PDA

View Full Version : Pioneer Deh - 8600

raimysas
2008-10-20, 09:09 PM
Tai va pradesiu nuo pradziu, as sitose dalykuose esu zalias taip kad is kart nepulkit smerk :) nusipirkau sita mage (is kart pasakau kad nebutu nereikalingos kritikos, man reikalinga buvo isvaizda ir kad tu valdymo suptylybiu butu normaliai tai manau sita nusipirkes neapsirikau) tai va... skaitinejau foruma ir va radau toki dalykiuka kaip kad galima jam susikelti savo grafika, na kiek paskaitinejau ir radau puslapi vienoi temoi http://pioneer.jp/car/pclink3b/ viskas normaliai parsisiunciau as ta programa ten tuos kelis pavyzdzius ir ziuredamas i tuos pavyzdzius matau jog jie melini kazkokie o ant deh8600 ten tu spalvu biskeli daugeliau yra :) tai gal tie pavyzdziai net netiks man ? ir gal kas esat kele tas grafikas ir galit pasakyt kaip ten ka? kad rytoi atsisedes i masina nepradeciau nervintis bereikalingai :) ir dar vienas dalykas is kitos operos kur vilniui as siauliuose butu galima nusipirkti tuos linijinius isejimus kiek jie ten maciau 150lt kainuoja taip kad is kart aciu uz supratinguma ir uz jusu mintis