PDA

View Full Version : Senas magas

pracyvnas
2008-08-19, 02:25 PM
Sveiki,

Noriu issirinkt magiuka, kuris pakeistu mano kd-g431. Renkuosi is senesniu modeliu, aukstesnes klases... Savo dziuvesi pirkau nauja, tiesiog grojimas jo ir funkcijos nebetenkina manes. Ka is senesniu, naudotu modeliu Alpine, Clarion, JVC butu galim pasiziuret? Kaina... na iki 300Lt. Reikalavimai - bent 2 poros linijiniu ir, aisku, kuo gersne garso kokybe.

Aciu!

pontifikas
2008-08-19, 02:31 PM
jei dar kapeiką vieną kitą atseikėtum džiūvėsis kd-sh serijos gal išeitų...

igoriokas
2008-08-19, 03:17 PM
Sveiki,

Noriu issirinkt magiuka, kuris pakeistu mano kd-g431. Renkuosi is senesniu modeliu, aukstesnes klases... Savo dziuvesi pirkau nauja, tiesiog grojimas jo ir funkcijos nebetenkina manęs. Ka is senesniu, naudotu modeliu Alpine, Clarion, JVC būtų galim pasiziuret? Kaina... na iki 300Lt. Reikalavimai - bent 2 poros linijiniu ir, aišku, kuo gersne garso kokybe.

Aciu!

gal pasitaupyk truputuka.

pracyvnas
2008-08-19, 03:26 PM
Sveiki,

Noriu issirinkt magiuka, kuris pakeistu mano kd-g431. Renkuosi is senesniu modeliu, aukstesnes klases... Savo dziuvesi pirkau nauja, tiesiog grojimas jo ir funkcijos nebetenkina manęs. Ka is senesniu, naudotu modeliu Alpine, Clarion, JVC būtų galim pasiziuret? Kaina... na iki 300Lt. Reikalavimai - bent 2 poros linijiniu ir, aišku, kuo gersne garso kokybe.

Aciu!

Taip galima iki begalybes taupyt ;) man tiesiog idomu ar yra kazkas bent siektiek grojancio butent iki 300LT. Aisku, primetus dar bent simta litu galima butu imti ta pati pontifiko siulyta SH'a, kad ir kaip baisiai jis atrodo... :)

Backlazhanas
2008-08-19, 03:28 PM
kaip sakoma iki 300 Lt visi magai VEIKIA beveik vienodai.....

igoriokas
2008-08-19, 03:31 PM
Sveiki,

Aciu!

Taip galima iki begalybes taupyt ;) man tiesiog idomu ar yra kažkas bent siektiek grojancio butent iki 300LT. aišku, primetus dar bent simta litu galima būtų imti ta pati pontifiko siulyta SH'a, kad ir kaip baisiai jis atrodo... :)

bent jau iki p77 pasitaupyk. galima ir uz 500rast. tas tikrai groja.

Ernestas
2008-08-19, 03:32 PM
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=7134.0

stuceris
2008-08-19, 08:43 PM
Turiu Clarion DXZ 728R. Juodos spalvos retas modelis. Stovis tikrai geras, CD beveik nenaudotas O:) Viskas komplekte: distancinis, lankelis, pusstaltis, net ploksteles istraukimui is pusstalcio... Skydelis vartosi motorizuotai, uzskalnda, mygtukai raudoni arba zali, vnz atrodo gerai. Turi dvi poras linijiniu ir viena pora AUX. Skamba clarioniskai, reguliavimu daug :supz:
Kokiu 270Lt užteks :smt023

Jei nenupirksi, perkelsiu i tema perku-parduodu, ten turetu geresnis kibimas buti :D

WooDoo
2008-08-20, 12:33 AM
Turiu Clarion DXZ 728R. Juodos spalvos retas modelis. Stovis tikrai geras, CD beveik nenaudotas O:) Viskas komplekte: distancinis, lankelis, pusstaltis, net ploksteles istraukimui is pusstalcio... Skydelis vartosi motorizuotai, uzskalnda, mygtukai raudoni arba zali, vnz atrodo gerai. Turi dvi poras linijiniu ir viena pora AUX. Skamba clarioniskai, reguliavimu daug :supz:
Kokiu 270Lt užteks :smt023

Jei nenupirksi, perkelsiu i tema perku-parduodu, ten turėtų geresnis kibimas buti :D

Galetum foto ikelt? O:)

stuceris
2008-08-20, 06:36 PM
Prasom :supz:
http://img34.imagevenue.com/img.php?image=45938_1_123_1148lo.JPG
http://img182.imagevenue.com/img.php?image=46012_2_123_444lo.JPG
http://img107.imagevenue.com/img.php?image=46285_3_123_453lo.JPG

WooDoo
2008-08-21, 03:16 PM
tu skubiai parduodi? O:) as kaip tik su pulteliu ieskau, tik dabar truputį kitokiu islaidu turiu :smt022 jei neparduosi greitu laiku (kokio menesio-dviejų), tada parasyk i PM. būčiau dėkingas O:) :!:

stuceris
2008-08-21, 05:50 PM
tu skubiai parduodi? O:) as kaip tik su pulteliu ieskau, tik dabar truputį kitokiu islaidu turiu :smt022 jei neparduosi greitu laiku (kokio menesio-dviejų), tada parasyk i PM. būčiau dėkingas O:) :!:

I jokius autoplius, autogidus, skelbiu... nedesiu. Jeigu cia-forume kas nupirks, tai nupirks, kad jau pasiskelbiau O:) Nes pradejau abejoti, ar as tikrai ji parduoti noriu :roll: