Prisijungti

View Full Version : del magnetolu stiprintuvo

tolka
2008-09-09, 08:41 PM
man iskilo klausimas,jei viska biampingu jungineju pas save auto,kodel,tarkim aukstadazniams nepanaudojus vidinio mano auto cd stiprintuvo? O:)
ten 15-20w rms,per pirmos eiles filtra man uztektu...
tik klausimas kaip su kokybe?
privaluma tik ta matau kad signalo kelias i ta stiprintuva ir is jo trumpas...
tik klausimas ar jo detales ir schemotechnika ssss atkuria ar puse velnio...
Tai kaip su tais stiprintuveliais cd magnetolose?laukiu jusu nuomoniu

Truemayhem
2008-09-09, 09:57 PM
man iskilo klausimas,jei viska biampingu jungineju pas save auto,kodel,tarkim aukstadazniams nepanaudojus vidinio mano auto cd stiprintuvo? O:)
ten 15-20w rms,per pirmos eiles filtra man uztektu...
tik klausimas kaip su kokybe?
privaluma tik ta matau kad signalo kelias i ta stiprintuva ir is jo trumpas...
tik klausimas ar jo detales ir schemotechnika ssss atkuria ar puse velnio...
Tai kaip su tais stiprintuveliais cd magnetolose?laukiu Jūsų nuomoniu

As irgi kazkada apie tai masciau - bet ne tik galingume cia esme. Nejunk geriau, nes iskraipymai bus didesni. Aisku ziurint su kokiu stipru lygint bet jei +- padorus tai tikrai neverta jungt aukstus nuo mago. Bus puse velnio ir tiek, pajungsi nuo stipro ir isgirsi skirtuma.

tolka
2008-09-09, 10:26 PM
tiesiog avtozvuke viena masina buvo gana rimtai padaryta,o viduriukai prieky nuo mago 88rs ejo...tai ir sudomino

Truemayhem
2008-09-09, 10:35 PM
Pinigu rimtam stiprui pritruko ant viduriuku :-D Ehh zmones padaro buna - kaip tik viduriukam labiausiai demesio skirt 3juostej reikia, o jie nuo mago, o dar ir nuo P88 :smt021 :smt017

Vaidusis
2008-09-09, 11:15 PM
spėju nebent nuo mago priešbosius, nes ir aukštiem ir viduriam kokybė labiau svarbu, nors jei kažkas bus ne į temą tai vis vien gadins visą sistemą

Astral
2008-09-10, 09:17 AM
mano nuomone taip apsimoka zaisti tik tada, jei darysi biampinga, o stiprintuve tik du kanalai.

fruktas
2008-09-10, 10:08 AM
skambesio skirtumas p88 vidinio stiprintuvo su isoriniu p gm-x802, nezmoniskas . tas pats kas lygint nesiojamos magnetolos stiprintuvo skambesi su kokiu stacionariu roteliu 01 stiprintuvu, mazdaug taip.

Artūras S
2008-09-11, 09:16 PM
Jei yra tik du stipro kanalai, tai su jai geriau ir leisti visas juostas.Gros geriau negu leisti aukštadažnius nuo mago.Grotuvo stiprintuvas žymiai prastesnis.

tolka
2008-09-11, 10:16 PM
aisku