PDA

View Full Version : problema del garso

Cadik
2008-06-13, 01:54 PM
Labas :smt100

kas gali padeti tokiu klausymu.Sumontavau muzika masinoj,viska gerai pajungiau,geri laidai ir t.t.Bet kai duodi truputi daugiau garso atsiranda toks traskejimas,tas pats kaip blogai radijas traukia,ne zizymas,kaip buna del linijiniu laidu.Kas cia gali buti ?
stovi magas,1 stiprintuvas su kolonelemis ir 1 stiprintuvas su subu.

Automobilis Cadillac 1959 metu,bet patikrinus atejnancia srove i stipriakus nieko blogo nepastebeta,pliusas eina pastovus.Pakeiciau laidus prie generatoriaus,visur kontaktus patikrinau po 2 kartus.

Nesiuskit i servisa,nes masinoj viska stengiuosiu daryti pats :smt017

aciu

peris
2008-06-13, 01:56 PM
koks laidas iki mago ateina?

Cadik
2008-06-13, 01:59 PM
laidas normalus,storas iki mago nuo pliuso,o prie pat mago tai jau tas maginis plonas

Backlazhanas
2008-06-16, 09:08 AM
o garsiukai nuo mago ar stiprintuvo pajungti? niekur netrumpina pasiziurek?

peris
2008-06-16, 09:15 AM
pas tave ten lygtais buvo ane kai lietesi laidukai kur jau i rite eina prie korpuso?

Cadik
2008-06-16, 10:06 AM
koloneles nuo stipriako pajungtos,vakar pakeiciau stipriaka vistiek tas pats.kontaktus dar karta sutikrinau visur,viskas ok.

o gali buti del to kad minusas nuo dvieju situ stiprintuvu eina ant kebulo, o ne i akuma ? man sake nera skirtumo, bet nzn....

AutoBoomsas
2008-06-16, 10:34 AM
koloneles nuo stipriako pajungtos,vakar pakeiciau stipriaka vistiek tas pats.kontaktus dar karta sutikrinau visur,viskas ok.

o gali buti del to kad minusas nuo dviejų situ stiprintuvu eina ant kebulo, o ne i akuma ? man sake nera skirtumo, bet nzn....

Nematęs, pasakyti gali ar ne, neimanoma. Reikia žiurėti instaliacija, nes kitaip mes galime tik spėlioti. Gal tik tau atrodo, kad viskas yra gerai, o pagrindines priežasties nepasakai (nes negali apie tai pagalvuoti). Jei gu darai viska pats tada siūlau tau pradėti nuo mago, bandyk ji pakeisti kitu ir t.t. vienu veiksmu mažiau, stipras jau buvo tikrinamas O:)

Cadik
2008-06-16, 10:57 AM
na bandysiu.
o linijiniai pas mane pravesti is vienos puses, pliusas is kitos,bet prie linijiniu salia guli pravodkes laidai,pora laidu kurie eina i galines lempas.del to gali buti ?

Cadik
2008-06-16, 12:45 PM
ir dar:su linijiniu minusais kažkas negerai gali buti ? man sake reikia su plonu laideliu i mago korpusa ir ... ? i pavirsini kontakta ar i vidu kisti ? ir i kuri laida, ten gi 2 eina ?

AutoBoomsas
2008-06-16, 06:26 PM
ir dar:su linijiniu minusais kažkas negerai gali buti ? man sake reikia su plonu laideliu i mago korpusa ir ... ? i pavirsini kontakta ar i vidu kisti ? ir i kuri laida, ten gi 2 eina ?

Man atrodo, kad tu prisižeisi ir sudeginsi išėjimą. Jei gu nori daryti pats ir be sunkiu pasiekimių tada tiesiog pakeisk linijinį laidą. O:) O dėl smalsumo linijinio minusas yra išorinis laidas, o vidinis - pliusas. O:)

Cadik
2008-07-02, 04:36 PM
Problema buvo mage, sudege garso korta kazkokia,pataise ir dabar viskas ciki :partyman:

aciu visiems uz patarimus :smt023, jei kam reikes nuolaidos, kreipkites O:), www.vestuviuauto.lt, melynas tas Cadillakas.

Ernestas
2008-07-05, 11:26 AM
Problema buvo mage, sudege garso korta kazkokia,pataise ir dabar viskas ciki :partyman:

aciu visiems uz patarimus :smt023, jei kam reikės nuolaidos, kreipkites O:), www.vestuviuauto.lt, melynas tas Cadillakas.

cadilakas afigienas, bet turėtų jis būt rožinis :supz: :-D

kestutis111
2008-07-19, 01:00 AM
labiau panasus kur betmenas su visa brigada lakste tuose senoviniuose filmuose :) tik tereikia to liepsnosvaidzio ir butu batmen and screw :) only joking neisizeisk. vienetai kas turi dar tokiu masinu

Cadik
2008-09-18, 01:39 PM
Na ne betmenas bet i ta puse :smt020

Saras
2008-09-18, 10:02 PM
Perskaites tavo pirma posta kazkodel iskart kilo i galva kad tai magas kaltas O:)

Backlazhanas
2008-09-19, 03:41 PM
sakyciau senoka tema viruciai prikelet...