View Full Version : Kas geriau-svariau bumsetu?
1 varianta noriu pirkti 2 varianta turiu pas save siuo metu, totalus gaidys O:) jei ir 1 variantu taip grotu... nebenoriu pinigeliu i bala ismesti
Alpines SWD-3000 http://www.jungtiesprekyba.lt/img/1125572750SWD-3000%20d.jpg
ar Arizona Eagle BP 12X1 http://www.audioprojektai.lt/?id=1393 pajungtas nuo boschmann PCH-888ATX http://aiva9001.aiva.lt/ratanas/images/goods/PCH-888ATX.jpg aciu is anksto.
Black Scorpio
2008-09-16, 01:44 PM
tau ko is to bumsejimo reikia? jeigu kazko daugiau nei baubimo tai ta boshmana gali jau pradeti pardavineti....
ttadaz
2008-09-16, 01:44 PM
Niekaip negaliu suprast, ką tu čia nori sužinoti? :smt017
svarstau ar apsimoka ta arizona eagle suba ir boshmana keisti i alpines ta suba su stiprintuvu, tai ir noriu suzinoti ar apsimoka ta daryti, bus geriau ar tas pats
tau ko is to bumsejimo reikia? jeigu kazko daugiau nei baubimo tai ta boshmana gali jau pradėti pardavineti....
jo dabar pas mane baubimas, kaip gale ne subas butu o siurblys
Astral
2008-09-16, 01:58 PM
vienareiksmiskai taip :)
uz boshmana bet kas geriau gros :)
Galingumu kiek suprantu Alpines zemadaznis galingesnis?
peris
2008-09-16, 02:20 PM
o kam tau ta galia? bile ta siurbly mesk is bagazines ir viskas jei jis nesiurbliuoja bagazines o tik uzia. ne galia groja, galia tik padeda garsiau grot, ir tai ne visada
reiks taip ir daryti, reiks pakeisti ji i SWD-3000. Nebekuriant naujos temos prie to pacio noriu paklausti kuri geriau imti CDA-9886R ar iDA-X100 siandien parduotuveje ilgai galvojau bet pabijojau pirkti su kuo nors nepasitares, idomu kurio garso kokybe geresne, svaresne ? kuri is siu grotuvu rinktusi daugiau patyrusi ausis? O:)
p.s teko klausyti tik iDA-X300 tai skamba neblogai labai patiko atkuriami auksti, graziai skambejo O:)
kreizas
2008-09-16, 03:50 PM
keistas klausimas bet jei reik atsakymo CDA-9886R O:)
man aparatura tamsus miskas, o kodel keistas klausimas? O:)
kreizas
2008-09-16, 04:20 PM
todėl kad atsakymas akivaizdus...bet jei tamsus miškas tai padėsim, nors gal tamstai ir nereik tokių prabangių grotuvų...vistiek skirtumą sunku bus pajaust, nededant atitinkamo lygio kitų komponentų
is amerikos grizta mano sitie komponentai http://www.audioprojektai.lt/?id=2193 desiu tiek i gala tiek i prieki , pradziai nuo mages jungsiu po to ziuresim gal koki audision stiprintuveli itaisysiu. o zemadazni desiu ta Alpines SWD-3000, visgi geriau skambes nei dabar sumontuoti kazkokie "Tinly". O:) ir gale tas Arizona eagle uzia...
ir siaip patinka man sitas forumas visada gausi atsakyma i bet koki klausima nors kartais ir pasisaipot :smt018
Backlazhanas
2008-09-16, 05:41 PM
man tai patinka tuom kad gali neklausinejas, o pasinaudojas searchu susirasti beveik viska kas tave domina. bet paklausti visuomet lengviau :)
oi as beveik kasdien skaitau skaitau skaitau O:) idomiausi pranesimai yra man Arunu visu tu :ploju: mielai skaitau tas temas kur jie pasireiskia O:) o per searcha neradau tikrai kas geriau Arizon Eagle ar alpine SWD-3000 o jei ir buna koks palyginimas kas geriau tas ar tas tai dazniausiai prasideda pokalbis "kas yra geras garsas" O:) tingisi skaityti 9 puslapius ir net nekvepia informacija kuria nori suzinoti autorius :smt017 bet seip gerai kad yra tokiu zmoniu kurie tokiems medziams kaip as padeda apsisresti issirinkti sau tinkama daigciuka.
peris
2008-09-16, 09:56 PM
tos temos kur prasideda kalbos apie gera ir teisinga garsa bene yra pacios naudingiausios ;)
AutoBoomsas
2008-09-16, 10:18 PM
Vat kaip ir dabar pvz :mrgreen:
nu bet sau tinkama atsakyma gavau. aciu visiems O:)
tos temos kur prasideda kalbos apie gera ir teisinga garsa bene yra pacios naudingiausios ;)
jo skaiciau cia viena tokia.. 4 puslapyje pradejo kalbeti apie kazkokius deimantus kad garso kokybe pagerinti :P
Turim
2008-09-16, 10:45 PM
Šiaip man pasirodė, kad temos autorius su rašybos stilistika labiau siekia, kad ta reputacija šalia niko pakiltų... No offence tiesiog man taip pasirodė ;)
Black Scorpio
2008-09-16, 10:47 PM
nori kokybes ir galios? dek 1 galingesni, arba 2 silpnesnius 10 coliu subus, bus daug geriau nei 12 coliu ;)