View Full Version : Ka manote apie MB Quart ? ar jie tikrai tokie geri ?
Wildmoon
2008-10-08, 12:22 AM
susidejau i savo e36 bmw`uka MB Quart komponentus.. pirkau kaip ir truputi panesiotus, mokejau visai daug atrodo :) tik va beda nzn kaip juos ten susireguliuoti ir visa kita pajungti nuo mano Pionieriaus (na sake trecios jis klases ir sake visai lievas..) ar pageretu kokybe su nauju magu ir kiek ? dekavojame is anksto :)
EXONN
2008-10-09, 07:06 PM
Klausymas toks kad į jį vienareikšmiško atsakymo nėra. Jei pasikeisi į kitą tokį patį tik brangesnį (kainą kokybės nevisada pasako), nepagerės, jei nusipirksi žiaurei brangų ir gerą, pagerės bet ne tiek kiek galėtų ar tu norėtum. Viskas priklauso nuo rankų kreivumo (kaip viskas suinstaliuota) ir nuo daigtų kokybės. Taip kad atsakymas gali būti ir taip ir ne.
Wildmoon
2008-10-09, 07:50 PM
na pirkau padeveta susidejau vietoj standartiniu bmw`o na man tai visai patiko tik kad nelabai garsiai groja tai va ir nzn gal labai sudroztas pirkau .. naujos tai jos 100w apie 400 svaru kainuoja 70w apie 200... na as visai pigiai nupirkau tik kad noretusi daugiau garso siaip jos visos nuo pionieriaus pajungtos.. o jei stiprintuva koki pastatyciau ? ir dar gal kas patartu kaip susitvarkyti bagazine ? barska nerealiai numeri susitvarkiau vidu irgi ... niekaip nesugalvoju ka su spynele daryti nes ta tai daugiausiai "soka" ir viduj ten kazkur eisiu tuoj ardyti :)
stuceris
2008-10-09, 08:16 PM
Pradziai reikia normaliai turimos aparatūros modelius surašyti. O tai pripiesiai visokiu simtu svaru, nezinia kuriu metu treciu klasiu (net BMW tiksliau apibudinai, ne 3 klase) ir jokio parametro, kuris nors leistu nuspeti apie esamo garso problemas :wink:
Tada galima tiketis konkretesniu patarimu. Beje, daug atsakymu galima rasti forumo paieska naudojantis :angel:
Wildmoon
2008-10-09, 09:51 PM
BMW 323i 1996m Coupe
Magelis pionierius 3xxx
MB Quart 4" 2 x100w 2x70w na ir 4 tweekeriai MB Quart RTC19 na prie viso sito dar 4 filtrai (crossover`iai ?)
stiprintuvas Vibe -->MONOBOX 4 BASS SPECIFIC AMPLIFIER
RMS POWER 1 x 1400W RMS @ 1 OHM
MAX POWER 2800W
SNR 93dB
na berods viskas.. pabandysiu ryt islupineti ir speaker`s kokius kodus istraukti jei pades, jau tamsu lauke :)
ir dar buciau tikrai dekingas jei kas pasidalintumete paslaptimis kaip visa ta barskejima susitvarkyti .. numeris jau tvarkoj bagazine irgi ... va ka daryti su bagazines spynele ? ten kazkur viduj labai slyksciai barska :(
pirmokas
2008-10-09, 10:03 PM
Ka su numeriu darei?
Wildmoon
2008-10-09, 10:11 PM
del numerio ir bagazines tai padejo ta stebuklinga dvieju pusiu lipni juosta is darbo 5 mm parsinesiau ta viskas tvarkoj .. siaip yra parduotuves pirkti, bet tik 1mm ir brangi dar mano nuomone.
del spyneles tai galva jau skauda nei pasiklausysi garsiai kai ten visas galas barska .. nzn ka daryti :(
Litovcas
2008-10-10, 08:42 AM
po numeriu klijuot 5mm storio juosta dvipuse...hmmm... ar reikalinga? uztenka ir to 1mm...tris juostas isilgai numerio dedi ir ciki :)
atvortke
2008-10-11, 09:50 PM
po numeriu klijuot 5mm storio juosta dvipuse...hmmm... ar reikalinga? uztenka ir to 1mm...tris juostas isilgai numerio dedi ir ciki :)
man prireikė 8mm pūstos gumos po numeriu, naujo valstybinio numerio laikiklio ir keturių kniedžių, kad nutildyt numerį
Litovcas
2008-10-12, 11:31 PM
o pas mane jis labiau priklijuotas su dvipuse...neturi kur dingt nes per visa plota ta juosta gaunas...o kniedes tai tik kad piemenai is kiemo nenuluptu :)