PDA

View Full Version : Muzika į Audi A8 už 5000-6000k lt.

Turim
2008-09-08, 05:22 PM
Sveiki,

Tai vat atėjo metas pagaliau ir man susidėti aparatūrą... Norisi kokybės, bet žinoma, kad ir garso būtų :) Tai vat ką galėtumėt už tokią sumą pasiūlyti ar įmanoma kažką normalesnio susidėti? Jei galite parašykit ką rinktis nuo "priekio iki galo" t.y. kokios firmos prekes dėti ir maždaug kokius modelius ir atitinkamai kaina, dėkavoju iš anksto kurie nepatingės ir atsakys ;) :smt023

Pasiūlymų nebus? :smt017

Ernestas
2008-09-08, 08:27 PM
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=60.0
prisiregistruok ten ir pasiužiurėk Arūno_ postus ................

Turim
2008-09-08, 08:41 PM
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=60.0
prisiregistruok ten ir pasiužiurėk Arūno_ postus ................

Aš gal ne taip klausimą pateikiau :oops:. Aš pats nesidėsiu aparatūros lai tai lieka tiems kurie tuo užsiima, mane domina komponentai, magas, stiprintuvas bosas/bosai į palangę ir dar ko nepaminėjau ten kondikai ir t.t. Suma šita grynai tik šioms dalims izoliacijos ir darbo į ją neskaičiuoju. Man tiesiog reik sarašiuko su prekėmės bei jų kainomis ar nuorodom į tinklalapius. :smt100

Vaidusis
2008-09-08, 08:52 PM
Tu nori muzikos, ar ir telikų ir pan... Pasiliksi originalų Audi magą ar ir tą keisi?

Artūras S
2008-09-08, 08:52 PM
Kreipkis į tą žmogų kuris viską dės.Viską derink su instaliuotoju, o ne su visa Lietuva.Didžiausia problema yra išsirinkti ne produktus, bet instalerį.

Turim
2008-09-08, 08:57 PM
Tu nori muzikos, ar ir telikų ir pan... Pasiliksi originalų Audi magą ar ir tą keisi?

Šneka vien tik apie muziką, magą irgi keisiu :)

Kreipkis į tą žmogų kuris viską dės.Viską derink su instaliuotoju, o ne su visa Lietuva.Didžiausia problema yra išsirinkti ne produktus, bet instalerį.

Viskas su laiku mat nenoriu būt paskui apgaut, noriu sužinoti info iš jūsų :)

Artūras S
2008-09-08, 09:15 PM
Apsigausi pats jei sistemos komponentus parinkinėsi vadovaudamasis kitų subjektyvia nuomone.

Turim
2008-09-08, 09:19 PM
Apsigausi pats jei sistemos komponentus parinkinėsi vadovaudamasis kitų subjektyvia nuomone.

Na ok tu SAVO asmeninę nuomonę galėtum pasakyt, ką dėtum būdamas mano vietoje? Taip pat svarbi man ir Vaidusio nuomonė... :)

Vaidusis
2008-09-08, 09:21 PM
Na tuomet imčiau:
magas: Alpine CDA-9887 naujas ~1800Lt
toliau skirčiau ~2500Lt priekiniams komponentams ir stiprintuvui jiems
ir už likusius ~1700Lt subas ir stiprintuvas jam ir kondikas jei tokio reiks...

Tiesa visuomet žinok kad nuo parduotuvės kainos įmanoma gauti ~15-20proc pigiau....

Liveris
2008-09-08, 09:22 PM
imam situos du vnt http://www.audioprojektai.lt/?id=56 gaunasi apie 1100 lt
stipriu JL 1000/1 kaina apie 2700 lt
priekiui stipriu kad ir JL 300/2v2 kaina ~ 1200lt
o maga ir kompenentus gal kas patars, tingiu ieskot, na siaip paziurek kad ir alpine SPR 16cm,, kaina ~560 lt, maga deveta pigiau bus, dar konderi koki brax 1F ~500 t
na ir beveik telpi i suma. Siaip ti nebuk tinginys pats pasiieskok.

Turim
2008-09-08, 09:24 PM
Na tuomet imčiau:

Tiesa visuomet žinok kad nuo parduotuvės kainos įmanoma gauti ~15-20proc pigiau....

O tu pats parašei jau kaip pigiau ar brangiau? :) Pats būtum patenkintas tokia sistema?

Artūras S
2008-09-08, 09:32 PM
Daryčiau kuo paprastesnę sistemą.Su gerais daiktais.Kuo daugiau visko prikiši tuo bus blogiau.

Ernestas
2008-09-08, 09:41 PM
sau pirmiausiai įsidėčiau Optimos akumą, iš ebėjau atsisiūsčiau kokį Denoną ar McIntošą, raščiau ten pat kokį lempinį stiprintuvą, sumeščiau buitines kolonėles į priekį ir brangius buitinius laidus....... ir butų gana......... :smt017 :smt017 :smt017

Artūras S
2008-09-08, 09:45 PM
O finale netilptum į duotą sumą. O:)

JDM
2008-09-08, 09:49 PM
kaip tik neblogu daiktu yra parduodama, anksciau cia parsidavinejo denon a100 lyg ir (gal dar yra), nakas 700, clarion drx9255, hibridinis stipras priekinei akustikai, kondikai, subai, komponentai. nebent visko nori naujo? del garsiuku sutinku, kad nauji butu geriau, bet tokie daiktai kaip mano paminetos galvos kasdien nesimeto, bei hibridiniai stiprai. Tad siulau gerai pasiziuret skelbimu skilti pries perkant

Turim
2008-09-08, 09:50 PM
sau pirmiausiai įsidėčiau Optimos akumą, iš ebėjau atsisiūsčiau kokį Denoną ar McIntošą, raščiau ten pat kokį lempinį stiprintuvą, sumeščiau buitines kolonėles į priekį ir brangius buitinius laidus....... ir butų gana......... :smt017 :smt017 :smt017

O finale netilptum į duotą sumą. O:)

Ne, nu jūs keisti man :smt017

Artūras S
2008-09-08, 09:56 PM
Jei domiesiesi šitais dalykais, tai perskaityk viską po kokių metų tada suprasi kas norėta pasakyti.Dabar galime aiškinti išsijuosę vistiek nebus aišku.

Turim
2008-09-08, 09:59 PM
Jei domiesiesi šitais dalykais, tai perskaityk viską po kokių metų tada suprasi kas norėta pasakyti.Dabar galime aiškinti išsijuosę vistiek nebus aišku.

Tai vat po metų ir bus po metų :) Dabar aš juk klausiu už tokią sumą negi jūs negalit kažko mid pasiūlyti aš juk apie Hi-End nekalbu :/

JDM
2008-09-08, 10:02 PM
jei pats is kauno, siulau paskambint numeriu kuris yra virs tavo posto ir pasinaudot paslaugomis

Artūras S
2008-09-08, 10:09 PM
Hi End automobilyje yra nelabai realus dalykas. O:)

AutoBoomsas
2008-09-08, 10:13 PM

Tai vat kokia tavo bus sekanti sistema :mrgreen: Tai gal jam taviškę Audinę pasiūlyti, su muzika, o A8 priklijos, čia gi neproblema. :mrgreen:

Vaidusis
2008-09-08, 10:28 PM
Na tuomet imčiau:

O tu pats parašei jau kaip pigiau ar brangiau? :) Pats būtum patenkintas tokia sistema?

Kaina mago pateikiau kokią paskutinį kartą mačiau topo centre..
Dėl to ar patenkintas, nu pats turiu tokį magiuką, garsiakalbiai ir stiprintuvas kiek pigesni nei tu gali sau leisti,
bet taip aš esu patenkintas sistema priekis + subas gale,
tiesa ateity galvoju įdėt kažką į galą ir pajungt nuo silpno pigaus stiprintuvo, kad tyliai grotų tiems kurie sėdi gale, bet pats negirdėčiau.

AutoBoomsas
2008-09-08, 10:48 PM
tiesa ateity galvoju įdėt kažką į galą ir pajungt nuo silpno pigaus stiprintuvo, kad tyliai grotų tiems kurie sėdi gale, bet pats negirdėčiau.

Vaidusiui, tikrai taip nebus. Jei gu tu negirdėsi, jie tuo labiau. Galiniai garsiakalbiai yra arčiau tavo ausų ir keleivio iš dešinės, o ne keleivių sėdinčių už nugaros. Tam, kad tu negirdėtum galo, reikia garsint priekį, o garsinant priekį keleiviai jį tik ir girdės, kaip ir tu. O toliau atvirkščiai ir žodį scena mes pamirštame. Bet tai jau kita tema. ;)

Turim
2008-09-08, 10:52 PM

Kokios pas jumis montavimo kainos?

Vaidusis
2008-09-08, 10:56 PM

Vaidusiui, tikrai taip nebus. Jei gu tu negirdėsi, jie tuo labiau. Galiniai garsiakalbiai yra arčiau tavo ausų ir keleivio iš dešinės, o ne keleivių sėdinčių už nugaros. Tam, kad tu negirdėtum galo, reikia garsint priekį, o garsinant priekį keleiviai jį tik ir girdės, kaip ir tu. O toliau atvirkščiai ir žodį scena mes pamirštame. Bet tai jau kita tema. ;)

Pas mane gi ne A8 o Rover 600 tai gale garsiakalbiai stovi palangėje, tiksliau stovės gal kada nors, dabar ten elipsių dydžio skylės kad bosas kvėpuotų iš bagažinės...

JLsystem
2008-09-08, 11:08 PM
Turim, jeigu tu nori sistemos kurią pagarsinęs atkreiptum savo panelių dėmesį tai firma daugiau mažiau netures įtakos. o jei nori muziką kausyti tai tikrai tu 6k LT tau sunkiai užteks tik magui, komponentam ir stiprintuvui. (naujos prekės)

Tokiu atveju imti Maga: Bent Deh-p88rs, stiprintuva TRU Technology, ar koki kito gamintojo rimta stiprintuva. Bei gerus komponentus, MBQ Q-line. RS audio PRO. (tik siūlymas)

Vaidusis
2008-09-08, 11:11 PM
Aš siūlyčiau komponentus imti naujus, o magas, stiprintuvai gali būti ir kažkiek naudoti, nelabai tai įtakos turės....

Vilmantas
2008-09-08, 11:49 PM
O as palaikau Arturo nuomone.
Nes kiekvienam savaip sviecia, kiekvieno nuosavos ausys kitaip girdi...
Yra patarle: simtas aukliu vaikas be galvos.

Pasidomek ne vieno , keliu masteriu pasiulymais - rinktis gi gali iki pamelynavimo... O:)
Kita vertus: gamintoju pavadinimai gali kokie nori buti - jei daiktai rimti - sukurpti atitinkamo lygio sistema - profesionalaus montazo reikalas.

manacas
2008-09-09, 07:58 AM
atvaryk i kauna rugsejo 20-21 dienomis ir paklausysi :) o tada manau tikrai kazka issirinksi :)

Ernestas
2008-09-09, 10:44 AM
atvaryk i kauna rugsejo 20-21 dienomis ir paklausysi :) o tada manau tikrai kažką issirinksi :)

:taip: :taip: :taip: :taip:

Gincė
2008-09-09, 10:49 AM
atvaryk i kauna rugsejo 20-21 dienomis ir paklausysi :) o tada manau tikrai kažką issirinksi :)

A8 su gamyklinia multimedija :D

Artūras S
2008-09-09, 11:05 AM

Sutartinės.Viskas priklauso nuo užsakovo ir kaip ir ką dėsime.Tokie dalykai apkalbami vietoje.Tai individualūs užsakymai ir susitarimai nėra standartiniai.Pvz. stiprintuvo montavimas.Vienu atveju jį suki prie lentos, kitu dei į centrinė konsolės vidų.Slepi.Montavimo kaina skiriasi kardinaliai.

Turim
2008-09-09, 01:14 PM

Sutartinės.Viskas priklauso nuo užsakovo ir kaip ir ką dėsime.Tokie dalykai apkalbami vietoje.Tai individualūs užsakymai ir susitarimai nėra standartiniai.Pvz. stiprintuvo montavimas.Vienu atveju jį suki prie lentos, kitu dei į centrinė konsolės vidų.Slepi.Montavimo kaina skiriasi kardinaliai.

Na jei viską reik nuo a iki z padaryt, izoliacijos ir t.t. Viskas paprastai nepaslėpta, tik maždaug apytikslė kaina kokia būtų tiksliai nereik :)

525i
2008-09-09, 03:18 PM
Cia,kad lengviau orientuotis butu.Tik darbas nuo 2000lt,vibro-garso izoliacija,laidu pravedimas,garsiakalbiu prisukimas i gamyklines vietas,subo dezes idejimas i bagaznika,belekur stiprintuvu prisukimas,magas irgi i gamykline vieta O:)

Turim
2008-09-09, 03:49 PM
Cia,kad lengviau orientuotis būtų.Tik darbas nuo 2000lt,vibro-garso izoliacija,laidu pravedimas,garsiakalbiu prisukimas i gamyklines vietas,subo dėžes idejimas i bagaznika,belekur stiprintuvu prisukimas,magas irgi i gamykline vieta O:)

Dėkui, vat man tokio ats ir reikėjo :)

Black Scorpio
2008-09-10, 11:34 PM
Cia,kad lengviau orientuotis būtų.Tik darbas nuo 2000lt,vibro-garso izoliacija,laidu pravedimas,garsiakalbiu prisukimas i gamyklines vietas,subo dėžes idejimas i bagaznika,belekur stiprintuvu prisukimas,magas irgi i gamykline vieta O:)
2000? :shock: o jeigu visa tai, tik be vibro izoliacijos? :D

peris
2008-09-10, 11:40 PM
tai kad speju tik vien uz vibroizoliacija dar daugiau nuplest galima :) taigi tiek visko isardyt reik, graziai atgal sudet O:)

Turim
2008-09-11, 12:18 AM
tai kad spėju tik vien uz vibroizoliacija dar daugiau nuplest galima :) taigi tiek visko isardyt reik, graziai atgal sudet O:)

Nu tai nu nafik... Ką aš dar 5 gabalus mokėsiu už viską :smt017 Tada nusipirksiu už 1k kalatūškių pats susidėsiu ir bus gerai... Nes čia jau biškį virš logikos :smt019

peris
2008-09-11, 08:03 AM
tai kad spėju tik vien uz vibroizoliacija dar daugiau nuplest galima :) taigi tiek visko isardyt reik, graziai atgal sudet O:)

Nu tai nu nafik... Ką aš dar 5 gabalus mokėsiu už viską :smt017 Tada nusipirksiu už 1k kalatūškių pats susidėsiu ir bus gerai... Nes čia jau biškį virš logikos :smt019

tai vat pats susidek kaip ten tau sudetu ir suprasi uz ka moki pinigus tokius ;)

DEIVISC
2008-09-11, 08:17 AM
[quote=peris link=topic=8510.msg88408#msg88408 date=1221079201]
[/quote

arba vaziuok pas autopliuso lygio meistriukus sudes tau 4 -6 kart pigiau ir galesi dziaugtis maloniai skambancia atsiprasau barskancia muzika :-D

Turim
2008-09-11, 08:55 AM

tai vat pats susidek kaip ten tau sudetu ir suprasi uz ka moki pinigus tokius ;)

[quote=peris link=topic=8510.msg88408#msg88408 date=1221079201]
[/quote

arba vaziuok pas autopliuso lygio meistriukus sudes tau 4 -6 kart pigiau ir galesi dziaugtis maloniai skambancia atsiprašau barskancia muzika :-D

Aš savo nuomonę pasakiau... Tikrai 5k nesiruošiu išmest... Na 2k suprantu, bet jei čia vien tik izoliacijai tiek tai man to tikrai nereik :smt018

Halu
2008-09-11, 08:58 AM
ko tu cia ardaisi? paklausei kiek kainuotu tau zmones ir pasake kiek... nenori isvis neisleisk ne cento :smt021

Turim
2008-09-11, 10:21 AM
ko tu cia ardaisi? paklausei kiek kainuotu tau žmonės ir pasake kiek... nenori isvis neisleisk ne cento :smt021

Nieks čia nesinervuoja :twisted: Va kitoje temoje žmogus parašė biškį ne tokias kosmonautiškas izoliacijos kainas :smt021 Iš kur čia tokios kainos 2k+ už izoliaciją :smt017

manacas
2008-09-11, 10:25 AM
nu cia gal uz visos masinos vibro garso izoliacija su kokiom afigienom medziagom?... seip, jei uzteks tik dureles, tai laisvai galima ir paciam viska pasidaryt. Na su variklio pertvara daugiausiai turbut darbo, visa kita, grindys, lubos bagazine, tikrai ne kosmosas, ir viska paciam galima pasidaryt :) ir ziurek, sutaupei 2k lt :partyman: :partyman: :partyman:

Gincė
2008-09-11, 10:30 AM
Šiaip tai normaliai ne konvejeriniu būdu sumontuot aparatūrą ir padaryt garso izoliaciją ,tai ne diena ir ne dvi trunka ... įverinus kokybiškų garso izoliacijos medžiagų kainą ir kiekį - viską supliusavus tai čia už tas 2klt tai minusas ,o ne uždarbis gausis

Turim
2008-09-11, 11:04 AM
Šiaip tai normaliai ne konvejeriniu būdu sumontuot aparatūrą ir padaryt garso izoliaciją ,tai ne diena ir ne dvi trunka ... įverinus kokybiškų garso izoliacijos medžiagų kainą ir kiekį - viską supliusavus tai čia už tas 2klt tai minusas ,o ne uždarbis gausis

Bet jei aš tą mašiną turėsiu du metus, tai nemanau, kad verta čia takyje dėngy kišt, visgi pirkėjui nusispjaut bus ten už 2k ar 3k ta izoliacija sudėta :smt022 O jos po to gi neišiminėsi :oops:

Gincė
2008-09-11, 11:10 AM
Bet jei aš tą mašiną turėsiu du metus, tai nemanau, kad verta čia takyje dėngy kišt, visgi pirkėjui nusispjaut bus ten už 2k ar 3k ta izoliacija sudėta :smt022 O jos po to gi neišiminėsi :oops:

patikėk su šia dilema susiduria beveik visi, kas nori kokybiško garso savo automobilyje

Vilmantas
2008-09-11, 11:38 AM
Hm...Kukliai papriestarausiu - gal nereikia tu 2000 lt. , laikantis ne paciu auksciausiu standartu, juolab auto ne UAZ ar VAZ, gali buti pigiau. Manau su tuo visi sutiks.
Yra skirtumas - kur masina daroma taikantis i varzybu prizines vietas ir eiliniam vartotojui. Aisku - ir pats galiu ta tema ivairiai interpretuoti - neva reikia daryti geriausiai ir dar geriau, priedo pasisvaistyti skambiom frazem apie kokybes siekima ir t.t.
Kokie poreikiai tokia pasiula - mielieji, negi aiskinti reikia... :smt018

Gincė
2008-09-11, 11:49 AM
Kokie poreikiai tokia pasiula - mielieji, negi aiskinti reikia... :smt018

nafiga laikyt limuzinu užgriozdintą garažą ,jei galima konvejeriu kišt signalkes į auto per tą laiką :) min vargo-max pelno . :oops: iš auto audio instaliavimo nepragyvensi

Artūras S
2008-09-11, 05:41 PM
Taigi, taigi.Kainuoja tie muzikiniai dalykai ir kainuoja tikrai nemenkai.Antras dalykas ir namie lygiai taip pat kainuoja.Taigi kam ko reikia ir kas kokius turi prioritetus.Temos autorius skiria max 5000lt.Kitam tai būtų pradinė suma sistemai ir t.t.Kitas skraido su oro balionais kainuojančiais 100 000 ir daugiau lt..Tiesiog jei kažko nereikia tai ir nebeskiriama pinigų.

Turim
2008-09-11, 05:54 PM
Taigi, taigi.Kainuoja tie muzikiniai dalykai ir kainuoja tikrai nemenkai.Antras dalykas ir namie lygiai taip pat kainuoja.Taigi kam ko reikia ir kas kokius turi prioritetus.Temos autorius skiria max 5000lt.Kitam tai būtų pradinė suma sistemai ir t.t.Kitas skraido su oro balionais kainuojančiais 100 000 ir daugiau lt..Tiesiog jei kažko nereikia tai ir nebeskiriama pinigų.

Na aš galvojau 6k muzikai ir 2,5k (max) tom izoliacijom ir darbui, nesitikėjau , kad tiek gali kainuot :smt022

ttadaz
2008-09-11, 06:04 PM
Na aš galvojau 6k muzikai ir 2,5k (max) tom izoliacijom ir darbui, nesitikėjau , kad tiek gali kainuot :smt022

Nepergyvenk taip stipriai :goodman: Nuvažiuok pas normalų auto audio instaliatorių (ar dar kur nors), paaiškink: ko nori, kiek turi pinigų, parodyk mašiną... Ir tau sukomplektuos kažkokį tai variantą už tą sumą, kurią turi.

Black Scorpio
2008-09-11, 06:06 PM

bitumo galima susiorganizuoti papigiai, o paciai instaliacijai daryti rekia susirasti toki zmogu kuris gerai moka ta reikala ir dirba pagal patenta garaziukyje, taip iseitu zymiai pigiau, nes jam nereikia atidavineti didziosios uzdarbio dalies imonei ir t.t. :)

Vilmantas
2008-09-11, 07:00 PM
"toki zmogu kuris gerai moka ta reikala"

...noreciau Kaspirovskiu buti - ateini i garaziuka ir iskarto matai - gerai/blogai moka reikala... O:)
Nors tiesos yra - ko gero butu pigiau. :smt017

tolka
2008-09-11, 07:28 PM
pigumas ne visada duoda norima rezultata...esu mates tuos 'garaziukuose' daromus darbus...pas viena podiumus darem tai aplauze apsyvkiu laikiklius mersui,aptrauke negraziai,barska...
maciau kai palange galine dare,padek dieve,pats buciau graziau pasidares,paskubom sumete,dalis garsiakalbiu ore gabo ant keliu varztu...
zodziu kiek kaune maciau,tai nenoreciau ten savo auto varyti...jau geriau kelis simtus dataupysiu,bet atsisedes kaifuosiu ir nagu nereikes man yen kist ir dadarinet.o kol pinigu nera,issipjauni ziedus ir kisi i originalias vietas,taupai pinigus O:)neini i sokius

Black Scorpio
2008-09-11, 07:33 PM
o atvorke kartais ne garaziukyje darbuojasi? O:)

Vilmantas
2008-09-11, 08:23 PM
Nereikia apie tai kad brangu - garantuotai gerai :smt018
Paciam buvo - mokejau kaip MODERNOJ VIP klientas o finale ir langai strigo ir stoikes atsoko ir kt. smulkme. :!:
Atmestino darbo visur gali tiketis. Ne viskas auksas kas auksu ziba.

525i
2008-09-11, 08:58 PM
Nieks čia nesinervuoja :twisted: Va kitoje temoje žmogus parašė biškį ne tokias kosmonautiškas izoliacijos kainas :smt021 Iš kur čia tokios kainos 2k+ už izoliaciją :smt017

Cia,kad lengviau orientuotis būtų.Tik darbas nuo 2000lt,vibro-garso izoliacija,laidu pravedimas,garsiakalbiu prisukimas i gamyklines vietas,subo dėžes idejimas i bagaznika,belekur stiprintuvu prisukimas,magas irgi i gamykline vieta
Aklas ar kaip yra,ar laidu pravedimo ir kitos fignios neskaitai darbu?Rimtoj firmoj, kiek kainuoja daigtai, tiek pat kainuoja darbas juos sumontuot (ne sukist bele kaip,o sumontuot,apipavidalint normaliai,suderint viska ir t.t.)

atvortke
2008-09-11, 10:21 PM
o atvorke kartais ne garaziukyje darbuojasi? O:)
Kaip kada :) priklausomai nuo situacijos

tolka
2008-09-11, 10:35 PM
Nereikia apie tai kad brangu - garantuotai gerai :smt018
pačiam buvo - mokejau kaip MODERNOJ VIP klientas o finale ir langai strigo ir stoikes atsoko ir kt. smulkme. :!:
Atmestino darbo visur gali tiketis. Ne viskas auksas kas auksu ziba.

tai modernoj garantijos neduoda po darbu?stringa ir taisei pats?Visi ten VIP klientai O:)
o tie mano mineti autopliusuose skelbiasi...tad nesunku papult

Vilmantas
2008-09-12, 12:20 AM
Ne taip supratot - mokejau kaip modernoj. Dare kitur.

Turim
2008-09-12, 12:23 AM

Cia,kad lengviau orientuotis būtų.Tik darbas nuo 2000lt,vibro-garso izoliacija,laidu pravedimas,garsiakalbiu prisukimas i gamyklines vietas,subo dėžes idejimas i bagaznika,belekur stiprintuvu prisukimas,magas irgi i gamykline vieta
Aklas ar kaip yra,ar laidu pravedimo ir kitos fignios neskaitai darbu?Rimtoj firmoj, kiek kainuoja daigtai, tiek pat kainuoja darbas juos sumontuot (ne sukist bele kaip,o sumontuot,apipavidalint normaliai,suderint viska ir t.t.)

Vat, vat taip ir galvojau, norejos normaliu zmoniu palyginimu, bet gaunas kaip visada ala pasiulymai "ar zinai kiek ima rimtos firmos"
uztat ir klausiu jusu kur pigiau ir kokybiskai ir nereik man aiskint kad tik kur kaina 5 kart virsija normos ribas ten yra zjb, cia yra turtingu tevu vaikeliu ìsmislas arba tu firmu chebra gali taip siultyt. Puikus pvz galiu jums pasiulyt auksaranki elektrika uz papigiai. Tai tiek...

marko
2008-09-12, 01:09 AM
tufta kažkokia čia šnekat mano nuomone.Svaigsta čia varžybininkai apie VISOS mašinos garso/vibro izoliacijas,čia savaime aišku kad pigu nebus,nes laiko daug užima ir ,kai normalaus bitumo kvadrato kaina siekia 60lt galima primest kas gausis,bet kam to reikia? A8,juk tai ne koks barškantis senas japonas.Pilnai užteks priekines dureles normaliai išklijuot,ką galima pačiam labai paprastai pasidaryt.
Papraščiausius darbus-išvedžiot laidus,prisukt stiprą prie lentos ,įsidėt magą,ponas nesugebėsit?Sutaupysi iš kart nemažą sumą pinigų ...
Bet vis tik rekomenduočiau priekine akustika duot sumontuot profui,ypač svarbu aukštadažniu montavimas.Visa kita pats.
Pas profa skaitau reikia važiuot,kai sistema/montavimo vietos nestandartinės,filtrų gamyba na ir tt...
Niekad nesuprasiu tų ,kurie nuvažiuoja į firmą ir deda gavno ,bet moka didelius pinigus už instalą.
Tad mano galva visada geriau išleist kuo daugiau daiktam,o instaliuotis pačiam ir patikėt profam tik jei kažko nesugebi pats.
Jokiu būdu nesmerkiu firmų,laikas pinigai,o rimtos sistemos nepasistato per naktį...

Ko tais patarimų negirdžiu,apart eilinio pasiuntimo pas instalerį?
Kažkur neseniai skaičiau vieno užsienio instalerio patariama sistemelę ,kuri labai pasiteisino ir žymiai brangesnes sistemas apgrojo. Rainbow profi serijos komponentai ir subas, zapco competition stiprai,bei sony cdx-c90 galva
Gaunasi,audiofilinė galva naudota iki 1500,stipras/ai nauji 2500,akustika 1500,bosas 1000-viso 6500lt
Arba stiprius pakeisti kokiu tru technology,o akustika mb quart q arba rs audio pro gaminiais.

Vilmantas
2008-09-12, 01:43 AM
Pritariu.
Bet ir ta pacia lenta reikia kazkur prisukti, tik po to visa kita...Kaip ir su mago idejimu - nelaukia su paruostais laidukais niekas - ne 2 golfas gi. :!:
Manau isvada TURIMUI butu ieskoti nebrangaus masterio. Stebuklingu darbu ten nereikes, juolab ir visa akustika desi i standartines vietas ( perdarineti salono nenoresi ) - papildomu derinimu ir scenos gaudymu nebus.

Turim
2008-09-12, 10:06 AM
tufta kažkokia čia šnekat mano nuomone.Svaigsta čia varžybininkai apie VISOS mašinos garso/vibro izoliacijas,čia savaime aišku kad pigu nebus,nes laiko daug užima ir ,kai normalaus bitumo kvadrato kaina siekia 60lt galima primest kas gausis,bet kam to reikia? A8,juk tai ne koks barškantis senas japonas.Pilnai užteks priekines dureles normaliai išklijuot,ką galima pačiam labai paprastai pasidaryt.
Papraščiausius darbus-išvedžiot laidus,prisukt stiprą prie lentos ,įsidėt magą,ponas nesugebėsit?Sutaupysi iš kart nemažą sumą pinigų ...
Bet vis tik rekomenduočiau priekine akustika duot sumontuot profui,ypač svarbu aukštadažniu montavimas.Visa kita pats.
Pas profa skaitau reikia važiuot,kai sistema/montavimo vietos nestandartinės,filtrų gamyba na ir tt...
Niekad nesuprasiu tų ,kurie nuvažiuoja į firmą ir deda gavno ,bet moka didelius pinigus už instalą.
Tad mano galva visada geriau išleist kuo daugiau daiktam,o instaliuotis pačiam ir patikėt profam tik jei kažko nesugebi pats.
Jokiu būdu nesmerkiu firmų,laikas pinigai,o rimtos sistemos nepasistato per naktį...

Kažkur neseniai skaičiau vieno užsienio instalerio patariama sistemelę ,kuri labai pasiteisino ir žymiai brangesnes sistemas apgrojo. Rainbow profi serijos komponentai ir subas, zapco competition stiprai,bei sony cdx-c90 galva
Gaunasi,audiofilinė galva naudota iki 1500,stipras/ai nauji 2500,akustika 1500,bosas 1000-viso 6500lt
Arba stiprius pakeisti kokiu tru technology,o akustika mb quart q arba rs audio pro gaminiais.

Pritariu.
Bet ir ta pacia lenta reikia kažkur prisukti, tik po to visa kita...Kaip ir su mago idejimu - nelaukia su paruostais laidukais niekas - ne 2 golfas gi. :!:
Manau isvada TURIMUI būtų ieskoti nebrangaus masterio. Stebuklingu darbu ten nereikes, juolab ir visa akustika desi i standartines vietas ( perdarineti salono nenoresi ) - papildomu derinimu ir scenos gaudymu nebus.

Taip ponas laidus išvedžiot, magą įsidėt ir stiprą prisisukt sugebėsiu :)) O gal jūs žinot kur tokį masterį Kaune rast? :)

tolka
2008-09-12, 10:54 AM
instaleriui duodi daryt tai,ko nesugebi pats...nuo to ir suma priklauso.jei tik duris klijuosi ar podiumus darysi ir nekainuos tau kosmoso...o jei VISKA,tada jo

spydas
2008-09-12, 11:37 AM

a ko norėt su tokiu klausimu ;) Beveik lažinčiaus kad autorius su statybom susijęs :D Krc yra objektas (mašina), yra biudžetas, sudarykit jam medžiagų sąrašą, darbų sąrašą, sąmatėlę krc, duokit pigų ir gerą rangovą. Tuo tarpu apie Muziką apskritai neužsiminta buvo, netgi ko klauso, jokių reikalavimų. Nu tai čia tik tik ir mėsa instaleriui :D Ne mūsų žmogus :D

Turim
2008-09-12, 11:53 AM

a ko norėt su tokiu klausimu ;) Beveik lažinčiaus kad autorius su statybom susijęs :D Krc yra objektas (mašina), yra biudžetas, sudarykit jam medžiagų sąrašą, darbų sąrašą, sąmatėlę krc, duokit pigų ir gerą rangovą. Tuo tarpu apie Muziką apskritai neužsiminta buvo, netgi ko klauso, jokių reikalavimų. Nu tai čia tik tik ir mėsa instaleriui :D Ne mūsų žmogus :D

Kokie gali būti reikalavimai, kad gyvenime jokios padorios sistemos neturėjęs :) O muzikytė klausoma nuo Queen iki Linkin Park ;)

Ernestas
2008-09-12, 12:27 PM
visa tema gavosi apie orą :-D :-D atėjo temos autorius pirštus išskėtęs tipo turiu krūvą babkių reik muzikos galvodamas kad tuoj čia instaleriai susimuš kuriam čia tokį VIP klientą aptarnaut, bet gavo nuogą teisybę į akis kaip šlapiu skuduru ir pradėjo uodegą sukt tipo oi brangu, tipo man taip nereikia, tipo pats pusę pasidarysiu.........ir td. ir tp......... matyt pamiršo šio forumo pavadinimą..... arba net jo neskaitė :-D :-D :-D :-D

Turim
2008-09-12, 12:33 PM
visa tema gavosi apie orą :-D :-D atėjo temos autorius pirštus išskėtęs tipo turiu krūvą babkių reik muzikos galvodamas kad tuoj čia instaleriai susimuš kuriam čia tokį VIP klientą aptarnaut, bet gavo nuogą teisybę į akis kaip šlapiu skuduru ir pradėjo uodegą sukt tipo oi brangu, tipo man taip nereikia, tipo pats pusę pasidarysiu.........ir td. ir tp......... matyt pamiršo šio forumo pavadinimą..... arba net jo neskaitė :-D :-D :-D :-D

Nereik rodyt savo iškreiptos fantazijos čia, kur buvo parašyta , kad čia tipo krūva babkių??? Man tai nemaži pinigai, bet nei aš čia gyriaus, kad tiek leisiu nei ką :smt019 Realiai net ir negalvojau apie visą mašinos izoliavimą, bet vien tas pasakymas , kad "neverta prasidėt su aparatūros dėjimu jei gali konvėjeriu dėt signalkes" tipo jei aš noriu dėtis muziką turiu sumokėt už tiek kiek signalkių sudėtų per tą laiką, keistai nuskambėjo iš žmogaus kuris tuo užsiima... :smt017

Ernestas
2008-09-12, 12:47 PM
nu gerai.... jeigu visdėlto sugebėsi susidėt muziką, parašyk jei nesunku bus ką susidėjei, už kiek ir per kiek, o aš tau paskaičiuosiu kiek procentų sumos tau kainavo darbas pas instalerį ir perskaičiuosiu pagal signalizacijų dėjimo uždarbį.......... minimum prižadu tau šoką įvaryt :-D :-D :-D

Turim
2008-09-12, 12:53 PM
nu gerai.... jeigu visdėlto sugebėsi susidėt muziką, parašyk jei nesunku bus ką susidėjei, už kiek ir per kiek, o aš tau paskaičiuosiu kiek procentų sumos tau kainavo darbas pas instalerį ir perskaičiuosiu pagal signalizacijų dėjimo uždarbį.......... minimum prižadu tau šoką įvaryt :-D :-D :-D

Ar aš sakiau, kad pats muziką dėsiu? Sakiau elementarius dalykus tokius kaip laidų pravedimas, žiūrinėjau yra puikiai parodyta kaip dureles išsiklot izolento, ir fsio visą kitą jau vienas narys pasiūlė, akd padės susitvarkyt (vienintelės kuris sugebėjo parašyt PM su koknrečiais pasiūlymais...) na kai nedaręs užtruksiu savaitgalį visą, tai tiek...

peris
2008-09-12, 01:13 PM
greitas jei uzteks savaitgalio O:)

Turim
2008-09-12, 01:16 PM
greitas jei užteks savaitgalio O:)

Na aš jei jau pradėsiu tai darysiu nuo 8h ryto iki 24h nakties :)

525i
2008-09-12, 02:07 PM
Linkiu kantrybes darbuose.
p.s. garaziniu instaliacijos ypatumai O:)

AutoBoomsas
2008-09-12, 07:42 PM
Maksimum už meistriškumą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Halu
2008-09-12, 07:44 PM
ir as tox meistriukas galiu tada O:) varykit pas mkane masinas :D

Turim
2008-09-13, 10:09 PM
Linkiu kantrybes darbuose.
p.s. garaziniu instaliacijos ypatumai O:)

Visgi buvo nusprest, kad aš savo lapcių nekišiu... :) Jei viskas gerai spalio pradžioje prasidės komplektavimas, kai viskas bus baigta jei kam indomu bus galės pasiklausyt, manau bus :smt023

Vaidusis
2008-09-13, 10:14 PM
Jei nepaslaptis kas darys ir kokia planuojama šio projekto vertė?

Taip pat ką pasirinkot? kokios sudedamosios dalys planuojamos?

Turim
2008-09-13, 10:31 PM

Galiu pasakyt tiek , kad viskas bus per vieną šio forumo nary. Vertė praktiškai nesikeis, bet kaip ir sakiau (jei viskas bus gerai), viskam bus skirta max 10k lt čia ir darbui ir pačiam muzikiniui projektėliui, bet kadangi darbo kaina buvo minėta ~1,5k ne taip kaip kai kurių prieš tai O:) Tai jau ir pinigėlių dar daugiau lieka ant muzikos, o ką dėsim jau kai ateis laikas viską nuspresim, kaip ir sakė aptarsim keletą variacijų ;)

kestutis111
2008-09-13, 11:13 PM

Galiu pasakyt tiek , kad viskas bus per vieną šio forumo nary. Vertė praktiškai nesikeis, bet kaip ir sakiau (jei viskas bus gerai), viskam bus skirta max 10k lt čia ir darbui ir pačiam muzikiniui projektėliui, bet kadangi darbo kaina buvo minėta ~1,5k ne taip kaip kai kurių prieš tai O:) Tai jau ir pinigėlių dar daugiau lieka ant muzikos, o ką dėsim jau kai ateis laikas viską nuspresim, kaip ir sakė aptarsim keletą variacijų ;)
ir gerai padarei, nes cia puse kad tik p**** prota daugiau nieko, ir aisku nacionalinis lietuvos bruozas skaiciuot kito pinigus nesakau visi bet dauguma kai cia toks vienas tau parase posta...

DEIVISC
2008-09-13, 11:59 PM
kaip statybose darbas kelis kart brangesnis nei medziagos :!:

spydas
2008-09-14, 12:10 AM

Kaip ir buvo iškart sakyta - kreipkis į instalerį ;)

Turim
2008-09-14, 12:31 AM
kaip statybose darbas kelis kart brangesnis nei medžiagos :!:

Nelabai jūsų ponas minties supratau... Žiūrint koks darbas ir kokia jo specifika, jei pradėsim daryt tokus palyginimus, kad kokios kainos medžiagų tai turi būt žymiai didesnės/mažesnės darbų kainos tai jau manau čia visiška nesamonė... :smt018

fruktas
2008-09-14, 01:20 AM
man soundservice uz duru garso ir vibro izoliacija paeme po 150lt, manau pačiam vargt neverta. dabar vaziuoju kaip su limuzinu dvigubais langais.

atvortke
2008-09-14, 08:50 AM
man soundservice uz duru garso ir vibro izoliacija paeme po 150lt, manau pačiam vargt neverta. dabar vaziuoju kaip su limuzinu dvigubais langais.
:-D Kurgi ne... Na nebent tas limuzinas KIA arba HYUNDAY :-D beja vienam forumiečiui po soundservice'o pradėjo luptis bitumas labai greit...

DEIVISC
2008-09-14, 11:51 AM
soundservisas salia mano garazo taip ir neikisau nosies pažiūrėt ka jie ten ir kas tokie darbuojasi, atsiliepimai nekokie kaip matau nors mete daug reklamos , graziai apipavidalino garaziuka, radijo reklamos ir t.t.ir klienturos pritrauke kaip girdet tik ar ilgam jei toks kruopstumas, panasu kad ten jaunimelis krapstos

525i
2008-09-14, 12:19 PM
Smalsu, ar varzybose ruosies dalyvaut? O:)

Turim
2008-09-14, 01:50 PM
Smalsu, ar Varžybose ruosies dalyvaut? O:)

Na pabandysiu įdomumo dėlei, gal užsikabinsiu :)

DEIVISC
2008-09-14, 05:09 PM
kaip statybose darbas kelis kart brangesnis nei medžiagos :!:

Nelabai jūsų ponas minties supratau... Žiūrint koks darbas ir kokia jo specifika, jei pradėsim daryt tokus palyginimus, kad kokios kainos medžiagų tai turi būt žymiai didesnės/mažesnės darbų kainos tai jau manau čia visiška nesamonė... :smt018
Ponas atsakau - uz stogu dengima bitumine danga darbo kaina yra nuo 25lt uz kv.nors dangos kaina apie 10lt ir tai yra zymiai lengviau uzlydyt nei gerai priklijuot automobilyje viska ardant .

525i
2008-09-14, 05:26 PM
Manau baigiam tema,zmogus rado meistra,konsultaciju daugiau nereiks,o rezultata kaip pamatysim/isgirsim tada prikelsim tema 33

Black Scorpio
2008-09-14, 05:28 PM
sutinku, tik tegul butinai pasako kas dare O:)

Turim
2008-09-14, 05:47 PM
Manau baigiam tema,zmogus rado meistra,konsultaciju daugiau nereiks,o rezultata kaip pamatysim/isgirsim tada prikelsim tema 33

Kai viskas bus baigta, tada viskas bus tiksliai aprasyta kur, kaip, ir kas buvo daryta :)

DEIVISC
2008-09-15, 09:54 PM
paslaptingam forumieciui bus didele atsakomybe...

Turim
2008-09-15, 11:01 PM
Kažko naujo manau neišgirsit :) Bet manau bus gerai :smt023 33

Vilmantas
2008-12-09, 11:39 AM
Tiesa pasakius - taip ir liko nebaigta sita tema: kur gi toji zadeta sistema...kas atsakingas... :angel:

Ania
2008-12-09, 12:19 PM
Ne tiek žmogui padėjo kiek nervus patasė :D tai tas ir dingo :D Nors kažkiek radau ir aš savo mašinai įdomios info.

peris
2008-12-09, 01:04 PM
pradziai pagrindu reikia, kad suprast kodel taip ir anaip o tada jau ideju savo masinai :angel:

Ania
2008-12-09, 03:04 PM
Gilinuosi. Po truputi atsiras ir supratimas, esu tikras.

JoJo
2008-12-09, 03:07 PM
Po poros metu turetu atsirast supratimas :biggrin:

Ania
2008-12-09, 05:12 PM
Po poros metu turėtų atsirast supratimas :biggrin:

O čia jau matysim :angel:

Cezarijus
2008-12-09, 06:00 PM
Po poros metu turėtų atsirast supratimas :biggrin:

jei atsirenki kas teisinga 6 men uztenka kad ateitu supratimas, o kad kazka ismokt cia jau kita kalba :angel: