaip DLS UR-1 yra OK.
Siaip tai kai pasiklausiau ash tos hondos tai pats likau kontuzytas :twisted: Auksti taip jau pjauna per ausis, kad apie kashkokia muzika ar ora toj dazniu srity nelabai yra ka kalbeti.
O toj klasej teisejams ko gero truko atidumo ir kruopshtumo, nes kiek pastebejau tai balai surashyti ten ish lempos. nes jie nevede jokio juodrashcio, kad galetu sulyginti tas mashina kiek vienoj parashe kiek kitoj. Per daug pasitikintys savimi tie teisejai buvo.
Labai nemushkit uz siuos pastebejimus tai tik mano nuomone ir dar keleto kolegu.
Artūras-M
2004-11-09, 04:23 PM
šiaip tai kai pasiklausiau ash tos hondos tai pats likau kontuzytas :twisted: Auksti taip jau pjauna per ausis, kad apie kashkokia muzika ar ora toj dažnių srity nelabai yra ka kalbeti.
Na įdomu su kokiais kompaktais klauseisi ? Nors tau po Nakamichi Hi-End'o, reiktų vata ausis užsikišti klausant kitą aparatą ;)
O toj klasėj teisejams ko gero truko atidumo ir kruopshtumo, nes kiek pastebejau tai balai surashyti ten ish lempos. nes jie nevede jokio juodrashcio, kad galetu sulyginti tas mašina kiek vienoj parashe kiek kitoj. Per daug pasitikintys savimi tie teisejai buvo.
Labai nemushkit uz siuos pastebejimus tai tik mano nuomone ir dar keleto kolegu.
Deja, būten toj klasėj papuolė teisėjai tikrai aukštos kvalifikacijos, taip kad nevaryk. O kad tavo skonis priklauso nuo to kuom prekiauji, tai yra faktas ;) Vietoj ginčo, siūlyčiau sekančiais metais sustatyti toje pačioje klasėje mašinas, būtų įdomu. Tikiuosi dabar nevaidinsi mėgėjo ;)
Robertas-G
2004-11-09, 05:02 PM
O kad tavo skonis priklauso nuo to kuom prekiauji, tai yra faktas ;)
nu bet tavo tai ypac... :D
Vietoj ginčo, siūlyčiau sekančiais metais sustatyti toje pačioje klasėje mašinas, būtų įdomu. Tikiuosi dabar nevaidinsi mėgėjo ;)
manau gal ir as prisijungsiu...:-D :-D
Artūras-M
2004-11-09, 05:05 PM
nu bet tavo tai ypac... :D
Aš prekiauju tuom, kas man patinka, o ne tuom kuom man liepia. Taip kad pas mane atvirkščiai. Taip pat man nereikia niekam siūlyti susitikti po darbo, kad parduoti ką nors pigiau. Tai darau ir darbo metu ir su sąskaita faktūra :smt040
Svajūnčikas
2004-11-09, 06:07 PM
OHO, kvepia MILŽINŲ DVIKOVA !!! :smt103
P.S. pakvieskit ir mane paklausyt......
Mindaugas
2004-11-09, 07:24 PM
Aš prekiauju tuom, kas man patinka, o ne tuom kuom man liepia. Taip kad pas mane atvirkščiai. Taip pat man nereikia niekam siūlyti susitikti po darbo, kad parduoti ką nors pigiau. Tai darau ir darbo metu ir su sąskaita faktūra :smt040
Na man taip pat niekas neprimeta, kad ash turiu prekiauti DLS'u Ar kuom kitu. Esu laisvas. Ir pasiulyti galiu zymiai daugiau budamas laisvas nei prisirishes prie 2-3 firmu daigtu perpardavinejimo. Jei Kam reikes tai ir Alpina ir moreli ir DLS ir ta pati poweramperi ir Genesis ir ... GAliu pasiul+yt zmonems viska kas yra lietuvoj. O jau kokiomis kainomis tai cia klijento ir pardavejo reikalas. Ash ne parduotuve ir niekam biznio nesugadinsiu:-D galesiu pasiulyti ir dar begale kitu produktu pagal kiekvieno ausis ir pageidavimus.
Ir po darbo niekas nesiulo susitikt :D be to ir su falturomis galima parduot be problemu jei tai zmogui aktualu.
Varzybose turbut nebesusitiksim kaip konkurenta, nes tu prekybininkas ash tik meistras ir ish gaunamo atlyginimo tikrai neskirsiu tokios sumos startiniam mokesciui, ka jau kalbeti apie $ mashinos irengimui. :shock: :cry:
Del pro klases ash jau buvau ishsakews nuomone, kad tai tik tiems kas ish to uzdirba $ o ne tiems kas sioj srity dirba ish idejos. Ash bent jau ush shito verslo tikrai neprasigyvenau ir neuzdirbau tiek kad galeciau ishstoti i pro klase. Gal del to kad nesu toks naglas kaip mariozas ish audiopulso, pardavineti tushcia deze beveik brangiau nei su garsiakalbiu kainuoja parduotuivej :twisted: :-D O jei dalyvauti nuo firmos tai jau cia nieko nepasieksi su tais produktais su kuo ash dirbu darbe.
Be to dirbant lietuvoj jokio progreso nesimato tik ejimas atgal arba trypciojimas vietoj.
Mindaugas
2004-11-09, 07:41 PM
Sorry Arturai uz spma, bet mes TIK konkurentai :D
Pastebejau tik viena tendencija jei nori kashka parduoti tai turi konkurentus sutrinti su zememis ir dar akmeni uzrident.
Dar karta sorry. Mes TIK konkurentai :smt084 :axe: :smt075
o po darbo galima ir :partyman:
Artūras-M
2004-11-09, 07:41 PM
Na man taip pat niekas neprimeta, kad ash turiu prekiauti DLS'u Ar kuom kitu. Esu laisvas. Ir pasiūlyti galiu zymiai daugiau budamas laisvas nei prisirishes prie 2-3 firmu daigtu perpardavinejimo. Jei Kam reikės tai ir Alpina ir moreli ir DLS ir ta pati poweramperi ir Genesis ir ... Dqar vardint? :-D
Na tu čia vaikiškai sušnekėjai. Visa tai daro kiekvienas protingas instaliuotojas, aš nesu šituo išimtis. Esu išimtis iš daugumos tik tuo, kad NIEKADA nesiūlau klientui vogto aparato, deja, čia mano silpna vieta ir daugelį klientų nusineša tie kas siūlo. Galėčiau pavardinti, kas iš šiame forume esančių per pastarąjį mėnesį pasiūlė vogtus daiktus potencialiem su manim bendravusiem klientam ;) Pikčiausiai tik tai, kad kai kurie iš tų siūliusių yra Asociacijos nariai....
O blaškydamasis tarp produktų, tu nei vieno produkto iki galo nepažįsti, o tiktai varai ant to produkto išsijuosęs. Galiu paminėti tą patį Poweramper....
Varžybose turbūt nebesusitiksim kaip konkurenta, nes tu prekybininkas ash tik meistras ir ish gaunamo atlyginimo tikrai neskirsiu tokios sumos startiniam mokesciui, ka jau kalbeti apie $ mašinos irengimui. :shock: :cry:
Čia eilinis tavo išsisukinėjimas....
Del pro klases ash jau buvau ishsakews nuomone, kad tai tik tiems kas ish to uzdirba $ o ne tiems kas sioj srity dirba ish idejos.
Na nustok, skamba juokingai...... Prekiauji kaip ir visi kiti, o kad mokesčių mažiau moki, tai reiiškia daugiau uždirbi į kišenę. Jeigu tau atrodo, kad kam nors yra lengva, tai smarkiai klysti....
Be to dirbant lietuvoj jokio progreso nesimato tik ejimas atgal arba trypciojimas
Lietuvoj nėra lengva, bet visada gali pereiti į kitą sritį ;)[/quote]
Artūras-M
2004-11-09, 07:51 PM
Sorry Artūrai uz spma, bet mes TIK konkurentai :D
Pastebejau tik viena tendencija jei nori kashka parduoti tai turi konkurentus sutrinti su zememis ir dar akmeni uzrident.
Dar karta sorry. Mes TIK konkurentai :smt084 :axe: :smt075
o po darbo galima ir :partyman:
Kategoriškai su tuo nesutinku kad norint parduoti, reikia sutrinti konkurentą. Aš galiu parduoti bet ką, tame tarpe ir Eton, Wibe, Kenwood, Sony, DLS, Morel, Dynaudio ir dar begalę kitų produktų ir nuo visų uždirbsiu daug maž panašiai. Net Rainbow galiu parduoti, nors ir neimsiu jų iš dilerio tiesiogiai ;) Šiaip prakltika rodo, kad perkalbėjus klientą nuo vieno produkto prie kito, rezultate jis lieka nepatenkintas....
O su kiekvienu produktu noriu kovoti sąžiningai. Už tai i siūlau, davai persimetam, tu su kuo nori, aš su Alpine :-D
Mindaugas
2004-11-09, 07:59 PM
Esu išimtis iš daugumos tik tuo, kad NIEKADA nesiūlau klientui vogto aparato, deja, čia mano silpna vieta ir daugelį klientų nusineša tie kas siūlo. Galėčiau pavardinti, kas iš šiame forume esančių per pastarąjį mėnesį pasiūlė vogtus daiktus potencialiem su manim bendravusiem klientam ;) Pikčiausiai tik tai, kad kai kurie iš tų siūliusių yra Asociacijos nariai....
O geras :-D
Arturai tu cia ampie mane, kad ash padevetus (vogtus)daigtus stumdau tipo
Kas mane pazysta visas keturias pakels, kad tuo niekad NEDARIAU-NEDARAU ir nedarysiu
Nors kaip tu sakai kad grauzi save kad prarandi pinigus to nedarydamas, Tai man net mintis nebuvo kilusi, kad galima stumdyti tokius daigtus. Ash net signalizaciju atsiveshtu ish siukshlyno nemontuo9ju, nes negaliu joms suteikti garantijos
Nu tu Arturai, Teatleidzia tau aukshciausias, kad vagimi ishvadinai :D :-D
Ash tai nurijau su :lol:
Artūras-M
2004-11-09, 08:02 PM
Nu tu Artūrai, Teatleidzia tau aukshciausias, kad vagimi ishvadinai :D :-D
Tai nebuvo taikyta tau, tu kaip ir ne Asociacijos narys ir man kaip ir ne konkurentas ;)
Šiaip, lai visi vieną kartą įsisavina, kad klientai vis tiktai renkasi informaciją iš daugumos čia esančių instaliuotojų ir ylos lenda ;)
Robertas-G
2004-11-09, 08:30 PM
Tai nebuvo taikyta tau, tu kaip ir ne Asociacijos narys ir man kaip ir ne konkurentas ;)
nu nu, Arturai, ar nebus taip, kad zmones, kuriuos viesai vadini savo draugais, uz akiu kitiems juos apsauki vagimis? :? juk i asociacijas priesai nesiburia?... :twisted:
gerai, baigiam fleima.... tema uzdaryta :!:
Artūras-M
2004-11-09, 08:33 PM
gerai, baigiam fleima.... tema uzdaryta :!:
Jeigu jie prekiauja vogta įranga, tai kaip juos vadinti ?
boozer
2004-11-09, 08:57 PM
Idomi diskusija apie morel akustika :D
Tesla
2004-11-09, 08:58 PM
na as tik paklausiau apie mid-basus, o cia ohoho kokia diskusija uzsimezge... :shock: na is esmes reikia dar ir viduriuku, 10-tuku.. ir kas geriau, ar kupoliniai ar ruporiniai uz panasia kaina?
Artūras-M
2004-11-09, 09:04 PM
na as tik paklausiau apie mid-basus, o cia ohoho kokia diskusija uzsimezge... :shock: na is esmės reikia dar ir viduriuku, 10-tuku.. ir kas geriau, ar kupoliniai ar ruporiniai uz panašia kaina?
Che che, darbas mūsų toks sunkus ir pavojingas ;)
Man asmeniškai maloniau standartiniai difuzoriniai. IŠ kupolinių daug džiaugsmo nesulaukiau ;)
Mindaugas
2004-11-09, 10:41 PM
Idomi diskusija apie morel akustika :D
boozer :D tai cia tik apie morel ir diskutuojam. Skaityk tarp eiluciu.
Idomiausias akustikos bruozas , tai, kad norint ja parduoti net AGM ar atskirud nsrius galima ishvadinti vagiu dileriais.
Taciau lazda turi du galus, kaip ir zeme - apvali.
Tiekas naudoja "juodasias technologijas" noredami ishtraukti tuos kelis niekingus litus netures ilgos ateities.
Tesla
2004-11-09, 10:42 PM
o ka manot apie situos Hertz vidurius (HL70) ??? gal kas esat girdeje?
ir nuo kokio iki kokio daznio geriausia leist midus?
http://www.autogarsas.lt/products/Hertz/HI-ENERGY_new/Comp/pictures/HL70_m.jpg
Mindaugas
2004-11-09, 10:49 PM
Tesla! Nelabai suprantu taves??????? Ar cia kashkoks pasleptas reklamos budas? Juk turi visa ta produkcija po nosim :D
Geriau nufotkink visa stenda ir tada paklausk: na k man ish sios vitrinos pasirinkti? :D
Be to pas tave lyg taips automobilis GOLFIII. Tai jie ten idealiai tiks bandymams, prie visos turimos kitos akustikos.
Man rods turetum neklausti o teigti ar tai geras daigtas ar ne visiems likusiems ziopliams cia sedintiems. Na pvz tokiems kaip ash. :wink:
Artūras-M
2004-11-09, 11:11 PM
Čiupinėjau, ruošiausi bandyti, bet kol kas išsisukdavau. Šiaip jie man iš išorės patiko ;)
Tesla
2004-11-09, 11:17 PM
na as juos ruosiuosi bandyt, bet vis neateina laikas. tiesiog noriu suzinot kitu nuomones ir atsiliepimus apie vienoki ar kitoki produkta. reklamos cia ne kruopeles nera, as cia grynai del saves..
O del filtru gaminimo kas nors patars? kokiose ribose leist midus?
Artūras-M
2004-11-09, 11:55 PM
reklamos cia ne kruopeles nera, as cia grynai del saves..
Na man čia taip pat pasirodė reklaminė akcija ;)Tyliai sau sakau: trauk juos bala, pasirodysiu draugiškas :smt040
boolve
2004-11-11, 12:43 AM
na rimtai rimti vyrai bet pradedate elgtis kaip vaikai, ishvadino reklameriu uzh Hartso fotke, o kad visa puslapi kalbejote apie savo alopinas dls'us ir morelius tai chai nereklama, ir grynai yteigainchiais varijantasi. man atrodo netik vogtu daigtu pardavejai bet ir apgavejai. tikrai bloga nuomone.. ir fleima varot ant temos apie savo reikalus ir apie savo parduodama produkcija ir apie lazhybas . GĖDA!!
juolabiau kad esat pazhystami ir del asmeniniu riekalu galetumet kalbeti individualiai.
:smt018
(atsiprashau ir ash neitema pasisakyma bet neishgalejau)
Mindaugas
2004-11-11, 01:17 AM
GĖDA!!
juolabiau kad esat pažystami ir del asmeniniu riekalu galėtumėt kalbeti individualiai.
:smt018t
:oops:
Tu visai teisus, bet kartais reikia ir vieshai per danti patraukt :D
Ko nepadarysi del reklamos :wink:
Svajūnčikas
2004-12-02, 07:53 PM
http://www.autogarsas.lt/products/Hertz/HI-ENERGY_new/Comp/picturės/HL70_m.jpg
Blyn, atsakykit jam, nes ir man smalsu pasidarė........ :-D
Robertas-G
2004-12-02, 07:59 PM
jau girdejau, preliminarios isvados yra. jei ka domina klauskit asmeniskai.
Svajūnčikas
2004-12-02, 08:04 PM
jau girdėjau, preliminarios isvados yra. jei ka domina klauskit asmeniškai.
Kodėl asmeniškai? :roll:
Tu nekreipk dėmesio į Arūno-M replikas. Man ydomios visų nuomonės, tegu jos ir skiriasi, taip visada galima gauti objektyvesnę informaciją ;-)
Būtų keista ir neįdomu, jei visų nuomonės būtų vienodos muzikos srity :roll:
Artūras-M
2004-12-02, 08:11 PM
Che che, taip lengviau smegenis pripudrinti :-D
Che che, taip lengviau smegenis pripudrinti :-D
arba pakritikuot paciam neklausius;/
Artūras-M
2004-12-02, 09:10 PM
arba pakritikuot pačiam neklausius;/
Neperlenk lazdos, daraisi nuobodus. Aš ten kur nežinau tyliu. O apie šituos Hertz savo žinių lygį jau parodžiau ;)
Mindaugas
2004-12-03, 11:06 PM
joooooo.......
Ta hertz trijuoste tikrai ispudinga vien tuo kad ji vadinasi trijuoste. ir kainuoja isppudingai mazai tik apie 800lt. Ka ash pasiimciau ish to komplekto tai gal tik piscialkas.
:smt116 tikra marketingo ishdava tas 3 juostis komplektas, kad tik klijantui :^o
tikrai yra zymiai geriau grojaciu ir apgrojanciu tuos 3-way hertz
Sistemu 2-way pavidale ir uz tuos pacius pinigus.
Tai produktas nepataisomies Hz zenkliuko Fanams
:supz: