PDA

View Full Version : Klausimelis ?

Audrius
2004-11-29, 06:56 PM
Manau nevienas cia esanciu esate susidures su stiklao pluostu ir epoksidine derva . Derva , kuria as naudoju sudziuvus gaunasi kieta it akmenukas - tai turi savu pliusu , savu minusu . Norejau paklausti ar yra epoksidines dervos , kuri sudziuvus butu plastiska .

AudrunasV
2004-11-29, 07:02 PM
Tada ji vadinsis ne epoksidine derva....

Robertas-G
2004-11-29, 07:06 PM
butent...

Artūras-M
2004-11-29, 07:29 PM
Manau nevienas cia esanciu esate susidures su stikląo pluostu ir epoksidine derva . Derva , kuria as naudoju sudziuvus gaunasi kieta it akmenukas - tai turi savu pliusu , savu minusu . Norejau paklausti ar yra epoksidines dervos , kuri sudziuvus būtų plastiska .

Iš epoksidinės dervos tik Robertas-G gali svaisčioti jog daro kažką. Nes matomai akyse nematė darnat formų ;)
O kiek tau plastiškumo reikia ?

Robertas-G
2004-11-29, 07:31 PM
ligonis tu arturai...

Tadas B
2004-11-29, 07:33 PM
cia jau issukis :) jums rimtai jau reiktu padaryt po masina ir issiaiskint santykius ;) gal tada uzkastumet karo kirvius? :)

to robertas g - manau ir sarunas lietuviskuju nepagailetu ;)

Artūras-M
2004-11-29, 07:37 PM
ligonis tu Artūrai...

Svarbiausia ne gaidys. Pasižiūrėk kiek nesamonių prirašinėji, man gėda kad Alpine prekiauju, tuoj reiks imti kitą brand'ą.....

Robertas-G
2004-11-29, 07:40 PM
pats dar karta pabrezei savo prisirisima prie vieno vardo - Alpine, dar reikia komentaru?... nereikia uzsiciklinti ant vieno, visi turi pliusu, turi minusu, tai liecia mane, tave, Alpine na ir t.t. reikia tai suvokti ir nebijoti pripazinti. vat.

Robertas-G
2004-11-29, 07:42 PM
Svarbiausia ne gaidys. Pasižiūrėk kiek nesamonių prirašinėji, man gėda kad Alpine prekiauju, tuoj reiks imti kitą brand'ą.....
tai kaip su tuo gaidziu... ar cia gaidys yra gaidys, o alpine yra alpine? ar gaidys yra alpine, o alpine - gaidys? :twisted: marazmas grynas, padekit isnarplioti, siandien jau nuo kompo galva skauda :-D :-D

Artūras-M
2004-11-29, 07:44 PM
pats dar karta pabrezei savo prisirisima prie vieno vardo - Alpine, dar reikia komentaru?... nereikia uzsiciklinti ant vieno, visi turi pliusu, turi minusu, tai liečia mane, tave, Alpine na ir t.t. reikia tai suvokti ir nebijoti pripazinti. vat.

Vapalione tu. Nevapaliok apie kitus. Pirma išmok dar ką nors.... Aš niekada nesu pabrėžęs prisirišimo prie vieno. Naudoju tai, ko man reikia. Mane nervuoja kai toks kaip tu kažką vapa klientam apie mane.... Dar į ragus užsidirbsi už tai !

Robertas-G
2004-11-29, 07:49 PM
Vapalione tu. Nevapaliok apie kitus. Pirma išmok dar ką nors.... Aš niekada nesu pabrėžęs prisirišimo prie vieno. Naudoju tai, ko man reikia. Mane nervuoja kai toks kaip tu kažką vapa klientam apie mane.... Dar į ragus užsidirbsi už tai !

skaitykis su zodziais ir su kaltinimais - nieko klientam apie tave nevapalioju, juolab blogo. be to, musu klientai skirtingi, ir dar is skirtingu miestu. jei liguistai bijai konkurencijos, matyt turi priezasciu... :shock: man labiausiai patinka klientai, kurie nori 2x15" basavyku, o tu tokius kiek girdejau siunti toliau...:-D :-D

AudrunasV
2004-11-29, 07:50 PM
As naudoju stiklo audini ir "polifyrine" derva (net nezinau kaip ji kitaip vadinasi) bet viskas priklauso nuo sluoksniu. Kuo storesnis sluoksnis - tuo ji kietesne.. Sheip kai sudziuna - kaulas. Net nezinau ka tau patart... Kokio tau plastishkumo reikia..kam naudosi..ir etc.

Artūras-M
2004-11-29, 07:52 PM
Kuo storesnis sluoksnis - tuo ji kietesne.. šiaip kai sudziuna - kaulas. Net nežinau ka tau patart... Kokio tau plastishkumo reikia..kam naudosi..ir etc.

Yra plastifikatoriai. Kažkiek duoda plastiškumo.

Robertas-G
2004-11-29, 07:58 PM
derva buna poliefirine ir poliesterine. plius mineti plastifikatoriai. jei darai podiuma (o ne deze subui), ir nori kazko lengviau formuojamo, paprasciausiai kazka kita ir naudoji, arba krusiesi tol, kol gerai pramoksti dirbti su siom medziagom, kad paskui nereiktu keiktis beslifuojant... :!:

SerZ
2004-11-29, 08:12 PM
na del slifavimo - tiesiog reik tvarkingai deliot audini, o kai sustengsta aptraukt storesne oda arba akustiniu audiniu - ir nieko nereik slifuot.. o kad ji sustengusi butu plastiska as nemates.

p.s. o jus berniukai nesipikit viesai, yra gi "PM" ;)

Artūras-M
2004-11-29, 08:14 PM
p.s. o jus berniukai nesipikit viesai, yra gi "PM" ;)

Che che, čia visi savi, viena šeima :-D

6x6
2004-11-29, 09:39 PM
Dar galima naudoti PVC. Tik vėlgi daug krušalynės su sujungimais, bet gaunasi neblogai.

Audrius
2004-11-29, 10:02 PM
"polifyrine" derva , tikriausiai ja ir turejau galvoje (bent kiek is aprasymo supratau) . Planas toksai : cia , tikriausiai , ne i tema ir susilauksiu daug kritikos is sios srities skeptiku , taciau surizikuosiu : noriu patobulinti (saikingai ) priekini masinos buferi , tai zadu daryti ateityje , todel renku informacija . Plastiskumo man is sios medziagos reikia tiek , kad beferiui atsiremus i bordiura ar dar kur nors (juk pasitaiko taip ) , jis nesuskiltu , o plastiskai ilinktu .

Audrius
2004-11-29, 10:03 PM
Dar galima naudoti PVC. Tik vėlgi daug krušalynės su sujungimais, bet gaunasi neblogai.
Si mintis jau sukosi galvoje , tik kad laaaabai daug vargo.

Artūras-M
2004-11-29, 10:04 PM
Plastiskumo man is sios medžiagos reikia tiek , kad beferiui atsiremus i bordiura ar dar kur nors (juk pasitaiko taip ) , jis nesuskiltu , o plastiskai ilinktu .

Tau čia jokio plastiškumo nereikia. Su gerai padarytu buferiu nustumsi šulinio bonią, kapotas užsiraitys, bet buferis liks vietoj. Bet su sąlyga, jeigu kepsi visą buferį. Jeigu klijuosi kaip Moderna Tiuning made in garage, tai bus š.... dyyydelis, nespėsi klijuoti ;)

Audrius
2004-11-29, 10:08 PM
Iš epoksidinės dervos tik Robertas-G gali svaisčioti jog daro kažką. Nes matomai akyse nematė darnat formų ;)

Atvaziuosiu kokia diena ir parodysiu kokie gavosi podiumai

6x6
2004-11-29, 10:14 PM
"polifyrine" derva , tikriausiai ja ir turėjau galvoje (bent kiek is aprasymo supratau) . Planas toksai : cia , tikriausiai , ne i tema ir susilauksiu daug kritikos is sios srities skeptiku , tačiau surizikuosiu : noriu patobulinti (saikingai ) priekini masinos buferi , tai zadu daryti ateityje , todel renku informacija . Plastiskumo man is sios medžiagos reikia tiek , kad beferiui atsiremus i bordiura ar dar kur nors (juk pasitaiko taip ) , jis nesuskiltu , o plastiskai ilinktu .

Paršyk į tuning@meruva.lt tau pasakys kas ir kaip

Gincė
2004-11-30, 01:46 PM
" noriu patobulinti (saikingai ) priekini masinos buferi , tai zadu daryti ateityje , todel renku informacija . Plastiskumo man is sios medžiagos reikia tiek , kad beferiui atsiremus i bordiura ar dar kur nors (juk pasitaiko taip ) , jis nesuskiltu , o plastiskai ilinktu .
Vienintelis variantas padaryt stiprų beferį ,liejant jį kaitaliot stiklo audinį ir anglies pluošto audinį.... ir kad pabaigtas gaminys būtų be špakliaus tik su gruntu prieš dažant.... Kitaip būtinai atsiras kokia silpna vieta buferyje (tarp oro "paėmimo angų" ar pan.) ir visas grožis nueis... :butthead: atšoks špaklius ar trųks tarp angų #-o . Dar priklausys kiek smūgio ar atsirėmimo jėgos sugers ne buferis o laikymo kronšteinai.