PDA

View Full Version : DEH-77 ar laiko atmintį?

desperad
2008-09-30, 09:28 AM
Sveiki,

vienas draugas nori pirkti pioneer DEH-77mp ir klausia ar laiko atmintį, nes ruošiasi traukinėti iš mašinos. Tai gal kas susiduręs ir žino ar šis grotuvas laiko atmintį? Jei nelaiko, tai kiek kainuotų padarymas, kad laikytų?

Dėkui :)

muzotonas
2008-09-30, 09:55 AM
Nelaiko

Litovcas
2008-10-02, 01:41 PM
ne vienas pionierius nelaiko :) jei jau susiruos vietoj 77 pirkt 88 :D:D

Martis
2008-10-28, 11:22 PM
Aš tokį turiu, tai atjungus atminny, mano nustatymai lieka, o kaip dėl radio stočių, tai nežinau, nes neklausau radijos..

Black Scorpio
2008-10-28, 11:47 PM
Aš tokį turiu, tai atjungus atminny, mano nustatymai lieka, o kaip dėl radio stočių, tai nežinau, nes neklausau radijos..
bet atjungus nuo maitinimo nelieka :) nors man asmeniskai tai, px, vistiek visada ant "flat" klausau, o tas yra nustatytas pagal nutylejima, tai isidedu maga ir nieko nustatineti nereikia :boohoo:

omsonass
2008-10-29, 10:50 AM

88rs laiko atminti, visi nustatymai lieka

porolonas1
2008-10-29, 12:52 PM

Klysti vaikinas, 88RS kad ir savaite nepajungus islieka visi nustatymai.
O del pioneer 77 nezinau

manacas
2008-10-29, 08:58 PM
bet atjungus nuo maitinimo nelieka :) nors man asmeniškai tai, px, vistiek visada ant "flat" klausau, o tas yra nustatytas pagal nutylejima, tai isidedu maga ir nieko nustatineti nereikia :boohoo:

o dazniu nepakarpai, bass, treble nereguliuoji??? :) as kiekviena ryta, kaip malda: HPF it LPF 50 Hz, bass +1, treble -1 :D

Truemayhem
2008-10-30, 09:02 AM
bet atjungus nuo maitinimo nelieka :) nors man asmeniškai tai, px, vistiek visada ant "flat" klausau, o tas yra nustatytas pagal nutylejima, tai isidedu maga ir nieko nustatineti nereikia :boohoo:

o dažnių nepakarpai, bass, treble nereguliuoji??? :) as kiekviena ryta, kaip malda: HPF it LPF 50 Hz, bass +1, treble -1 :D

su tokiais pat nustatymais kazkada ir as klausiau ta P77 senoj sistemoj :cool: ant flato aisku..

manacas
2008-10-30, 12:23 PM

o dažnių nepakarpai, bass, treble nereguliuoji??? :) as kiekviena ryta, kaip malda: HPF it LPF 50 Hz, bass +1, treble -1 :D

su tokiais pat nustatymais kažkada ir as klausiau ta P77 senoj sistemoj :cool: ant flato aišku..

zinoma, kad flat :cheers:

Edvinas1988
2008-11-04, 08:17 PM
Norejau paklaust ar tikrai P88RS laiko atminti? Labai traukia P88RS-II, tik gaila butu palikt kieme ir ryte nerast... Dabartinis blaupunktas labai patinka, kad galima istraukinet, tik kokybe nebetenkina...

omsonass
2008-11-04, 08:33 PM
Norejau paklaust ar tikrai P88RS laiko atminti? Labai traukia P88RS-II, tik gaila būtų palikt kieme ir ryte nerast... Dabartinis blaupunktas labai patinka, kad galima istraukinet, tik kokybe nebetenkina...

turiu p88rs ir tikrai laiko atminti, gali isemes kiek nori laikyti ir niekas nenusimusa.