PDA

View Full Version : Kas geriau

tomazas13
2004-11-11, 02:52 PM
Stiprintuvai

Blaupunkt ar Kenwood?

Zinoma vienareiksmiskai greiciausiai neatsakysit, bet pasistenkit kas galit palyginti

Aciu... :)

Artūras-M
2004-11-11, 03:20 PM
Stiprintuvai

Blaupunkt ar Kenwood?

Gal juokauji ? ;)

tomazas13
2004-11-11, 09:34 PM
Stiprintuvai

Blaupunkt ar Kenwood?

Gal juokauji ? ;)

Chia kaip suprasti? ;) labai nelogiskas klausimas ar jau labai ne high-end aparatura?

Visgi gerai butu atsakymoas, o ne klausimas ;)

Artūras-M
2004-11-11, 09:42 PM
Chia kaip suprasti? ;) labai nelogiskas klausimas ar jau labai ne high-end aparatura?

Labai nelogiškas klausimas. Tai neįmanoma teigti ir taip neįmanoma atsakyti. Gali lyginti tik konkrečius modelius, o ne gamintojus....

tomazas13
2004-11-11, 10:15 PM
Labai nelogiškas klausimas. Tai neįmanoma teigti ir taip neįmanoma atsakyti. Gali lyginti tik konkrečius modelius, o ne gamintojus....[/quote]

Kad nelogiskas tai gal ir sutinku :) na pavyzdziui GTA 450 ir KAC-846 chia lygtais kazkas panasaus, o gal ir labai skiriasi del to ir klausiu???

Artūras-M
2004-11-11, 10:31 PM
Kad nelogiskas tai gal ir sutinku :) na pavyzdziui GTA 450 ir KAC-846 chia lygtais kažkas panasaus, o gal ir labai skiriasi del to ir klausiu???

O čia jau lai kalba, kas juos bandė. Aš tikrai nesu garantuotas ar kada rankose turėjau tokius daiktus ;)

tomazas13
2004-11-12, 12:37 AM
O siaip Kenwood ir Blaupunkt panasaus lygio (nzn kaina/kokybe ar dar koki kiti rodikliai) gamintojai ar kuris nors is ju yra marketinginis burbulas?

Tik nesakykit man, kad visos prekes yra marketingo isdava. Ta as puikiai pats suprantu.

P.S. Vel durnas klausimas ane? :)

Artūras-M
2004-11-12, 11:09 AM
O šiaip Kenwood ir Blaupunkt panasaus lygio (nzn kaina/kokybe ar dar koki kiti rodikliai) gamintojai ar kuris nors is ju yra marketinginis burbulas?

Kiekvienas gamintojas turi savo gerąsias savybes ir blogąsias. Negali vienareikšmiškai teigi tas yra geras tas yra blogas. Lyginant galvas, man pvz nepatinka Kenwood gremėzdiški sprendimai, panelės uždėjimas ir tt, Bet tai logiška, nes aš įpratęs prie Alpine. BP man visiškai nepatinka savo ergonomika ir dizainu, primenančiu kosminių karų filmus....
Skambėjimo prasme, tiek su `2000 Lt Kenwood, tiek BP galima padaryti gerą skambėjimą.
Stiprintuvai, iš principo nepatinka nei tie, nei tie. Arizona groja geriau...
Akustika - tai nei vienas nei kitas gamintojas nelabai orentuojasi į bent kiek nors aukštesnį lygį. Jie štampuoja (užsako Kinijoj) bile ką, kad tilptų į standartines vietas. Nors buvo metai, kai BP turėjo labai geras 10, 13, 16 cm konponentes... O gal ir dabar turi. Mano šia tematika susiformavus iš pastarųjų 10 metų gaminių, tačiau yra minimum trijų metų spraga, nes kokius 3, gal keturis metus rimtai nečiupinėjau nei to nei to. Taigi nuomonė yra, bet ji niekinė ir nesektina ;)

tomazas13
2004-11-12, 12:24 PM
Labai didelis aciu uz issakyta nuomone