View Full Version : keletas klausimu apie dezes gamyba
Astral
2008-08-05, 08:22 AM
Sveiki,
iskilo pora klausimu apie dezes gamyba.
1) ar yra skirtumas, i kuria puse "ziuri" boso blynas?
siuo klausimu esu girdejas daugybe nuomoniu, tai nelabai bezinau kuo tiketi.
2) gal ir kvailas klausimas, bet kas yra derinimo daznis, ir su kuo jis valgomas?
cia gal geriausiai isgrojamas daznis, ar kaip? kiek pastebejau, tai ji keiciant keiciasi faziko ismatavimai.
peris
2008-08-05, 08:25 AM
1. yra labai didelis skirtumas, dazniausiai daro kad subai "ziuretu" i bagazines dangti. bet tai nereiskia kad taip yra gerai.
2. tiesiog dezes pikas. kokiam daznyje daugiausiai triuksmo skleis kolonele padavus tam tikro galingumo signala. nepamirsk kad automobilis turi taip pat savo rezonansini dazni, jei nori muzikos tai nepadaryk vienodu bent jau
Astral
2008-08-05, 09:33 AM
tai vat man ir idomu, i kuria puse geriausia ji kreipti, gal galetum trumpai pavardint, ar mestelt koki linka, kuo skiriasi kreipimas pvz i bagažinės dangti, salona ar stoga?
dar vienas klausimas pasistojo, kad sumazint vejo greiti fazike, man siulo daryt 15x68cm fazika. toks aišku niekaip netilps i deže. kokiu principu paskaiciuojamas portas(nežinau ar teisingai pavadinau, kada vietoj "triubos" statoma medine pertvara kaip cia http://www.streetperformance.com/ART/products/23781_ABB101AS.jpg )?
imamas "triubos" turis, ir pagal tai padaroma toki pati turi uzimanti pertvara?
peris
2008-08-05, 02:45 PM
gali tiesiog bandyt uzapvalint faziko krastus, tai gal padetu kazkiek. o i kur geriausia kreipt tai, teoriskai paciam tolimiausiam nuo taves automobilio kampe atsukus i save
Astral
2008-08-05, 05:01 PM
nu matai, pas mane dezes matmenys yra 42ilgis, 44plotis ir 37aukstis, tai 68cm fazikas net ir apvalinant niekaip man netilps. uztat ir idomu pasidare, kokiu principu paskaiciuojam ta medine pertvara, kuri statosi vietoj faziko(nezinau kaip tiksliai vadinasi).
Vaidusis
2008-08-05, 05:57 PM
ten yra tiesiog keturkampis fazikas, skaičiuojiesi plotą į stačiakampį iš apvalaus ir ilgį gali užlenkt kad visi 68 gautūsi
Astral
2008-08-05, 06:55 PM
tai tiesiog imi faziko pavirsiaus plota, ir ji performuoji staciakampi?
Vaidusis
2008-08-05, 06:56 PM
Taip
Astral
2008-08-05, 06:58 PM
aciu labai :)