View Full Version : Neidomiai groja alpine 9853
soundas
2008-06-28, 06:12 PM
Sveiki norejau paklausti del ko mano alpine pradejo groti kitaip, ar galejo del ushtrumpintu ishejimu? Sumazejo midbas ir aukshtu., atrodo pradejo groti pilkiau...
DEIVISC
2008-06-28, 10:13 PM
cia visiems taip buna kuriem svarbi garso kokybe ,pripranti prie garso pradeda lyst trukumai kurie erzina , keiti aparatura bet ir vel viskas kartojasi...
peris
2008-06-28, 10:59 PM
man irgi dabar nu kur klausau ten slykstu klausyt, viduriai visur rekia, auksti arba cypia arba mazai ir seip gyvumo ner..paklausau per pc su ausinem uz 10lt ir opelio stock dinamikai su stock magu graziai groja :)
AutoBoomsas
2008-06-28, 11:15 PM
Sveiki norejau paklausti del ko mano alpine pradejo groti kitaip, ar galejo del ushtrumpintu ishejimu? Sumazejo midbas ir aukshtu., atrodo pradejo groti pilkiau...
O man atrodo, kad čia visai kita problema :smt017 ar neatrodo jums ......
soundas
2008-06-29, 01:28 AM
Nia cia tikrai radija kalta, nes girdisi akivaizdziai, sakau gal del to kad ishejimai buvo neticiom uzhtrumpinti? dar buvo jungtas prabandymui nevisai tvarkingas garsekalbis(cia taip netycia gavosi, tikejausi kad jis geras, jis groja bet matyt kahkas tarp rites prikrite). Bet alpina manau turi apsauga, ar nea? Man idomiausia, kuom gali cia baigtis jai nunesciau tvarkyt?
stalius339
2008-06-29, 01:46 PM
cia visiems taip būna kuriem svarbi garso kokybe ,pripranti prie garso pradeda lyst trukumai kurie erzina , keiti aparatura bet ir vel viskas kartojasi...
pritariu simtu procentu :smt023
Vaidusis
2008-06-29, 03:02 PM
Nia cia tikrai radija kalta, nes girdisi akivaizdziai, sakau gal del to kad ishejimai buvo neticiom uzhtrumpinti? dar buvo jungtas prabandymui nevisai tvarkingas garsekalbis(cia taip netyčia gavosi, tikejausi kad jis geras, jis groja bet matyt kahkas tarp rites prikrite). Bet alpina manau turi apsauga, ar nea? Man idomiausia, kuom gali cia baigtis jai nunesciau tvarkyt?
pabandyk reset padaryt, ir vėl per naują susireguliuot, pas mane senoj alpinoj būdavo retkarčiais tokių bajerių
soundas
2008-06-30, 01:54 AM
Bandziau reset, nepadeda...
AutoBoomsas
2008-07-02, 01:06 AM
O visi keturi išėjimai vienodai groja, nes sakei kad buvo užtrumpinta. O:)
soundas
2008-07-02, 02:07 PM
Visi, ir skirtumas juntamas smarkiai, palyginimui: ijungi ir ishjungi MX funkcija, arba kitose magese louda, nu vien zodziu ryshkus.. Gal man ji jau ishmest, ar ant sienos pakabint... Baisu net jungt ta daigta vaziuojant, nes po puses minutes susinervavus norisi paleist per langa :smt089
peris
2008-07-02, 04:18 PM
o kam reikalingas tas mx, ar tai loudness :smt017
Vaidusis
2008-07-02, 05:01 PM
Visi, ir skirtumas juntamas smarkiai, palyginimui: ijungi ir ishjungi MX funkcija, arba kitose magese louda, nu vien žodžiu ryshkus.. Gal man ji jau ishmest, ar ant sienos pakabint... Baisu net jungt ta daigta vaziuojant, nes po pusės minutes susinervavus norisi paleist per langa :smt089
Kai mesi pasakyk, gaudysiu :D
Alpine - 9853. Siulo uz 550lt. Tvarkingas, pora metu naudotas. Turiu nedideli klausimeli. Ar verta imti megejiskam paklausymui ? Aciu.
AutoBoomsas
2008-10-26, 04:59 PM
Alpine - 9853. Siulo uz 550lt. Tvarkingas, pora metu naudotas. Turiu nedideli klausimeli. Ar verta imti megejiskam paklausymui ? Aciu.
Jeigu tu sau gali leisti, tada tikrai verta. :boohoo:
pasiziurek gal akvalaizeris perjunktas...parametrinis arba grafinis....