PDA

View Full Version : Naminiai garso cd grotuvai ir stiprintuvai

Arunas B
2004-03-04, 11:54 PM
Sveiki , rasau sia tema nes neseniai pradejau rimtai dometis namu garso technika tik va nelabai dar gaudausi kas kur, i kokias firmas reiktu atkreipti demesi ir kokie skirtumai tarp ivairiu gamintoju aparatu.

Artūras-M
2004-03-05, 08:56 AM
i kokias firmas reiktų atkreipi dėmesį ir kokie skirtumai tarp įvairių gamintoju aparatu.

Pridėk kad greičiausiai domina lempinė technika ;)

Robertas-G
2004-03-05, 11:11 AM
butu idmomu suzinoti kokia kainos kategorija domina? arba kokie pas tamsta poreikiai muzikai :?:

ghetto
2004-03-06, 07:09 PM
būtų idmomu sužinoti kokia kainos kategorija domina? arba kokie pas tamsta poreikiai muzikai :?:

kas su lempom tas tikrai nepaprasta bet ir kainos nepaprastos :)

boolve
2004-03-18, 09:56 AM
Sveiki , rašau šia tema nes neseniai pradejau rimtai dometis namu garso technika tik va nelabai dar gaudausi kas kur, i kokias firmas reiktų atkreipti dėmesį ir kokie skirtumai tarp įvairių gamintoju aparatu.

arunas, ar ash klystu bet man atrodo nepirmoje tokioje diskusioje dalyvauji tai manau turetum jau kazhkokia nuomone buti susidares. :/ (nu tikekimes gal klystu). o jei jau taip tai tame pachiame gramofone labai vsiaks ishdestyta hi-fi sitemos o paskuj jau gali kahzkur panashiai 'shaudyti'. tai jau beveik girdzhiu zhody neskaitau gramofono. :) tai jau tada viskas pasikujsk po forumus ten prirashyta (taspats per tapaty).

Arunas B
2004-03-18, 07:02 PM
arunas, ar aš klystu bet man atrodo nepirmoje tokioje diskusioje dalyvauji tai manau turetum jau kazhkokia nuomone buti susidares. :/ (nu tikekimes gal klystu). o jei jau taip tai tame pachiame gramofone labai vsiaks ishdestyta hi-fi sitemos o paskuj jau gali kahzkur panashiai 'shaudyti'. tai jau beveik girdzhiu zhody neskaitau gramofono. :) tai jau tada viskas pasikujsk po forumus ten prirashyta (taspats per tapaty).

Del namu hi-fi tai mano pirma tokio pobudzio diskusija. Anksciau visada domejausi tik caraudio ir beveik nekreipdavau demesio i namu technika.
Dabar siokia tokia nuomone yra susidarius tai del lempinio stiprintuvo,
o del cd grotuvo kolkas jokios.
Gramofono neskaitau kaip jau spejai nes neturiu galimybes nebent jei kas galetu atsiusti man kelis leidinius .

Arunas B
2004-03-18, 07:04 PM
tai jau tada viskas pasikujsk po forumus ten prirashyta (taspats per tapaty).

Tai jau pagal tave viskas niekas jau sitam forume neparasys daugiau nieko :wink: istrinti sia diskusija ir eit i kitus?