PDA

View Full Version : eksperimentas :))

Halu
2008-09-07, 05:57 PM
truputis istorijos: radau sandeliuke s90 kaloneles (cia ta rusiska technika) galvoju gal neblogai skambetu masinoj? zinau kad namu sistemos netinka massinoj bet ismesti kazkaip gaila galima ka nors padaryti kad butu laiko uzimtumas ir paeksperimentuoti :) tai vat gal kas dare deze tokiam garsekalbiui?
gal kas turi nuorodu su panasia veikla?
ar seip kokiu ziniu suteikti apie tai :)
ar nors kiek bumsetu? :)
jokio skirtumo kad ir sugadinsiu vis kazka darysiu idomaus, nesu labai ten jau kox profas bet pradejau intensyviai tuom dometis ir galbut pirmas darbas labiau mane prie to pitrauks :))
p.s. nebutina greitai cia paaiskinti kaip neturesit laiko ir pan parasykit savo nuomone. tik butu prasymas nereikia jokiu saipymusi ir pan :)) :smt023

Vaidusis
2008-09-07, 06:16 PM
Esu girdėjęs kad buvo sudėta prieš kažkiek metų į vieną mašinytę sukrautos dvi iškomplektuotos s90, atskirai į dėžutes žemadažniai ir visi komponentai kažkaip gale išdėlioti buvo, tai sakė gražiai grojo, pats negirdėjau, komentuot negaliu, o jei nori naudot kaip bosą, nu esu matęs du s90 blynai vienoj fazikinėj dėžėj, gal to labai gilaus žemo nebuvo, bet pakenčiamai, šiaip manau praktika kiekvienam yra tik į naudą ;)

Halu
2008-09-07, 06:25 PM
Esu girdėjęs kad buvo sudėta prieš kažkiek metų į vieną mašinytę sukrautos dvi iškomplektuotos s90, atskirai į dėžutes žemadažniai ir visi komponentai kažkaip gale išdėlioti buvo, tai sakė gražiai grojo, pats negirdėjau, komentuot negaliu, o jei nori naudot kaip bosą, nu esu matęs du s90 blynai vienoj fazikinėj dėžėj, gal to labai gilaus žemo nebuvo, bet pakenčiamai, šiaip manau praktika kiekvienam yra tik į naudą ;)

aciu kad paraginai:) nu as galvoju tik panaudoti ta viena "bluna" iskomplektavus :) bet va nzn nei kokio tipo deze butu geriau nei ka naudojaus google duoda 4 variantus nzn kuris butu geriau gal jaj netingesi uzmesi aki brustelsiu i pm nuoroda :)

Vaidusis
2008-09-07, 06:32 PM
Laisvai, vis vien darbe sėdžiu ir neturiu labai ką veikt :D

Halu
2008-09-07, 06:42 PM
gal dar kas kokiu? pasiulimu pastebejimu?

Beginer
2008-09-07, 10:17 PM
Latviai Alytuje su mazda buvo berods s-50 ar s-70 blynus susimete :) tai bumsėjo neblogai :) ale ten tų sūbų nemažai buvo.

Black Scorpio
2008-09-07, 10:44 PM
Latviai Alytuje su mazda buvo berods s-50 ar s-70 blynus susimete :) tai bumsėjo neblogai :) ale ten tų sūbų nemažai buvo.
o maitiniami VIENU Magnat tribal X keturkanaliu :D esme ta, kad tu koloneliu garsiakalbiai palyginus yra labai jautrus, todel pvz su maitinimu problemu dideliu neturetu kilti :)

Vilmantas
2008-09-07, 11:46 PM

Va sitoki cirka ir as esu klauses...Kaip uz tiek litu - labai smagu. Garso pilnos akys ir ausys. Buvo jungta nuo SHERWOOD keturkanalio ( kokiu 1993 m laidos ). Liejo atsakanciai. :!:

Halu
2008-09-08, 09:46 AM
galvojau cia mane akmenim uzmetys su tokiu eksperimentu :D bet lyg viskas gerai snd reikes iskompelktuoti paziureti duomenis jaj nebus ten viskas nusitryne :) ka jus patartumt: kokia tipo deze daryt? gal kas koki brezinuka minetiurini :))

Halu
2008-09-08, 11:40 AM
Truputuka foto:

ar uzteks informacijos dezei apskaiciuot? ar panasei? matosi tik kad galima junkti prie 4 omu kiek as suprantu. laukiu nuomoniu :)

ale_biski_jo
2008-09-08, 01:00 PM
sito garsiakalbio naujas pavadinimas po to 75GND.
taigi bandyk ieskot sio garsiuko parametru. kazkur forume buvo

Halu
2008-09-08, 01:13 PM
sito garsiakalbio naujas pavadinimas po to 75GND.
taigi bandyk ieskot sio garsiuko parametru. kažkur forume buvo

paieskos rezultatai nieko nedave randa tik tavo posta :smt022 o gal seip kas mazdaug isivaizduoja? kokio tipo deze meistrauti? poto meginsim ieskoti ir parametru tiksliu kaip grisiu :)

tolka
2008-09-08, 01:22 PM
75 gdn

Halu
2008-09-08, 01:27 PM
75 gdn

taip pat randa tik tavo posta :) jaj tik frm ziuret sitam poto nete paklaidziosiu:)

Vaidusis
2008-09-08, 02:45 PM
Nu nežinau aš įvedžiau tai radau belenkiek, čia pora kuriose naudinga info tau turėtų būti:

http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=577.0
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=1477.0

Halu
2008-09-08, 02:54 PM
Nu nežinau aš įvedžiau tai radau belenkiek, čia pora kuriose naudinga info tau turėtų būti:

http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=577.0
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=1477.0

zioplokas as rytas ilgas tai cia pateisinamos priezastys :))
dar dar kokiu zmoniu nuomoniu :smt020

Vaidusis
2008-09-08, 03:02 PM
http://www.hupra.com/75_gdn_info_EN.htm

dar radau parametrų, taip kad imi kokią nors programą ir bandai skaičiuotis

Halu
2008-09-08, 03:07 PM
http://www.hupra.com/75_gdn_info_EN.htm

dar radau parametrų, taip kad imi kokią nors programą ir bandai skaičiuotis

situs kazkur maciau tik kad va duoda keturis variantus :smt022

ttadaz
2008-09-08, 03:18 PM
O tu nors paskaitei? :lol:
Kad tie visi 4 variantai vienodi, tik varžos skiriasi, kurią tai turbūt tikrai žinai :D

Halu
2008-09-08, 03:26 PM
Kad tie visi 4 variantai vienodi, tik varžos skiriasi, kurią tai turbūt tikrai žinai :D

taip taip cia tas durnas iprotis klausti gerai nepaziurejus :smt023

Vaidusis
2008-09-08, 03:27 PM

Pritariu :) jei nori eksperimentuot tai ir bandyk, ir nenorėk kad tau pasakytų viską kaip bus geriau o kaip blogiau, pirma pora konkrečių paskaičiavimų pasidaryk ir tada gali vėl uždavinėti klausimų kai iškils neaiškumų

Halu
2008-09-08, 03:36 PM

Pritariu :) jei nori eksperimentuot tai ir bandyk, ir nenorėk kad tau pasakytų viską kaip bus geriau o kaip blogiau, pirma pora konkrečių paskaičiavimų pasidaryk ir tada gali vėl uždavinėti klausimų kai iškils neaiškumų

taip ir as pritariu bet kam daryt blogai jaj galima paklausti ir daryt bet dbr va turiu programeliu tai pameginsim kazka :) gali tik kilti neaiskumu del ju naudojimo pirma kart tokia garbe tenka :)

kreizas
2008-09-08, 04:26 PM
naudodamas paiešką išeik iš temos, tada ne tik savo temoj raktinį žodį rasi :smt023

Vaidusis
2008-09-08, 08:53 PM
Kaip sekas su programom? Ką sugalvojai?

Halu
2008-09-08, 10:00 PM

oj sunkiai sujom torrentas sius turbut pora paru neranda useriu :smt022

Truemayhem
2008-09-09, 12:05 AM

oj sunkiai sujom torrentas sius turbūt pora paru neranda useriu :smt022

Nieko imho nepribursi su tais garsiakalbiais masinoj. Jei jie kazkiek grotu kokybiskai ar "spaustu slegio" - zmones naudotu nes kapeikas kainuoja, bet kazkodel nenaudoja. Negaisk laiko mano patarimas - geriau alaus atsigerk ar sukonstruok deze gera bent kokiaj ivolgai ir stiprus istestuok prie jos, bus naudingiau :smt023

tolka
2008-09-09, 01:45 AM
Nieko imho nepribursi su tais garsiakalbiais mašinoj. Jei jie kazkiek grotu kokybiskai ar "spaustu slėgio" - žmonės naudotu nes kapeikas kainuoja, bet kazkodel nenaudoja. Negaisk laiko mano patarimas - geriau alaus atsigerk ar sukonstruok deže gera bent kokiaj ivolgai ir stiprus istestuok prie jos, bus naudingiau :smt023
[/quote]

nenaudoja...o be reikalo

Truemayhem
2008-09-09, 07:04 AM
nenaudoja...o be reikalo

Kodel ? Kur galima paklausyt gerai skambancias S-90 mašinoj ? :-D

Halu
2008-09-09, 08:39 AM

oj sunkiai sujom torrentas sius turbūt pora paru neranda useriu :smt022

Nieko imho nepribursi su tais garsiakalbiais mašinoj. Jei jie kazkiek grotu kokybiskai ar "spaustu slėgio" - žmonės naudotu nes kapeikas kainuoja, bet kazkodel nenaudoja. Negaisk laiko mano patarimas - geriau alaus atsigerk ar sukonstruok deže gera bent kokiaj ivolgai ir stiprus istestuok prie jos, bus naudingiau :smt023

nu vistiek neturiu ka veikti ir turiu ta sena daikciuka :) bus lievas ismesiu bus nors negaila ir kazka pamegines busiu, svarbu man dbr ne tikslu suba pasidaryt o meginti apskaiciuoti deze ir panasiai. medziagos nekainuos tik laidas ir junktis :p

hellmis
2008-09-09, 11:09 AM
Yra tų variantų jei yra noro eksperimentuoti:
1.fazikinė dėžė 30l su 68mm skersmens ir 250mm ilgio faziku;
2.bandpass 20l ir 15l su 85mm ir 200mm faziku.

ale_biski_jo
2008-09-09, 12:37 PM
seip paieskojus yra kas yra dare bandpasus
kad ir
http://www.pc-modding.lv/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?16041

Liveris
2008-09-09, 12:56 PM
Na galyt daryt bandpassa pats pries kokiu 8 metus buvau pasidares is 757gdn grojo kaip pirmam subuj visai gerai. Paskui perdariau i fazikine ir po kokiu metu laiko velniai issinese visa geri i masinos ;)

hellmis
2008-09-09, 01:01 PM
šiaip paieskojus yra kas yra dare bandpasus
kad ir
http://www.pc-modding.lv/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?16041

šitas variantas netinkamas naudoti automobilyje

Halu
2008-09-09, 03:01 PM
Na galyt daryt bandpassa pats prieš kokiu 8 metus buvau pasidares is 757gdn grojo kaip pirmam subuj visai gerai. Paskui perdariau i fazikine ir po kokiu metu laiko velniai issinese visa geri i masinos ;)

kuri geriau grojo bandpassas ar fazikine?

Halu
2008-09-09, 03:22 PM
ajajaj nemoksa as... ka cia toliau daryt ft imesiu su ta programa lyg suvedziau visus parametrus ir accept -next ismete cia ir baba. nk nzn ka daryt toliau :smt022
p.s. tik nesumuskit :smt023

Halu
2008-09-09, 10:19 PM
nu? kas dar? :smt022

Vaidusis
2008-09-09, 10:54 PM
Pabandžiau primest tai gaunas 30L fazikinė su Fb46Hz 50mm diametro ir 50mm ilgio faziku. čia toks tik lengvas bandymas

Halu
2008-09-10, 07:40 AM
Pabandžiau primest tai gaunas 30L fazikinė su Fb46Hz 50mm diametro ir 50mm ilgio faziku. čia toks tik lengvas bandymas

visai susimakalavau tai kuri geresne: fazikine ar bandpass? :!:

fruktas
2008-09-10, 10:17 AM
jei visa s90 deze isimest i masina tai nieko gero nebus, baisiausiai baubs ir veluos , bet slegio tai daug duoda . netaip lengva rast automobilini 10 " suba su 88db jautrumu. maciau avtozvuk.com daresi deze, poto viska pamatavo ir gavosi gan tolygiai ir neveluojanciai.

Halu
2008-09-10, 10:25 AM
jei visa s90 deže isimest i masina tai nieko gero nebus, baisiausiai baubs ir veluos , bet slėgio tai daug duoda . netaip lengva rast automobilini 10 " suba su 88db jautrumu. mačiau avtozvuk.com daresi deže, poto viska pamatavo ir gavosi gan tolygiai ir neveluojanciai.

ir ta originali deze gan didoka galbut iseitu pasidaryt didesne viska jau turiu tik va nikaip neiseina su tom programom litraza i matmenis apsiskaiciuot... dar su tais dezes tipais susipainiojau... meginsiu gal bandpass daryt idomiau atrodo, o cia juk eksperimentas :) jaj patiks kaip pirmas subas pavazinesiu su juo kol nusipirksiu kazka naujo :)

Halu
2008-09-10, 10:59 AM
kas naudoja bassbox pro 6? iskilo tokia problema atsiunte failiuka zmogus padejas man bet man jo neatidaro ir raso:
the selected file cannot by opened by bassbox
input pas end of file
wtf? :smt021

Halu
2008-09-10, 10:42 PM
:smt017

Vilmantas
2008-09-11, 11:43 AM

Va sitoki cirka ir as esu klauses...Kaip uz tiek litu - labai smagu. Garso pilnos akys ir ausys. Buvo jungta nuo SHERWOOD keturkanalio ( kokiu 1993 m laidos ). Liejo atsakanciai. :!:

Papildau: tai buvo tada - kada dar paso neturejau... O:)

Tuo metu tokia sistema buvo uuuaaa.... :supz: Nes tamsus laikai buvo.
Po to kazkuriuo metu pats turejau suba is dvieju tokiu garsiakalbiu. Jungta nuo MTX prie Alpine. Verdiktas vienareiksmiskas - konkretus sudas.
Jo, kaip kas cia sake - geriau pragerk...Prisijungsiu... O:)

Liveris
2008-09-11, 03:01 PM
Na kaip paskaitinejus rusu saitus tai, 2002-2004 metais su 2vnt 75gdn buvo netgi pagerintas kazkurios klases SPL rekordas, jei nemaisau ~140 db. Pats turejau padares bandpassa is 75gdn senai tai grojo visai pakenciamai, kai zinant jo naujo kaina ~100lt.

hellmis
2008-09-11, 03:19 PM
Pats turėjau padares bandpassa is 75gdn senai tai grojo visai pakenciamai, kai zinant jo naujo kaina ~100lt.

Už tiek galima nusipirkti Ivolga Drive 8C, kuris gros daugiau, nei pakenčiamai O:)

Halu
2008-09-11, 03:40 PM
Pats turėjau padares bandpassa is 75gdn senai tai grojo visai pakenciamai, kai zinant jo naujo kaina ~100lt.

Už tiek galima nusipirkti Ivolga Drive 8C, kuris gros daugiau, nei pakenčiamai O:)

neketinu as jo pirkti kaip jus sisigalvojat nzn... as viska turiu tik laido metra nusipirkti ir junkti viskas. medziagos yra garsekalbis yra... tik va su tom dezem darosi nepaaiskinami dalykai tai failo neatidaro tai dar ka... tai jau atgraso nuo viso sito...

Liveris
2008-09-11, 07:30 PM
va imk ir konstruok is jo ka tik nori http://www.sub75gdn.narod.ru/75-1.htm

Saras
2008-09-11, 11:08 PM
Siulyciau daryt didele deze su ilgu faziku, deze per visa bagazine O:) Su plytom zaizdamas (reguliuodamas turi) jau butum pasidares deze O:)

Halu
2008-09-12, 08:31 AM
Siulyciau daryt didele deže su ilgu faziku, deže per visa bagazine O:) Su plytom zaizdamas (reguliuodamas turi) jau butum pasidares deže O:)

niekur neskubu :)

atvortke
2008-09-12, 09:01 AM
Na tai pats ir ieškok infos, o ne kas min prikelinėk temą, kad greičiau patarimo sulauktum.

Halu
2008-09-12, 09:11 AM
Na tai pats ir ieškok infos, o ne kas min prikelinėk temą, kad greičiau patarimo sulauktum.

as mandagus ir atrasau visad kaip paraso :smt019

Black Scorpio
2008-09-12, 02:04 PM
daryk uzdara deze, issimatuok oroginalioje dezeje grynai zemadazniui skirta turi ir susikalk pritaikyta i automobili, plius turint galvoje, kad uzdaro tipo dezes nera tokios jautrios paklaidoms, rezultate tau alyginti maza deze iseitu, juolab kad ir ta originali nedidele, tik taip atrodo ;)

Halu
2008-09-12, 07:34 PM
daryk uždara deže, issimatuok oroginalioje dezeje grynai zemadazniui skirta turi ir susikalk pritaikyta i automobili, plius turint galvoje, kad uždaro tipo dėžes nera tokios jautrios paklaidoms, rezultate tau alyginti maza deže iseitu, juolab kad ir ta originali nedidele, tik taip atrodo ;)

aciu uz patarimus bet man labai padeda vienas zmogus tai jis man ir apskaiciavo bandpass dezute su dviem fazikais :) o del to tai pas mane aina zemadaznis i visa turi originalios dezes :)

Liveris
2008-09-12, 08:44 PM
na dabar neberandu rusu saite nuorodos, ten buvo pasiulytas variantas originalia deze pjauti ties vidutiniu dazniu garsiuko nebeik viduriu link aukstadaznio. Ten gaunasi 38 litrai. Tai ir buvau pasidares taip, tai skambejo labai gerai. Jei originalia deze vistiek mesi lauk, tai gali pabandysi toki varianta.

Vaidusis
2008-09-18, 01:11 PM
Ir kaip tavo eksperimentas? Jau pasistūmėjo į priekį?

Halu
2008-09-18, 01:51 PM
Ir kaip tavo eksperimentas? Jau pasistūmėjo į priekį?

nu galima sakyt taip dbr susiieskotos/ nusipirktos medziagos. Pradeti pjaustimo darbai. ketinu iki kito savaitgalio pabaikti jaj niekur neisvyksiu tai sudesiu kelias nuotraukas ir papasakosiu darbu eiga toliau.
aciu kad domiesi :smt020 :smt023

Truemayhem
2008-09-18, 03:14 PM
Kai vaškas pasirodys tai pranešk butinai :smt044

Halu
2008-09-18, 03:29 PM
Kai vaškas pasirodys tai pranešk būtinai :smt044

manau tau tai rupeti maziausiai turetu. plius jaj nepatinka tema net nerasyk... ar nori kuo daugiau zinuciu parasyt? tada busi kietas? :smt023

Truemayhem
2008-09-18, 09:02 PM
Man ir nerupi - tik kai viska padarysi manau bus gaila laiko ir darbo pagal ta rezultata kuri girdesi. O jei turi daug laisvo laiko kad tokius projektus daryt tai tu laimingas zmogus ir as tau pavydziu :smt023 nieko asmenisko, siaip galvoju kad nusivylsi ir tiek. Gerai daugiau nerasysiu, nenervuosiu O:)

Liveris
2008-09-18, 09:25 PM
Nieko jis nenusipvils, gros visai normaliai, kaip pirmam subuj bus :supz: